15 Καλύτερη και νέα πακιστανική συλλογή Kurtis

Τα όμορφα πακιστανικά στυλ κουρτί είναι τα καλύτερα για όλες τις περιστάσεις. Διατίθενται σε πολλά διαφορετικά υλικά όπως βαμβάκι, κρέπα, συνθετικά κλπ. Τα υπέροχα μακριά κουρτάκια είναι τόσο μοντέρνα και όμορφα. Οι υπέροχες λουλουδάτες εκτυπώσεις στο κουρτί προσδίδουν στην ομορφιά.

Τα καλύτερα και πιο πρόσφατα πακιστανικά Kurtis για το 2019:

Εδώ είναι μερικά πακιστανικά Kurtis, επιλέξτε από τα 15 κορυφαία πακιστανικά κουρτί,

1. Ahalyaa Cotton Pakistani Style Kurta Print for Women:

Ahalyaa Cotton Pakistani Style Print Kurta Γυναικείο

Ένα όμορφο πακιστανικό μπλε τυπωμένο κουρτά. Ένας υπέροχος συνδυασμός εκτυπώσεων σε αυτό το κουρτί φαίνεται τόσο έθνικ. Μπορεί να φορεθεί σε οποιοδήποτε από αυτά τα μαύρα κολάν. Έχει λαιμό σκάφους και τρία τέταρτα μανίκια. Οι εκτυπώσεις είναι πραγματικά μαγικές. Σωστό για όλες τις περιστασιακές περιστάσεις

2. Ahalyaa Lemon Green Floral Pakistani Cotton Kurti:

Ahalyaa Lemon Green Floral Pakistani Cotton Kurti

Αυτό είναι ένα πανέμορφο πακιστανικό κουρτί με λεμόνι. Είναι τόσο απλό και κομψό. Έχει λαιμό σκάφους και τρία τέταρτα μανίκια. Οι μπλε εκτυπώσεις στο πράσινο κουρτά είναι ο υπέροχος συνδυασμός. Η μπλε λεπτομέρεια στο κουρτί φαίνεται πολύ χαλαρωτική. Μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε μπλε παντελόνι ή salwar.

3. Ahalyaa Cotton Pakistani Style Kurta Για Γυναίκες:

Ahalyaa Cotton Pakistani Style Kurta για γυναίκες

Ένα υπέροχο μπλε τυπωμένο κουρτί που φοριέται με μαύρο παντελόνι. Φαίνεται πολύ κομψό και ιδανικό για όλες τις περιστασιακές εκδηλώσεις. Ο λαιμός του σκάφους και τα τρία τέταρτα μανίκια φαίνονται πολύ κλασικά. Οι ρίγες στο κουρτί προσθέτουν στην ομορφιά του κουρτί. Ένας ωραίος συνδυασμός ρίγες και floral prints.

4. Ahalyaa Yellow Mustard Digital Print Pakistani Cotton Kurti:

Ahalyaa Yellow Mustard Digital Print Pakistani Cotton Kurti

Ένα υπέροχο βαμβακερό κουρτά με ωραίο σχέδιο. Το μουστάρδα κουρτί έχει ωραίες λουλουδάτες εκτυπώσεις. Έχει λαιμό σκάφους και τρία τέταρτα μανίκια. Ταιριάζει με μαύρα κολάν. Η υπέροχη λεπτομέρεια στα σύνορα προσθέτει στην ομορφιά του πακιστανικού κουρτά.

5. La Firangi Printed Women’s Straight Kurta:

La Firangi Printed Straight Women Kurta

Ένα όμορφο μαύρο τυπωμένο κουρτάκι. Είναι ένα κουρτά με ίσια κοπή. Έχει μανίκια πλήρους μήκους και στρογγυλό λαιμό. Το ασπρόμαυρο μοτίβο στο κουρτά φαίνεται τόσο δροσερό. Είναι ιδανικό για όλες τις περιστάσεις. Μπορεί να φορεθεί σε μαύρο κολάν. Κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό.

6. La Firangi Printed Women’s Straight Kurta-pink:

La Firangi Printed Γυναικείο Straight Kurta-ροζ

Αυτό είναι ένα όμορφο ίσιο κομμένο ροζ μακρύ κουρτί. Ιδανικό για επίσημες περιστάσεις. Έχει στρογγυλό λαιμό και πλήρη μανίκια. Κατασκευασμένο από συνθετικό υλικό. Το ύφασμα είναι μαλακό και ρευστό. Μπορεί να συνδυαστεί με κατάλληλο κολάν. Οι λουλουδάτες εκτυπώσεις στο κουρτί φαίνονται τόσο κομψές.

7. La Firangi Printed Women’s Anarkali Kurta (Multicolor):

La Firangi Printed Women Anarkali Kurta (Πολύχρωμο)

Αυτό το όμορφο ανοιχτό πράσινο χρώμα anarkali kurti είναι κατάλληλο για αυτές τις επίσημες περιστάσεις. Οι υπέροχες εκτυπώσεις τριαντάφυλλου στο κουρτί προσθέτουν στην ομορφιά του μακρού πακιστανικού κουρτί. Το κουρτί έχει κοντό μανίκι και στρογγυλό λαιμό. Μπορεί να συνδυαστεί με κολάν κατάλληλου χρώματος. Δίνει μια μαγευτική εμφάνιση.

8. Crown Nine Embroidered Women’s Pakistani Kurta (White):

Crown Nine Embroidered Women Pakistani Kurta (Λευκό)

Ένα δροσερό λευκό κουρτά. Έχει κλειστό λαιμό με λευκό κέντημα στο κουρτί. Η παλέτα με κουμπιά φαίνεται τόσο δροσερή. Κατασκευασμένο από υλικό georgette. Διαθέτει πλαϊνές τσέπες που προσδίδουν ωραία εμφάνιση. Μπορεί να συνδυαστεί με ωραία λευκά κολάν. Φαίνεται πολύ επίσημο.

