130+ Σύγχρονα ταμίλ ονόματα μωρών με έννοιες

Τα μοντέρνα ονόματα μωρών Ταμίλ ή ακόμα και τα συνηθισμένα ονόματα Ταμίλ είναι γνωστό ότι είναι πάντα αριστοκρατικά. Είναι δροσερά και μοναδικά, συχνά μοιάζουν με την τέχνη και τον πολιτισμό τους. Οι Ταμίλ γονείς είναι επίσης γνωστοί ως ιδιαίτερα προσεκτικοί και επιλεκτικοί όταν πρέπει να ονομάσουν τα μωρά τους. Αν αναρωτιέστε πώς να ονομάσετε το κοριτσάκι ή το αγόρι σας, ρίξτε μια ματιά στα προτεινόμενα ονόματά μας. Αυτό σίγουρα θα βοηθήσει στην ανακούφιση της ανησυχίας.

ονόματα μωρών ταμίλ

Τελευταία ονόματα μωρών Ταμίλ για αγόρια:

1. Aariz:

Ο πρώτος σε αυτή τη λίστα είναι ο Aariz, που σημαίνει “αξιοσέβαστος άνθρωπος”. Το Aariz είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για παιδιά Ταμίλ. Το όνομα είναι αρκετά δημοφιλές στα Ταμίλ Ναντουάντ και μπορούμε να πούμε ότι είναι μια τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια, αν και είναι ένα αρκετά παραδοσιακό όνομα για το αγοράκι σας.

2. Anosh:

Anosh σημαίνει «αιώνιος». Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα μωρών στα Ταμίλ. Το Anosh είναι ένα πραγματικά όμορφο και αριστοκρατικό όνομα σύμφωνα με τους Ταμίλιους. Το όνομα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε αγόρι Ταμίλ και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα αγοριών Ταμίλ.

3. Anoop:

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα αγοριών Ταμίλ. Το όνομα είναι τόσο όμορφο που όλα τα μέλη της οικογένειας θα εκτιμήσουν αυτό το όνομα. Η έννοια της λέξης Anoop είναι “όμορφη”. Το όνομα έχει πολλές άλλες παρόμοιες έννοιες, όπως ασύγκριτη ή απαράμιλλη ομορφιά, όπως κάθε μωρό σε μια οικογένεια.

4. Aki:

Το Aki είναι καλό όνομα για τα ταμίλ αγόρια. Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “Φθινόπωρο”, το οποίο είναι πραγματικά όμορφο. Είναι τόσο καλό όταν συγκρίνεις ένα παιδί με μια εποχή που είναι τόσο όμορφη από μόνη της. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους σύγκρισης ενός αγοριού όταν είναι μωρό. Όσοι γονείς επιλέγουν αυτό το όνομα για ένα αγόρι, αναμφίβολα θα κάνουν ό, τι καλύτερο μπορούν για την ανατροφή του αγοριού.

5. Ajay:

Αυτό ακούγεται σαν όνομα Μαράθι, αλλά είναι όνομα Ταμίλ για αγοράκια. Το όνομα σημαίνει «νικηφόρος». Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα ονόματα για τα ταμίλ αγοράκια. Είναι καλό όνομα να ονομάζεις ένα παιδί. Θα τον ξεχωρίσει από τα άλλα παιδιά τα επόμενα χρόνια και οι άνθρωποι θα λατρέψουν επίσης το όνομά του, κάτι που θα τον κάνει κοινωνικό σύμβολο.

6. Anbu:

Ο Anbu γενικά σημαίνει κάποιον με καλή καρδιά. Αυτό είναι ένα υπέροχο όνομα για να δώσετε το αγοράκι σας. Το όνομα έχει κάποιες άλλες παρόμοιες έννοιες, όπως απαλότητα, αγάπη κλπ. Η πραγματική έννοια αυτού του ονόματος είναι “καλοσύνη”. Όποια και αν είναι η κατάστασή σας, πρέπει πάντα να είστε ευγενικοί και να κάνετε πράξεις καλοσύνης, γιατί στο τέλος της ημέρας είμαστε όλοι άνθρωποι.

7. Arjun:

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ινδικά ονόματα και ένα από τα καλύτερα ονόματα αγοριών Ταμίλ επίσης. Η έννοια του ονόματος Arjun είναι “εμπιστοσύνη και δύναμη”. Το όνομα σίγουρα θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε αγόρι, αφού όλα είναι προορισμένα να είναι γενναία. Υπάρχουν κάποιες άλλες έννοιες του ονόματος, όπως το παγώνι, ο γιος του Λόρδου raντρα κ.λπ.

