Πρόγραμμα διατροφής Pritikin για εύκολη και γρήγορη απώλεια βάρους!

Εάν είστε διατεθειμένοι να χάσετε κάποια επιπλέον κιλά αυτό το καλοκαίρι, τότε το πρόγραμμα διατροφής Pritikin είναι ιδανικό για εσάς. Αυτή η δίαιτα περιλαμβάνει μια υγιεινή διατροφή χαμηλών λιπαρών. Συγκρίνοντας το πρόγραμμα διατροφής Pritikin με τις άλλες διαθέσιμες δίαιτες, οι άνθρωποι θα βρουν γενικά αυτή τη δίαιτα αρκετά εύκολη και επίσης ελκυστική. Δεδομένου ότι αυτή η δίαιτα αποτελείται από δημητριακά, φρούτα και λαχανικά, θεωρείται μία από τις πιο υγιεινές δίαιτες που διατίθενται στην αγορά. Αν αναλύσετε την αποτελεσματικότητα αυτής της δίαιτας, θα είστε σε θέση να καταλάβετε ότι αυτή η δίαιτα τεχνικά στοχεύει στη μείωση της πρόσληψης χοληστερόλης από τον οργανισμό, προκειμένου να προάγει την υγεία του ατόμου.

Pritikin Diet Plan for Easy & amp; Γρήγορη απώλεια βάρους

Το πρόγραμμα διατροφής Pritikin χρησιμοποιείται από ειδικούς για αρκετά χρόνια για την επίτευξη διαφόρων σκοπών. Στην πραγματικότητα, το πρόγραμμα διατροφής Pritikin είναι μια εξαιρετική επιλογή για όσους πάσχουν από διαβήτη και είναι πρόθυμος να σταθεροποιήσει τον έλεγχο του σακχάρου τους χωρίς τη χρήση ινσουλίνης. Και αν ψάχνετε για μια δίαιτα που θα σας βοηθήσει να χάσετε βάρος με πολύ υγιή τρόπο, τότε το πρόγραμμα διατροφής Pritikin είναι η απάντηση για εσάς. Και από τη θετική πλευρά, οι περισσότεροι διαιτολόγοι συνιστούν επίσης αυτήν τη μορφή διατροφής. Αυτή η μορφή διατροφής είναι εύκολο να ακολουθηθεί καθώς επιτρέπει στους καταναλωτές να προσαρμοστούν σε αυτήν εύκολα και επίσης, τους επιτρέπουν να καταναλώνουν λίπος σε λογικό ρυθμό χωρίς πραγματικά να εξαιρούνται πλήρως από αυτό.

Πρόγραμμα διατροφής Pritikin για εύκολη απώλεια βάρους:

Εδώ καταχωρήσαμε, πρόγραμμα διατροφής Pritikin για γρήγορη απώλεια βάρους. Ας τους ρίξουμε μια ματιά.

1. Αριθμός θερμίδων:

Σύμφωνα με τους υποστηρικτές της δίαιτας Pritikin, τα άτομα που επιθυμούν να είναι υγιή και να παραμείνουν υγιή θα πρέπει να επιλέγουν τρόφιμα που περιέχουν λιγότερες ποσότητες θερμίδων. Για παράδειγμα, η κατανάλωση πλιγούρι βρώμης επιτρέπεται καθώς επιτρέπει στον καταναλωτή να ικανοποιήσει την πείνα του, αλλά ταυτόχρονα τον εμποδίζει να καταναλώσει πάρα πολλές θερμίδες. Πολύ σωστά λέγεται ότι ένα μήλο την ημέρα κρατάει μακριά τον γιατρό. Εάν καταναλώνετε ένα μήλο κάθε μέρα, τότε όχι μόνο θα παραμείνετε υγιείς αλλά θα καταναλώνετε λιγότερες ποσότητες θερμίδων. Για τα καλύτερα αποτελέσματα, οι άνθρωποι έχουν επίσης επιλέξει να καταναλώνουν μπρόκολο που δίνει μόλις εκατόν τριάντα θερμίδες μόνο.

2. Τρόφιμα που πρέπει κατά προτίμηση να αποφεύγονται:

σχέδιο διατροφής pritikin 1

Περιττό να πούμε ότι η δίαιτα Pritikin δεν αφορά μόνο τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνουμε αλλά και ποια τρόφιμα δεν πρέπει να καταναλώνονται. Με αυτή τη μέθοδο δίαιτας, τα άτομα ενθαρρύνονται να αποφεύγουν τα τρόφιμα που περιέχουν μεγαλύτερο αριθμό θερμίδων. Για παράδειγμα, η κατανάλωση σοκολάτας ή μπισκότων τσιπ αποθαρρύνεται ιδιαίτερα καθώς περιέχουν έως και δύο χιλιάδες εκατόν σαράντα θερμίδες. Βασικά, η αρχή της Pritikin ενημερώνει τους ανθρώπους για τα τρόφιμα που πρέπει να καταναλώνουν και για τα τρόφιμα που πρέπει να προσπαθήσουν να αποφύγουν, καθώς και για την ποσότητα θερμίδων στα τρόφιμα.

3. Επιτρεπόμενα τρόφιμα σύμφωνα με αυτήν τη δίαιτα:

σχέδιο διατροφής pritikin 2

Σε γενικές γραμμές, η αρχή Pritikin επιτρέπει στα άτομα να είναι σε θέση να ικανοποιήσουν την πείνα τους βοηθώντας τα να χάσουν κάποια επιπλέον κιλά. Οι άνθρωποι ενθαρρύνονται να καταναλώνουν τρόφιμα που έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε υδατάνθρακες αλλά δεν είναι επεξεργασμένα. Και με αυτό, αναφέρεται σε φρούτα όπως μπανάνες, μήλα και φράουλες. Και όσον αφορά τα λαχανικά, η δίαιτα Pritikin ενθαρρύνει την κατανάλωση φασολιών, σκουός και πατάτας. Από την άλλη πλευρά, δημητριακά όπως το κριθάρι, η βρώμη και το καστανό ρύζι είναι από τις πιο υγιεινές επιλογές.

Αν αναρωτιέστε αν το πρόγραμμα διατροφής Pritikin είναι κατάλληλο για εσάς ή όχι, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι αυτή η δίαιτα είναι καλή για τους περισσότερους γενικούς ανθρώπους. Αλλά είναι πάντα μια καλή απόφαση να ζητήσετε συμβουλές από έναν επαγγελματία που είναι διαιτολόγος, γιατρός ή διατροφολόγος. Αν λοιπόν θέλετε να τρώτε υγιεινά, να φαίνεστε νεότεροι, να χάσετε βάρος και επίσης να καθαρίσετε το σώμα σας, τότε το πρόγραμμα διατροφής Pritikin είναι μια εξαιρετική επιλογή διατροφής.