9. Cloth Fashion Solid Women’s Pakistani Kurta (Κόκκινο):

Cloth Fashion Solid Women Pakistani Kurta (Κόκκινο)

Ένα βαμβακερό κόκκινο κουρτά με ευχάριστο μοτίβο. Έχει τρία τέταρτα μανίκια και πλευρικές σχισμές. Η γεωμετρική λεπτομέρεια φαίνεται τόσο δροσερή. Δίνει την εμφάνιση ενός γιλέκου πάνω από το κουρτί. Μπορεί να φορεθεί με κόκκινο κολάν. Η μικρή παλέτα με κουμπιά με λεπτομέρεια νήματος είναι πολύ όμορφη.

10. La Firangi Solid Women’s Straight Kurta (Πορτοκαλί):

La Firangi Solid Women Straight Kurta (Πορτοκαλί)

Ένα απλό και κομψό πορτοκαλί κουρτί. Έχει τρία τέταρτα μανίκια και τετράγωνο λαιμό. Φαίνεται τόσο δροσερό. Η μαύρη λεπτομέρεια στα περιθώρια και ο λαιμός φαίνονται πολύ όμορφα. Μπορεί να συνδυαστεί με λευκά κολάν. Ένα υπέροχο ίσιο κουρτά που ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις.

11. La Firangi Printed Women’s Straight Kurta (Multi Color):

La Firangi Printed Straight Women Kurta (Multi Color)

Ένα υπέροχο πολύχρωμο ακρωτήριο kuta. Είναι χωρίς μανίκια και φαίνεται τόσο δροσερό. Το πολύχρωμο κουρτά μπορεί να φορεθεί σε λευκά κολάν. Ταιριάζει σε όλες τις περιστασιακές εκδηλώσεις. Το διαφανές γιλέκο στο Kurti είναι τόσο δροσερό. Η μαύρη διαφανής λεπτομέρεια με νήμα στο περίγραμμα του δίνει μια διαφορετική εμφάνιση.

12. ZIYAA Women’s Straight Crepe Kurta:

Γυναικεία Κρέπα ZIYAA Straight Kurta

Μαύρη κρεπ κουρτά. Έχει λαιμό σκάφους και τρία τέταρτα μανίκια. Τα τυπωμένα μανίκια φαίνονται πολύ όμορφα. Μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε κολάν. Το υλικό είναι τόσο δροσερό και ρευστό. Το ίσιο κουρτί που είναι μακρύ ταιριάζει σε όλες τις περιστάσεις. Αυτό το μακρύ κουρτί είναι τόσο της μόδας. Φαίνεται πολύ κομψό.

13. Γυναικείο μπλε χρώμα ZIYAA Solid Straight Crepe Kurta:

Γυναικείο μπλε χρώμα ZIYAA Solid Straight Crepe Kurta

Ένα υπέροχο κρεπ κουρτά κατάλληλο για όλες τις περιστάσεις. Έχει λαιμό σκάφους και τρία τέταρτα μανίκια. Έχει κρύους ώμους. Το όμορφο μασίφ ασημί περίγραμμα στα μανίκια δίνει μια αρωματική εμφάνιση στο κουρτί. Το υπέροχο μπλε κουρτί μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε ασημένιο κολάν. Η ασημένια λεπτομέρεια κάτω από το λαιμό είναι όμορφη.

14. Plus Size Kurtis Long Pakistani Yellow Printed Kurtis:

Plus Size Kurtis Long Pakistani Yellow Printed Kurtis

Αυτό το κορυφαίας ποιότητας κίτρινο τυπωμένο κουρτί φαίνεται τόσο απλό και κομψό. Μπορεί να φορεθεί με κόκκινο κολάν. Έχει στρογγυλό λαιμό και πλήρη μανίκια. Η μακρά παλέτα με κουμπιά φαίνεται ωραία στην κίτρινη κορυφή. Το κόκκινο σχέδιο στο κουρτί φαίνεται πολύ παραδοσιακό. Ταιριάζει σε όλες τις εθνοτικές εκδηλώσεις.

15. Amba Enterprises Orange Long Pakistani Kurti:

Amba Enterprises Orange Long Pakistani Kurti

Ένα πολύχρωμο τυπωμένο μακρύ πακιστανικό κουρτί φαίνεται τόσο αξιολάτρευτο. Ταιριάζει σε όλες τις εθνοτικές περιστάσεις. Μπορεί να συνδυαστεί με μαύρο κολάν. Οι εκτυπώσεις στο κουρτά είναι τόσο παραδοσιακές. Έχει στρογγυλό λαιμό και είναι 100% βαμβάκι. Η λεπτομέρεια του νήματος με τα κουμπιά προσθέτει στην απλή εμφάνιση του κουρτά.

Διατίθεται διαδικτυακά ένα ευρύ φάσμα πακιστανικών κουρτίδων. Μπορείτε να επιλέξετε οποιοδήποτε από αυτά ανάλογα με το μέγεθος. Τα λουλουδάτα τυπωμένα κουρτί είναι τόσο παραδοσιακά. Το μακρύ κουρτίν Πακιστανικό φαίνεται εντυπωσιακό. Κάντε μια δήλωση μόδας φορώντας αυτά τα υπέροχα κουρτά σε κοινωνικές συγκεντρώσεις. Αυτά είναι πάντα τα καλύτερα κουρτί για εκείνα τα κορίτσια που φαίνονται μικρά κουρτίνες με ολόσωμο κάλυμμα. Δοκιμάστε το σίγουρα για την επόμενη περίσταση.