Mikä on HIV ja AIDS – syyt ja oireet

Mikä on HIV ja AIDS:

Aids tai hankittu immuunipuutosoireyhtymä on sairaus, jonka aiheuttaa tietty virus, joka hyökkää kehon immuunijärjestelmään ja lopulta poistaa kehon immuniteetin kokonaan. Yleensä apuvälineet käyttävät joko seksuaalista väliainetta tai verensiirtoa kehityksen kehityksen lähteenä ja luokitellaan kuolemaan johtavien sukupuolitautien kärkisijalle. Ihminen ei saa apua itselleen tai itselleen. Se välittyy joko yhteyden kautta tai veren kautta. Se kohdistuu lähinnä läheisyystekijöihin, jotka rajoittavat reittiä toisen isännän kehoon. Seksuaalisten nesteiden, syljen tai veren välityksellä tapahtuvat tartunnat ovat tärkeimpiä kypsiä lähteitä, jotka sisältävät reittejä viruksen siirtymiselle.

Mikä on HIV ja aids Syyt ja oireet

Jos apuvälineitä on leikattava, se alkaa sanalla hankittu, joka tarkoittaa taudin tartuntaa. Immuunipuutos puhuu puolestaan, koska se kohdistuu kehon immuunijärjestelmään. Oireyhtymä määrittelee tietyn joukon sairauksia, jotka kollaasoituvat muodostamaan koko sairauden. Virus, joka on vastuussa aidsista, ihmisen immuunikatoviruksesta tai tunnetaan paremmin nimellä HIV, siirtyy kehosta toiseen.

Kehomme taistelee voimakkaasti näitä viruksia vastaan, mutta epätoivoisen ajan kuluttua vahvempi HIV voittaa taistelun. Mutta tauti alkaa näyttää oireita vasta hiljaa myöhemmin. Kun se iskee ensin kehoonsa, se kuluttaa hitaasti kehon immuunijärjestelmää. Ajan myötä huomaat joutuvasi viruksille ja taudinaiheuttajille, jotka eivät ole koskaan vaikuttaneet sinuun aikaisemmin.

Yksinkertainen testi näille vasta -aineille kuvaa, oletko HIV -positiivinen vai et. HIV -positiivisuus ei kuitenkaan aina kuvaa sitä, että henkilöllä on aids -sairaus. Pahinta apuvälineissä on se, että nämä sairaudet kantavat ja kasvavat yksilön kehossa vuosien jälkeen ilman mitään oireita, kun ne ravitsevat itseään. Näin ollen kukaan ei vaivaudu tekemään asialle mitään tietämättömyytensä vuoksi.

Se on vasta HIV -viruksen viimeisessä viimeisessä vaiheessa, kun sairauden apu alkaa. Vasta kun immuunijärjestelmä on täysin murhattu, se alkaa. Tämä on yksi tappavimmista sairauksista, joka löydettiin ensimmäisen kerran vuonna 1981 ja kunnes nyt yli 30 miljoonaa ihmistä muiden miljoonien kärsivien joukossa on kuollut sen syyn vuoksi.

Aidsin oireet ja syyt:

Tämä artikkeli opastaa sinua aidsin oireissa ja syissä ja varotoimenpiteissä, jotka on toteutettava aidsin hallitsemiseksi.

AIDSin syyt:

Vaikka syyt ovat melko yksinkertaisia, tässä on lyhyt huomautus siitä, miten tai millä tavoin HIV -virus päästetään järjestelmään

1. Suojaamaton seksuaalinen toiminta:

Syyt HIV -aidsin suojaamattomaan seksuaaliseen toimintaan

Me ihmiset olemme seksuaalisia olentoja, ja sen riistäminen ei ole uskottava ajatus. Kun maailma muuttuu ja ihmiset omaksuvat uusia ideoita ja vapauksia, seksi ei ole enää tabu vaan ilmainen aihe keskustelulle ja tiedolle. Sitä pidetään nykyään yhtenä kehon ensisijaisista tarpeista. Kaikkien näiden joukossa on esitetty voimakas kaavio siitä, kuinka ihmiset yleensä nuoruudessaan kärsivät apuvälineistä. Monien muiden joukossa vahva epäilys johtuu siitä, että suojaamaton seksuaalinen toiminta saattaa olla syy. Nuorten hallitseessa on usein huomattu, että nuoret eivät halua harjoittaa suojattua seksuaalista toimintaa. On olemassa keinoja estää raskaus, mutta ei ole mitään keinoa estää HIV: n tarttumista toiseen.