8. Aarya:

Aarya σημαίνει ισχυρή και ευγενής. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ονομάσετε ένα αγοράκι Ταμίλ. Το όνομα σημαίνει “ισχυρός, ευγενής κλπ.” Η Άρια είναι εξαιρετικά δημοφιλής στις Πολιτείες Ταμίλ και είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα Ταμίλ για αγόρια εκεί έξω. Το όνομα θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε αγόρι και σίγουρα θα θυμίσει στο αγόρι πόσο τυχερό είναι να ονομάζεται με ένα τόσο όμορφο όνομα, όταν μεγαλώσει και αναπτύξει μια αίσθηση κατανόησης της έννοιας αυτού του ονόματος.

9. Άρνις:

Ο Arnish είναι ένα όμορφο όνομα αγοριού Ταμίλ. Σημαίνει «Άρχοντας της Θάλασσας». Αυτό το όνομα μωρού στα Ταμίλ είναι πολύ μοναδικό.

10. Ajai:

Ajai σημαίνει «ανίκητος». Αν νομίζετε ότι το μωρό σας ταιριάζει με αυτό το νόημα και τη χροιά, το όνομα είναι σίγουρο για εσάς.

11. Μπαλαν:

Balan σημαίνει «ζωντανός». Εάν το μωρό σας είναι πάντα σε κίνηση και ζωντανό, αυτό το όνομα πιθανότατα του ανήκει. Ο Μπαλαν ως παιδικό όνομα στα Ταμίλ ονομάζεται επίσης ως Μπαλά ως ψευδώνυμο.

12. Charan:

Το όνομα αναφέρεται σε «ταπεινό άτομο». Το Charan είναι ένα πολύ δημοφιλές σύγχρονο όνομα Ταμίλ που δεν έχει ακόμη χάσει τη δημοτικότητά του.

13. Χαϊτανός:

Το Chaitan είναι ένα δημοφιλές όνομα τώρα. Το όνομα σημαίνει «συνείδηση» και χρησιμοποιείται από πολύ καιρό.

14. Deva:

Ένα όνομα που παραπέμπει στον Κύριο, το Deva είναι ένα μοντέρνο και αριστοκρατικό μείγμα από καθαρό όνομα Ταμίλ. Σημαίνει «θεότητα» στα Ταμίλ και είναι δημοφιλής επιλογή για πολλούς θρησκευόμενους γονείς.

15. Dhir:

Dhir σημαίνει «σοφός». Το όνομα είναι ισχυρό και είναι ένα καλό όνομα μωρού στη λίστα για όλα αυτά τα χαριτωμένα αγοράκια.

16. Daiwik:

Το Daiwik πρέπει να είναι ένα πολύ σπάνιο και ασυνήθιστο όνομα. Το όνομα σημαίνει «χάρη του Θεού» και είναι ένα πολύ μοναδικό όνομα μεταξύ των Ταμίλων.

17. Desikan:

Το Desikan είναι ένα καθαρό όνομα Ταμίλ, υιοθετημένο από τη λογοτεχνία. Το όνομα σημαίνει «εθνικό αγόρι» και έχει επίσης μια θρησκευτική αναφορά στον Λόρδο Βισνού.

18. Ανθεκτικό:

Μια άλλη αναφορά στον Λόρδο, ο Λόρδος Μουρούγκαν είναι ένα από τα πιο δημοφιλή ονόματα στο Ταμίλ Νάντου.

19. Eashan:

Η Eashan είναι όνομα νεογέννητου μωρού στα Ταμίλ και συμβολίζει τόσο τον Λόρδο Shiva όσο και τον Vishnu.

20. Eniyan:

Eniyan σημαίνει «νέος». Αυτό είναι ένα ακόμη δημοφιλές παιδικό όνομα στα Ταμίλ.

21. Falgun:

Το Falgun αναφέρεται σε συγκεκριμένο μήνα σύμφωνα με το ινδουιστικό ημερολόγιο. Αυτό θα ήταν επομένως κατάλληλο για όλα εκείνα τα αγοράκια που γεννήθηκαν αυτήν την περίοδο.

22. Giri:

Το όνομα Giri είναι ακόμη ένα δημοφιλές τελευταίο όνομα μωρού στα Ταμίλ για μικρά αγόρια. Giri σημαίνει “βουνό”.

23. Γκουχάν:

Ο Γκουχάν έχει αναφορά στον Λόρδο Μουρούγκαν. Ο Κύριος έχει πολλούς πιστούς. Εάν είστε επίσης πιστός του Λόρδου Μουρούγκαν, ο Γκουχάν θα μπορούσε να είναι η επιλογή του ονόματός σας για το αγοράκι σας.

