Kurti Neck Designs – 25 Trending and Stylish Collection το 2021

Το κουρτά συμβαίνει να αποτελεί ουσιαστικό μέρος της καθημερινής ένδυσης μιας γυναίκας. Είναι ευέλικτα καθώς μπορούν να συνδυαστούν και να φορεθούν με τζιν, φούστες, πατίλες, σαλάτες και κολάν. Υπάρχουν πολλά σχέδια και μοτίβα διαθέσιμα στην αγορά για να διαλέξετε. Ένα Kurti με ένα ενδιαφέρον σχέδιο λαιμού μπορεί να αλλάξει την εμφάνισή σας και να δημιουργήσει εξαιρετικό αντίκτυπο.

Σχέδια λαιμού Kurti

Ένα κουρτά ολοκληρώνεται με στυλ όταν φτιάχνετε ένα υπέροχο σχέδιο λαιμού για αυτό. Τα αναφερόμενα σχέδια λαιμού σας δίνουν μια μεγάλη γκάμα για να διαλέξετε. Ακολουθούν μερικές παραλλαγές στα σχέδια του λαιμού που θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τη σωστή για το υλικό σας και, φυσικά, την περίσταση. Ετοιμαστείτε λοιπόν να λάβετε πολλά κομπλιμέντα για την υπέροχη επιλογή του λαιμού.

Τελευταία σχέδια σχεδιασμού λαιμού Kurti με νέα τάση και στυλ:

Εδώ, ο κορυφαίος κατάλογος 25 μοντέλων λαιμού Kurti με εικόνες δίνει σχέδια λαιμού kurta για γυναίκες.

1. Σχέδιο λαιμού σκάφους Kurta:

Σκάφος σκάφους Kurta Design

Εδώ όπως προτείνεται από το όνομά του, αυτά τα σχέδια λαιμού kurta έχουν σχήμα βάρκας. Είναι παρόμοιο με λαιμόκοψη σε σχήμα U. Ωστόσο, έχει μικρότερο κόψιμο και κάνει τον ώμο σας να φαίνεται πιο φαρδύς. Αυτά τα μοτίβα λαιμού Kurti είναι καλά για γυναίκες με όλα τα σχήματα προσώπου και είναι πιο κατάλληλα για γυναίκες με μικρά μεγέθη στήθους. Ωστόσο, δεν είναι ιδανικά κατάλληλο για όσους έχουν φαρδιούς ώμους ή κοντό λαιμό.

ΑΓΟΡΑ ΣΚΑΦΟΣ ΣΚΑΦΟΥ ΚΟΥΡΤΗΣ

2. Σχέδιο Sweet Heart Neck Kurta:

Sweet Heart λαιμός Kurta Design

Δεδομένου ότι η λαιμόκοψη μοιάζει με την κορυφή μιας καρδιάς, ονομάζεται γλυκό λαιμόκομμα γλυκό. Αυτός ο τύπος στυλ λαιμού Kurti ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες – είτε πρόκειται για σχήμα, μέγεθος και σωματότυπο. Είναι ιδανικό για γυναίκες με μικρή ή μεγάλη γραμμή προτομής. Όταν οι γυναίκες με μικρή γραμμή μπούστου φορούν αυτόν τον τύπο λαιμόκοψης, φαίνεται πιο κυρτή.

ΑΓΟΡΑ SWEETHEART NECK KURTIS

3. Σχέδια τετράγωνου λαιμού για τον Kurtis:

Σχέδια τετράγωνου λαιμού για τον Κούρτις

Αυτά είναι όμορφα σχέδια λαιμού για τον Kurtis, τα οποία επιμηκύνουν ένα κοντό λαιμό και στενεύουν τους ώμους. Ο ώμος τείνει να φαίνεται ευρύτερος. Οι γυναίκες που έχουν τετράγωνο πρόσωπο πρέπει να αποφεύγουν αυτό το είδος λαιμόκοψης. Αυτό το λαιμόκομμα συγχαίρει τις γυναίκες με σώμα σε σχήμα αχλαδιού. Τα τετράγωνα κουρτάκια με λαιμόκοψη ταιριάζουν υπέροχα με παντελόνι palazzo.

