145 Κορυφαία χριστιανικά ονόματα μωρών με τις σημασίες τους

Πιθανότατα θα είχατε αρχίσει να αναζητάτε ένα όνομα από τον πρώτο μήνα της εγκυμοσύνης σας μέχρι την ημέρα του τοκετού σας. Πιθανότατα ακόμα δεν θα είχατε βρει το σωστό όνομα. Εδώ είναι μια μικρή βοήθεια. Ρίξτε μια ματιά στη λίστα με τα νέα χριστιανικά ονόματα μωρών και τις έννοιές τους.

χριστιανικά ονόματα μωρών

Τα καλύτερα χριστιανικά ονόματα για αγόρια:

1. Aadam:

Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “της γης”. Σημαίνει κάποιον που ανήκει σε αυτόν τον όμορφο πλανήτη. Αυτό μπορεί να ειπωθεί σε ένα από τα καλύτερα βιβλικά αγόρια αγόρια ποτέ. Κάποιος μπορεί εύκολα να ερωτευτεί αυτό το όνομα και ο λόγος πίσω από αυτό το όνομα κάποιου είναι η αγάπη που θα είχαν οι γονείς για το παιδί τους.

2. Aiden:

Αυτό είναι ένα άλλο όμορφο χριστιανικό όνομα μωρών και είναι ένα από τα καλύτερα χριστιανικά ονόματα για αγόρια. Η έννοια του Aiden είναι “ένας φλογερός νέος άνθρωπος”. Θα χτίσει τον χαρακτήρα ενός παιδιού και θα βοηθήσει εκείνο το αγόρι να δημιουργήσει μια εύκολη εντύπωση στα αυξανόμενα χρόνια. Οι άνθρωποι θα μαγευτούν αφού ακούσουν αυτό το όμορφο όνομα. Το όνομα μπορεί να δοθεί σε σχεδόν κάθε χριστιανό αγόρι.

3. Aaric:

Αυτά τα ονόματα έχουν τεράστια σημασία. Η έννοια αυτού του συγκεκριμένου ονόματος είναι “κανόνας με έλεος”. Αυτοί οι τύποι ονομάτων γενικά δόθηκαν στον πρίγκιπα τα παλιά χρόνια με την ελπίδα ότι θα ζήσουν αρκετά για να γίνουν Βασιλιάς και να κυβερνήσουν το δικό τους βασίλειο με δικαιολογημένο έλεος. Το όνομα είναι ένα από τα πιο διάσημα βιβλικά ονόματα για αγόρια.

4. Αδάμ:

Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “άνθρωπος”. Αυτό είναι ένα πολύ ωραίο όνομα για τα χριστιανικά αγόρια. Είναι ένα από τα πιο γνωστά και χρησιμοποιούμενα ονόματα στη χριστιανική θρησκεία. Το όνομα είναι πραγματικά δημοφιλές στους Βιβλικούς γονείς και σημαίνει επίσης “γη”.

5. Μπάντρικ:

Από το γράμμα Α, τώρα μπήκαμε στη λίστα με τα καλύτερα βιβλικά ονόματα για μωρά ξεκινώντας με το «Β». Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “Ax Ruler”, το οποίο είναι ένα πολύ ωραίο όνομα για το χριστιανικό αγόρι. Το όνομα είναι πολύ διάσημο μεταξύ των χριστιανών αγοριών.

6. Baltasar:

Το όνομα Baltasar υποδηλώνει “Θεός” που είναι ένα όνομα υψηλής ποιότητας για τα παιδιά που γεννήθηκαν τον 20ο αιώνα. Το Baltasar είναι ένα από τα καλύτερα ονόματα για χριστιανά αγόρια και θα προσθέσει κάποια πυκνότητα και βάρος στην προσωπικότητα ενός άντρα. Οι άνθρωποι θα σε κρίνουν πρώτα από το όνομά σου και μετά θα σε σκεφτούν ως άνθρωπο. Ως εκ τούτου, είναι εξαιρετικά σημαντικό να έχουμε ένα αξιοπρεπές όνομα.