24. Χάνισι:

Ο Χάνισι αναφέρεται στον Λόρδο Σίβα. Εάν είστε ένθερμος πιστός του Λόρδου Σίβα, τότε αυτό το όνομα είναι ιδανικό για τον γιο σας.

25. Χάρντικ:

Το Hardik είναι ένα σύγχρονο όνομα Ταμίλ. Το όνομα σημαίνει «εγκάρδιο» και το να ονομάσετε το μωρό σας αυτό θα σήμαινε ότι εκφράζετε την ειλικρινή ευτυχία για τη γέννησή του.

26. Hemant:

Ένα άλλο όνομα μωρού στα Ταμίλ για το αγόρι σας θα μπορούσε να είναι Hemant καθώς αναφέρεται σε ένα μέρος του χειμώνα που θεωρείται ως η πιο όμορφη εποχή του χρόνου.

27. Ilesh:

Ilesh σημαίνει «Κύριος της Γης». Το όνομα έχει ισχυρή μυθολογική σύνδεση.

28. Iniyan:

Iniyan σημαίνει «γλυκό». Το όνομα είναι ένα αυθεντικό όνομα Ταμίλ που ήταν πολύ δημοφιλές.

29. Τζάγκαν:

Το όνομα Jagan αναφέρεται στο «σύμπαν». Το Jagan είναι ένα πολύ δημοφιλές όνομα στο Ταμίλ Νάντου.

30. Jairaj:

Το όνομα σημαίνει «Κύριος της νίκης». Ονομάζοντας τον γιο σας Jairaj θα σήμαινε ότι πραγματικά ελπίζετε και ευλογείτε τη νίκη σε ό, τι επιδιώκει.

31. Καρούν:

Karun σημαίνει «συμπονετικός». Το όνομα ταιριάζει καλύτερα για να πείτε στο παιδί σας πώς ακριβώς πρέπει να είναι στον υπόλοιπο κόσμο. Αυτό το όνομα αποτελεί μέρος της σύγχρονης νέας λίστας ονομάτων Ταμίλ.

32. Lalit:

Lalit σημαίνει «όμορφος». Αυτό το όνομα θα είναι ένα χαριτωμένο όνομα για το όμορφο αγόρι σας.

33. Μανιγιάν:

Το Maniyan είναι ένα διάσημο όνομα μεταξύ των Ταμίλια. Σημαίνει «πολύτιμος λίθος» και θα είναι ένας καλός τρόπος για να δείξετε στον κόσμο και την οικογένεια ότι ο γιος σας είναι στην πραγματικότητα το στολίδι σας.

34. Μάχα:

Γενικά η λέξη Maha σημαίνει «πολύ μεγάλο». Είναι ένα καλό όνομα για να καλέσετε ένα αγοράκι Ταμίλ. Maha σημαίνει επίσης γαζέλα. Είναι στην πραγματικότητα ένα από τα καλύτερα ονόματα για τα Ταμίλ αγόρια εκεί έξω.

35. Μάαρι:

Maari σημαίνει Βροχή και είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για ταμίλ αγόρια ποτέ. Αυτό είναι ένα αρκετά παλιό όνομα και εξακολουθεί να χρησιμοποιείται στις περισσότερες οικογένειες Ταμίλ.

36. Mehul:

Το Mehul έχει σχεδόν παρόμοια σημασία με το προηγούμενο που είναι “βροχή”. Η λέξη είναι ένα πολύ όμορφο όνομα και θα ταιριάζει στο αγοράκι. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για αγόρια Ταμίλ.

37. Nirush:

Ο Nirush αναφέρεται σε έναν Βασιλιά από τη Μαχαμπαράτα. Αυτό μπορεί να είναι ένα παραδοσιακό όνομα μωρού Ταμίλ για να το σκεφτείτε.

38. Rithul:

Ο Rithul είναι ένα άτομο που «αναζητά την αλήθεια». Αυτό το όνομα θα ενθαρρύνει επίσης τον γιο σας να ταξιδέψει στον δρόμο της αλήθειας.

39. Ray:

Η έννοια του ονόματος Ray είναι “σύμβουλος”. Αυτό είναι ένα πολύ καλό όνομα για τα αγοράκια που γεννιούνται σε οικογένειες Ταμίλ. Το όνομα θα είναι κατάλληλο για σχεδόν κάθε παιδί που έχει γεννήσει σε οικογένεια Ταμίλ. Ο Ray έχει μερικές άλλες έννοιες, όπως “βασιλική, δέσμη φωτός κλπ”. Το όνομα είναι επίσης συντομογραφία του Raymond.

