9 πιο πρόσφατα και δημοφιλή μαθήματα γιόγκα στην Πούνα

Στον σημερινό κόσμο του ανταγωνισμού και του νοθευμένου τρόπου ζωής, οι άνθρωποι γίνονται θύματα σπάνιων και σοβαρών ασθενειών. Τα ονόματα των ασθενειών του καρκίνου, της καρδιακής προσβολής και της εγκεφαλικής αιμορραγίας που ήταν σπάνια στους παλιούς χρόνους έχουν γίνει ένα οικείο όνομα στον σημερινό κόσμο και κανείς, αλλά μόνο εμείς είμαστε υπεύθυνοι και πρέπει να κατηγορηθούμε για αυτό. Οι άνθρωποι το έχουν συνειδητοποιήσει όλο και περισσότερο τελευταία και προχωρούν προς έναν υγιεινό τρόπο ζωής κάνοντας ασκήσεις, τρώγοντας υγιεινά τρόφιμα και διαλογιζόμενοι, και όλα αυτά μαζί αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της γιόγκα. Έτσι, η άσκηση γιόγκα κερδίζει μεγάλη δημοτικότητα σήμερα. Αν ψάχνετε για yoga Pune, τότε καθίστε, χαλαρώστε και περάστε από αυτό το άρθρο καθώς σας παρουσιάζουμε εννέα καλύτερα μαθήματα γιόγκα στην Pune.

Δάσκαλοι γιόγκα στην Πούνα

Εννέα καλύτερα μαθήματα γιόγκα δύναμης στην Πούνα με λεπτομέρειες:

1. Gold’s Gym, Vimannagar:

Το Gold’s Gym είναι μία από τις μεγαλύτερες και πιο διάσημες αλυσίδες γυμναστικής για τους ανθρώπους. Φροντίζουν για την ολιστική ανάπτυξη των πελατών τους και επομένως φροντίζουν για διάφορα μαθήματα εκτός από γυμναστήριο, όπως αεροβική, ζούμπα, γιόγκα, περιστροφή, διαλογισμό κ.λπ. Σε συνεργασία με μερικούς από τους καλύτερους εκπαιδευτές γιόγκα στην Πούνα, χρειάζεται η καλύτερη γιόγκα δύναμης στην Πούνα. Οι εκπαιδευτές επισκέπτονται όλα τα υποκαταστήματα στην Πούνα και ως εκ τούτου, ανεξάρτητα από την τοποθεσία που θα επιλέξετε, μπορείτε ακόμα να επωφεληθείτε από την καλύτερη υπηρεσία. Διαθέτουν περισσότερα από 15 υποκαταστήματα που βρίσκονται σε όλες τις κορυφαίες τοποθεσίες για τη διευκόλυνσή σας. Τι περιμένετε λοιπόν, καλέστε το πλησιέστερο υποκατάστημά σας και εγγραφείτε για τα καλύτερα μαθήματα γιόγκα στην Πούνα.

 • Αρ. Επικοινωνίας: +919152176895
 • Διεύθυνση: 1st Floor, Giga Space IT Park, Pune Nagar Road, Viman Nagar, Pune – 411014, Near Commercial Complex Back Side Bank Sbi.
 • Χρόνοι: Δευτέρα έως Σάββατο 6 π.μ. έως 10:30 μ.μ. και Κυριακή 8 π.μ. έως 1 μ.μ.

2. Κέντρο γιόγκα και διαχείρισης, Πασάν:

Η γιόγκα είναι μία από τις δημοφιλέστερες και καλύτερες μορφές προπόνησης που όχι μόνο λειτουργεί με τη φυσική σας κατάσταση αλλά θα φροντίσει και για τη συναισθηματική και ψυχική σας ευεξία. Επιπλέον, βοηθά στον έλεγχο του στρες και βελτιώνει την ευελιξία του σώματός σας. Αν μένετε κάπου στο Πασάν και ψάχνετε για Iyengar yoga Pune, τότε αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να είστε καθώς διδάσκουν όλα τα δημοφιλή είδη γιόγκα και προσφέρουν δωρεάν μαθήματα γιόγκα στην Πούνα για το μονοπάτι. Εκτός αυτού, πραγματοποιούν ακόμη και μαθήματα κατάρτισης δασκάλων γιόγκα στην Πούνα με πιστοποίηση που σας επιτρέπει να είστε εκπαιδευτής επίσης. Μην περιμένετε λοιπόν και καλέστε τον στον παρακάτω αριθμό.

