Gonorrean oireet ja syyt

Yksi johtavista sukupuolitaudeista, jotka johtavat tietä, on gonorrhea. Kyselyn mukaan tämä on luokiteltu toiseksi yleisimmäksi markkinoille tulleeksi sukupuolitaudeksi, ensimmäinen on varattu klamydialle. Neisseria gonorrhoeae -bakteerista syntynyt tauti kohdistuu pääasiassa kehomme limakalvoihin, jotka ovat erityisesti syntyneet suojaamattomasta seksuaalisesta toiminnasta. “Gonos” tarkoittaa siementä, kun taas “rhoe” tarkoittaa latinaa virtausta.

Gonorrean oireet ja syyt

Tämä on unisex -sairaus, jossa se kohdistuu molempiin sukupuoliin tasapuolisesti, koska meillä molemmilla on mahdollisuus saada gonorrea. Jälleen kerran tämä on sukupuolitauti, joka leviää lukumääräisesti päivittäin lukemattomien ihmisten kanssa, nuoremmat jaksot valitsevat enimmäkseen suojaamattoman seksuaalisen toiminnan menetelmän, mikä voi olla yksi syy siihen, miksi tippuri ei ole koskaan laskeutunut.

Edellä mainittu bakteeri on luonteeltaan isäntä, jonka lääkärit väittävät. Se tarkoittaa, että nämä bakteerit isännöivät itseämme kehossamme ja kun se on löytänyt sopivan lämpötilan ja ilmaston, se asuu siellä lämmössä. Pahinta tässä on se, että se on tuskin havaittavissa, koska oireet pysyvät lepotilassa pitkään. Kuitenkin lääkärit sanovat, että jos tämä sairaus, gonorrhea jätetään hoitamatta, se voi johtaa kuolemaan johtaviin sairauksiin, kuten PID- tai lantion tulehdussairauksiin tai eturauhasongelmiin ja jopa virtsaputken tulehdukseen miehillä. Naisten hedelmättömyys liittyy suoraan tämän taudin esiintymiseen.

Tämä voi olla lähinnä sukupuolitauti, mutta tarttuessaan gonorrhea todennäköisesti leviää muihin ruumiinosiin, esimerkiksi sukupuolielimistä peräaukkoonsa. Tämä liittyy limakalvoon, joka ei rajoitu pelkästään alavartaloon, vaan sen tiedetään myös vaikuttavan silmiin ja kurkkuun, mikä tekee siitä entistä tappavamman. Koska se on kosketussairaus, se voi hieroa kumppaniasi, jolloin hänestä tulee vakaa potilas. Kun se on kumppanisi kehossa, se lisääntyy sisällä.

Jotta saat paremman kuvan tästä aiheesta ja turvallisemmasta varotoimesta tulevaisuutta varten, tässä on joitain laukaisimia, jotka voivat aiheuttaa sinulle gonorrean. Paremmin voit välttää näitä syitä ja pitää silmällä oireita.

Gonorrean oireet ja syyt:

Tämä artikkeli selittää jotain tärkeää siitä, mitkä ovat gonorrean syyt ja oireet, joista olisi apua hoitotoimenpiteissä ennen kärsimystäsi.

Gonorrhea Syyt:

Tässä mainitsemme kymmenen pääasiallista gonorrean syytä paremmin tunnetuille tosiasioillesi.

1. Suojaamaton seksuaalinen toiminta:

Yksi tärkeimmistä avainsanoista gonorrean kuvaamiseksi on sukupuoliteitse tarttuminen. Siksi asianmukaisen järjen puute seksuaalisen kanssakäymisen aikana voi olla syy siihen, miksi sinulla on tippuri. Huono päätöksenteko tällaisessa tärkeässä asiassa voi maksaa sinulle pahasti. Siksi on aina parempi käyttää turvallisempaa vaihtoehtoa.