7. Δοκοφόρος:

Αυτά τα ονόματα χρησιμοποιούνται γενικά σε οικογένειες όπου υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν τη μουσική και τα μουσικά όργανα. Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “τρομπέτα”. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα και ένα από τα πιο μοναδικά βιβλικά ονόματα μωρών. Το όνομα είναι αρκετά διάσημο μεταξύ των παιδιών που μεγαλώνουν στη Βοστώνη και στα κορίτσια αρέσει αυτό το όνομα και το βρίσκουν επίσης ελκυστικό.

8. Cayden:

Cayden σημαίνει «μια κοπέλα μάχης», το οποίο είναι αρκετά αυθεντικό όνομα και οι άνθρωποι θα το βρουν ενδιαφέρον καθώς θα εμφανίσει και τον χαρακτήρα σας. Το όνομα είναι πολύ όμορφο και θα ταιριάζει σε ένα αγόρι που έχει μια καρδιά που μοιάζει με πολεμιστή. Αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ονομάσετε ένα χριστιανό αγόρι και το αγόρι αργότερα θα ευχαριστήσει τους γονείς του που τον ονόμασαν με αυτόν τον τρόπο, όταν είναι αρκετά μεγάλος για να καταλάβει την έννοια αυτού του ονόματος.

9. Calvin:

Σημαίνει «φαλακρός». Ο Καλβίνος είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα χριστιανικά ονόματα και η μεγαλύτερη χρήση αυτού του ονόματος βρίσκεται στις οικογένειες που κατοικούν στην Ευρώπη, όπως στην Αγγλία. Το όνομα ταιριάζει σε ένα έξυπνο και όμορφο ταλαντούχο παιδί.

10. Κασόν:

Η έννοια του ονόματος Casson είναι “μάντης”. Είναι ένα από τα καλύτερα χριστιανικά ονόματα μωρών και ταιριάζει ιδιαίτερα στα αγόρια.

11. Τσαντ:

Η λέξη ή το όνομα Τσαντ έχει ιστορική σημασία. Το όνομα είναι γεμάτο κληρονομιά και κάποιος πρέπει να είναι υπερήφανος και για αυτό το όνομα. Η έννοια του ονόματος Τσαντ σημαίνει βασικά “πολεμιστής”. Είναι πολύ καλό όνομα για το γενναίο και θαρραλέο παιδί. Εάν ένα μωρό δείχνει σημάδια πίστης και θάρρους από πολύ μικρή ηλικία, τότε αυτό το όνομα μπορεί να είναι τέλειο για εκείνον.

12. Ντάαν:

Το Daan είναι ένα πολύ μοναδικό χριστιανικό όνομα μωρού που μπορείτε να συναντήσετε. Αυτό το όνομα αγοριού σημαίνει «ο Θεός είναι ο κριτής μου».

13. Don:

Ντον σημαίνει «κυβερνήτης του κόσμου». Είναι ένα αρκετά κοινό όνομα στον Χριστιανισμό.

14. Ντιρκ:

Dirk σημαίνει «κυβερνήτης του λαού». Αυτός είναι ένας τρόπος για να αναδείξετε και να ενθαρρύνετε τον γιο σας στο μέλλον να είναι ηγέτης και να οδηγήσει τους ανθρώπους στην καλοσύνη.

15. Φιντέλ:

Ο Φιντέλ είναι κάποιος πιστός. Το όνομα γίνεται δημοφιλές αυτές τις μέρες και είναι πιθανώς ένα μοναδικό χριστιανικό όνομα.

16. Φρέντρικ:

Ο Φρέντρικ είναι ένα κοινό όνομα μεταξύ των Χριστιανών. Σημαίνει «ήρεμος μονάρχης». Σηματοδοτεί την ικανότητά του να καθοδηγεί ανθρώπους.

17. Γαβριήλ:

Σημαίνει «ο Θεός είναι η δύναμή μου». Ο Γαβριήλ εμφανίζεται συχνά ως αγγελιοφόρος στις Βιβλικές ιστορίες. Θεωρείται επίσης ως άγγελος.

18. Γκίντεον:

Ο Γκίντεον είναι ένα όνομα στη μνήμη ενός γενναίου στρατιώτη ο οποίος ήταν γνωστό ότι έσωσε τους Ισραηλίτες από τους Μαδιανούς, σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη. Το όνομα σημαίνει «περικοπή».

19. Χέβρον:

Hebron σημαίνει «εταιρεία» ή «ένωση».

