9 καλύτερες μάρκες λαδιού μουστάρδας στην Ινδία που σας κάνουν πιο υγιείς

Ο τρόπος ζωής μας επηρεάζει ήδη την υγεία μας. Επομένως, τι θα λέγατε να σκεφτούμε λίγο το μαγειρικό λάδι που χρησιμοποιούμε; Κάνοντας μια έξυπνη επιλογή μπορούμε να κάνουμε υγιεινές επιλογές και στο μαγειρικό λάδι, καθώς αποτελεί τη βάση του μαγειρέματός μας. Το λάδι μουστάρδας είναι μια υγιεινή επιλογή. Έτσι, αποφασίσαμε να σας δώσουμε μια ιδέα για τις καλύτερες μάρκες μουστάρδου για μαγείρεμα. Διαβάστε παρακάτω για να κάνετε την υγιεινή επιλογή.

Διαφορετικές μάρκες λαδιού μουστάρδας στην Ινδία:

Η πλειοψηφία του προϋπολογισμού του σπιτιού μας είναι οι δαπάνες για μαγειρικό λάδι. Εδώ μοιραζόμαστε μερικές από τις καλύτερες μάρκες λαδιού μουστάρδας για καλή υγεία.

1. Μάρκα λαδιού μουστάρδας P-Mark:

μάρκες λαδιού μουστάρδας

Από το 1933, η P-Mark φτιάχνει καθαρό λάδι μουστάρδας, γνωστό για τον πλούτο του. Είναι επίσης γνωστό για την ποιότητα και την καθαρότητα του. Είναι ιδανικό για να φτιάξετε νόστιμα και θρεπτικά φαγητά και είναι η επιλογή μαγείρων και νοικοκυρών. Αυτή η μάρκα λαδιού μουστάρδας καλύτερης ποιότητας είναι καλά συσκευασμένη και αποτελεί την αξιόπιστη επιλογή.

2. Μάρκα Gulab Μουστάρδα Μάρκα:

Μάρκα Gulab Μάρκα Μουστάρδας

Η μάρκα λαδιού μουστάρδας Gulab Brand ιδρύθηκε στο Δελχί. Διατίθενται σε όλες τις ποσότητες. Είναι γνωστό για την καθαρότητά του. Ξεπλένεται με άζωτο για να αυξηθεί με τη διάρκεια ζωής του κελύφους. Αυτή η μάρκα είναι πιο γνωστή για το φυστικέλαιο. Φροντίστε να συμπεριλάβετε μουστάρδα στη διατροφή σας. Είναι γνωστό ότι ενισχύει την καρδιακή σας υγεία, βελτιώνει την υγεία των μαλλιών σας και θεραπεύει επίσης τις παθήσεις των ούλων. Η μάρκα μουστάρδας Gulab χρησιμοποιείται εδώ και πολύ καιρό και είναι πιστή στην ποιότητα.

3. Μάρκα λαδιού μουστάρδας Dabur:

Μάρκα λαδιού μουστάρδας Dabur

Το Dabur είναι ένα πολύ γνωστό εμπορικό σήμα στον τομέα των τροφίμων και της υγείας. Έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη για την αγνότητα. Το λάδι μουστάρδας Dabur μπορεί να χρησιμοποιηθεί για μαγείρεμα και για λόγους ομορφιάς επίσης. Είναι γνωστό για τη χρήση του καλύτερου και φρέσκου σπόρου μουστάρδας. Αυτή η καλύτερη μάρκα λαδιού μουστάρδας εφαρμόζεται επίσης εξωτερικά, ειδικά κατά τη διάρκεια μασάζ. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί στα μαλλιά σας. Το μασάζ με λάδι μουστάρδας στο τριχωτό της κεφαλής σας είναι ιδιαίτερα χρήσιμο για την υγεία των μαλλιών σας. Δεδομένου ότι το Dabur είναι ένα αξιόπιστο εμπορικό σήμα, μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε.

4. Υγεία 1η μούστα λαδιού μουστάρδας:

Μάρκα Health 1stMustard Oil

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Το Health 1st Food είναι μια πολύ γνωστή μάρκα βιολογικών τροφίμων. Είναι κορεσμένο λάδι σε σύγκριση με άλλες μάρκες μουστάρδου. Κατασκευάζεται με τη διαδικασία της ψυχρής πρέσας. Χρησιμοποιείται ευρέως στη βόρεια Ινδία. Είναι πολύ γνωστό στην οικιακή μαγειρική. Αυτή η κορυφαία μάρκα λαδιού μουστάρδας στην Ινδία είναι εξαιρετικά παρθένο και συσκευάζεται με υγιεινό τρόπο. Η ψυχρή πίεση λαδιού είναι μια καλή επιλογή. Όταν το λάδι είναι ψυχρής έκθλιψης, τα θρεπτικά συστατικά και τα αντιοξειδωτικά διατηρούνται σε αυτό, διασφαλίζοντας έτσι ότι φτάνει στο σώμα σας.