2. Veren injektio:

syyt HIV -infektion veren injektiolle

Jos käytät huumeita, erityisesti niitä, jotka on pistettävä kehoon, varmista, että tunnet kumppanisi hyvin ennen kuin käytät samaa neulaa. Usein henkilö menettää järkevyytensä, kun hänellä on huumeita, ja juuri näin tartunnan saanut, ehkä vielä tietämätön, voi välittää viruksen ystävälleen. Saman neulan jakaminen pistää viruksen suoraan vereen. Sama tapahtuu verensiirtoneuloilla.

3. Suullinen laki:

Aids aiheuttaa suullisen lain

Vahvan yhteiskunnallisen tietoisuuden vuoksi, nyt päivittäin, ihmiset valitsevat turvallisempia menetelmiä harjoittaessaan seksuaalista toimintaa varotoimenpiteillä. Kuitenkin, jos harrastetaan suullista seksuaalista toimintaa, on suuri riski, että virus voi päästä henkilön suun kautta järjestelmäänsä.

4. jakaminen neulat:

Syyt HIV -tukiin Sharing Needles

HIV tarttuu helposti ruiskujen tai neulojen kautta. Oletetaan, että jos HIV -virusta sairastavaa henkilöä on hoidettu neulan avulla ja että neulaa ei hävitetä asianmukaisesti. Tämä voi olla yksi aidsin syistä. Neula voi edelleen levittää virusta ja voi saada useamman kuin yhden ihmisen sairastumaan tähän tautiin.

5. raskauden aikana:

On jo keskusteltu siitä, että äiti voi siirtää viruksen lapselleen sukupolvenvaihtelutekijän vuoksi. Virus voi tarttua myös raskauden aikana. On suuri mahdollisuus, että vauva saa HIV -viruksen tartunnan raskauden aikana.

6. Imetys:

Syyt HIV: hen ja AIDSiin imetyksen aikana

Nainen (äiti) voi siirtää HIV -bakteerin lapselleen imetyksen aikana. Tämä kohta koskee myös kyseistä sukupolven siirtopistettä. Tämä osoittaa, että virus voi helposti siirtyä lapselle ja hänen tyttärensä voi edelleen siirtää sen lapselleen samalla tavalla. Rintamaito on saanut viruksen tartunnan, ja tämä on syy viruksen leviämiseen.

7. Seksi:

Joskus HIV -virus voi myös tarttua, vaikka pari harrastaa suojattua seksiä. Tämä on outoa, mutta totta. Ei ole suuria mahdollisuuksia, mutta silti se voi tapahtua. Ainoa tapa välttää tämän viruksen leviäminen on lopettaa usein tapahtuva seksuaalinen toiminta.

8. Sukupolvi:

Saatat joutua avun uhriksi heti elämäsi alusta lähtien, minkä vuoksi voidaan sanoa, että se toimii perheessäsi. Itse asiassa on ollut tapauksia, joissa äiti on siirtänyt HIV -viruksen lapselle hänen ollessaan vielä kohdussa. Hyvän kaksikymmentä vuotta, nuoruudessaan, hän alkoi näyttää oireita ja huomasi pian olevansa avun uhri. Usein äidinmaidon juominen voi myös olla syy siihen.

9. Tavallinen yhteyshenkilö:

HIV -virus voi tarttua paitsi seksuaalisen kontaktin kautta. Se voi kulkea myös tavallisen kosketuksen kautta. Jos kärsit HIV -aidsista, yksi tärkeimmistä syistä sen taustalla voi olla ensisijainen kosketus, kuten halaaminen, suudelu ja jopa kädenpuristus. Tämä on yksi tunnetuimmista aidsin syistä.

10. Muut syyt:

HIV -viruksen leviämisen takana on edelleen tiettyjä syitä, joita lääkärit eivät voi selittää. Aiheesta tehdään säännöllistä tutkimusta.