40. Ramu:

Αυτό είναι ένα θρησκευτικό όνομα για ένα μωρό Ταμίλ. Το όνομα σημαίνει ότι είναι στην πραγματικότητα το όνομα κατοικίδιου του Lord Ram και έτσι μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα αγοριών Ταμίλ που κυκλοφορούν. Το όνομα είναι πραγματικά όμορφο και θα πρέπει να νιώθετε τυχεροί που ονομάστηκε με αυτό το όνομα, καθώς έχει τεράστια σημασία για τη θρησκευτική ιστορία της Ινδίας.

41. Rajah:

Η βασική έννοια αυτού του ονόματος είναι “προσμονή”. Το όνομα έχει επίσης μια άλλη έννοια, που είναι Βασιλιάς. Το Rajah θα είναι κατάλληλο για σχεδόν οποιοδήποτε αγοράκι Ταμίλ εκεί έξω. Το όνομα θα βοηθήσει το παιδί να κάνει διαφορετικό αντίκτυπο στους φίλους του, καθώς το κάνει Βασιλιά μεταξύ των απλών εκεί έξω.

42. Ροχίν:

Η έννοια του ονόματος Rohin είναι “ανερχόμενη”. Δείχνει την αρχή ενός καινούργιου σαν να έχει γεννηθεί κάτι νέο σε αυτή τη γη για να επιφέρει μια αλλαγή για χάρη όλων.

43. Saswin:

Το Saswin είναι μάλλον ένα ασυνήθιστα μοναδικό όνομα. Σημαίνει «δημιουργικός στοχαστής» και θα μπορούσε να είναι τέλειο για το παιδί σας.

44. Θάμαν:

Το Thaman αναφέρεται στο όνομα ενός Θεού και είναι ένα πολύ δημοφιλές όνομα του τόπου.

45. Ουλαγκάν:

Ulagan σημαίνει «κοσμικό» και είναι ένα όνομα που προέρχεται απευθείας από τη βιβλιογραφία.

46. ​​Ulhas:

Ulhas σημαίνει «απόλαυση» ή «χαρά». Ακριβώς όπως το αγόρι σας φέρνει χαρά, αυτό το όνομα θα μπορούσε να ταιριάξει καλύτερα για να εκφράσει τι σημαίνει για εσάς.

47. Uthaman:

Ο Ουτάμαν είναι κάποιος που είναι «αληθινός». Αυτό το νέο όνομα μωρού στα Ταμίλ είναι μια καλή επιλογή για εσάς που ψάχνετε κάτι κομψό.

48. Βάισναβ:

Το Vaishnav είναι ένα κατάλληλο όνομα για όλους εκείνους που είναι ένθερμοι πιστοί του Λόρδου Vishnu.

49. Βαγιούν:

Vayun σημαίνει «ζωντανός». Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό όνομα για το εξαιρετικά ενεργό και ενεργητικό αγοράκι σας.

50. Wasan:

Δεν υπάρχουν πολλά ονόματα στα Ταμίλ που ξεκινούν με “W”. Ωστόσο, υπάρχει αυτό. Wasan σημαίνει “είδωλο”. Σημαίνει ότι ένα παιδί που ονομάζεται με αυτό το όνομα συμβολίζεται ως είδωλο. Αυτό είναι ένα πραγματικά έγκυρο όνομα και το παιδί πιθανότατα θα ευχαριστήσει τη μητέρα και τον πατέρα του που τον ονόμασαν με αυτό το καταπληκτικό όνομα, όταν είναι αρκετά μεγάλος για να καταλάβει το νόημα.

51. Yarlchelvan:

Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “είδος”. Σημαίνει ότι το παιδί που ονομάζεται έτσι δείχνει σημάδια καλοσύνης. Αυτό θα μπορούσε να είναι άλλο ένα καλό όνομα για το αγόρι σας.

ονόματα μωρών ταμίλ

Σύγχρονα ταμίλ ονόματα για κορίτσια:

1. Aadhya:

Aadhya σημαίνει «πρώτη δύναμη». Το όνομα είναι μοναδικό και θα μπορούσε να είναι μια όμορφη επιλογή για το μωρό σας.

2. Άννα:

Αυτό είναι ένα όμορφο όνομα για τα κορίτσια Ταμίλ εκεί έξω. Μάλλον, αυτό είναι το όνομα του πρώτου κοριτσιού σε αυτήν τη λίστα που καθιστά ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα ονόματα κοριτσιών Ταμίλ. Το όνομα είναι τόσο όμορφο που θα κάνει αυτόματα το κορίτσι να φαίνεται ελκυστικό όταν μεγαλώσει ως γυναίκα από μωρό.

