15 Διαφορετικά Σχέδια Ανδρικών Πουτζάμα Kurta για Γάμο

Οι γάμοι στην Ινδία είναι ένα από τα όμορφα γεγονότα. Υπάρχει ορισμένος κώδικας ενδυμασίας για τους περισσότερους γάμους. Ένας άντρας φοράει πιτζάμα κούρτα σχεδιαστή και γυναίκες φοράνε σάρι ή λεένγκα. Οι σχεδιαστές εξερευνούν νέα στυλ στην πιτζάμα kurta. Θα πάρουμε πολλά σχέδια σε διαφορετικά υλικά. Έτσι, όταν επιλέγουμε ένα για το γάμο μας, φροντίστε να επιλέξετε το καλύτερο γιατί είναι μια φορά στη ζωή σας.

Κομψά και όμορφα Gents Kurta πιτζάμα για γάμο:

Εδώ είναι μερικές επιλεκτικές κορυφαίες 15 πιτζάμες κουρτά σχεδιαστών για γάμο για εμάς.

1. Τυπωμένη μπλε πιτζάμα Kurta:

Τυπωμένη μπλε πιτζάμα Kurta

Αυτή είναι μια κομψή πιτζάμα kurta για σχεδιασμό γάμου. Αυτό είναι ένα τυπωμένο μπλε φόρεμα τύπου με όμορφο κέντημα στη λαιμόκοψη και την πίσω πλευρά. Έρχεται με μαύρη πιτζάμα. Μπορείτε να φορέσετε ένα σάλι μαζί του για να βελτιώσετε την εμφάνισή σας. Αυτό είναι ένα απλό σχέδιο με στυλ και χάρη.

2. Πυτζάμα Kurta με τζάκετ Modi:

Πυτζάμα Kurta με τζάκετ Modi

Αυτή είναι μια πιτζάμα κουρτά με σακάκι για γάμο. Είναι ένα όμορφο κόκκινο κουρτά με κρέμα πιτζάμα. Το σακάκι είναι ένα μπουφάν σε στυλ Modi με όμορφη κεντητική δουλειά στη λαιμόκοψη του. Ολόκληρο το μπουφάν είναι όμορφα σχεδιασμένο. Είναι φτιαγμένο από υλικό μεταξιού από ζακάρ και γιούτα. Φόρεσε το και γίνε στιλάτο.

3. Blue Designer Wear Kurta Pijama:

Μπλε Σχεδιαστής Φορέστε Πουτζάμα Kurta

Αυτή είναι μια όμορφη πιτζάμα κουρτά για γάμο. Έρχεται με πούλιες και κέντημα σε λαιμόκοψη και γιακά. Ακόμα και το πίσω μέρος κεντημένο με σχέδιο. Μπορείτε να το επιλέξετε ως νυφικό. Το μπλε χρώμα θα αναδείξει την εμφάνισή σας. Το υλικό είναι ζακάρ και μετάξι τέχνης. Ο συνδυασμός μπλε και άσπρου φαίνεται υπέροχος.

4. Σχεδιαστής Kurta Pajama:

Σχεδιαστής Kurta Pajama

Αυτή είναι μια πιτζάμα κουρτά σχεδιαστή για γάμο. Είναι το πιο πρόσφατο πακιστανικό σχέδιο που μπορείτε να επιλέξετε ως νυφικό. Είναι κρεμ χρώμα με κέντημα σε όλο το σώμα με λευκή πιτζάμα. Αυτό το φόρεμα σας επιτρέπει να λάμπετε μπροστά σε άλλους. Φορέστε αυτό το ξεχωριστό φόρεμα την ιδιαίτερη ημέρα σας.

5. Σχεδιαστής Silk Kurta Pijama:

Σχεδιαστής Silk Kurta Pajama

Αυτή είναι μια μοντέρνα κουρτά πιτζάμα για γάμο. Αυτό είναι ένα παραδοσιακό σχέδιο με κεντήματα. Αυτό το κρεμ χρώμα είναι το κοινό χρώμα για τους περισσότερους γάμους. Η λαιμόκοψη είναι κεντημένη και είναι κατασκευασμένη από μεταξωτό υλικό. Επιλέξτε αυτό για να φορέσετε στο γάμο σας και δώστε στον εαυτό σας μια υπέροχη εμφάνιση.

6. Εξαιρετικό σχέδιο γάμου:

Εξαιρετικό σχέδιο γάμου

Αυτή είναι μια γαμήλια πιτζάμα για γαμπρό. Είναι ένα ζωντανό χρώμα με υπόλευκη πιτζάμα. Ο λαιμός και το γιακά είναι κεντημένα με λουλουδάτο σχέδιο. Μπορείτε να επιλέξετε αυτό το φόρεμα από μετάξι τέχνης καθώς η γαμήλια ένδυση Ενισχύστε το στυλ σας επιλέγοντας ζωντανά χρώματα.

7. Designer Wedding Kurta Pijama:

Designer Wedding Kurta Pijama

Αυτή είναι μια ανδρική πιτζάμα κουρτά για γάμο. Είναι ένα τελευταίο σχέδιο που μπορείτε να δοκιμάσετε για το γάμο σας. Είναι μια ναυτική μπλε κουρτά πιτζάμα με διακοσμημένο σάλι. Ο γαμπρός θα φανεί καταπληκτικός σε αυτό το φόρεμα με κατάλληλα παπούτσια. Ο λαιμός του λαιμού και οι άκρες του μανικιού είναι κεντημένοι και είναι ένα κουρτά μπροστινού ανοιχτού τύπου.