2. Raskaustarkastukset:

Jos olet raskaana ja sinulla ei vieläkään ole aavistustakaan siitä, että olet gonorrhea -potilas, on suositeltavaa, että teet asianmukaiset tarkastukset, koska lääkärin mukaan äiti saattaa joskus siirtää gonorrean tyttärille tai pojille. lepäävät edelleen kohdussa. Tällaisten olosuhteiden välttämiseksi hanki parempi tarkastus ja paranna ennen vastasyntyneen saapumista.

3. Ota yhteyttä:

Gonorrhea on kosketussairaus, mikä tarkoittaa, että se leviää kosketuksen kautta, mikä ei tässä tapauksessa sovellu vain seksuaalisille asioille. Yleensä, jos olet gonorrean uhri ja kumppanisi tai et ole tietoinen siitä, saatat välittää tämän taudin hänelle. Toiseksi, jos sinulla on gonorrea ja olet koskenut tartunnan saaneeseen alueeseen ja sitten hieronut silmiäsi, sinulla on suuri mahdollisuus saada gonorrea silmiin.

4. Suuseksi:

Kurkun tippuminen johtuu vain suuseksistä. Tämä koskee sekä miehiä että naisia, ja siksi on suositeltavaa olla heittäytymättä sisään. Vaikka miehillä sanotaan olevan vain 20% mahdollisuus saada gonorrhea, naisella on 50/50 mahdollisuus. Jos olet jo tehnyt, on parempi käydä lääkärintarkastuksessa, jos epäilet tätä.

5. Älä ota toista mahdollisuutta:

Toisin kuin pox, gonorrhea vahvistaa itseään, vaikka sinulla olisi ollut lyhyt lääketieteellinen historia taistelussa gonorrhea kanssa aiemmin. Vaikka se on vaikuttanut sinuun kerran, älä erehdy, se voi vaikuttaa sinuun vielä kerran ja vielä kerran. Siksi on aina oltava varuillaan. Älä päästä kilpiäsi alas.

6. Genetiikka:

Geenin syyttäminen tässä tapauksessa ei ole väärin. Joissakin tapauksissa on havaittu, että jos vanhemmat naiset kärsivät gonorrean oireista, on todennäköistä, että hänen lapsensa kärsii samoista oireista. Se on pohjimmiltaan bakteeri, joka voi elää ja levitä lisääntymisen aikana. Seksuaalinen kontakti laukaisee siten helposti gonorrean esiintymisen ja leviämisen.

7. Seksuaalisesti aktiiviset parit:

Monien tästä aiheesta tehtyjen tutkimusten mukaan on havaittu, että seksuaalisesti aktiivisilla pareilla on riski sairastua tähän tautiin. Tämän taudin alkio voidaan helposti levittää henkilöltä toiselle osallistumalla seksuaaliseen toimintaan entisen kanssa. Tämä on pohjimmiltaan tapa, jolla gonorrhea leviää. Tämä on yksi mahdollisimmista gonorrean syistä.

8. Teini -ikäiset:

Yleisimpiä gonorrean uhreja ovat teini -ikäiset parit. Tämä sairaus on havaittu enimmäkseen nuorilla, koska heidän ruumiinsa ovat nuoria ja tämä alkio voi levitä helposti kehonsa läpi. Toinen syy tämän taudin leviämiseen on seksiä useamman kuin yhden henkilön kanssa.

9. Kehon heikko vastustuskyky:

Kyllä, se on totta. Tämä on yksi ennustettavissa olevista gonorrean syistä. Jos jollakin on heikko immuunijärjestelmä ja hänen on otettava apua lääkkeisiin melkein kaiken parantamiseksi, hän todennäköisesti kärsii gonorrean oireista helpommin kuin henkilöillä, joilla on vahva fyysinen tila (sisäinen). Jos kehosi on heikko, saat helposti vaikutuksen tämän taudin oireisiin, eikä kehosi voi myöskään taistella tämän taudin leviämistä vastaan.

10. Siemensyöksy:

Siemensyöksy on yksi todennäköisimmistä gonorrean syistä. Kuitenkin voi myös välittää tämän taudin suorittamatta siemensyöksyä.

Gonorrean oireet:

Nyt kun olet tietoinen syistä, tässä on joitain merkkejä ja oireita, joita sinun tulee varoa, jos epäilet jo pahinta.

