9 καλύτερα και πιο πρόσφατα έτοιμα σχέδια Kurta για κυρίες στην Ινδία

Σας αρέσει να φοράτε κουρτά και θέλετε να είναι άψογα; Λοιπόν, έχετε πάντα μια επιλογή για έτοιμα κουρτάκια. Υπάρχουν έτοιμα σχέδια κουρτί για όλες τις περιπτώσεις για πάρτι, εκδηλώσεις, λειτουργίες, γραφεία, κολέγια κλπ. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε ένα στυλ. Στη συνέχεια, μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το στυλ και τις προτιμήσεις σας, τα έτοιμα σχέδια κουρτά είναι επίσης διαθέσιμα για όλες τις ηλικίες, από παιδιά έως ενήλικες.

Τα καλύτερα και πιο πρόσφατα έτοιμα σχέδια Kurta για κυρίες:

Ακολουθούν μερικές κορυφαίες 9 έτοιμες κυρίες kurtis,

1. Επίσημη Κούρτα:

Επίσημη Κούρτα

Τώρα θα υπάρχουν πολλά μέρη όπου θα χρειαστείτε μια επίσημη κουρτά και αν θέλετε να έχει τις τέλειες περικοπές, εμφανίσεις και σχέδια, τότε η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι το έτοιμο κουρτί. Μια επίσημη ένδυση έτοιμη κουρτά είναι οποιαδήποτε στιγμή διαθέσιμη και θα σας δώσει αυτή την τέλεια επαγγελματική εμφάνιση.

2. Κέντημα Kurta:

Κέντημα Κούρτα

Ένα άλλο καλό στυλ κουρτά είναι το κεντημένο κουρτά. Έτοιμο για κάθε περίσταση μπορεί να φορεθεί το κεντημένο κουρτάκι. Υπάρχουν διάφορα στυλ και σχέδια σε αυτό. Ταιριάζει πολύ σε γυναίκες κάθε ηλικίας. Φαίνεται καλύτερα με palazzos και jeggings.

3. Western Kurta:

Δυτική Κούρτα

Όσον αφορά τη δυτική ένδυση, όλοι σκεφτόμαστε πολύ. Και όταν πρόκειται να φορέσετε κάτι σε κουρτά, τότε μπορείτε να το φορέσετε σίγουρα. Ένα ινδικό ρούχο με μια συστροφή δυτικού στυλ δίνει μια έξυπνη εμφάνιση. Αυτά τα δυτικά έτοιμα κουρτινάκια μπορούν να φορεθούν σε πάρτι, εκδηλώσεις και εκδηλώσεις επίσης. Το δυτικό έτοιμο κουρτί έχει διάφορα σχέδια και είναι κατασκευασμένα από διάφορα είδη υφασμάτων.

4. Jacket Kurta:

Τζάκετ Κούρτα

Υπάρχει μεγάλη ποικιλία που μπορείτε να πάρετε από το έτοιμο τμήμα. Αυτό το κουρτά με στυλ σακάκι είναι έτοιμο και πλούσιο σε εμφάνιση. Αυτό είναι και πάλι κουρτά με δυτική συστροφή. Είναι το καλύτερο έτοιμο κουρτί για νεαρά κορίτσια. Η ανοιχτή μπροστινή σχισμή δίνει στο kurta μια μοντέρνα αλλά έξυπνη εμφάνιση.

5. Σχεδιαστής Kurtis:

Σχεδιαστής Κούρτις

Σε ποιον δεν αρέσει η φθορά ενός σχεδιαστή; Και αν παίρνεις ένα kurta σχεδιαστή, τότε είναι ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα! Και το καλύτερο μέρος για να αποκτήσετε τον έτοιμο σχεδιαστή kurtis είναι ότι δεν χρειάζεται να πάρετε τον πόνο για να τρέξετε στο κατάστημα για να δώσετε τα σχόλιά σας, έχετε μια επιλογή να πάτε για ένα έτοιμο κουρτά. Ναι, είναι πολύ εύκολο να αποκτήσετε τον σχεδιαστή έτοιμο kurtis σύμφωνα με την επιλογή σας.

6. Κομψό Kurta:

Κομψό Kurta

Εάν σκέφτεστε τι άλλο μπορείτε να πάρετε από την έτοιμη ενότητα kurta, τότε έχετε πολλά να πάρετε. Μπορείτε να πάρετε ένα όμορφο κομψό έτοιμο κουρτί. Αυτό μπορεί να είναι ιδανικό για άτομα που αγαπούν το στυλ. Αυτά τα τελευταία έτοιμα σχέδια κουρτί είναι για οποιαδήποτε ηλικία και είναι φτιαγμένα για μια γυναίκα οποιασδήποτε ηλικίας.

7. Βαμβάκι Anarkali Kurta:

Βαμβάκι Anarkali Kurta

Σε κάθε γυναίκα αρέσει να έχει ένα κουρτί Anarkali ή κοστούμι. Το Anarkali είναι εκείνο το κοστούμι που ήταν φαντασία κάθε κοριτσιού και επειδή είναι τόσο αγαπητό, το τέλειο ντύσιμο για το κουρτά είναι απαραίτητο. Αν χρειάζεστε κοστούμι την τελευταία στιγμή τότε μπορείτε να πάτε για έτοιμο. Το να έχετε βαμβάκι Anarkali είναι επίσης μια καλή επιλογή καθώς γίνεται εύκολο να το φορέσετε εύκολα.

8. Simple Cotton Kurta:

Απλό βαμβάκι Kurta

Παίρνετε επίσης έτοιμα βαμβακερά κουρτίνες της επιλογής, της γεύσης και του κόστους σας. Εξερευνήστε την ποικιλία των έτοιμων κουρτών και αποκτήστε αυτό που θέλετε να έχετε. Αυτά τα κουρτάκια είναι κατάλληλα για καθημερινή εμφάνιση. Αυτά είναι απλά κουρτάκια που σας δίνουν μια κομψή εμφάνιση.

9. Ινδοδυτική Κούρτα:

Ινδοδυτική Κούρτα

Αυτή είναι η καλύτερη επιλογή για όσους επιθυμούν να έχουν κάτι μοντέρνο με κάτι παραδοσιακό. Αυτά τα έτοιμα μακριά κουρτί έχουν δυτικό μοτίβο και αποτελούνται από πλούσια υφάσματα. Μπορείτε να φορέσετε αυτά τα έτοιμα κουρτά σε πάρτι και εκδηλώσεις.

Εκεί έχουμε αναφέρει μερικά από τα έτοιμα κουρτάκια που θα λατρέψουν και τα μικρά κορίτσια και οι μεγάλοι. Δοκιμάστε μια νέα εμφάνιση με αυτά τα κουρτά και κάντε τη διαφορά. Δείξτε τολμηρή εμφάνιση όμορφη με αυτά τα έτοιμα κουρτί. Μερικές φορές το μόνο που χρειάζεστε είναι έτοιμα πράγματα.