ΑΓΟΡΑ ΤΕΤΡΑΓΩΝΩΝ ΛΑΙΜΟΥ ΚΟΥΡΤΗΣ

4. V Σχεδιασμός λαιμού για τον Kurtis:

V Σχεδιασμός λαιμού για τον Kurtis

Αυτό το μοντέλο με λαιμόκοψη έχει σχήμα “V”. Το μήκος μπορεί να διαφέρει από ένα σύντομο “V” σε ένα βυθισμένο “V”. Το βυθισμένο “V” δημιουργεί μια πολύ ηδονική εμφάνιση. Εδώ ο λαιμός εμφανίζεται λίγο περισσότερο και δημιουργεί επίσης ένα αδυνάτισμα. Αυτό το είδος λαιμόκοψης φαίνεται καλό σε άτομα με μικρό λαιμό και στρογγυλό ή τετράγωνο πρόσωπο. Το λαιμόκοψη “V” ταιριάζει σε ένα άτομο και με τα δύο – μικρό ή μεγάλο μέγεθος στήθους. Τα άτομα με μακρύ πρόσωπο πρέπει να αποφεύγουν αυτό το ντεκολτέ.

BUY V NECK KURTIS

5. Scoop Neckline Kurta Design:

Scoop Neckline Kurta Design

Το Scoop-neck δεν είναι παρά μια βαθιά λαιμόκοψη σε σχήμα “U”. Ο λαιμός έχει μια πλήρη καμπύλη που είναι βαθιά και έχει μεγάλο πλάτος. Ταιριάζει σε άτομα με στενούς ώμους και επίσης σε άτομα με μικρή προτομή. Φαίνεται επίσης καλά σε άτομα με κοντό λαιμό ή μακρύ πρόσωπο. Εάν έχετε μια αδύνατη προσωπικότητα ή έχετε ένα στενό πρόσωπο, θα πρέπει να αποφύγετε αυτό το είδος σχεδίου λαιμού για τον Kurtis.

ΑΓΟΡΑ ΣΚΟΥΠ ΝΕΚ ΚΟΥΡΤΗΣ

6. Keyhole Neckline Kurta Design:

Keyhole Neckline Kurta Design

Η κλειδαρότρυπα μιας κλειδαριάς εμπνέει το όνομα καθώς σχηματίζει ένα παρόμοιο μοτίβο. Αυτό το μοτίβο έχει μια τρύπα κοντά στα οστά του γιακά. Είναι ένα πολύ ξεχωριστό στυλ και συχνά επιλέγεται επίσης. Η λαιμόκοψη συναντάται στο κέντρο, σχηματίζοντας μια τρύπα ακριβώς κάτω από τα οστά του γιακά. Αυτό το στυλ είναι μοναδικό και όλη η προσοχή στρέφεται στη λαιμόκοψη. Αυτός ο σχεδιασμός στο μπροστινό λαιμό για το Kurti είναι μια τέλεια επιλογή για γυναίκες με τρυφερό λαιμό.

ΑΓΟΡΑ KEYHOLE ΛΑΧΝΟΥ KURTIS

7. Σχέδια λαιμού για τον Kurtis με κολάρο:

Σχέδια λαιμού για τον Kurtis με γιακά

Γενικά, ένα κολιέ με λαιμόκοψη είναι δημοφιλές με πουκάμισα και σακάκια. Ωστόσο, η τάση να έχεις κολάρο με λαιμόκοψη για κουρτάς είναι στη μόδα. Αυτές οι λαιμόκοπτες είναι κατάλληλες για άτομα με έντονο σώμα. Μπορούν να φορεθούν με κοντές σαλάτες Kurtis και Patiala ή Dhoti.