3. Agira:

Το Agira ουσιαστικά σημαίνει παράδεισος. Η έννοια του ονόματος είναι τόσο ωραία που ο καθένας θα αγαπήσει εύκολα το όνομα και θα θέλει να γνωρίσει το άτομο που έχει τόσο όμορφο όνομα. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για τα Ταμίλ κορίτσια εκεί έξω. Το όνομα χρησιμοποιείται αρκετά συχνά και είναι πολύ καλό αν κρίνετε με βάση την προφορά.

4. Adhya:

Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “πρώτη δύναμη”. Το όνομα περιγράφει επίσης τον Λόρδο Γκανέσα. Το όνομα είναι ένα πολύ καλό όνομα για να δώσετε σε ένα κορίτσι Ταμίλ. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για παιδιά Ταμίλ (κορίτσια) και αυτό θα σημαίνει πραγματικά πολλά για το παιδί όταν μεγαλώσει και μάθει την έννοια του ονόματος.

5. Akshi:

Αν ψάχνετε για ονόματα Ταμίλ για κοριτσάκι, τότε αυτό μπορεί να είναι το τέλειο για εσάς. Είναι γλυκό. Ακούγεται επίσης καλό και έχει επίσης καλό νόημα. Ο όρος Akshi ορίζει τα «μάτια». Γενικά θα σημαίνει ότι τα μάτια αυτού του παιδιού είναι πραγματικά όμορφα και αυτό μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ονομάσετε ένα παιδί.

6. Αλάκα:

Η Alaka χρησιμοποιείται γενικά ως όρος στις πολιτείες Ταμίλ για να ορίσει ένα κορίτσι με υπέροχα μαλλιά. Το όνομα Alaka θα είναι επομένως κατάλληλο για ένα κορίτσι με υπέροχα μαλλιά. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα μωρών στα Ταμίλ.

7. Banhi:

Banhi σημαίνει Άγιος και ως εκ τούτου θεωρείται πολύ ιδιαίτερος από πολλούς Ταμίλιους. Δεδομένου ότι οι Ταμίλιοι είναι επίσης γνωστό ότι λατρεύουν τη φωτιά, αυτός θα μπορούσε να είναι ένας καλός τρόπος για να δείξετε τον σεβασμό σας.

8. Μπάβικα:

Το Bhavika μπορεί να μην είναι ένα καθαρό όνομα Ταμίλ, αλλά σίγουρα είναι ένα σύγχρονο όνομα Ταμίλ. Σημαίνει «καλοπροαίρετο».

9. Bhanupriya:

Το Bhanupriya είναι ένα τυπικό όνομα Ταμίλ που σημαίνει «αγαπημένο του Sunλιου». Για την κόρη σας, δεν θα μπορούσε να υπάρχει καλύτερο κλασικό όνομα που θα μπορούσατε να σκεφτείτε.

10. Chitra:

Chitra σημαίνει «ζωγραφική». Είναι επίσης το όνομα ενός ποταμού.

11. Daevi:

Daevi σημαίνει «Θεά». Το όνομα είναι ένα πραγματικό όνομα Ταμίλ και είναι πολύ σπάνιο να ακουστεί.

12. Dipti:

Dipti σημαίνει «φωτεινότητα ή ακτίνα ελπίδας». Για όλους όσους περιμένατε το παιδί σας, αυτό το όνομα θα μπορούσε να είναι μια πραγματική απεικόνιση του τι μπορεί να είναι στην πραγματικότητα τώρα.

13. Driti:

Driti σημαίνει «θάρρος». Το όνομα είναι μικρό, και έτσι θα είναι ευκολότερο να γραφτεί ακόμη και.

14. Ντουάνι:

Dwani σημαίνει «ήχος». Εάν το κοριτσάκι σας είναι πραγματικά ενεργό και γεμάτο ενέργεια τις περισσότερες φορές, ο Ντουάνι θα μπορούσε να είναι ένα καλό όνομα γι ‘αυτήν.

15. Ντέβικα:

Το Devika έχει πολλές έννοιες. Σημαίνει «μητέρα του Λόρδου Κρίσνα», «σαν άγγελος» και επίσης «μικρή θεά». Για εσάς που ψάχνετε για ένα σωστό θρησκευτικό όνομα αναφοράς, αυτό θα μπορούσε να είναι καλό.

16. Έιλα:

Εδώ είναι ένα άλλο όνομα νεογέννητου μωρού στα Ταμίλ. Αναφέρεται στη Γη και είναι το πολύ γλυκό και στιλάτο όνομα για το κοριτσάκι σας.