20. Helek:

Helek σημαίνει «ομαλότητα». Αυτό θα μπορούσε να είναι ένα καλύτερο χριστιανικό όνομα που είναι μοναδικό και σπάνιο.

21. Hiram:

Το όνομα σημαίνει «υψωμένος αδελφός». Το όνομα προέρχεται από τα Εβραϊκά. Λόγω της δημοτικότητας της τέχνης και του πολιτισμού που αυξάνεται, το Hiram ως όνομα έχει αρχίσει να κερδίζει δημοτικότητα.

22. Ισαάκ:

Ο Ισαάκ είναι ένα πολύ κοινό όνομα στον Χριστιανισμό. Σημαίνει «γέλιο». Το όνομα προέρχεται από τα εβραϊκά. Αυτό είναι ένα χριστιανικό βιβλικό όνομα.

23. Ησαΐας:

Ο Ησαΐας είναι γνωστός ως πατριώτες προφήτες στην Παλαιά Διαθήκη. Το όνομα σημαίνει «Η σωτηρία είναι του Κυρίου» και έχει πολύ ισχυρή βιβλική σύνδεση. Ο Ησαΐας είναι ένα όνομα για όλους εκείνους που αναζητούν ένα χριστιανικό όνομα της Αγίας Γραφής.

24. Ιακώβ:

Σύμφωνα με τη Βίβλο, ο Ιακώβ είναι ο μικρότερος δίδυμος αδελφός του Ησαύ. Είναι γνωστό ότι αγωνίζεται με τον μεγαλύτερο αδελφό του στην ίδια τη μήτρα. Ιακώβ σημαίνει «αυτός που υποβάλλει».

25. Jairus:

Jairus σημαίνει «θα φωτίσει». Θα μπορούσατε να το σκεφτείτε και ως ένα χαριτωμένο χριστιανικό όνομα μωρού για το γιο σας.

26. Τζέιμς:

Ο Ιάκωβος σημαίνει «αντικαταστάτης» και είναι ένας από τους 12 αποστόλους του Ιησού Χριστού.

27. Ιάσονας:

Το όνομα Ιάσονας σημαίνει «θεραπεία» ή αυτός που θεραπεύει. Ο Ιάσονας είναι ένα πολύ δημοφιλές χριστιανικό όνομα για αγόρια στον Χριστιανισμό.

28. Τζόελ:

«Ο Κύριος είναι Θεός» είναι η έννοια του Τζόελ. Ο Joel είναι επίσης δημοφιλές χριστιανικό όνομα μωρού που πρέπει να έχετε ακούσει συχνά.

29. Γιάννης:

Όλοι μας πρέπει να έχουμε ακούσει για αυτό το όνομα. Ο Ιωάννης είναι ένα δημοφιλές χριστιανικό όνομα που σημαίνει «ο Θεός είναι ευγενικός».

30. Ιορδανία:

Η Ιορδανία αναφέρεται στον ποταμό. Σημαίνει «κατεβαίνω». Η Ιορδανία είναι ένα δημοφιλές χριστιανικό βιβλικό όνομα μωρού.

31. Ιωσήφ:

Το όνομα Ιωσήφ σημαίνει «Είθε ο Ιεχωβά να προσθέσει ή να αυξήσει». Ο Joseph είναι ένα πολύ δημοφιλές χριστιανικό όνομα μωρού. Ο Ιωσήφ είναι επίσης ο πατέρας του Ιησού Χριστού.

32. Ιούδας:

Ιούδας στα εβραϊκά σημαίνει «έπαινος». Σύμφωνα με την Καινή Διαθήκη, ο Ιούδας είναι αυτός που προδίδει τον Κύριο, τον Ιησού Χριστό.

33. Λέβι:

Οι φυλές Levi, σύμφωνα με τη Βίβλο είναι η ιερατική τάξη των Ισραηλιτών. Το όνομα σημαίνει επίσης «ενωμένος».

34. Εωσφόρος:

Το όνομα Lucifer σημαίνει «πρωινό αστέρι». Ο Εωσφόρος είναι επίσης ένα άλλο κοινό χριστιανικό όνομα της Αγίας Γραφής.

35. Λουκάς:

Λουκά σημαίνει «φωτεινό». Το όνομα είναι μια άλλη παραλλαγή του Lucius ή του Lucas και ήταν η προτιμώμενη επιλογή για πολλούς γονείς.

