9 Μοντέρνα Σχέδια Πράσινου Χρώματος Kurta

Στις μέρες μας, είναι δύσκολο να βρεις γυναίκες που έχουν επίγνωση της μόδας που δεν έχουν το κουρτί ως το αγαπημένο της ντύσιμο στη συλλογή της ντουλάπας. Όσοι ενδιαφέρονται να φορέσουν απλή και πιο ελαφριά συλλογή, επιλέγουν τέτοιου είδους ρούχα.

Τα καλύτερα σχέδια πράσινου χρώματος Kurta:

Εδώ είναι μερικά κορυφαία 9 σχέδια Green Shaded Kurti και kurta,

1. Cotton Flex Embroidery Green Kurti:

Cotton Flex Embroidery Green Kurti

Εδώ μπορείτε να δείτε ότι το σώμα του κουρτί είναι μπεζ σε χρώμα, αλλά τα μανίκια και ένα τμήμα που τονίζει είναι στην εντυπωσιακή πράσινη απόχρωση. Αυτός ο πράσινος σχεδιασμός κουρτί ταιριάζει πολύ με πράσινα κολάν και είναι κατάλληλος για γυναίκες κάθε ηλικίας.

2. Πράσινο Kurti με εκτύπωση από βαμβάκι:

Βαμβακερό τυπωμένο πράσινο Kurti

Εάν θέλετε να είστε μοντέρνοι, τότε ακολουθήστε αυτό το πράσινο σχέδιο κουρτί, το οποίο είναι γεμάτο μανίκια. Ο λαιμός του κουρτί είναι τύπου γιακά και τονίζεται τόσο με τις ανοιχτές όσο και με τις σκούρες αποχρώσεις του πράσινου. Οι περικοπές αυτού του κουρτί θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε και να ενισχύσετε τις καμπύλες σας.

3. Χρυσή δαντέλα ανάγλυφη τυπωμένη πράσινη Kurti:

Χρυσή Δαντέλα ανάγλυφη Εκτυπωμένη Πράσινη Kurti

Μπορείτε να δείχνετε εκπληκτικά και υπέροχα αυτή τη σεζόν φορώντας αυτό το σκούρο πράσινο κουρτί. Είναι ανάγλυφο με τη χρυσή δαντέλα και είναι τυπωμένο με τις μικρογραφίες των χρυσών λουλουδιών σε ολόκληρη. Είναι ιδανικό για casual ρούχα.

4. Τυπωμένο και κεντημένο Casual Short Kurti:

Τυπωμένο και κεντημένο Casual Short Kurti

Καλωσορίστε αυτό το ανοιχτό πράσινο κουρτί με το κέντημα με χρυσή κλωστή που αναδεικνύει την ομορφιά του. Έχει επίσης σχέδιο πολλαπλών λουλουδιών σε κέντημα σκούρου πράσινου νήματος σε όλο το υλικό. Αυτό το Parrot Green Kurti είναι καθαρά μεταξωτό βαμβάκι και ανήκει στην κατηγορία των κοντών κουρτίδων.

5. Collar Neck Plain Green Kurti:

Collar Neck Plain Green Kurti

Πιάστε αυτή τη νέα μοντέρνα συλλογή από πράσινο μπουκάλι Kurti, το οποίο είναι εντελώς απλό και αποτελείται από απλικέ κουμπιών στην μπροστινή πλευρά του. Έχει τρία τέταρτα μανίκια και έχει λαιμό τύπου γιακά. Και έχει επίσης διάφορες σχισμές και περικοπές για να περιγράψει την απλότητά του.

6. Closed Neck Cotton Green Kurti:

Κλειστό λαιμό βαμβάκι Green Kurti

Εξερευνήστε την ομορφιά αυτού του καταπράσινου κουρτί που είναι πολύ μοντέρνο και κομψό. Δεν έχει τυπωμένα σχέδια και είναι εντελώς απλό που το κάνει να φαίνεται κομψό και κομψό. Το εύσημα της εντυπωσιακής ομορφιάς αυτής της μακράς στολής πηγαίνει εύκολα στις ξεχωριστές καμπύλες και κοψίματα του συγκεκριμένου κουρτί.

7. Georgette Mehandi Green Kurti:

Georgette Mehandi Green Kurti

Τώρα ρίξτε μια ματιά σε αυτό το όμορφο κουρτί πράσινου χρώματος mehndi, το οποίο έχει πλήρως καλυμμένο σχεδιασμό λαιμού. Έχει πλήρη μανίκια και αυτός ο σχεδιαστής κουρτί έχει δύο εφαρμογές με σχέδια λουλουδιών κεντήματος. Δεν χρειάζονται επιπλέον αξεσουάρ για να βελτιώσετε την ομορφιά σας αν επιλέξετε αυτό το μοναδικό κομψό κουρτί σχέδιο.

8. Dark Green Brocade Kurta για άνδρες:

Dark Green Brocade Kurta για άνδρες

Έρχεται η νεότερη συλλογή με σκούρο πράσινο σχέδιο κουρτά για άνδρες, αποτελούμενη από ακατέργαστο μετάξι. Αυτή η κουρτά έχει την αντίστοιχη πιτζάμα της και η ομορφιά της είναι ότι είναι εντελώς απλός σχεδιασμός. Έχει λίγα νήματα κεντήματος ως σχέδιο λαιμού. Ταιριάζει απόλυτα σε κάθε παραδοσιακή και τελετουργική περίσταση.

9. Cotton Formal Wear Kurta για άνδρες:

Cotton Formal Wear Kurta για άνδρες

Πιάστε αυτό το επίσημο ανδρικό πράσινο κουρτά πιτζάμα, το οποίο έχει μια μοντέρνα πράσινη απόχρωση. Το υλικό αποτελείται από πλήρως βαμβάκι και είναι από μακρύ τύπο κουρτά. Αυτό το πράσινο κουρτά παπαγάλου ταιριάζει απόλυτα για κάθε περίσταση να συναντηθείτε μεταξύ φίλων και μελών της οικογένειας.

Πάρτε αξιοθαύμαστες ματιές παντού κάθε φορά που μπορείτε να περπατήσετε φορώντας αυτή τη συλλογή από πράσινες σκιασμένες κουρτές και κουρτίδες. Αυτά τα έτοιμα ρούχα του κουρτί είναι κατάλληλα διακοσμημένα με διαφορετικά μοτίβα για να αποκτήσουν αυτή την πιασάρικη εμφάνιση.