Mielenterveyden oireet

Usein vanhuuden myötä tulee paljon muita ei -toivottuja ystäviä, unohdus, vainoharhaisuus, tarpeeton stressi, kehon elinten toimintahäiriöt. Monet vanhat ihmiset kärsivät skitsofreniasta tai Alzheimerin taudista siinä määrin, että heidät pidetään hulluina ihmisinä, mutta se ei ole summa mielisairaudesta. Kadun sanoissa se, mitä me kutsumme meneviksi, on lääketieteellisessä mielessä vakava mielentila, joten sana mielenterveys, jossa mielen kyky ajatella tai todistaa normaalia tuhoutuu. Heidän ajatuksensa ja käyttäytymisensä muuttuvat aluksi lievällä epänormaalisuudella, joka laajenee vakavaan tilaan.

Mielenterveyden oireet

Mielenterveyshäiriö ei valitettavasti ole puolueellinen iän tai sukupuolen mukaan, joten se on kohtalokas kaikille sen kokeneille. Tätä sairautta hyödynnetään usein eri muodoissa ja pakkauksissa. Yleisiä tunnettuja muotoja ovat Alzheimerin tauti, dementia, kaksisuuntainen mielialahäiriö ja tietysti skitsofrenia.

Tällaisten sairauksien syitä voidaan toisinaan syyttää yksinomaan vanhuudesta, mutta toisinaan niihin kuuluvat keski-iän kriisi, raskas masennus, stressi, psyykkiset ongelmat, esimerkiksi peräkkäiset epäonnistumiset, jatkuva koetteleva saavutus tai unettomuus. Muina aikoina on geneettisiä ja perinnöllisiä ongelmia, joita ei voida sivuuttaa. Mutta mielisairaus ei leviä sekunnin murto -osassa. Se on pitkä prosessi, joka laajenee vähitellen ajan myötä.

Seuraavassa selitetään joitakin tavallisimpia tapoja kertoa tämä ero:

Muutos elämäntapaan:

Sinun on päivittäin tunnettava ystäväsi tai sukulaisesi, joka oletettavasti on uhri täällä. Tiedät hänen elämäntapansa, uransa, hänen tutkijansa ja hänen mieltymyksensä. Kun tämän sairauden vuoksi heidän elämässään alkaa tapahtua äkillisiä muutoksia, heidän elämänsä säännöllisyys häiriintyy. Tämä voi aiheuttaa muutoksia työkaverisi työskentelytapaan tai poikasi koulumenestykseen. Jos epäilyksiä ilmenee, tarkista tarkasti, onko poikkeavuus vain vaihe vai jatkuva ongelma.

Lisääntynyt viha:

Usein, kun mielesi ei voi tehdä senttiäkään yhteistyötä kehosi kanssa, pienet ongelmat voivat laukaista sinut. Jopa pienestä ongelmasta työpaikalla tai väärin sijoitetusta esineestä talossa voi tulla valtava raivokohta. Kun mielisairaus kasvaa, nämä äkilliset vihakohtaukset muuttuvat kiihkeästi väkivaltaisiksi ja joka päivä hänestä tulee yhä kostonhimoisempi pienissäkin asioissa. Tämä äkillinen temperamentin muutos voi olla syy. Tarkista, onko tämä vain vaihe vai pitkäaikainen asia. Usein on suositeltavaa keskustella henkilön kanssa käsiteltävästä asiasta.

Hyperaktiivisuus:

Lisääntyneellä vihalla toinen oire, joka voidaan puhaltaa suhteettomasti, on jatkuva hyperaktiivinen käyttäytyminen, vaikka käsitelläänkin pieniä asioita. Tähän voi liittyä myös pahoja ahdistuskohtauksia, jotka usein suuntautuvat paniikkikohtauksiin ja kaikki tämä yksinkertaisen asian takia.

Negatiivisuus:

Pessimismi on asia, jonka kanssa me kaikki kohtaamme ehkä päivittäin. Joissakin onnistumme, osassa meidän on vain katsottava menneisyyteen. Sama pätee masennukseen, kun voi olla aikoja, jolloin elämä rasittaa meitä. Normaaleissa tilanteissa henkilöllä on aikaa toipua ja siirtyä sitten eteenpäin. Jos tämä masennus kasvaa jatkuvasti toisensa jälkeen ja sen havaitaan olevan yksilön pitkittynyt tapa, tämä voidaan huomata mielenterveyden oireeksi ja syyksi.

Persoonallisuushäiriö:

Tämä viittaa lähinnä käyttäytymismuutoksiin, joita kyseinen henkilö käy läpi. Tämä häiriö pysyy usein paikallaan, kunnes he ovat saavuttaneet 20- tai 30 -vuotiaat ja hallitsevat sitten yksilöä. Tärkein oire tähän on hirvittävät muutokset heidän asenteessaan ja käyttäytymisessään. Itsemurha -ajatukset, jotka koostuvat masennuksesta ja ylimääräisestä stressistä, voivat olla lisä.

Nosto:

Sairauden kohdatessa ihmistä hän hitaasti alistuu elämänkuplaansa, joka aluksi pysyy hiljaa ja alistuvaa sosiaalisissa kokoontumisissa ja irrottautuu myöhemmin kokonaan väkijoukosta. Sitten hän voi jatkaa ja luoda virtuaalimaailmansa, esimerkiksi videopelit, miksi hän ei koskaan halua lähteä pelistä tapaamaan naapurin ulkopuolista. Tämä on kuitenkin parannettavissa jatkuvalla avulla.

Hallusinaatio:

tämä on kuitenkin paljon myöhempi vaikutus tähän sairauden rutiiniin, jossa sairaus on kaivanut juurensa syvälle ihmiseen, ja hän alkaa hallusinoida asioita, joita hän pelkää, tai asioita, jotka näyttävät todellisilta hänelle, vaikka se on vain katkelma hänen unelmastaan. Nämä harhaluulot ovat avain tapaukseen.

Eläminen ääripäillä:

Vaikka joillekin tämä saattaa olla vain heidän elämäntapansa, mutta toisille, jotka eivät aiemmin olleet sitä, tämä saattaa olla uusi lisäys heidän sairautensa laatikkoon. Se, että mikään ei ole normaalin alueen välissä, tekee siitä epäilyttävän. Joko hän on liian onnellinen arvottoman tapauksen vuoksi tai liian masentunut ilman syytä. Joko hän syö koko päivän vain seuraavana päivänä ollakseen syömättä mitään.

Kieltäminen:

Kun asianomainen osoittaa eriävän huomautettujen muutostensa kaikki näkökohdat, se on heti oire, jota on tarkasteltava. Silloin on parasta muodostaa väliintulo ja puhua siitä.