ΑΓΟΡΑ ΚΟΛΤΑΡΟΣ ΛΑΙΜΟΣ ΚΟΥΡΤΗΣ

8. Σχεδιασμός Kurta λαιμόκοψης εκτός ώμου:

Εκτός ώμου λαιμόκοψη Kurta Design

Αυτό είναι ένα καλό λαιμόκοψη για γυναίκες όλων των σχημάτων και μεγεθών. Ωστόσο, ταιριάζει καλύτερα σε γυναίκες με μεσαίο κτίσμα και μέσο μέγεθος προτομής. Εάν έχετε την τάση να έχετε βαριά χέρια, χρησιμοποιήστε μια σόλα ή ένα σάλι για να καλύψετε τα χέρια σας. Αν σας αρέσει να πηγαίνετε έξω στο πάρτι με μια δήλωση υψηλού προφίλ, τότε μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό για την επιλογή σας.

ΑΓΟΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΑΟΥΛΤΕΡ ΚΟΥΡΤΗΣ

9. Halter Neck Kurta Design:

Halter Neck Kurta Design

Αυτό είναι ένα εξαιρετικά κομψό ντεκολτέ. Έχει στυλ για να αναδεικνύει τους ώμους. Συναντώνται στο πίσω μέρος του ώμου με τη βοήθεια ιμάντων δεμένων στο πίσω μέρος του λαιμού. Μπορείτε να έχετε την επιλογή να καλύψετε την πλάτη σας πλήρως ή στα μισά του δρόμου. Το Dupatta πρέπει να αποφεύγεται με αυτό το λαιμό, καθώς χαλάει την παράσταση. Δέστε τα μαλλιά σας σε κότσο ή γαλλικό κόμπο για να ενισχύσετε την κομψότητα.

ΑΓΟΡΑ HALTER NECK KURTIS

10. Σχέδια λαιμού Cowl Kurti:

Σχέδια λαιμού Cowl Kurti

Νωρίτερα, μόνο πουλόβερ συνήθιζαν να έρχονται με Cowl Neckline. Σε μια χρονική περίοδο, αυτό το είδος λαιμόκοψης έχει εξελιχθεί και στα κουρτάς. Υπάρχει επιπλέον ύφασμα ντυμένο γύρω από το λαιμό, το οποίο είναι προσαρτημένο στο φόρεμα. Μοιάζει με κασκόλ στη λαιμόκοψη. Αυτό είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για γυναίκες με μεγάλες προτομές καθώς οι κουρτίνες καλύπτουν την προτομή. Ταιριάζει καλά σε γυναίκες με μικρό στήθος καθώς προσθέτει όγκο. Φορέστε μόνο σκουλαρίκια καθώς η λαιμόκοψη δεν χρειάζεται να φορεθεί.

ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΡΤΗΣ COWL NECK

11. Σχεδιασμός Kurti High Neck:

Σχέδιο Kurti με υψηλό λαιμό

Το Kurta σε ψηλό λαιμό και πίσω λαιμόκοψη είναι αρκετά μοντέρνο καθώς προσδίδουν μια εκλεπτυσμένη εμφάνιση. Προσθέτει μια δυτική πινελιά στο κουρτά και ταιριάζει πολύ κατά τη διάρκεια επίσημων συναντήσεων και συναντήσεων. Μπορείτε να ράψετε ένα μακρύ κούρτα με ψηλό λαιμό με σκισίματα μέχρι τη μέση και να φορέσετε και τζιν.

ΑΓΟΡΑ ΚΟΥΡΤΗΣ Υ HIGHΗΛΟΥ ΛΑΙΜΟΥ

12. Σχεδιασμός στρογγυλού λαιμού για τον Κούρτι:

Στρογγυλό σχέδιο λαιμού για τον Kurti

Μια κοινώς χρησιμοποιούμενη λαιμόκοψη είναι η στρογγυλή λαιμόκοψη. Ωστόσο, αυτό έχει μια μικρή σχισμή που ακολουθείται από μια σειρά κουμπιών. Είναι casual ένδυση και χρησιμοποιείται συνήθως από τους επισκέπτες του γραφείου καθώς είναι πολύ απλό αλλά και πλούσιο σε εμφάνιση.