17. Elakya:

Elakya σημαίνει «λογοτεχνία». Το όνομα είναι μια πολύ καθαρή λέξη Ταμίλ.

18. Eswari:

Eswari σημαίνει «Θεά Parvati». Αυτό είναι ένα πραγματικά κλασικό και θρησκευτικό όνομα για το μωρό σας αν ψάχνετε για αυτό σε αυτήν την κατηγορία.

19. Gita:

Η Γκίτα αναφέρεται στο θρησκευτικό βιβλίο των Ινδουιστών και έτσι έχει σημασία στην κουλτούρα των Ινδουιστών και των Ταμίλιων.

20. Gitika:

Gitika σημαίνει «μικρό τραγούδι». Αυτό δεν είναι άλλο μόνο ένα όνομα Ταμίλ. Το όνομα χρησιμοποιείται από πολλούς γονείς σήμερα και είναι ένα σωστό σύγχρονο όνομα Ταμίλ.

21. Γκαουτάμι:

Το Gautami είναι ένα ακόμη όμορφο όνομα στο οποίο μπορείτε να περιορίσετε. Το όνομα υποδηλώνει τον ποταμό “Godavari”.

22. Gitanjali:

Gitanjali σημαίνει «προσφορά τραγουδιών». Δεν θα ήταν μια όμορφη πρόταση ονόματος για όλους τους γονείς που αγαπούν τη μουσική?

23. Girija:

Το Girija είναι ένα όνομα που κυκλοφορεί εδώ και πολύ καιρό. Το όνομα αναφέρεται στον Λόρδο Παρβάτι.

24. Χάνια:

Η Χάνια σημαίνει «ευχαριστημένος». Έχει άλλες έννοιες όπως «χαρούμενο μέρος».

25. Χαρίτα:

Χαρίτα σημαίνει «αγαπημένη της φύσης». Το όνομα είναι ένα πολύ δημοφιλές όνομα στη Νότια Ινδία.

26. Iniya:

Το Iniya είναι τόσο γλυκό όσο ακούγεται και σημαίνει «γλυκό». Το όνομα είναι τέλειο για το χαριτωμένο μικρό σας μωρό.

27. Ishva:

Ishva σημαίνει «πνευματικός ηγέτης» και είναι μια καλή επιλογή για γονείς που αναζητούν το όνομα ενός παιδιού μόνο στα Ταμίλ.

28. Jaya:

Είναι πολύ δημοφιλές στο Ταμίλ Νάντου και το Άντρα Πραντές. Jaya σημαίνει “νικητής”.

29. Jayantika:

Το Jayantika μπορεί να είναι ένα πολύ ισχυρό όνομα για την κόρη σας, καθώς σημαίνει τον Λόρδο Durga. Ονομάστε το κοριτσάκι σας έτσι ώστε να είναι πάντα τολμηρό και ατρόμητο.

30. Janhvi:

Janhvi σημαίνει «Ganga του ποταμού». Είναι το μοντέρνο και πολύ μοντέρνο όνομα σήμερα.

31. Kolam:

Kolam σημαίνει «μαλακό». Το όνομα είναι ένα τέλειο θηλυκό και αριστοκρατικό όνομα για να σκεφτείτε για την κόρη σας.

32. Κρήτη:

Η Κρήτη είναι «έργο τέχνης». Το όνομα είναι πολύ μοντέρνο σήμερα και δεν βρίσκεται εξ ολοκλήρου μόνο στο Ταμίλ Νάντου, αλλά και σε άλλα μέρη της Ινδίας.

33. Λάγια:

Λάγια σημαίνει «ρυθμός».

34. Madhi:

Το Madhi έχει δύο έννοιες, το ένα είναι «φεγγάρι» και το άλλο «λαμπρό». Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο νέο όνομα μωρού στα Ταμίλ.

35. Μίθρα:

Το Mithra είναι ένα κλασικό όνομα για την κόρη σας. Σημαίνει «φίλος».

36. Νιράβι:

Niravi σημαίνει «ευδαιμονία». Το όνομα είναι πολύ σπάνιο και μοναδικό.

37. Prajina:

Prajina σημαίνει «σοφία». Το όνομα είναι μια πραγματική λέξη Ταμίλ.

38. Ρίθια:

Lucky ’σημαίνει η Ρίθια. Το Rithya είναι ένα πολύ μοντέρνο τελευταίο όνομα μωρού στα Ταμίλ. Είναι σπάνιο και δημιουργικό όνομα για να σκεφτεί κανείς.

