9 Καταπληκτικά πουλόβερ για γυναίκες και άνδρες με εικόνες

Ένα πουλόβερ πουλόβερ είναι μια κλασική δήλωση μόδας που μπορεί να φορεθεί για γραφείο, το είδος πουλόβερ πουλόβερ μοιάζει ίσο με ένα κανονικό ή απλό πουλόβερ. Αυτό το μοντέρνο γιλέκο ήταν διάσημο τον 20ο αιώνα, αυτή η επίσημη ένδυση είναι χωρίς μανίκια και λειτουργεί καλά με πουκάμισα.

Τα καλύτερα πουλόβερ για άντρες και γυναίκες με εικόνες:

Δοκιμάστε αυτά τα καλά μοτίβα και επιλέξτε το καλύτερο για εσάς,

1. Μονόχρωμο πουλόβερ:

Μονόχρωμο πουλόβερ πουλόβερ

Ένα μονόχρωμο πουλόβερ πουλόβερ είναι αυτό όπου το γιλέκο είναι φτιαγμένο από μαλλί συγκεκριμένου χρώματος. Αυτά είναι πουλόβερ σε σχήμα V που λειτουργούν καλά για άνδρες πάνω από πουκάμισα. Το αμάνικο γιλέκο είναι ιδανικό για μεσαίους χειμώνες. Η ευκολία να φοράς αυτά τα γιλέκα είναι μεγάλη και αυτό δίνει και την άνεση.

2. Γιλέκο πουλόβερ Argyle:

Γιλέκο πουλόβερ Argyle

Ένα από τα κλασικά μοτίβα ανδρικών πουλόβερ έχει τη διαμαντένια βελονιά. Αυτή είναι μια βελονιά πλεξίματος που έχει μεγάλα διαμάντια με χρώμα αντίθεσης. Το αμάνικο γιλέκο Argyle είναι ένα τέλειο μέσο για αυτή τη βελονιά και φαίνεται υπέροχο. Μπορείτε επίσης να τα πάρετε σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων.

3. Γιλέκο με φερμουάρ πουλόβερ:

Γιλέκο με φερμουάρ πουλόβερ

Δοκιμάστε αυτό το υπέροχο μαύρο γιλέκο που φοριέται εύκολα. Το μπροστινό ανοιχτό μοτίβο αυτού του γιλέκου είναι ιδανικό για όλους τους ήπιους χειμώνες. Το φερμουάρ μπροστά σας δίνει την επιλογή να κρατήσετε το γιλέκο ανοιχτό ή κλειστό. Το φερμουάρ μπορεί να έχει χρώμα αντίθεσης ή μαύρο.

4. Μακρύ πουλόβερ γιλέκο:

Μακρύ πουλόβερ γιλέκο

Αυτό το μακρύ γιλέκο είναι υπέροχο να φορεθεί για χειμώνες. Το μακρύ γιλέκο σας δίνει επιπλέον ζεστασιά και μπορείτε να το φορέσετε πάνω από οποιοδήποτε ρούχο. Ο σχεδιασμός του ανοιχτού γιακά είναι επίσης εξίσου μοντέρνος. Οι τσέπες στις μπροστινές πλευρές είναι ταυτόχρονα πρακτικές και κομψές.

5. Κασμίρ πουλόβερ:

Πουλόβερ από κασμίρ

Το κασμίρ είναι υπέροχο μαλλί που είναι ιδανικό για πουλόβερ και γιλέκα. Αυτό το μαλλί που προέρχεται από το Κασμίρ στην Ινδία είναι μαλακό και ζεστό. Αυτό το αμάνικο γιλέκο είναι άνετο και έχει ριγέ μοτίβο. Το μοτίβο μπορεί να είναι με λεπτές λωρίδες ή παχύ. Δοκιμάστε αυτό το πολυτελές γιλέκο από μάλλινο πουλόβερ για την καλύτερη αίσθηση.

6. Polo πουλόβερ γιλέκο:

Γυναικείο πουλόβερ Polo

Ένα γιλέκο Polo είναι ένα άλλο κλασικό στυλ που φοριέται εκτενώς από άτομα που παίζουν πόλο. Αυτό το υπέροχο παιχνίδι είναι συνώνυμο με το γιλέκο πόλο. Το κοντό αμάνικο γιλέκο είναι απλό και λεπτό και αυτό λειτουργεί ως ένα υπέροχο ένδυμα για τους ήπιους χειμώνες. Προστατεύει επίσης τους παίκτες από το αεράκι. Το γιλέκο πόλο είναι επίσης κάτι που φοριέται από όλους τους άντρες ανεξάρτητα από το αν παίζουν το παιχνίδι.

7. Γιλέκο πουλόβερ με κολάρο σάλι:

Γυναικείο πουλόβερ με κολάρο

Ένα γιλέκο γιακά με σάλι είναι ένα άλλο υπέροχο στυλ που μπορείτε να επιλέξετε να φορέσετε. Αυτό έχει το φαινόμενο του περιλαίμιου και είναι κουμπωμένο μπροστά με άνοιγμα σχήματος V. Αυτό το καφέ γιλέκο είναι ένα τέλειο παράδειγμα του περιλαίμιου σάλι. Οι μπροστινές τσέπες είναι ιδανικές για χρήση και για να κρατάτε τα χέρια σας ζεστά.

8. Γιλέκο πουλόβερ με κουμπιά:

Γιλέκο με κουμπί πουλόβερ

Κάντε μια εντυπωσιακή δήλωση με ένα κλασικό γιλέκο με κουμπιά σε χρώματα όπως το γκρι ή το μαύρο. Αυτά τα κλασικά χρώματα λειτουργούν καλά με όλα τα ρούχα. Το γιλέκο με κουμπιά έχει ένα τυπικό άνοιγμα λαιμού V. Τα κουμπιά μπορεί να είναι μεγάλα ή μικρά. Οι τσέπες του γιλέκου βρίσκονται στο μπροστινό μέρος και μπορούν να έχουν σωλήνα χρώματος αντίθεσης.

9. Γιλέκο πουλόβερ με στρογγυλό λαιμό:

Πουλόβερ με στρογγυλό λαιμό

Δοκιμάστε αυτό το υπέροχο γυναικείο σχέδιο πουλόβερ πουλόβερ που θα ταιριάζει σε φούστες και τζιν. Το γιλέκο είναι κατασκευασμένο με στρογγυλό λαιμό που έχει περίγραμμα αντίθεσης. Αυτό το περίγραμμα φαίνεται επίσης γύρω από τις οπίσθιες οπές. Το γιλέκο μπορεί να φορεθεί εύκολα για επίσημες περιστάσεις.

Το πουλόβερ είναι ένας έξυπνος τρόπος για να ντύνεσαι τους χειμώνες. Είναι μια τέλεια επίσημη ένδυση που λειτουργεί καλά για γραφείο και συναντήσεις. Ο λαιμός V είναι το κλασικό στυλ και μπορεί επίσης να έχει στρογγυλό λαιμό ή λαιμόκοψη. Τα μοτίβα βελονιών μπορεί να είναι απλά, αργυλά ή ριγέ.