9 Καλύτερα επώνυμα λευκά σανδάλια

1. Calzados Cruan:

λευκά σανδάλια 1

Πρόκειται για μια διεθνή μάρκα που διατίθεται μόνο σε ορισμένα μέρη της δυτικής χώρας. Το κεντρικό τμήμα του βρίσκεται στην Ισπανία. Είναι μάρκα υποδημάτων. Σχεδιάζει όλα τα είδη υποδημάτων για άνδρες και γυναίκες. Τα σχέδια σχεδιάζονται στις εγκαταστάσεις και κατασκευάζονται σύμφωνα με την τάση και τη μόδα.

2. Στυλ σπιτιού:

λευκά σανδάλια 2

Το στυλ του σπιτιού είναι μια συλλογή από όλα τα αντικείμενα που σχετίζονται με τη μόδα. Είναι μια βιομηχανία ενδυμάτων και ποδιών κλπ. Αυτή η μάρκα χρησιμοποιεί καλή ποιότητα υλικών για την παραγωγή προϊόντων. Τα σανδάλια θα είναι μοντέρνα και μοντέρνα. Αυτά τα σανδάλια θα είναι πολύ εύκαμπτα και άνετα.

3. Dr. Scholl’s:

λευκά σανδάλια 3

Υπήρχαν πολλές μάρκες για γυναίκες στη βιομηχανία φθοράς ποδιών. Πολλά χρώματα με διαφορετικά σχέδια φαίνονται στην καθημερινή ζωή. Η Dr.Scholl’s, μια επώνυμη φθορά ποδιών σχεδιάζει πολλαπλά σχέδια με διαφορετικά στυλ σανδάλια. Αυτά τα σανδάλια είναι πολύ αριστοκρατικά. Τα σανδάλια σε λευκό χρώμα φαίνονται κομψά. Αυτά θα είναι όμορφα και θα κάνουν τα πόδια μας να φαίνονται όμορφα.

4. Τζέφρι Κάμπελ:

λευκά σανδάλια 4

Τα λευκά σανδάλια Jeffrey Campbell Menorca εμφανίζονται με σταυρωμένους ιμάντες και slip στο στιλ. Αυτά είναι μοντέρνα και άνετα. Το ύψος της φτέρνας είναι 1,25/3 cm και το ύψος του σανδαλιού είναι 2,75/6,5 cm. Αυτά χρησιμοποιούνται ως περιστασιακά. Αυτά τα σανδάλια θα είναι ωραία σε κάθε ένδυση. Είναι ένα ανοιχτό δάκτυλο. Το πόδι θα εκτεθεί. Ο Jeffery σχεδιάζει σανδάλια σε διαφορετικούς τύπους όπως τακούνια κλπ.

5. Prada White Sandal:

λευκά σανδάλια 5

Το γυναικείο λευκό σανδάλι Prada κατασκευάζεται στην Ιταλία. Τα σανδάλια είναι μοντέρνα και μοντέρνα. Διαθέτει στρογγυλό ιμάντα με αγκράφα. Έχει ανοιχτό δάχτυλο. Το δέρμα χρησιμοποιείται είναι λουστρίνι. Τα σανδάλια θα είναι πολύ αριστοκρατικά και αισθητικά. Αυτό το σανδάλι είναι στυλ σφήνας. Δίνει κομψή εμφάνιση για τις γυναίκες στο πλήθος. Αυτά είναι τα καλύτερα κατάλληλα για φούστες. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι δέρμα και τεχνητές σόλες. Σχεδιάζουν σανδάλια με καλά καταρτισμένους σχεδιαστές.

6. Σανδάλια Durea Anna:

λευκά σανδάλια 6

Τα γυναικεία σανδάλια Durea Anna είναι κατάλληλα σανδάλια. Αυτά περιλαμβάνουν σανδάλια σε λευκό χρώμα μοσχαριού. Αυτά τα σανδάλια έχουν δύο ρυθμιζόμενα άγκιστρα και κλείσιμο με θηλιά και τέλειο τακούνι. Αυτά τα σανδάλια είναι στην Ολλανδία και προς το παρόν διατίθενται στις Ηνωμένες Πολιτείες. Έχει πολλά στυλ σανδάλια. Τα σχέδια σχεδιάζονται από καλά κατασκευασμένο άτομο. Αυτά τα σανδάλια είναι σχεδιασμένα σε στυλ σφήνας. Το πόδι θα είναι μερικώς εκτεθειμένο.

7. Αεροζόλια:

λευκά σανδάλια 7

Τα γυναικεία υποδήματα Aerosoles είναι κατασκευασμένα από δέρμα, λουστρίνι, καστόρι και καουτσούκ. Αυτά έχουν χαμηλά τακούνια. Τα αεροδρόμια είναι επίπεδα σανδάλια στην άμμο. Αυτά είναι κατάλληλα για γουέστερν και άλλες φορεσιές επίσης. Αυτά θα είναι μοντέρνα και μοντέρνα. Η σόλα από σανδάλι είναι καλής ποιότητας. Είναι ένα ανοιχτό δάκτυλο. Σημαίνει ότι το πόδι θα είναι εντελώς αεροζόλ. Διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες. Τα πέλματα είναι τεχνητά. Αυτά τα σανδάλια είναι εύκαμπτα και αισθητικά.

8. Μερόνα:

λευκά σανδάλια 8

Γυναικείο πέδιλο από φελλό Merona Etha σε χαμηλή σφήνα είναι σε λευκό χρώμα. Αυτά τα σανδάλια είναι κυρίως προτιμώμενα το καλοκαίρι. Το σανδάλι έχει τρεις τιράντες και μικρές μεταλλικές πινελιές. Η σόλα του είναι μαξιλαροποιημένη στο εσωτερικό, χωρίς ετικέτες, ρυθμιζόμενοι ιμάντες με πόρπη. Το υλικό της εξωτερικής σόλας είναι κατασκευασμένο από 100% θερμοπλαστικό καουτσούκ. Τα υλικά σόλας είναι χειροποίητα. Η φτέρνα wedge φροντίζει και καθαρίζει. Τα σανδάλια είναι διαθέσιμα σε τύπους όπως σφήνες, φλοτέρ και γόβες επίσης.

9. Soft spot Tatianna:

λευκά σανδάλια 9

Μαλακά σημεία Η Τατιάνα έχει μεγάλες ποικιλίες σανδαλιών. Μεταξύ των λευκών σανδαλιών είναι μοναδικά. Έχει απλό και κομψό για γυναίκες. Είναι χαλασμένο σανδάλι. Αυτά είναι τέλεια με χακί, κάπρις και φούστες αγροτών. Διαθέτει μαξιλαροθήκη με άνετη σόλα. Αυτά τα σανδάλια θα είναι κομψά. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι δέρμα και χειροποίητη σόλα. Διαθέτει ρυθμιζόμενους ιμάντες και το πόδι θα καλύπτεται έτσι ώστε να γίνεται λιγότερο μαύρισμα του δέρματος.