ΑΓΟΡΑ ΣΤΡΟΓΓΥΛΟΥ ΚΟΥΡΤΗ

13. Σχέδια λαιμού Angrakha Αμάνικο Kurti:

Σχέδια λαιμού Angrakha Αμάνικο Kurti

Αυτό είναι ένα τέλειο κομμάτι για να ροκάρει τον κόσμο της μόδας. Το κουρτά έχει μια επικαλυπτόμενη λαιμόκοψη που καμαρώνει τη φεμινίστρια σας. Φαίνεται πολύ καλό με χρώματα δύο τόνων και έχει μια εντυπωσιακή εμφάνιση. Είναι casual ντύσιμο και τα κορίτσια που πηγαίνουν στο κολέγιο λατρεύουν να το φορούν ως άνετο και μοντέρνο. Οι γυναίκες με βαριά μπούστο πρέπει να αποφεύγουν αυτό το λαιμόκοψη.

ΑΓΟΡΑ ΑΝΓΚΡΑΚΑ ΑΝΕΚΤΟ ΚΟΥΡΤΗΣ

14. Σχέδιο ασύμμετρου λαιμού Kurta:

Σχέδιο ασύμμετρου λαιμού Kurta

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Η ασύμμετρη λαιμόκοψη είναι πολύ στη μόδα στις μέρες μας, ειδικά με κομμάτια σχεδιαστών. Μπορείτε να έχετε πολλές παραλλαγές και συνδυασμούς πολλών σχεδίων σε ένα λαιμόκοψη. Μπορείτε επίσης να έχετε διαφορετικούς συνδυασμούς κεντήματος, κουμπιού, συνονθύλευμα κλπ. Αλλά θα σας βοηθούσε αν προσέχετε να μην παρακάνετε τους συνδυασμούς σε ένα κομμάτι. Κάποιος πρέπει να είναι προσεκτικός κατά την επιλογή του σχεδίου καθώς θα πρέπει να συμπληρώνει το μέγεθος της προτομής σας. Επιλέξτε ένα σχέδιο που ταιριάζει καλύτερα στο υλικό.

15. Σχέδια λαιμού Peter Pan Kurti:

Σχέδια λαιμού Peter Pan Kurti

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτά είναι τα καλύτερα σχέδια λαιμού για τον Kurtis, τα οποία σας δίνουν μια λεπτή και μικροκαμωμένη εμφάνιση. Έχει επίπεδο γιακά με στρογγυλεμένες άκρες. Είναι ένα τυπικό δυτικό μακρύ σχέδιο κουρτί, οπότε πρέπει κανείς να αποφύγει να το φορέσει με ένα σαλβάρ ή ένα ντουπάτα. Τα κολιέ δεν απαιτείται να φορεθούν καθώς η λαιμόκοψη μπορεί να χάσει τη γοητεία της. Φορέστε το και θα πάρετε τις εκπληκτικές γλυκές 16 εμφανίσεις.

16. Σχεδιασμός πλευρικής κλειδαρότρυπας Kurta:

Πλευρική κλειδαρότρυπα Kurta Design

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτός είναι ένας εξαιρετικός συνδυασμός λαιμού σκάφους και λαιμόκοψης για τον Kurtis. Η μοναδικότητα αυτού του σχεδιασμού, η κλειδαρότρυπα είναι στη μία πλευρά, είτε αριστερά είτε δεξιά, όσο πιο άνετη είναι η χρήση του. Ολόκληρος ο λαιμός και η κλειδαρότρυπα μπορούν να οριοθετηθούν με κεντήματα ή έργα Κουντάν, σύμφωνα με το σχέδιο φόρεμα με σχέδιο στο λαιμό Kurta Design:

17. Σχέδιο Kurta λαιμού ενός ώμου:

One Shoulder Neck Kurta Desig

ΑΓΟΡΑΣΕ ΤΩΡΑ

Αυτό το είδος λαιμόκοψης αφήνει τον έναν ώμο γυμνό. Έχει την τάση να δίνει έμφαση στους ώμους και τις κλείδες. Μπορείτε να φορέσετε διακριτά κολιέ για να αναδείξετε την ομορφιά τους. Οι γυναίκες με πλατύ ώμους πρέπει να αποφεύγουν αυτό το είδος λαιμού. Δίνει μια όμορφη εμφάνιση σε αυτό το ντύσιμο. σίγουρα θα έχετε καλά σχόλια.