 • Αριθμός επικοινωνίας:+ (91) -20-67281797
 • Διεύθυνση: Flat No 1 Gauri Shankar Apartment, Behind Yash Classic Apartment, Sus Road, Pashan, Pune
 • Χρόνοι: Εύκαμπτος

3. Param Yoga, Dhole Patil Road:

Η Param Yoga είναι ο μοναδικός προορισμός για την αναζήτησή σας για υγεία, ζωντάνια και φυσική κατάσταση. Με πάνω από 12 χρόνια εμπειρίας σε αυτόν τον τομέα, η Param Yoga έχει πάνω από 40 εκπαιδευτές μαζί τους και έχουν εκπαιδεύσει περισσότερους από 400 εκπαιδευτές. Είναι ένας από τους καλύτερους παρόχους εκπαίδευσης γιόγκα στην Πούνα και έχουν δημιουργήσει μερικούς από τους καλύτερους δασκάλους γιόγκα στην Πούνα. Αν λοιπόν θέλετε να μάθετε και να εξασκήσετε τη γιόγκα με την τελειότητα, τότε εγγραφείτε στον Ινστιτούτο Param Yoga στην Πούνα. Βρίσκονται σε δύο κορυφαίες τοποθεσίες στο Pune, συγκεκριμένα στο Dhole Patil Road και στο Aundh για να διαλέξετε και για όσους δεν μπορούν να ταξιδέψουν ή ψάχνουν δάσκαλο γιόγκα στο σπίτι Pune, τότε το παρέχουν ακόμη. Η αναζήτησή σας για τον καλύτερο δάσκαλο γιόγκα στην Πούνε απέχει μόλις μια κλήση.

 • Αριθμός επικοινωνίας: +91-99231 58200
 • Διεύθυνση: 407, Millennium Star, Near Ruby Hall Hospital, Dhole Patil Road, Pune – 411001
 • Χρόνοι: Εύκαμπτος

4. The Yoga Light Studio, Koregaon Park:

Το Yoga Light Studio είναι ένα από τα δημοφιλή μαθήματα γιόγκα στην Πούνε στην πολυτελή περιοχή του Πάρκου Koregaon. Οι εκπαιδευτές εδώ είναι εξαιρετικοί στις διδασκαλίες τους και έχουν σε βάθος γνώσεις σχετικά με τις διδασκαλίες, τις τεχνικές και τις θεραπείες. Είναι πάντα ενθαρρυντικά και διδάσκουν με τρόπο που δεν βαριέστε ποτέ και είστε πάντα ενθουσιασμένοι με την προπόνηση. Κάθε μέρα, μαθαίνετε κάτι νέο για το σώμα σας. Είναι επίσης ένα από τα εξέχοντα μαθήματα γιόγκα εγκυμοσύνης στην Πούνα και λαμβάνουν επίσης ειδικά μαθήματα για άτομα με ειδικές ανάγκες και ειδικές διαταραχές, οπότε ξεκινήστε το ταξίδι σας γιόγκα με το yoga Light Studio σήμερα.

 • Αριθμός επικοινωνίας: 09822895792
 • Διεύθυνση: Κοινωνία Meeranagar, B-8 /7, λωρίδα 7, απέναντι από στάση λεωφορείου, πάρκο Koregaon. Πούνε, Μαχαράστρα 411001.
 • Χρόνοι: Δευτέρα έως Σάββατο 6:30 π.μ. έως 8:15 μ.μ. (Κυριακή κλειστό)

5. O Yoga Universal, Koregaon Park:

Εγγραφείτε στο O yoga γιατί η ζωή είναι γιόγκα. Δεν είναι οποιαδήποτε άλλη μορφή άσκησης, ούτε αντικαθιστά την αεροβική ή την καλλισθενική. Η γιόγκα είναι κάτι πολύ πιο πάνω. Είναι αγνό. Είναι θεϊκό. Και είναι ένας δρόμος που κάποιος μπορεί και πρέπει να ακολουθήσει για τον έλεγχο του σώματος, του νου, των σκέψεών μας και τελικά να επιτύχει την ένωση με το ανώτερο είναι και τον θεϊκό εαυτό σας. Εγγραφείτε στο O yoga Universal για να δείτε πώς η γιόγκα μπορεί να αλλάξει τη ζωή σας σταθερά και προσεκτικά με φανταστικό τρόπο.