36. Σήμα:

Ο Mark είναι επίσης γνωστός ως Marcus. Το όνομα σημαίνει «λάμπει». Ο Μάρκος έχει σχέση με την Καινή Διαθήκη, λόγω του Ευαγγελίου.

37. Ματθαίος:

Ο Ματθαίος είναι ένα δημοφιλές όνομα στον Χριστιανισμό. Αυτό το όνομα χριστιανικών παιδιών σημαίνει «Δώρο του Ιεχωβά». Πιστεύεται επίσης ότι ο Ματθαίος έγραψε το Ευαγγέλιο.

38. Μιχαήλ:

Πιθανώς ένα αγαπημένο όνομα μεταξύ των Χριστιανών, αυτό είναι ευρέως δημοφιλές σε πολλές οικογένειες. Μιχαήλ σημαίνει «αυτός που είναι σαν τον Θεό». Σύμφωνα με τη Βίβλο, ο Μιχαήλ νίκησε τον Σατανά κατά τη διάρκεια του πολέμου στον ουρανό.

39. Μωυσής:

Ο Μωυσής μεγαλώνει ως πρίγκιπας της Αιγύπτου. Είναι μια κορυφαία προσωπικότητα στη Βίβλο και είναι αυτός που έγραψε τις Δέκα Εντολές στο Όρος του Σινά. Αυτό είναι ένα άλλο χριστιανικό βιβλικό όνομα για το παιδί σας.

40. Nathan:

Nathan σημαίνει «ανταμείβεται» στα Εβραϊκά. Το όνομα έχει την προέλευσή του στα Εβραϊκά και είναι μοναδικό χριστιανικό όνομα μωρού.

41. Νώε:

Ο Νώε είναι ένα όνομα που προέρχεται από την εβραϊκή γλώσσα. Το όνομα σημαίνει «ξεκούραση».

42. Ομάρ:

Ο Ομάρ είναι «ορειβάτης». Στα Εβραϊκά, το όνομα σημαίνει «Αυτός που μιλάει».

43. Παύλος:

Σημαίνει «λίγο». Ο Παύλος είναι επίσης ένας από τους συγγραφείς και επίσης απόστολος στην Καινή Διαθήκη.

44. Πέτρος:

Ο Πέτρος είναι γνωστός ως ένας από τους αρχικούς μαθητές του Ιησού. Το όνομα σημαίνει «ροκ». Αυτό είναι ένα άλλο όνομα χριστιανικού παιδιού που πρέπει να σκεφτείτε.

45. Φίλιππος:

Ο Φίλιππος σημαίνει «πολεμιστής» και είναι ένας ακόμη απόστολος των δώδεκα.

46. ​​Ρος:

Rosh σημαίνει «Πρίγκιπας». Αυτός είναι ένας άλλος τρόπος για να πείτε στον γιο σας τι σημαίνει για εσάς.

47. Rufus:

Ο Rufus αναφέρεται στο κόκκινο χρώμα.

48. Σαμουήλ:

Το όνομα Σαμουήλ είναι το αρχικό όνομα του Παύλου. Σαμουήλ σημαίνει «ακούστηκε».

49. Simon:

Simon σημαίνει «ακούω με αποδοχή». Το όνομα έχει βιβλική σύνδεση.

50. Θωμάς:

Ο Thomas σημαίνει «δίδυμος» και είναι κοινώς γνωστός ως «αμφιβάλλει για τον Thomas» για τον σκεπτικισμό του.

51. Θεόφιλος:

Θεόφιλος σημαίνει «φίλος του Θεού».

52. Uriel:

Uriel σημαίνει «Ο Θεός είναι το φως μου» και έχει την προέλευσή του από την Εβραϊκή γλώσσα.

53. Ζερά:

Zerah σημαίνει «αναβλύζει το φως». Βιβλική αναφορά: Γένεση 36:13 έχει αναφορά στο όνομα Zerauh.

Χριστιανικά ονόματα μωρών με έννοιες για κορίτσια:

01. Abira:

Εδώ έχουμε ένα εξαιρετικά όμορφο χριστιανικό όνομα για τα κορίτσια. Το όνομα είναι αρκετά όμορφο και γενικά κατάλληλο για τα κορίτσια που είναι πολύ δυνατά και το ίδιο και η έννοια αυτού του ονόματος. Ναί! Abira σημαίνει “δυνατός”.