18. Πεντάγωνο λαιμόκοψη Kurta Design:

Pentagon Neckline Kurta Design

Πρόκειται για μια βαθιά λαιμόκοψη σε σχήμα πενταγώνου. Μπορείτε να συνδυάσετε ένα κολάρο μανταρίνι σε πεντάγωνο λαιμόκοψη ή να διατηρήσετε ένα απλό – και τα δύο έχουν αριστοκρατική εμφάνιση. Αυτό το λαιμόκομμα φαίνεται φοβερό με ένα dupatta. Οι γυναίκες με μικρή γραμμή στο στήθος πρέπει να αποφεύγουν το λαιμόκοψη του πενταγώνου καθώς θα τις κάνουν να φαίνονται επίπεδες.

19. Σχέδια λαιμού Queen Anne V για τον Kurtis:

Σχέδια λαιμού Queen Anne V για τον Kurtis

Είναι μια πολύ δημοφιλής λαιμόκοψη για νυφικά. Ωστόσο, τείνει να δείχνει διάσπαση. Μπορεί να έχει Πεντάγωνο ή Deep V Neckline. Ένα άτομο που φοράει αυτόν τον τύπο λαιμόκοψης θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικό με τον τύπο εσωτερικών ενδυμάτων που επιλέγετε. Αυτό το λαιμόκοψη Queen Anne τείνει να τραβήξει την προσοχή στον άνω κορμό.

20. Bertha Collar Kurta Neck Design:

Bertha Collar Kurta Neck Design

Η Bertha Collar ήταν εξέχουσα κατά τη βικτοριανή περίοδο και αναβίωσε τη δεκαετία του 1940. Είναι ένα φαρδύ, στρογγυλό γιακά που φοριέται με χαμηλή λαιμόκοψη. Γενικά, το υλικό που χρησιμοποιείται για το κολάρο Bertha είναι δαντέλα. Σήμερα, σκληρά υφάσματα όπως η γιούτα ή το khadi χρησιμοποιούνται ως βάση. Μπορείτε να δοκιμάσετε αυτό το γιακά με το Anarkali και να το συνδυάσετε με δαντελένιο κολάν. Αυτό είναι ένα τέλειο λαιμόκοψη για βαριά φορέματα που φοριούνται για γάμους και δεξιώσεις.

21. Υψηλή λαιμόκοψη με σχέδιο Lace Kurta:

Υψηλή λαιμόκοψη με σχέδιο Lace Kurta

Αυτά τα σχέδια λαιμού Kurti με δαντέλα φοριόντουσαν γενικά τους χειμώνες για να ξεθωριάσουν από το κρύο, αλλά έχει γίνει ένα χτύπημα μεταξύ των κανονικών ρούχων. Ένα ψηλό λαιμόκοψη με δαντέλα τείνει να σας κάνει να δείχνετε πολύ νεότεροι και, φυσικά, στιλάτοι. Χρησιμοποιήστε δύο χρώματα σε αντίθεση για να δώσετε μια εντυπωσιακή εμφάνιση.

22. Κολιέ Scoop Salwar Kurta Σχέδια λαιμού:

Κολιέ Scoop Salwar Kurta Σχέδια λαιμού

Αυτός είναι ένας πολύ κομψός συνδυασμός γιακά μανταρινιού και Deep U-Neckline. Το κολάρο μανταρίνι βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα έθνικ φορέματα, τα Kurtis και τα κοστούμια salwar. Αυτό το είδος λαιμόκοψης είναι κατάλληλο για γυναίκες με φαρδιούς ώμους. Είναι casual ένδυση και είναι κατάλληλο και για ρούχα γραφείου. Τα καλύτερα αξεσουάρ που ταιριάζουν σε αυτό το σχέδιο λαιμού για τον Kurti είναι ένα λεπτό κολιέ με κρεμαστό κόσμημα και μακριά σκουλαρίκια.