 • Αρ. Επικοινωνίας: +919158777731
 • Διεύθυνση: Sundarban, Near Dario’s, 1st Lane, Koregaon Park, Pune – 411001.
 • Χρόνοι: Δευτέρα έως Σάββατο 7 π.μ. έως 8 π.μ. για κανονική παρτίδα και πρόγραμμα εκπαίδευσης εκπαιδευτικών από 9:30 π.μ. έως 2 μ.μ.

6. Postures Yoga Art Studio, Viman Nagar:

Βρίσκεται στο Viman Nagar, το Postures Yoga Art Studio είναι ένα στούντιο στο είδος του για εξάσκηση γιόγκα. Με μερικούς από τους καλύτερους εκπαιδευτές του Πούνε και τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, μπορεί κανείς πραγματικά να χαρεί να δουλεύει εδώ στο Postures Yoga Art Studio. Εγγραφείτε για μια δωρεάν δοκιμαστική συνεδρία εδώ και απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία.

 • Αρ. Επικοινωνίας: 098602 78686
 • Διεύθυνση: Gulmohar Regency, Rowhouse No 22 Viman Nagar Rd Beside Chopstick Restaurant, Near Datta Mandir Chowk, Maharashtra 411014.
 • Χρόνοι: Δευτέρα έως Παρασκευή από τις 7 το πρωί έως τις 11 το πρωί και τις 6:15 το απόγευμα. έως 8:15 μ.μ. Σάββατο και Κυριακή κλειστά.

7. Empower Fitness Club, Wanowrie:

Ιδρύθηκε το 2006 και βρίσκεται στο Wanowrie, το Empower Fitness Club είναι ένα από τα καλύτερα κλαμπ γυμναστικής στην Πούνε με όλες τις σύγχρονες εγκαταστάσεις και ανέσεις, συμπεριλαμβανομένης της γιόγκα. Με μερικούς από τους προπονητές άσου γιόγκα στο κλαμπ, μπορεί κανείς να μάθει να κυριαρχεί γρήγορα σε μερικές από τις καλύτερες πόζες. Με περισσότερα από 130 ομαδικά μαθήματα διαφορετικών τύπων που πραγματοποιούνται κάθε μήνα, μπορεί κανείς σίγουρα να επιτύχει τον στόχο φυσικής κατάστασης εδώ. Καλέστε τους στα παρακάτω στοιχεία για περισσότερες πληροφορίες. Μπορείτε ακόμη να κάνετε μαθήματα γιόγκα δύναμης στην Πούνα.

 • Αριθμός επικοινωνίας: + (91) -20-66825220
 • Διεύθυνση: 3ος Όροφος, Picasso Kedari Icon, Wanawari, near nibm, Salunke Vihar Road, Opp. Reliance Fresh, Kondhwa, Pune, Maharashtra 411048.
 • Χρονοδιαγράμματα: Ευέλικτοι χρόνοι

8. Planet Fitness, Shukrawar Peth:

Το Planet Fitness είναι μία από τις μεγαλύτερες αλυσίδες διεθνών κλαμπ γυμναστικής και διαθέτει ένα υπέροχο κλαμπ στο Shukrawar Peth. Εκτός από καρδιο, γυμναστήριο έχουν και άλλες ασκήσεις δαπέδου, συμπεριλαμβανομένης της γιόγκα. Με καλά εκπαιδευμένους επαγγελματίες, μπορείτε να αποκτήσετε την καλύτερη εμπειρία γιόγκα για να αναζωογονήσετε και να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας. Εδώ είναι τα στοιχεία επικοινωνίας του κέντρου Planet Fitness στο Pune.

 • Αριθμός επικοινωνίας: + (91) -20-66824202
 • Διεύθυνση: Swargiya Pramod Mahajan Krida Sankul, Απέναντι τηλεφωνικό κέντρο, Lane No 2, Shukrawar, Peth, Pune, 411002.
 • Χρόνοι: Ευέλικτοι χρόνοι

9. Sumitz, Baner:

Το Sumitz είναι ένα από τα καλύτερα κέντρα γιόγκα και γυμναστικής στην Πούνα. Εάν βρίσκεστε στο Balewadi ή κοντά στο Baner, τότε αυτή είναι μια από τις καλύτερες εναλλακτικές λύσεις για σας για γιόγκα.