5. Καθαρή και σίγουρη μάρκα λαδιού μουστάρδας:

Μάρκα Pure and Sure Mustard Oil

ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΟ ΕΔΩ

Το αγνό και σίγουρο λάδι μουστάρδας παρασκευάζεται από την καλύτερη και καλύτερη ποιότητα σπόρου μουστάρδας που καλλιεργείται σε πιστοποιημένο βιολογικό αγρόκτημα. Οι σπόροι που χρησιμοποιούνται καλλιεργούνται με χημικό τρόπο. Είναι κατασκευασμένο από τη διαδικασία ψυχρής πίεσης. Είναι πολύ γνωστό από πολλά νοικοκυριά που προτιμούν να ζουν με βιολογικό τρόπο. Αυτή είναι μια ακόμη καλύτερη μάρκα λαδιού μουστάρδας που μπορεί να θέλετε να δοκιμάσετε. Δεδομένου ότι το μουστάρδα έχει υψηλό σημείο θέρμανσης, είναι μια δημοφιλής επιλογή για τηγάνισμα και έχει την ιδανική σύνθεση λίπους που απαιτείται.

6. Μάρκα λαδιού μουστάρδας Gold Star:

Μάρκα λαδιού μουστάρδας Gold Star

Το λάδι μουστάρδας Gold star είναι επιστημονικά επεξεργασμένο λάδι. Φιλτράρεται δύο φορές. Είναι δοκιμασμένο για χημικές ουσίες ώστε να μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε στη μαγειρική. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για μασάζ. Μερικές φορές χρησιμοποιείται για λίπανση. Οι σπόροι του φυτού μουστάρδας είναι μια πλούσια πηγή μετάλλων όπως ασβέστιο, μαγνήσιο, φώσφορος και κάλιο. Είναι επίσης μια καλή πηγή διαιτητικού φυλλικού οξέος και βιταμίνης Α. Αυτό το καλύτερο λάδι μουστάρδας είναι γεμάτο με την καλοσύνη των βασικών στοιχείων που απαιτούνται για το σώμα.

7. Μάρκα λαδιού μουστάρδας Dalda:

Μάρκα λαδιού μουστάρδας Dalda

Το λάδι μουστάρδας Dalda είναι μια πολύ τολμηρή επιλογή στο λάδι μουστάρδας. Βρίσκεται στην αγορά εδώ και 75 χρόνια. Είναι η πιο αξιόπιστη μάρκα στην Ινδία. Έρχεται με μηδενική χοληστερόλη. Είναι το πιο πλούσιο σε ω-3 λιπαρά οξέα. Είναι απαλλαγμένο από έλαιο αργεμόνης. Αυτή είναι επίσης μια προτιμώμενη επιλογή για τα μαλλιά. Ενώ μπορεί να είναι πολύ κολλώδες για τα μαλλιά σας, εντούτοις προάγει υγιή μαλλιά. Αφού το εφαρμόσετε καλά σε όλο το τριχωτό της κεφαλής, φροντίστε να πλυθείτε καλά με ένα σαμπουάν.

8. Μάρκα Tez Mustard Oil:

Μάρκα Tez Mustard Oil

Το λάδι μουστάρδας Tez είναι ισχυρό λάδι. Είναι ο βασιλιάς του μουστάρδου. Είναι εξευγενισμένο στο σωστό βαθμό. Φιλτράρεται και πιέζεται πρώτα. Είναι ιδανικό για μαγείρεμα. Χρησιμοποιείται από την πλειοψηφία των ανθρώπων. Χρησιμοποιείται για μασάζ καθώς ανακουφίζει από τον πόνο. Το Tez είναι μια ακόμη μάρκα λαδιού μουστάρδας στην Ινδία, που προτιμάται περισσότερο για την ποιότητά τους. Είναι 100% φυσικό και έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη των ανθρώπων, όσον αφορά την ποιότητα και την καθαρότητα.

9. Μάρκα λαδιού μουστάρδας Suraj:

Μάρκα λαδιού μουστάρδας Suraj

Το λάδι μουστάρδας Suraj ξεκίνησε το 1990. Είναι η πρώτη εταιρεία στον τομέα της επεξεργασίας λαδιού μουστάρδας. Κάνει λάδι στην πιο υγιεινή κατάσταση. Είναι γνωστό για τα ηθικά του πρότυπα. Ομαδοποιείται με μια ομάδα υψηλής εξειδίκευσης για να εξασφαλίσει την ποιότητα του λαδιού. Μπορείτε επίσης να το δοκιμάσετε για τα μαλλιά σας και να κάνετε μασάζ. Η καλοσύνη των θρεπτικών συστατικών σωστά διατηρείται στη φιάλη.

Το μουστάρδα έχει ταξιδέψει από τη βόρεια Ινδία σε όλους μας γύρω από την Ινδία σήμερα. Τα βασικά θρεπτικά συστατικά που περιέχει το λάδι μουστάρδας είναι ο μόνος λόγος για το οποίο είναι δημοφιλές στα πολλά νοικοκυριά. Χρησιμοποιείται επίσης για μασάζ, δίπλα στο μαγείρεμα. Είναι απαλλαγμένο από χοληστερόλη και είναι πλούσιο σε ω-3. Η ποσότητα λαδιού που χρησιμοποιούμε στο μαγειρικό λάδι έχει σημασία και όχι το λάδι που χρησιμοποιείτε. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε λάδι μουστάρδας για οποιοδήποτε είδος μαγειρέματος. Ξεκινήστε σήμερα και κάντε μια υγιή επιλογή βήμα προς βήμα.