23. Κλειστό λαιμόκοψη Kurta Design:

Κλειστό λαιμόκομμα Kurta Design

Αυτός ο κλειστός λαιμός Kurti είναι κουμπωμένος στην κορυφή και φαίνεται εμπνευσμένος από το κουρτάκι των ανδρών. Μπορείτε να προσθέσετε λίγο λαμπερό άγγιγμα προσθέτοντας κεντήματα, πούλιες ή κουμπιά στο λαιμό ή να είστε απλοί διατηρώντας το απλό. Ένα τέλειο casual ντύσιμο και επίσης υπέροχη ένδυση γραφείου για κυρίες.

24. Crew Neckline Kurta Design:

Crew Neckline Kurta Design

Μια λαιμόκοψη T-Shirt εμπνέει αυτό το είδος λαιμόκοψης. Είναι πολύ κοντά στο λαιμό, ακριβώς όπως ένα μπλουζάκι. Αυτό το λαιμόκοψη μπορεί να διακοσμηθεί με έργα Kundan και zardozi, ή ακόμα και τα απλά κεντήματα θα φαίνονται υπέροχα. Και το κουρτά με ινδοδυτικό στυλ θα φανεί καταπληκτικό με αυτό το λαιμόκοψη και ένα τέλειο στυλ για γυναίκες με μακρύ, λεπτό λαιμό. Φορέστε το dupatta στη μία πλευρά για να αποφύγετε να κρύψετε τη λαιμόκοψη.

25. Στρογγυλά σύντομα σχέδια λαιμού Kurti:

Στρογγυλή κοντή σχεδίαση λαιμού Kurti

Τα στρογγυλά σχέδια λαιμού kurti είναι ένα από τα πιο κοινά μοτίβα λαιμού. Είναι απλώς μια απλή καμπύλη – είτε βαθιά είτε ρηχή. Αυτό το καθολικό ντεκολτέ φαίνεται καλό σε όλους τους τύπους γυναικών – είτε πρόκειται για κομμένα πρόσωπα είτε για τη δομή του σώματος. Σε γενικές γραμμές, το στρογγυλό μοτίβο λαιμού kurta είναι επενδεδυμένο με σωλήνες σε αντίθεση χρώματα εάν το φόρεμα είναι δίχρωμο. Μερικές φορές ακολουθείται από πακέτο με κέντημα ή απλά κουμπιά.

Ο σχεδιασμός του λαιμού της κουρτάς σας είναι ένα βασικό μέρος που είναι ορατό. Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί όταν επιλέγετε το μοτίβο που ταιριάζει τόσο με το υλικό όσο και με την προσωπικότητά σας. Εάν επιλέξετε το σωστό σχέδιο, θα σας κάνει να φαίνεστε πιο όμορφοι. Υπάρχει μια ποικιλία σχεδίων λαιμού διαθέσιμα, τα οποία είναι ένα μείγμα παραδοσιακών και μοντέρνων στυλ. Μπορείτε να σκεφτείτε ένα μανταρίνι ή ένα λαιμόκοψη V στο γραφείο. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε κουρτά με γιακά. Προχωρήστε λοιπόν, συνδυάστε, δημιουργώντας το δικό σας στυλ και γίνετε το δικό σας fashionista. Κάθε κουρτά μπορεί να έχει διαφορετικό σχέδιο λαιμού που φαίνεται απλό ή πολύπλοκο. Ο σχεδιασμός του λαιμού κάνει μεγάλη διαφορά σε ολόκληρο το ρούχο. Μπορείτε να έχετε γιακά, βαθύ λαιμό, λαιμό σκάφους κλπ.