39. Sayuri:

Sayuri σημαίνει «λουλούδι». Για το μικρό λεπτό χαριτωμένο μωρό, η κόρη σας είναι, η Sayuri θα είναι ένα καλό όνομα για να της δώσετε.

40. Oviya:

Το Oviya έγινε ξαφνικό χτύπημα μεταξύ των ομιλητών Ταμίλ. Σημαίνει «όμορφη τέχνη» και για όσους αναζητούν κάποια καλλιτεχνική σύνδεση, αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή επιλογή.

41. Venba:

Αυτό είναι ένα αυθεντικό όνομα Ταμίλ για το κοριτσάκι σας. Το Venba είναι μια μορφή της κλασικής ποίησης των Ταμίλ. Το όνομα είναι μια καλή αναπαράσταση του ίδιου.

42. Urmika:

Urmika σημαίνει «μικρό κύμα». Το όνομα είναι αρκετά κατάλληλο ως ένα σύγχρονο όνομα μωρού Ταμίλ.

43. Γιαζίνι:

Άχνετε για ονόματα κοριτσιών στα Ταμίλ, τότε έχουμε ένα υπέροχο για εσάς. Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “μουσικό όργανο”. Η ονομασία ενός μωρού με αυτό το όνομα θα σημαίνει γενικά ότι το μωρό θα αγαπήσει τη μουσική και τα μουσικά όργανα.

44. Γιααλμάνι:

Το Yaalmani είναι ένα μεγάλο όνομα με μεγάλη σημασία. Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “στολίδι του Yaalpaanam”. Αυτό είναι ένα υπέροχο όνομα και πιθανότατα θα αρέσει σε όλους και σε όλους.

Ταμίλ δίδυμα ονόματα μωρών για αγόρια:

1. Aarav και Arya:

Aarav σημαίνει «ειρηνικός» και Aryarefers στη θεά Parvati. Το όνομα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για αγόρια όσο και για κορίτσια.

2. Aarsh και Arush:

Aarsh σημαίνει φωτεινό. Το Arush είναι η πρώτη ακτίνα του Sunλιου.

3. Bhavan and Bhanu:

Bhavan σημαίνει αυτός που είναι ο δημιουργός και Bhanu σημαίνει ο Sunλιος. Και τα δύο ονόματα, κατά μία έννοια, είναι δημιουργοί. Ενώ ο ένας είναι ο ίδιος ο δημιουργός, ο άλλος έχει την ικανότητα να δημιουργεί και να καλλιεργεί.

4. Daksh and Darsh:

Ντακς σημαίνει ικανός και Νταρς σημαίνει όραση και αναφέρεται επίσης στον Λόρδο Κρίσνα.

5. Dev και Druv:

Ο Dev αναφέρεται στον Κύριο, συνήθως ο Λόρδος Shiva και ο Druv αναφέρεται στο πολικό αστέρι.

6. Akash και Prakash:

Akash σημαίνει «ουρανός» και Prakash σημαίνει «φως». Και τα δύο δείχνουν την ιδέα της θετικότητας και του φωτός.

7. Jay and Jatin:

Jay σημαίνει νίκη και ο Jatin αναφέρεται στον Lord Shiva.

Ταμίλ δίδυμα ονόματα μωρών για κορίτσια:

1. Raahi και Rohi:

Raahi σημαίνει αυτός που ταξιδεύει και ο Rohi σημαίνει ψυχή. Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλό σύγχρονο δίδυμο όνομα μωρού.

2. Ρίτα και Σίτα:

Ρίτα σημαίνει μαργαριτάρι ή τρόπος ζωής. ενώ η Σίτα αναφέρεται στη σύζυγο του λόρδου Ράμα.

3. Meera και Misha:

Το πρώτο αναφέρεται στον πιστό του Λόρδου Κρίσνα. Misha σημαίνει κάποιος που είναι ευτυχισμένος για όλη τους τη ζωή.

4. Megha και Medha:

Το πρώτο σημαίνει σύννεφα και το Medha σημαίνει διάνοια και είναι επίσης ένα άλλο όνομα για τη θεά Saraswati.

5. Μυθύλη και Μύτρη:

Το Mythili αναφέρεται στη Θεά Sita, ενώ το τελευταίο σημαίνει καλή θέληση ή φιλία.

Celebrity Baby Name:

1. Ishwarya και Soundarya:

Τα ονόματα είναι οι κόρες του σούπερ σταρ του Kollywood, Rajnikanth.

2. Dev και Diya:

Dev και Diya, το ένα που δείχνει τον Λόρδο Shiva και το άλλο σημαίνει «φως» είναι το όνομα των παιδιών των διάσημων ηθοποιών των Ταμίλ, Suriya και Jyothika. Τα ονόματά τους σημαίνουν επίσης “φως”.