 • Αριθμός επικοινωνίας: 020-67289536
 • Διεύθυνση: Οικόπεδο No-9, Sr No-31/5/1, Balewadi Stadium, Nr Mitcon Institue Of Management, Balewadi-Baner, Pune.
 • Χρόνοι: Καθημερινά 8 π.μ. έως 6 μ.μ.

Επιπλέον πληροφορίες:

Πέρα από όλα αυτά τα κέντρα γιόγκα στην Πούνε, εδώ είναι οι κορυφαίοι και δημοφιλείς δάσκαλοι γιόγκα στην Πούνα.

 • Swapnil Khare
 • Νίτιν Κούμπαρ
 • Neelkanth Mishra
 • Ashutosh Gaikwad
 • Πρακάς Γκοσάβι

Μπορείτε ακόμη να επικοινωνήσετε με αυτούς τους εκπαιδευτές για την καλύτερη εμπειρία εκμάθησης γιόγκα για εσάς και την οικογένειά σας.

Η γιόγκα δεν είναι πλέον ένα μάντρα γυμναστικής, αλλά μια αναγκαιότητα στη ζωή για να παραμείνετε σε φόρμα και υγιείς. Επίσης, εάν θέλετε να αναπτυχθείτε πνευματικά ή θέλετε να γίνετε ένα με την ανώτερη ύπαρξή σας και τον θεϊκό εαυτό σας και να κατανοήσετε τον μεγαλύτερο σκοπό της ζωής, τότε τίποτα δεν μπορεί να λειτουργήσει καλύτερα από τη γιόγκα. Αυτά που περιγράφονται παραπάνω είναι τα καλύτερα μαθήματα γιόγκα στην Πούνα όπου μπορείτε να συμμετάσχετε και να αναζωογονηθείτε και να αναζωογονήσετε τον εαυτό σας.

Συχνές Ερωτήσεις & Απαντήσεις:

Q1. Ποια είναι τα καλύτερα μαθήματα γιόγκα για έγκυες κυρίες στην Πούνα?

Απάντηση: Ακολουθεί η λίστα με τα καλύτερα μαθήματα προγεννητικής γιόγκα στην Πούνα:

 • Τάξεις εγκυμοσύνης και προγεννητικού
 • Mammas Care
 • Leaf (Προγεννητικά μαθήματα γιόγκα)
 • Tanushree Divine Garbhasanskar
 • Προγεννητική γιόγκα από τον Dr Swati Bajaj
 • Μαθήματα Jalsa yoga
 • Param yoga

Q2. Ποιος κάνει μαθήματα Baba Ramdev Yoga στην Πούνα?

Απάντηση: Ακολουθεί η λίστα του κέντρου γιόγκα Ramdev Baba στην Πούνε, επίσης γνωστή ως το κέντρο PatanjaliYoga στην Πούνα:

 • Μαθήματα Swasthya Siddhi yoga Anita Patil
 • Patanjali Yog Samiti Bharat Swabhiman Nyas
 • Divya Yog ως μαθήματα γιόγκα Patanjali στην εργασία
 • Τμήμα γιόγκα και κέντρο διαλογισμού Art of Living
 • Μαθήματα Jalsa yoga
 • Τα μαθήματα Yoganjali yoga ονομάζονται επίσης μαθήματα ramdev baba yoga στην εργασία
 • Ramamani Iyengar Memorial Yoga Institute για τα μαθήματα γιόγκα Iyengar στην εργασία

Q3. Παραθέστε τα 5 οφέλη της Doing Yoga:

Απάντηση: Υπάρχουν πολλά σωματικά, συναισθηματικά και ψυχικά οφέλη από την άσκηση της γιόγκα. Ακολουθεί η λίστα με τα πέντε κορυφαία οφέλη:

 • Βελτιώνει την ευλυγισία του σώματος
 • Διάφορα συναισθηματικά και ψυχικά προβλήματα όπως άγχος, άγχος, κατάθλιψη, θυμός, ευερεθιστότητα, απογοήτευση μπορούν να ελεγχθούν καλά με την άσκηση της γιόγκα
 • Βελτιώνει τη συγκέντρωση ενός ατόμου
 • Τονώνει τους μυς του σώματος
 • Βοηθά στη μείωση του βάρους και εξισορροπεί τον μεταβολισμό