Σχέδια Rajasthani Kurti – Δοκιμάστε αυτά τα 15 παραδοσιακά μοντέλα για κομψή εμφάνιση

Το Rajasthan, η χώρα των Rajputs, έχει έναν όμορφο, ζωντανό και ζωντανό πολιτισμό. Και τα κοστούμια τους αντικατοπτρίζουν όμορφα τον πολιτισμό τους. Από το ghagras έως το Jaipuria pagris, όλα φαίνονται εξίσου εκπληκτικά και ζωντανά. Δεν μπορείτε να χάσετε τα σχέδια Rajasthani Kurti, κυρίως από βαμβάκι ή μετάξι. Η ενδυμασία τους Bandhani και Bandhej αναδεικνύει τον πολιτισμό τους με πολύχρωμο τρόπο.

Μοντέρνα σχέδια του Rajasthani Kurtis για κυρίες με εικόνες:

Ας ρίξουμε μια ματιά σε μερικά υπέροχα σχέδια Rajasthani Kurti για να μάθουμε περισσότερα γι ‘αυτά.

1. Rajasthani Mirror Work Kurtis:

Rajasthani Mirror Work Kurtis

Αυτό το πανέμορφο κουρτί καθρέφτη είναι ένα εντυπωσιακό παράδειγμα καθρεφτικής δουλειάς που γίνεται με κοστούμια Ρατζαστάν. Αθλητισμός αυτού του Kurtis με χοντρά κομμάτια κοσμημάτων για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Αυτό είναι λίγο βαρύ για μεταφορά, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για την παραδοσιακή ημέρα κολλεγίου σας.

2. Flared Rajasthani Kurta:

Flared Rajasthani Kurta

Το παραπάνω κουρτά στυλ Rajasthan είναι ένα μείγμα εθνικών και μοντέρνων στυλ. Το φουντωτό στυλ δίνει ένα πλεονέκτημα στον χρήστη και αναδεικνύει τη μοναδικότητα. Μπορείτε να τα συνδυάσετε με παντελόνια, palazzos ή κολάν. Αυτός είναι ο καλύτερος τύπος Kurti. όταν σκοπεύετε να επισκεφθείτε το Rajasthan, δοκιμάστε αυτό το ρούχο για να νιώσετε τον πολιτισμό τους κοντά σας.

3. Rajasthani Printed Kurti:

Rajasthani Printed Kurti

Χρησιμοποιώντας διάφορες τεχνικές και χρώματα, αυτή η εκτύπωση Rajasthani Kurti αναδεικνύει επίσης την κομψότητα του πολιτισμού Rajasthani. Μπορεί να συνδυαστεί με jhumkis και ασημένια κοσμήματα. Αυτή είναι μια καλή στολή για ψηλά κορίτσια ή για εκείνα τα κορίτσια που λατρεύουν να δοκιμάζουν μικρές μοναδικές ιδέες για λειτουργίες.

4. Μοτίβο φύλλων Rajasthani Kurti:

Rajasthani Leaf Motif Kurti

Χρησιμοποιώντας απλά μοτίβα, αυτό το Kurti δίνει μια λεπτή αλλά όμορφη εμφάνιση στον χρήστη. Υπάρχουν διάφοροι τρόποι για να ντύσετε αυτά τα Kurtis, όπως με κολάν ή τζιν. Αυτό το Kurti είναι ιδανικό για καθημερινή χρήση και για κολέγιο επίσης. Το ανοιχτό πράσινο χρώμα δίνει μια φρέσκια εμφάνιση σε αυτό το Kurti. η εκτύπωση φύλλων φαίνεται υπέροχη σε αυτό το Kurti. Τα κορίτσια του κολλεγίου μπορούν να προτιμήσουν αυτό το Kurti σίγουρα.

5. Rajasthani Geometric Block Print Kurti:

Rajasthani Geometric Block Print Kurti

Αυτός ο σχεδιασμός Kurti κάνει τον χρήστη να φαίνεται λεπτός λόγω των άπιαστων μοτίβων χρησιμοποιώντας μια χαρακτηριστική τεχνική εκτύπωσης μπλοκ. Συνδυάζονται εύκολα με κολάν και μοτζρί Rajasthani, οι Kurtis δίνουν μια όμορφη ατμόσφαιρα. Αυτά τα κορίτσια που λατρεύουν να μελετούν κάποια γεωμετρικά μοτίβα μπορούν να δοκιμάσουν τη μοναδική ιδέα στα ρούχα τους και να πάρουν αυτό το γεωμετρικό μοτίβο στο Kurti.

6. Rajasthani Floral Print Kurti:

Rajasthani Floral Print Kurti

Λαμπρά κατασκευασμένο με περίπλοκα σχέδια, αυτό το σχέδιο Kurti φαίνεται πολύ όμορφο. Ιδανικό για καθημερινή χρήση, συνδυάστε το με κοσμήματα που ταιριάζουν για να ολοκληρώσετε την εμφάνιση. Αυτό είναι άνετο για την καθημερινή σας φοίτηση στο κολέγιο.

7. Rajasthani Georgette Kurti:

Rajasthani Georgette Kurti

Αυτός ο σχεδιαστής κουρτά χρησιμοποιεί ζωντανά χρώματα που είναι ευχάριστα στο βλέμμα και απολαμβάνουν πολλά κομπλιμέντα. Απαιτούνται ελάχιστα κοσμήματα για να ολοκληρωθεί η εμφάνιση. Αυτό φαίνεται ιδιαίτερα καλό σε εκείνα τα κορίτσια των οποίων το ύψος είναι μικρό. αυτό τους φαίνεται όμορφο. Το μίγμα χρωμάτων Kurti δίνει μια εξαιρετική εμφάνιση και σε ένα πλήθος.