1. limakalvo:

Gonorrea sekä miehillä että naisilla kohdistuu vaurioituneiden osien limakalvoon tai kalvoon, minkä seurauksena limaneritys lisääntyy. Tämä ei koske vain sukupuolielimiä, vaan myös silmiä ja kurkkua. Naisilla tämä esiintyy yleensä emättimen vuotona, joka voi olla paksu ja värillinen. Miehillä se esiintyy vuotona sukupuolensa kärjestä. Tämä voi liittyä outoon keltaisen vihreään väriin ja hajuun. Tämä on voimakas oire, eikä sitä pidä välttää tai jättää huomiotta.

2. Emättimen verenvuoto:

Naisilla tämä havaitaan usein gonorrhea -potilaalla, jossa äkillisesti epäsäännöllisin väliajoin hän vuotaa verta emättimestään, vaikka kivuton prosessi ei ole normaali terve. Kiinteitä päivämääriä lukuun ottamatta tämä satunnainen verenhukka voi olla vahva syy, miksi sinun pitäisi mennä gonorreatutkimukseen.

3. Pistävä kipu:

Tämä on yleinen oire sekä miehillä että naisilla, kun virtsan kulun aikana tuntuu akuutti pistelykipu tai polttava tunne sisältä. Miehillä ärsytys esiintyy yleensä virtsaputkessa virtsan kulkiessa. Sama koskee naisia. Tämä on rajoitettu vain vatsaan.

4. liman peräaukosta:

Tämä on pääasiassa miesongelma, jossa limakalvo tuntuu peräaukosta. Päästöjen lähde kohdistuu alaselän alueelle, mikä ei ole lainkaan yleinen skenaario. Siksi nopeaa lääkärintarkastusta suositellaan.

5. Alavatsakipu:

Tämä on yksi oikeutetuimmista gonorrean oireista. On melko yleistä, että gonorrean vuoksi alavatsan alueella on liiallista kipua. Tämä erityinen gonorrean oire on yleinen sekä miehillä että naisilla.

6. Polttava tunne virtsaamisen aikana:

Toinen gonorrean häiritsevä oire on polttava tunne virtsaamisen aikana. Miehet kokevat yleensä tämän oireen. On todella vaikeaa käsitellä tiettyjä oireita, koska virtsaamista ei voi vain välttää, ja kun tämä polttava tunne tulee esiin, on todella vaikeaa suorittaa yksi tärkeimmistä kehon toiminnoista koskaan.

7. Verenvuoto jaksojen välillä:

Naisilla on vaikeuksia käsitellä gonorreaa. Verenvuoto kuukautisten välillä on yksi ärsyttävimmistä gonorrean oireista. Kuukautisten aikana verenvuotosta tulee yleinen asia, kun kärsit näistä sairauksista. Naiset ovat niitä, jotka näyttävät pahimmalta ajalta käsittelemään gonorrean oireita.

8. Polttava tunne kurkussa:

Kurkku on yksi yleisimmistä uhreista gonorrean aikana. Yksi näkyväimmistä ja kokeneimmista gonorrean oireista on polttava tunne kurkussa. Tätä voidaan verrata kurkkukipuun, mutta tämä olisi häiritsevämpää ja kipu olisi hieman sietämättömämpi.

9. Tarkkailu yhdynnän jälkeen:

Täplät alkavat näkyä yhdynnän jälkeen gonorrean vaiheessa. Koetko tämän? Sitten olet ehkä ymmärtänyt, mistä kärsit. Tämä on itse asiassa yksi valitetuimmista ongelmista avioparien keskuudessa, kun yksi heistä kärsii gonorrean oireista.

10. Emättimen vuoto:

Haluatko tietää gonorrean oireista? Vihreät tai kellertävät päästöt emättimestä ovat yksi yleisimmistä. Monet gonorrheasta kärsivät naiset kokevat sen. Sille ei voi tehdä mitään erityistä. Sen on kestettävä, kunnes vaikutukset ja kipu ovat kokonaan poissa.