Aidsin oireet:

HIV -oireet ovat yleensä lepotilassa, kunnes viimeistään se alkaa toimia, ja se yleistyy nopeasti kuolemaan. Tässä kuitenkin joitain oireita, joita kannattaa pitää silmällä.

1. kuume:

Apu -epäilyn alkuvaiheessa saatat pitää huolen jatkuvasta nousevasta kuumeesta. Vaikka kuume on yleinen sairaus, joka ei ole luonteeltaan ollenkaan vakava, liian pitkäaikainen jatkuva kuume saattaa olla merkki siitä, että kehosi haluaa sinun lukevan. Tähän kuumeeseen liittyy kehon kipua ja painetta, lihas- ja nivelkipuja, vilunväristyksiä alaspäin ja jyskyttävä päänsärky.

2. Fyysinen häiriö:

Usein voi tuntea turvonneiden rauhasien kasvua. Tähän liittyy ihottumaa ja iho -oireita, joihin liittyy kurkkukipua ja uupunut keho, joka on liian väsynyt. On myös kysymys haavaumista, jotka perustuvat viruksen kulkemaan polkuun. se voi olla suu tai sukupuolielimet tai neulan pistoskohta.

3. laihtuminen:

Kypsemmässä tilassa oireet osoittavat usein nopeaa painon laskua, mikä on pelottavaa. Terve ja hyvä ihminen voi yhtäkkiä menettää liikaa, niin että hänet voidaan merkitä ruokahaluttomaksi.

4. Seuralaiset:

Kun tauti kasvaa joka kerta, usein tietyt muut sairaudet voivat johtua vahvan immuunijärjestelmän puutteesta. Tämä voi olla ripulia tai keuhkokuumetta.

5. Yöhikoilun liotus:

Haluatko tietää apuvälineiden oireista. Yöhikoilu on yksi yleisimmistä ja esiintyy sekä miehillä että naisilla. Näillä liottavilla hikoilla on myös pieniä kuumeongelmia ja ne voivat aiheuttaa myös lämpötilan laskua. Ne voivat olla todella ärsyttäviä, kun hiki imeytyy ja pysyy kehossasi ja aiheuttaa myös kehon hajuongelmia.

6. väsymys:

Pysyvyys on melko yleistä apuvälineiden aikana. Väsymys on yksi näkyvimmistä oireista apuvälineistä. Ihminen voi helposti kohdata väsymyksen, jos hän kärsii apuvälineistä jo jonkin aikaa. Väsymys on yksi pahimmista apuvälineistä, koska se vaikuttaa myös keskittymiskykyyn.

7. Kielen täplät:

Näetkö epätavallisia täpliä kielelläsi? Sir, saatat kärsiä aidsista. On aika mennä ja käydä säännöllisessä kehon tarkastuksessa. Ihmisellä on kielipisteitä, jos he ovat HIV -positiivisia. Tämä on yksi tärkeimmistä oireista.

8. Ihottumat:

Ihminen kohtaa iho -ongelmia, kuten ihottumaa tai ihottumaa, ja kaikkien näiden ihoinfektioiden syy voi olla apuvälineet. Aids -viruksella on taipumus murtaa iho yhdessä kehon kanssa. Kaikista apu -oireista ihon oire auttaa ihmisiä selvittämään, kärsivätkö he siitä vai eivät.

9. Krooninen ripuli:

Onko vatsavaivoja? Se voi olla apuvälineitä. Joskus aidsista kärsivillä ihmisillä on vakavia vatsavaivoja, ja tämä voi olla myös vakavaa. Sinun on pidettävä erityistä huolta itsestäsi tänä aikana, sillä ripuli liittyy sietämättömään kipuun.

10. Toistuvat oireet:

Jos kärsit aidsista, on helppo tapa selvittää, oletko HIV -positiivinen vai et. Eli pitää silmällä, tulevatko oireet takaisin vai eivät, kun ne ovat poissa. Jos he tekevät niin olet pulassa.

11. Pahat päänsäryt:

Henkilö kohtaa vakavia päänsärkyjä apuvaiheen aikana. Tämä on yksi monista aids -oireista.