8. Rajasthani Bandhej Printed Kurti:

Rajasthani Bandhej Printed Kurti

Αυτό το Bandhej Kurti μπορεί να χρησιμοποιηθεί για καθημερινές περιστάσεις. Δεν υπάρχουν νήματα για κέντημα ή μετάξι αλλά καθαρό βαμβάκι και ελάχιστα σχέδια για τις γυναίκες που τους αρέσει να το κρατούν απλό. Αυτό είναι το καλύτερο για τη θερινή περίοδο. βοηθά στη διατήρηση των κανονικών πραγμάτων εύκολα. Χωρίς σφίξιμο στο σώμα, έτσι τα κορίτσια μπορούν εύκολα να δουλέψουν μια ολόκληρη μέρα.

9. Rajasthani Tunic Style Kurti:

Rajasthani Tunic Style Kurti

Αυτά τα στυλ χιτώνα σχέδια Rajasthani Kurta δίνουν μια πλούσια αίσθηση. Τα σχέδια είναι όμορφα και πολύπλοκα και κάνουν τον χρήστη να ξεχωρίζει. Μπορείτε να βρείτε τέτοιο Kurtis στο διαδίκτυο, οπότε βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα για ειδικές επίσημες εκδηλώσεις. Αυτή είναι η μαύρη άνεση Kurti με λευκό χρώμα παντελόνι ή τζιν επίσης, πάρτε αυτό το μοτίβο με στυλ για τις μέρες του κολλεγίου σας.

10. Rajasthani Casual Printed Kurti:

Rajasthani Casual Printed Kurti

Αν θέλετε να δοκιμάσετε κάποια παραδοσιακή στολή, πάρτε αυτό το τυπωμένο Kurti για τα κανονικά σας πράγματα. Ροζ κουρτί με κόκκινο κολάν δίνει μια άνετη εμφάνιση και τη θερινή περίοδο. Το υλικό είναι βαμβάκι και άνεση στο μισό μανίκι για τα χέρια. Το Collor δίνει μια ωραία εμφάνιση για να φτιάξετε ένα πλήρες ινδικό ντύσιμο.

11. Rajasthani Short Kurti:

Rajasthani Short Kurti

Τα κοντά Kurtis είναι εξαιρετικά μοντέρνα, οπότε πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας ένα κοντό Rajasthani Kurti. Μπορεί να φορεθεί εύκολα με ένα μαύρο τζιν παντελόνι και κοσμήματα τύπου statement. Δοκίμασε και εσύ ένα παντελόνι.

12. Rajasthani Patchwork Kurti:

Rajasthani Patchwork Kurti

Το Patchwork είναι τόσο συνηθισμένο στα κοστούμια Rajasthani και αυτός ο σχεδιασμός Kurti είναι ένα όμορφο παράδειγμα αυτού. Ενώ βρίσκεστε στο Rajasthan, πρέπει να πάρετε τα χέρια σας σε αυτόν τον Kurtis.

13. Rajasthani Anarkali Kurti:

Rajasthani Anarkali Kurti

Μπορείτε να νιώσετε τον πλούτο του πολιτισμού Rajasthani φορώντας ένα μακρύ Anarkali Rajasthani Kurti όπως αυτό. Με ένα ζευγάρι ασημένια κοσμήματα mojris και Rajasthani, μπορείτε να ολοκληρώσετε την εμφάνιση σαν επαγγελματίας.

14. Rajasthani Tassled Kurti:

Rajasthani Tassled Kurti

Δεδομένου ότι οι φούντες στα ρούχα είναι στη μόδα, μπορείτε να επιλέξετε ένα Kurti στυλ Rajasthani με φούντες. Τέτοια σχέδια φαίνονται τόσο εξαιρετικά και μια εξαιρετική επιλογή για ειδικές περιστάσεις.

15. Neηλό λαιμό Rajasthani Kurti:

Υψηλός λαιμός Rajasthani Kurti

Ιδανικά για εμφάνιση γραφείου, αυτά τα βαμβακερά Rajasthani Kurtis σε ψηλό λαιμό φαίνονται κομψά και κομψά ταυτόχρονα. Μπορεί να συνδυαστεί με κολάν ή τζιν με ελάχιστα κοσμήματα και αξεσουάρ.

Μια κουλτούρα τόσο ζωντανή, πρέπει να έχεις τον Kurtis από τη χώρα των Rajputs στην ντουλάπα σου. Γιατί όχι μόνο σε κάνουν να φαίνεσαι αβίαστα όμορφη, αλλά σου δίνουν και καλές δονήσεις. Ορίστε στο απίστευτο Rajasthan. Θα πάρετε μια μεγάλη συλλογή και ποικιλίες σε αυτά τα Kurtis. δοκιμάστε και κάποιες διαδικτυακές επιλογές. Ανάλογα με τον προϋπολογισμό σας, θα πάρετε το καλό Rajasthani Kurtis για καθημερινή χρήση σε βαριά χρήση πάρτι.

Δοκιμάστε μερικές συλλογές εποχιακών ρούχων σε μοτίβο Rajasthani, πάρτε μερικά εξατομικευμένα σχέδια χειροτεχνίας στη συλλογή Rajasthani. Αυτή είναι η ινδική εθνική φθορά που δίνει έναν σωστό ορισμό της ινδικής κουλτούρας. δίνει την κατάλληλη άνεση και αίσθηση ότι είστε Ινδιάνος.