02. Ακακία:

Η έννοια αυτού του όμορφου ονόματος είναι “Άγιο κορίτσι”. Αυτό είναι ένα πολύ όμορφο όνομα για τα κορίτσια και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα βιβλικά ονόματα για τα κορίτσια. Το όνομα έχει δοθεί σε μια από τις πιο διάσημες γυναίκες (χριστιανές) στον κόσμο, οι οποίες έχουν σημειώσει μεγάλη επιτυχία και ελπίζουμε ότι και το θηλυκό παιδί που ονομάζεται.

03. Άντα:

Εδώ είναι ένα άλλο όμορφο χριστιανικό όνομα για τα κορίτσια. Η έννοια του Ada είναι “ευημερούσα και ευτυχισμένη”. Το όνομα υποδηλώνει μια νεαρή κυρία που είναι ευημερούσα και πραγματικά ευτυχισμένη ταυτόχρονα. Φαίνεται ότι το κορίτσι με αυτό το όνομα είναι αρκετά ευχαριστημένο με τη ζωή της και απολαμβάνει τη ζωή της. Το όνομα είναι πραγματικά όμορφο και σχεδόν όλα τα χριστιανικά κορίτσια πρέπει να ονομάζονται με αυτόν τον τρόπο.

04. Αχαζιά:

Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “ο Κύριος κρατά”. Είναι ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα βιβλικά ονόματα για κορίτσια. Το όνομα θα είναι κατάλληλο για κορίτσια που πιστεύουν στον Θεό. Για να ονομάσετε ένα παιδί με αυτό το όνομα, η πίστη στον Χριστό είναι πραγματικά σημαντική για τα μέλη της οικογένειας στην οποία γεννήθηκε το κορίτσι.

05. Άντα:

Το Adah απλώς σημαίνει “μια μορφή Ada”. Είναι πραγματικά διάσημο μεταξύ των χριστιανών κοριτσιών και ένα από τα πιο συχνά χρησιμοποιούμενα ονόματα.

06. Adallyn:

Αν ψάχνετε για μερικά βιβλικά βιβλικά ονόματα, τότε αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που υπάρχουν. Το όνομα είναι πραγματικά όμορφο και θα είναι κατάλληλο για σχεδόν κάθε χριστιανή κοπέλα εκεί έξω.

07. Μπέθελ:

Σημαίνει «Οίκος του Θεού». Το Μπέθελ ​​είναι ένα ποικίλο χριστιανικό όνομα μωρού για τα κορίτσια.

08. Bethany:

Το όνομα Bethany σημαίνει «σπίτι της θλίψης». Βηθανία, σύμφωνα με τη Βίβλο είναι το χωριό της Μαρίας και της αδελφής της Μάρθας.

09. Χλόη:

Η Chloe είναι ένα σύγχρονο χριστιανικό όνομα μωρού που σημαίνει «ανθοφορία» και «γονιμότητα».

10. Claudia:

Claudia σημαίνει «κουτσός» και θεωρείται ως ένα χαριτωμένο χριστιανικό όνομα μωρού.

11. Deborah:

Deborah σημαίνει «μέλισσα» και είναι ένα σύγχρονο χριστιανικό όνομα για ένα κοριτσάκι.

12. Ντελίλα:

Τι λέτε για τη Ντελίλα; Η Delilah είναι ένα δημοφιλές χριστιανικό όνομα μωρού που σημαίνει «να χαίρεσαι».

13. Ελισάβετ:

Ελισάβετ σημαίνει «ο Θεός είναι ο όρκος μου». Σημαίνει επίσης «λατρευτής του Θεού». Έχει διάφορες ορθογραφίες για να το συλλαβίσει.

14. Εσθήρ:

Εσθήρ σημαίνει αστέρι. Δηλώνει την έννοια «αστέρι της χαράς» και είναι ένα χριστιανικό βιβλικό όνομα μωρού που είναι ευρέως δημοφιλές στα παιδιά αυτές τις μέρες.

15. Εύα:

Το όνομα Εύα, όπως γνωρίζουμε, είναι το όνομα της γυναίκας του Αδάμ και σημαίνει «ζωντανός». Το όνομα έχει πολύ ισχυρή βιβλική σύνδεση.

