9 Καλύτερη Συλλογή Μεγάλων Ευθύ σχεδίων Kurti στην Ινδία

Απελευθερωθείτε με αυτά τα γυναικεία ρούχα κοτόπουλου που ονομάζονται Kurtis και είναι τα πιο παραδοσιακά ρούχα που φοριούνται στην Ινδία. Είναι τόσο άνετα και απλά για να φορεθούν που οι περισσότερες κυρίες, αυτές τις μέρες θα ήθελαν πολύ να επιλέξουν ένα τέτοιο είδος.

Καλύτερα σχέδια Long Straight Kurti:

Εδώ είναι μερικά από τα κορυφαία 9 Straight κοψίματα του Kurtis, τα οποία συγκαταλέγονται στις ποικίλες σειρές σχεδιαστικών στολών,

1. Georgette Straight Cut Kurta:

Georgette Straight Cut Kurta

Βρείτε αυτή την αυθεντική συλλογή από Georgette kurta που έχει φούστα μανίκια με εντυπωσιακά κόκκινα και πορτοκαλί χρώματα. Το απλό κόκκινο σκιασμένο υλικό είναι προσαρτημένο σε ένα τυπωμένο υλικό πορτοκαλί χρώματος. Αυτός ο ίσιος σχεδιασμός κουρτά είναι μοντέλου μεγάλου τύπου και έχει λαιμό σκάφους.

2. Red Chikan Straight Cut Kurta:

Κόκκινο Chikan Straight Cut Kurta

Αυτό το λαμπρό κουρτά αποτελείται από διακριτικό μεταξωτό υλικό που ονομάζεται chikan, με έντονες κόκκινες και λευκές αποχρώσεις. Αυτό το μοτίβο κουρτά έχει σχεδιαστεί με ίσιο κόψιμο και έχει υπέροχες εκτυπώσεις Καλαμκάρι πάνω του. Αυτός ο ίσιος σχεδιασμός κουρτά είναι κομψά διακοσμημένος χρησιμοποιώντας ασπρόμαυρο συνδυασμό μοτίβου λαιμού.

3. Navy Blue Chiffon Straight Cut Kurti:

Navy Blue Chiffon Straight Cut Kurti

Ανακαλύψτε αυτό το μπλε ναυτικό ίσιο κομμένο Kurti σχεδιασμένο αποκλειστικά με υλικό σιφόν. Αυτό έχει πλήρη μανίκια και μοτίβο ρίγες στο περίγραμμα και τα μανίκια του. Προστίθεται επίσης σε όμορφα σχεδιασμένα έργα κεντήματος χρησιμοποιώντας λευκό ασημένιο νήμα.

4. Soft Synthetic Straight Cut Kurta:

Μαλακό Συνθετικό Straight Cut Kurta

Προσθέστε ομορφιά στην γκαρνταρόμπα σας παίρνοντας αυτό το τρίχρωμο μακρύ ίσιο κουρτάκι. Αυτές οι πορτοκαλί, ασπρόμαυρες αποχρώσεις του κουρτά θα γίνουν η αγαπημένη σας ένδυση για την πιο αγαπημένη σας εκδήλωση. Είναι με ολόσωμα μανίκια με μοναδικό τυπωμένο μοτίβο στη μία πλευρά.

5. Πλήρες μανίκια Straight Cut Long Kurtis:

Πλήρες μανίκια Straight Cut Long Kurtis

Τρελαθείτε με μια μόνο ματιά πάνω από αυτό το ασπρόμαυρο ίσιο κομμένο μακρύ Kurti. Εδώ το μαύρο τυπωμένο μοτίβο με ένα καθορισμένο μοντέλο είναι το αφρώδες χαρακτηριστικό του. Είναι με τα πλήρη μανίκια και έχει σταυρό λαιμό. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται είναι καθαρό Georgette.

6. Βαμβακερά τυπωμένα Straight Cut Kurti:

Βαμβακερό τυπωμένο Straight Cut Kurti

Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το κρέμα σε ίσιο χρώμα Kurti με λουλουδάτες εκτυπώσεις πολλαπλών αποχρώσεων. Αυτή η ενδυμασία είναι η τέλεια για να φορεθεί σε περιστασιακές περιστάσεις, η οποία έχει εντυπωσιακές μπλε και ροζ αποχρώσεις στην περιοχή του λαιμού. Μπορεί να είναι αταίριαστο με ένα κατάλληλο χρώμα κολάν που περιορίζεται στο Kurti.

7. Digital Printed Straight Cut Kurti:

Digitalηφιακή εκτύπωση Straight Cut Kurti

Δείτε αυτό το εντυπωσιακό μοτίβο του νέου μοντέρνου σχεδίου Kurti. Αυτό το Kurti έχει μια ψηφιακή εκτύπωση απλικέ σε όλο το υλικό. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται είναι σατέν υλικό και έχει τρία τέταρτα μανίκια. Ο τύπος λαιμού είναι μοτίβο γιακά και το Kurti δεν είναι πολύ μακρύ.

8. Fancy Silk Fabric Straight Cut Kurti:

Fancy Silk Fabric Straight Cut Kurti

Ανανεώστε τις ντουλάπες του παλιού στυλ σας με αυτές τις νέες τελευταίες συλλογές από σχεδιαστή Bollywood σε ίσια μακριά σχέδια Kurti. Αναβαθμίστε την εθνική σας γοητεία με αυτό το πορτοκαλί κεντημένο φόρεμα πάρτι Kurti. Θα ήταν πραγματικά μια ξεχωριστή μέρα με αυτή τη μοναδική επιλογή της συλλογής Kurti.

9. Κίτρινο και λευκό Straight Cut Kurta:

Κίτρινο και λευκό Straight Cut Kurt

Κάντε τη μέρα σας εξαιρετικά ξεχωριστή με αυτή τη σύγχρονη και ξεχωριστή γεύση από ίσια κουρτά. Είναι κατασκευασμένο με υλικό Georgette και έχει λευκές λωρίδες ως αυτοσχέδιο. Αυτό κάνει να φαίνεται μοναδικό και ασυνήθιστο, να φοράτε για κάθε εθνοτική περίσταση.

Maybeσως πρόκειται για ένα επίσημο ή απλό ή έθνικ τύπο ειδικής εκδήλωσης, αυτά τα κουρτί και κουρτάκια Straight κάνουν κάποιον να αισθάνεται πιο σίγουρος και άνετος επίσης. Διατίθενται σε όλες τις παραλλαγές μοτίβων και επίσης με μεταβλητά μεγέθη. Αυτό κάνει τις περισσότερες γυναίκες να ακολουθούν αυτή τη νέα συλλογή συλλογής. Αποκτήστε αυτόν τον τύπο Kurti για να τραβήξετε την προσοχή του αγαπημένου σας προσώπου.