9 καλύτερα αποδεδειγμένα πακέτα προσώπου μετά το λευκαντικό στην Ινδία

Η λεύκανση του δέρματός σας για μια πιο δίκαιη χροιά ακούγεται ωραία αλλά γνωρίζετε τις συνέπειες που μπορεί να δώσει στο δέρμα σας; Μερικοί μπορεί να εμφανίσουν εξανθήματα και άλλοι μπορεί να έχουν εξαιρετικά ξηρό δέρμα. Αναρωτιέστε τι να κάνετε; Λοιπόν, εδώ είναι μερικές θεραπείες που μπορείτε να κάνετε. Η πιθανή λύση για αυτό είναι η εφαρμογή μάσκας προσώπου. Υπάρχουν διάφοροι τύποι πακέτων προσώπου μετά τη χλωρίνη που μπορούν να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την τρέχουσα κατάσταση.

πακέτα προσώπου μετά τη χλωρίνη

Τα καλύτερα πακέτα προσώπου μετά τη χλωρίνη στην Ινδία:

Ας δούμε ποια συσκευασία προσώπου μετά τη χλωρίνη είναι καλύτερη για να κάνει το δέρμα σας να λάμπει και να διατηρήσει την υγρασία σε αυτά,

1. Μάσκα σανταλόξυλου-After Bleach:

Μάσκα σανταλόξυλου-After Bleach

Το πρόσωπο χρειάζεται υγρασία μετά τη λεύκανση. Ο καλύτερος τρόπος για να του δώσετε υγρασία είναι ένα πακέτο προσώπου. Αυτό είναι ένα σπιτικό πακέτο προσώπου μετά από χλωρίνη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι ροδόνερο και σανταλόξυλο. Ανακατέψτε ροδόνερο και σκόνη σανταλόξυλου και σχηματίστε μια πάστα. Απλώστε στο πρόσωπο και αφήστε το να καθίσει για λίγα λεπτά και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό. Αυτό είναι το καλύτερο πακέτο προσώπου μετά τη λεύκανση του δέρματός σας.

2. Μάσκα προσώπου με φράουλα:

Μάσκα προσώπου με φράουλα

Τα φρούτα είναι γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ιδιότητες. Αυτά μπορεί να είναι καλά για το δέρμα με πολλούς τρόπους είτε τα καταναλώνετε είτε τα χρησιμοποιείτε. Μια μάσκα φράουλας μπορεί να είναι ευεργετική για το δέρμα. Αυτό είναι ένα σπιτικό πακέτο προσώπου μετά τη χλωρίνη το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να αναμίξετε 2-3 φράουλες με 1 κουταλιά μέλι και φρέσκια κρέμα.

3. Μάσκα προσώπου με κουρκουμά και τυρόπηγμα:

Μάσκα προσώπου με κουρκουμά και τυρόπηγμα

Ο κουρκουμάς έχει πολλές θεραπευτικές δυνάμεις, μπορεί να καταναλωθεί και να εφαρμοστεί επίσης. Η χλωρίνη αφήνει το δέρμα σας στεγνό και μερικές φορές μπορεί να προκαλέσει εξανθήματα επίσης. Το μόνο που χρειάζεστε είναι λίγο κουρκουμά, γιαούρτι και μέλι. Ανακατέψτε καλά σε ίσες ποσότητες και απλώστε το facepack μετά το λευκαντικό στο πρόσωπο. Αφήστε το να στεγνώσει και στη συνέχεια ξεπλύνετε με νερό.

4. Khadi Orange Lemon Face Mask:

Μάσκα προσώπου Khadi Orange Lemon Lemon

Η εφαρμογή μάσκας πορτοκαλιού και λεμονιού μετά τη χλωρίνη μπορεί να μειώσει την ξηρότητα που προκαλείται από τη χλωρίνη. Το μόνο που χρειάζεστε είναι μια μάσκα προσώπου που καταπρανει το δέρμα σας. Εφαρμόστε το σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται και δείτε το αποτέλεσμα αμέσως.

5. Μάσκα προσώπου με φρούτα:

Μάσκα προσώπου με φρούτα

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Εάν το πρόσωπό σας είναι εξανθήματα με λεύκανση, τότε μια λύση για το πρόσωπό σας μπορεί να είναι οι μάσκες φρούτων. Παίρνετε πολλά έτοιμα πακέτα προσώπου μετά τη χλωρίνη στην αγορά. Επιλέξτε ένα και χρησιμοποιήστε το σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται.

6. Μάσκα προσώπου Lotus Tea Tree:

Μάσκα προσώπου Lotus Tee Tree

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Το δέντρο τσαγιού έχει επίσης αντιοξειδωτικά που επισκευάζουν το δέρμα σας και το θρέφουν. Για να προσθέσετε υγρασία στο δέρμα σας μετά τη λεύκανση το μόνο που χρειάζεστε είναι αυτό το πακέτο προσώπου. Εφαρμόστε στο πρόσωπο και αφήστε το για λίγα λεπτά, όπως αναφέρεται στις οδηγίες.

7. Μάσκα προσώπου με πορτοκαλί και νερά:

Μάσκα προσώπου με πορτοκάλι και νερά

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Το πορτοκάλι έχει πολλά οφέλη όταν πρόκειται να το εφαρμόσετε ή να το καταναλώσετε. Μπορείτε εύκολα να πάρετε αυτό το πακέτο προσώπου και να το εφαρμόσετε αφού λευκαίσετε το πρόσωπό σας. Δεδομένου ότι είναι σημαντικό να προσθέσετε υγρασία στο πρόσωπό σας και αυτό το πακέτο προσώπου θα σας βοηθήσει να το κάνετε. Εφαρμόστε τη μάσκα προσώπου σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται. Αφήνει το δέρμα απαλό και λείο.

8. Μάσκα προσώπου με ρύζι:

Μάσκα προσώπου με ρύζι

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Το ρύζι μπορεί επίσης να βοηθήσει να σφίξει το δέρμα σας. Ναι, χρησιμοποιείται για να προσθέσει λάμψη, υγρασία και δύναμη στο πρόσωπό σας. Υπάρχουν πολλές μάσκες προσώπου ρυζιού διαθέσιμες στην αγορά. Επιλέξτε αυτό για καλύτερο αποτέλεσμα και εφαρμόστε το στο πρόσωπό σας.

9. Μάσκα προσώπου από πηλό:

Μάσκα προσώπου από πηλό

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Υπάρχουν διάφοροι τύποι πηλού που μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο πρόσωπο μετά τη χλωρίνη. Χρησιμοποιώντας πηλό και καθαρίστε το δέρμα και κάντε το μαλακό. Το λευκαντικό δεν μαλακώνει το δέρμα, το κάνει μόνο να λάμπει. Για να προσθέσετε υγρασία στο δέρμα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε ένα σπιτικό πακέτο προσώπου είτε να το αγοράσετε από την αγορά. Ο πηλός που χρησιμοποιείται σε αυτή τη μάσκα περιέχει μέταλλα που φωτίζουν και μαλακώνουν το δέρμα.

Εάν το δέρμα σας καίγεται μετά τη χρήση χλωρίνης ή αισθάνεστε ξηρό, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μερικές από αυτές τις θεραπείες. Αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να ανακτήσετε την υγρασία σας. Κάθε φορά που λευκαίνετε το πρόσωπό σας, βεβαιωθείτε ότι χρησιμοποιείτε οποιαδήποτε από τις παραπάνω θεραπείες για να αποκτήσετε αυτή την απαλότητα και λάμψη.