3. Ναντάν:

Το όνομα παραπέμπει στον Λόρδο Σίβα και είναι γιος του διάσημου σκηνοθέτη Μανιρατάνμ και Σουχασίνι.

4. Sanjay και Divya:

Αυτά είναι τα ονόματα των παιδιών του δημοφιλούς ηθοποιού Vijay. Και τα δύο ονόματα σημαίνουν “φως”.

5. Vedant:

Ο Vedant έχει πιο θρησκευτική χροιά. Είναι το όνομα του ευέλικτου ηθοποιού R. Madhavan.

6. Vihaan:

Είναι ένα δημοφιλές όνομα για αγοράκια, το οποίο αναφέρεται στον Λόρδο Κρίσνα. Ο Vihaan είναι ο γιος του δημοφιλούς ηθοποιού Sneha και Prasanna.

7. Emira και Aymaan:

Και τα δύο αυτά είναι πολύ δημοφιλή ισλαμικά ονόματα. Είναι τα παιδιά του δημοφιλούς ηθοποιού Αμπάς.

8. Lingaa και Yaatra:

Lingaa σημαίνει Lord Shiva και Yaatra είναι ταξίδι. Αυτά είναι τα ονόματα των παιδιών του διάσημου ηθοποιού Dhanush.

9. Ameen, Katija και Rahima:

Τα τρία ονόματα παραπέμπουν στον Παντοδύναμο. Είναι τα παιδιά του παγκοσμίου φήμης μουσικού σκηνοθέτη A.R. Ραχμάν.

10. Anoushka:

Η Anoushka είναι κόρη του πολύ διάσημου ηθοποιού Ajith και της Shalini.

11. Σαράνια και Σανθάνου:

Είναι κόρη και γιος του διάσημου σκηνοθέτη και ηθοποιού Bhagyaraj και της συζύγου του, Poornima.

12. Aadit and Adheep:

Ο Aadit και ο Adheep είναι οι δύο γιοι του πολύ διάσημου ηθοποιού Simran.

13. Shiviya:

Το όνομα Shiviya είναι η θηλυκή έκδοση του Lord Shiva. Η Shiviya είναι η κόρη των δύο διάσημων τραγουδιστών των Ταμίλ, Krish και Sangeetha.

14. Avantika και Ananditha:

Αυτές είναι δύο είναι οι υπέροχες κόρες του ηθοποιού Kushboo και του σκηνοθέτη Sundar C.

15. Nainika:

Η Nainika είναι η γλυκιά κόρη της ηθοποιού Meena.

16. Ουμαγιαάλ:

Αυτό είναι ένα μάλλον μοναδικό όνομα. Είναι κόρη του ηθοποιού Karthik και της Ranjani.

Ονόματα μωρών Unisex στα Ταμίλ:

1. Chaman: Το Chaman είναι ένα unisex όνομα στα Ταμίλ που σημαίνει «κήπος».

2. Deepu: Deepu σημαίνει φως.

3. Thangamani: Το Thangamani είναι ένα πολύ παραδοσιακό unisex όνομα στα Ταμίλ. Σημαίνει πολύτιμο.

4. Vijaya: Νίκη ή θρίαμβος είναι αυτό που σημαίνει Vijaya.

5. Ρασίκα: Rasika σημαίνει ευχάριστο ή όμορφο.

6. Panini: Ένα πολύ παραδοσιακό όνομα, Panini, σημαίνει εξειδικευμένο.

7. Καλίκα: Το Kelika είναι ένα άλλο unisex όνομα στα Ταμίλ. Σημαίνει το δέντρο Asoka.

8. Χάρι: Χάρι σημαίνει κοκκινωπό. Ως unisex όνομα, συχνά συνδυάζεται με άλλα ονόματα για να υποδείξει το φύλο του ατόμου.

9. Hrdika: Αυτό σημαίνει φιλία.

10. Ksama: Ένα πολύ σπάνιο όνομα στα Ταμίλ, Ksama σημαίνει ότι φέρει ή ταιριάζει.

Η εξαντλητική λίστα νέων ονομάτων Ταμίλ είναι ένας γρήγορος τρόπος για να αποφασίσετε για διαφορετικά ονόματα που θα θέλατε να ονομάσετε το αγοράκι ή το κοριτσάκι σας. Όλες έχουν έννοιες. Με αυτόν τον τρόπο, ο περιορισμός τους γίνεται επίσης ευκολότερος. Περάστε προσεκτικά τη λίστα και ελπίζουμε ότι εξυπηρετεί τον σκοπό.