Κορυφαία 9 χτενίσματα για εφήβους με μακριά μαλλιά

Τα μακριά μαλλιά είναι διασκεδαστικά να παίζεις. Μπορείτε να το στρίψετε, να το γυρίσετε, να το διπλώσετε και να το δέσετε με εκατό τρόπους. Ενώ τα κοντά μαλλιά έχουν τα δικά τους πλεονεκτήματα – δεν απαιτούν πολλή φροντίδα, τα μακριά μαλλιά σε κάνουν να δείχνεις θηλυκή και όμορφη. Επιπλέον, τα μακριά μαλλιά δεν είναι τόσο δύσκολο να τα διαχειριστείς.

χτενίσματα για εφήβους με μακριά μαλλιά

Απλώς πρέπει να γνωρίζετε τους σωστούς τρόπους για να το δέσετε, έτσι ώστε να είναι έξω από το πρόσωπό σας και να εξακολουθεί να φαίνεται όμορφο! Εδώ είναι εννέα εξαιρετικά χτενίσματα που μπορούν να δοκιμάσουν οι έφηβοι στα μαλλιά τους.

Χτενίσματα για έφηβες κοπέλες με μακριά μαλλιά:

1. Rough High Pony:

ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Εφήβους1

Αυτό σας δίνει μια δροσερή hippy εμφάνιση. Δέστε το ψηλά και κάντε το ακατάστατο. Κρατήστε όλα τα μαλλιά έξω από το πρόσωπό σας ή αν θέλετε βγάλτε ένα ή δύο σκέλη και τακτοποιήστε τα με τέχνη για να πλαισιώσουν το πρόσωπό σας.

2. Αφήστε το να κυλήσει:

χτενίσματα για εφήβους με μακριά μαλλιά 2

Εάν έχετε μακριά κυματιστά μαλλιά και ψάχνετε έναν εύκολο τρόπο για να τα χτενίσετε, απλώς μπούκωσε τα ελαφρώς με ένα σίδερο για μπούκλες και μετά άφησέ τα να κυλήσουν στην πλάτη σου. θα μοιάζει με καταρράκτη από λαμπερές τρέσες όταν χτενιστεί και στεγνώσει. Αυτό το χτένισμα φαίνεται καλό με τέλεια ίσια μαλλιά επίσης.

3. Πλεγμένη αλογοουρά:

ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Εφήβους3

Αυτό το χτένισμα δεν είναι μια τυπική πλεξούδα και ούτε μια κανονική αλογοουρά. Για να το φτιάξετε πρέπει να πλέξετε τις πλευρές και στη συνέχεια να το συνδυάσετε σε μια αλογοουρά. Θα σας δώσει μια γοητευτική εμφάνιση πριγκίπισσας, ειδικά αν προσθέσετε μια τιάρα. Αλλά, είναι κατάλληλο και για εφήβους.

4. Σταυρωτή πλέξη στο πλάι:

ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Εφήβους4

Αυτό είναι ένα περίπλοκο στιλ με πολλές πλεξούδες και στη συνέχεια μερικές ακόμη. Ωστόσο, η τελική εμφάνιση αξίζει τον χρόνο και την προσπάθεια που καταβάλλεται. οπότε αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να ξεκινήσετε με μια μισή πλευρική πλεξούδα. Στη συνέχεια πλέξτε λεπτομερώς τα μαλλιά που βγαίνουν από κάθε τμήμα αυτής της πλεξούδας. Μόλις γίνει αυτό, συνεχίζετε με την αρχική πλεξούδα και voila! Έχετε ένα όμορφο, περίπλοκο χτένισμα.

5. Αλογοουρά με τόξο:

ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Εφήβους5

Η αλογοουρά με τόξο είναι ένα αρκετά κοινό χτένισμα, ειδικά μεταξύ των εφήβων. Ωστόσο, δεν είναι τόσο περίπλοκο να κάνεις μια καθιστική εμφάνιση. Φτιάξτε ένα μισό πόνι με το πάνω μισό των μαλλιών σας. Μην αφαιρείτε τα μαλλιά σας από την ελαστική γραβάτα. Έτσι ώστε να είναι σαν ένα μικρό κουλούρι. Διαχωρίστε αυτό το κουλούρι στα δύο και χρησιμοποιήστε κλιπ για να στερεώσετε τα δύο άκρα. Στη συνέχεια διπλώστε την αλογοουρά πάνω της και πάρτε την πίσω μέσα από τη γραβάτα. Τέλος, ασφαλίστε το τόξο με κλιπ.

6. Cute side Braid:

ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Εφήβους6

Μαζέψτε όλα τα μαλλιά σας όπως θα κάνατε ενώ φτιάχνατε ένα πόνυ στο πλάι. Στη συνέχεια, πλέξτε το από τον πυθμένα σε κοτσίδες ψαριών. Στη συνέχεια χτενίστε όλα τα χαλαρά σκέλη στο πρόσωπό σας και τακτοποιήστε τα με τέχνη ώστε να ταιριάζουν στο πρόσωπό σας. Αυτό το βλέμμα μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε περήφανοι και όμορφοι και κάποιον που δεν πρέπει να μπερδευτείτε.

7. Υψηλό κουλούρι:

ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Εφήβους7

Οι πραγματικά μακριές τρίχες είναι ό, τι καλύτερο για να φτιάξετε ψωμάκια. Υπάρχουν διάφορα είδη κουλουριών που μπορείτε να δοκιμάσετε. Ο ψηλός κότσος είναι ο πιο εύκολος και φαίνεται καλύτερος. Απλώς μαζεύετε τα μαλλιά σας από πάνω και τα τυλίγετε σε κότσο.

8. Πλέξη καταρράκτη:

ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Εφήβους8

Αυτή η πλεξούδα χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο από το συνηθισμένο, αλλά κάνει τα μαλλιά σας να φαίνονται πιο όμορφα από οτιδήποτε άλλο. Ονομάζεται πλεξούδα καταρράκτη επειδή αυτό είναι το είδος της εμφάνισης που παρέχει. Οι μεταξένιες τρέσες σας μοιάζουν να ρέουν νερό.

9. Υποκλιθείτε στα μαλλιά σας:

ΜΑΚΡΙΑ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ Εφήβους9

Εάν είστε πρόθυμοι να χρησιμοποιήσετε αξεσουάρ, αγοράστε μια ελαστική γραβάτα με ένα τεράστιο φιόγκο. χτενίστε τα μαλλιά σας μέχρι να είναι λαμπερά και κυματιστά. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε τη γραβάτα για να φτιάξετε μισό πόνυ.