8. Πυτζάμα Kurta με μπουφάν Nehru:

Πουτζάμα Kurta με μπουφάν Nehru

Πρόκειται για μια ινδο-δυτική πιτζάμα κουρτά με σχέδιο μπουφάν Nehru. Η πιτζάμα Kurta έρχεται σε απλό σχεδιασμό. Είναι κατασκευασμένο από μεταξωτό υλικό. Αλλά το μπουφάν Nehru φαίνεται εκπληκτικό. Έρχεται σε όμορφο τυπωμένο σχέδιο και κέντημα πάνω του. Μπορείτε να φορέσετε αυτό το πολύχρωμο φόρεμα για το γάμο σας και να λάμψετε.

9. Banarasi Kurta πιτζάμα:

Πυτζάμα Banarasi Kurta

Είστε έτοιμοι να είστε στιλάτοι στο γάμο σας; Έρχεται ένα εξαιρετικό αντρικό ανδρικό σχέδιο πιτζάμας κουρτά σε μετάξι Banarasi Jacquard. Αυτό είναι ένα κόκκινο χρώμα κουρτά με όμορφα έργα πάνω του. Τα κεντήματα και οι εκτυπώσεις κάνουν την εμφάνισή του εξαιρετική. Έρχεται με συνδυασμό χρυσής πιτζάμας που είναι πραγματικά όμορφος. Αυτό είναι ένα σπάνιο σχέδιο και κομψό επίσης.

10. Βαριά κεντημένος γάμος Kurta πιτζάμα:

Βαριά κεντημένος γάμος Kurta πιτζάμα

Πρόκειται για πιτζάμα κουρτά σχεδιαστή για ανδρικό γάμο. Έρχεται με βαριά κεντήματα που το κάνουν να φαίνεται υπέροχο. Αυτός ο υπόλευκος και καστανός συνδυασμός θα φανεί φανταστικός. Μπορείτε να το επιλέξετε ως νυφικό σας. Ο γάμος είναι μια όμορφη περίσταση. Φόρεσε λοιπόν κάτι που σε κάνει πιο στιλάτο. Το Kurta είναι κεντημένο στα μανίκια και στην μπροστινή πλευρά.

11. Απλή τέχνη Silk Kurta πιτζάμα:

Απλή τέχνη Silk Kurta πιτζάμα

Αυτή είναι μια απλή τέχνη μεταξωτή κουρτά πιτζάμα για γάμο. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή ως νυφικό. Το Kurta είναι χάλκινο και η πιτζάμα είναι καστανό. Κολάρο και σώμα είναι κεντημένο. Αυτό το φόρεμα σε κάνει στιλάτο γαμπρό και μπορείς να λάμψεις για το γάμο σου.

12. Μπλε λινό Kurta πιτζάμα:

Μπλε λινό Kurta πιτζάμα

Αυτό είναι ένα νέο μοντέρνο σχέδιο που μπορείτε να φορέσετε για το γάμο σας. Αυτό είναι ένα σχέδιο με μεταξωτή κουρτά πιτζάμα σε ίσια κοπή. Είναι όμορφα διακοσμημένο με Resham και μηχανική εργασία. Αφήστε τους θεατές σας να επαινέσουν για την αίσθηση του χρώματος και την ομορφιά σας. Αυτό είναι ένα μπλε σκιασμένο κουρτά με χρυσό συνδυασμό πιτζάμα. Μπορείτε να αναζητήσετε διαφορετικά χρώματα στο ίδιο σχέδιο αν θέλετε.

13. Grand Wedding Kurta Pijama:

Μεγάλος γάμος Kurta πιτζάμα

Αυτή είναι μια πιτζάμα κουρτά για γάμο. Είναι ένα υπέροχο σχέδιο που είναι κατάλληλο για την ευοίωνη μέρα σας. Ολόκληρο το κόκκινο κουρτά είναι τυπωμένο με σχέδιο κεντήματος. Ο συνδυασμός κόκκινου και κρέμας λειτουργεί πολύ καλά. Επιλέξτε το καλύτερο για το γάμο σας

14. Πανέμορφη πιτζάμα Kurta:

Πανέμορφη πιτζάμα Kurta

Αυτή είναι μια μοντέρνα πιτζάμα κουρτά για γάμο. Είναι κατασκευασμένο από μεταξωτό υλικό τέχνης. Το Kurta είναι όμορφα διακοσμημένο με λουλουδάτο σχέδιο. Είναι ένα καφέ χρώμα που μπορείτε να φορέσετε. Το χρώμα είναι επίσης κεντημένο με εξαιρετικό σχεδιασμό.

15. Γκρι Kurta πιτζάμα:

Γκρι Κουρτά Πυτζάμα

Να είστε έτοιμοι να φορέσετε τα καλύτερα για το γάμο σας. Είναι μια κομψή ανδρική πιτζάμα κουρτά για γάμο. Αυτό είναι ένα σχέδιο κατασκευασμένο από όμορφα κεντήματα και κλωστές. Μπορείτε να επιλέξετε αυτόν τον γκρι καστανό συνδυασμό ως νυφικό σας. Γίνετε σταρ επιλέγοντας τον καλύτερο.

Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα σχέδια γαμήλιας πιτζάμας. Ο γάμος είναι ένα ξεχωριστό γεγονός. Για να απολαύσετε όμορφες στιγμές στη ζωή σας, επιλέξτε την καλύτερη ενδυμασία που σας ταιριάζει. Ακολουθείτε πάντα τις νέες τάσεις και σχεδιασμό. Να είστε ευέλικτοι και κομψοί με αυτά τα φορέματα. Να είσαι πάντα διαφορετικός από τους άλλους.