9 Καλύτερες και άνετες φούστες Sequin για γυναίκες

Οι φούστες είναι το πιο άνετο ρούχο για όλες τις περιστάσεις. Όσον αφορά τα πάρτι και τις βραδινές γιορτές, οι Sequins έχουν την πολύ ιδιαίτερη θέση τους. Οι παγιέτες είναι το λαμπερό γυαλιστερό ύφασμα που δίνει την πιο κομψή και πολυτελή εμφάνιση. Είναι κατασκευασμένες με υλικό από πούλιες και διατίθενται στα πιο ελκυστικά χρώματα και μεγέθη. Προτιμώνται κυρίως για φούστες μέχρι το γόνατο. Μπορούν να φορεθούν με οποιοδήποτε τύπο κορυφής ή χιτώνα. Οι πούλιες ταιριάζουν περισσότερο στις γυναίκες με τέλεια σωματική διάπλαση και στενή μακριά μέση. Δεν είναι κατάλληλο για γυναίκες με μεγαλύτερη μέση, καθώς τις κάνουν να φαίνονται πιο χνουδωτές.

Φούστες Sequin

Οι καλύτερες και απλές φούστες με παγιέτες για γυναίκες:

Οι φούστες Sequin είναι οι πιο προτιμώμενες για κάθε εποχή. Οι φούστες από πούλιες μπορούν να συνδυαστούν με μπλουζάκια από πούλιες για να το κάνουν τέλειο ντύσιμο. Εδώ είναι μερικές επιλεγμένες φούστες από πούλιες για την επιλογή σας.

1. Μακρές φούστες με Sequin για γυναίκες:

Φούστες Sequin

Οι μακριές φούστες από πούλιες έχουν μήκος στον αστράγαλο και μπορούν να φορεθούν για πάρτι. Αυτή η φούστα δίνει μια αριστοκρατική εμφάνιση και κάνουν τη γυναίκα να φαίνεται καμπύλη καθώς είναι στενή στη μέση. Έχουν σχισμή από το γόνατο έως τον αστράγαλο στη μία πλευρά για να διευκολύνονται κατά το περπάτημα.

2. Γυναικείες φούστες με μολύβι από σεκούν:

Pencil Sequin φούστες

Όπως απεικονίζει το όνομα, οι φούστες από μολύβι με πούλιες είναι πιο φαρδιές στη μέση και πιο στενές στο γόνατο. Αυτά έχουν ως επί το πλείστον μήκος γόνατος και αυτά φαίνονται πιο καμπύλα. Προτιμώνται κυρίως για πάρτι σε κλαμπ όπου η κίνηση δεν μπορεί να περιοριστεί με τα ρούχα.

3. Sequin Midi φούστες για κυρίες:

Σεκίνι midi φούστες

Οι midi φούστες με παγιέτες είναι παρόμοιες με τις κανονικές midi φούστες με λίγες πινελιές στην άκρη. Αυτές οι μίντι φούστες μπορούν να συνδυαστούν με μπλουζάκια από πούλιες για να το κάνουν ένα φόρεμα από πούλιες. Αυτά προτιμούνται κυρίως από κορίτσια κολλεγίων για πάρτι. Οι φριτέζες ή το τέλος συγκεντρώνουν μια υπέροχη εμφάνιση και ελεύθερη κίνηση.

4. Sequin Mini γυναικεία φούστα:

Μίνι φούστα Sequin

Οι μίνι φούστες Sequin είναι πάνω από το γόνατο και ταιριάζουν συνήθως με γιλέκο. Οι μίνι φούστες Sequin είναι το αγαπημένο ντύσιμο ορισμένων celebrities καθώς εκθέτουν τα πόδια τους με σέξι και αριστοκρατικό τρόπο. Αυτά είναι πιο κατάλληλα για κορίτσια με τέλεια πόδια και μηρούς.

5. Sequin Maxi Γυναικεία Φούστα:

Sequin Maxi φούστα

Όπως λέει και το όνομα, οι παγιέτες maxi φούστες έχουν μέγιστο μήκος. Σε αντίθεση με τις φούστες μίντι και μολύβι, αυτές παρέχουν ελεύθερη κίνηση και αυτές έχουν περισσότερες συγκεντρώσεις στην άκρη. Αυτά μοιάζουν με γοργόνα φούστες καθώς είναι στενά μέχρι το γόνατο και πιο πλατιά τότε.

6. Αναστρέψιμες φούστες Sequin:

Αναστρέψιμες φούστες Sequin

Οι πιο trending φούστες είναι οι αναστρέψιμες μαύρες φούστες από πούλιες. Η φούστα είναι κατασκευασμένη με δίχρωμες πούλιες και όταν μετακινείται προς τη μία κατεύθυνση δίνουν το ένα χρώμα και όταν μετακινείται προς την άλλη, το χρώμα αλλάζει. Αυτές οι φούστες μπορούν να προσαρμοστούν για να δώσουν μια φθαρμένη εμφάνιση.

7. Γυναικείες κυκλικές φούστες Sequin:

Κυκλικές φούστες Sequin

Η κυκλική παγιέτα Οι κοντές φούστες χρησιμοποιούνται γενικά από σκέιτερ και χορευτές. Αυτά είναι κατασκευασμένα με κυκλικό ύφασμα για να κάνουν περισσότερες συγκεντρώσεις και να δώσουν μια αφράτη όψη. Οι πιο συνηθισμένες είναι οι χρυσές παγιέτες και οι κόκκινες φούστες από πούλιες.

8. Wrap Sequin φούστες για κορίτσια:

Τυλίξτε φούστες από πούλιες

Οι φούστες με παγιέτες τύπου win μοιάζουν με τις φούστες. Αλλά το τέλος του φόρεμα από πούλιες μοιάζει με το λουλούδι τουλίπας. Αυτά είναι διαθέσιμα σε διαφορετικά μεγέθη που κυμαίνονται από το μήκος του γόνατος έως το μήκος του αστραγάλου. Μερικές φορές το ύφασμα είναι ραμμένο μεταξύ τους για να δώσει μια τυλιγμένη εμφάνιση. Οι ασημένιες φούστες από πούλιες προτιμώνται ως επί το πλείστον.

9. Γυναικείες φιμέ φούστες Sequin:

Φούστες Sequin με φιμέ

Οι πιο δημοφιλείς τύποι είναι οι φιμέ πούλιες. Αυτά είναι κατασκευασμένα με τέτοιο τρόπο ώστε το χρώμα να διαφέρει ανάλογα με τη θέση των ματιών του θεατή. Οι πούλιες με αντίθεση αναμιγνύονται για να φτιάξουν αυτές τις φούστες. Οι πιο συνηθισμένες είναι οι μπλε παγιέτες φούστες.

Οι παγιέτες χρησιμοποιήθηκαν για να δώσουν μια λαμπερή εμφάνιση και τώρα είναι το πιο αγαπημένο υλικό στον κόσμο της μόδας. Όταν πρόκειται για πάρτι και βραδινές περιστάσεις, οι γυναίκες συνήθως προτιμούν τις παγιέτες καθώς προσελκύουν κόσμο.