16. Gabrielle:

Το Gabrielle είναι ένα όνομα από την εβραϊκή γλώσσα. Το όνομα σημαίνει «ο Θεός είναι η δύναμή μου». Η Gabrielle ήταν κάποτε ένα κορυφαίο χριστιανικό όνομα μωρού και τώρα κερδίζει έδαφος.

17. Χάρη:

Η χάρη, όπως και η λέξη, σημαίνει «ευγένεια». Το όνομα είναι έμπνευση από τη λατινική λέξη gratia.

18. Hagar:

Hagar σημαίνει «πτήση» και είναι εμπνευσμένο από την αιγυπτιακή γλώσσα. Αυτό είναι ένα μάλλον μοναδικό χριστιανικό όνομα μωρών που μπορείτε να σκεφτείτε.

19. Χάνα:

Χάνα σημαίνει «εύνοια». Υπάρχει μια πιθανότητα να έχετε ακούσει αυτό το όνομα αρκετά συχνά, επειδή αυτό είναι ένα άλλο δημοφιλές χριστιανικό όνομα.

20. Ωσαννά:

Hosanna σημαίνει «προσευχή» και είναι ένα πολύ σπάνιο όνομα που μπορείτε να ονομάσετε το κοριτσάκι σας. Εάν το κοριτσάκι σας ήταν το αποτέλεσμα των προσευχών σας, τότε αυτό σίγουρα μπορεί να είναι κάτι στο οποίο μπορείτε να περιορίσετε.

21. Iscah:

Το Ischa είναι ένα αρκετά ενδιαφέρον και μοναδικό όνομα που σημαίνει «να βλέπεις». Υπάρχει επίσης μια βιβλική αναφορά του ονόματος στη Γένεση 11:29.

22. Jaada:

Το Jaada μοιάζει με τον πράσινο πολύτιμο λίθο. Έτσι, η έννοια αυτού του ονόματος θα είναι “ο πράσινος πολύτιμος λίθος”. Κάθε κορίτσι πρέπει να είναι πολύτιμο ως κόσμημα για τα μέλη της οικογένειάς του και αυτό το όνομα ακολουθεί επίσης την ίδια θεωρία. Η ονομασία του κοριτσιού σας με αυτό το όνομα θα είναι ένας αποτελεσματικός τρόπος για να δείξετε πόσο πολύτιμο είναι το κορίτσι σας για εσάς.

23. Τζάκλιν:

Ακούτε συχνά αυτό το όνομα, έτσι δεν είναι; Σίγουρα το κάνετε! Αυτό είναι ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα βιβλικά ονόματα κοριτσιών. Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “αντικαταστάτης”.

24. Jaen:

Αυτό είναι πολύ χαριτωμένο χριστιανικό όνομα για τα κορίτσια. Είναι επίσης ένα αστείο όνομα, καθώς σχετίζεται με μια στρουθοκάμηλο. Το όνομα είναι αρκετά χαριτωμένο, όμως και σίγουρα θα ταιριάζει σε ένα γλυκό και χαριτωμένο κορίτσι.

25. Jael:

Ο Jael αναφέρεται σε μια κατσίκα του βουνού. Η Παλαιά Διαθήκη προσδιορίζει την Ιαέλ ως σύζυγο του Έβερ.

26. Τζεμίμα:

Jemimah σημαίνει «ένα μικρό περιστέρι». Αυτό είναι ένα χαριτωμένο χριστιανικό όνομα που μπορείτε να σκεφτείτε για την κόρη σας.

27. Ιωάννα:

Η Ιωάννα είναι ένα πολύ όμορφο όνομα που σημαίνει «Ο Θεός είναι ευγενικός». Αυτό είναι πιθανώς ένα άλλο καλύτερο χριστιανικό όνομα.

28. Kailla:

Η πραγματική έννοια αυτού του καταπληκτικού ονόματος είναι “μια κομψή γυναίκα”. Το όνομα είναι τόσο κομψό όσο το νόημα και είναι σαφώς ένα από τα καλύτερα βιβλικά ονόματα για κορίτσια εκεί έξω.

29. Kaitlinn:

Αυτό είναι ένα τόσο όμορφο όνομα. Η έννοια αυτού του ονόματος είναι “καθαρή”, που σημαίνει ότι η γυναίκα είναι καθαρή από την καρδιά της. Το όνομα είναι πραγματικά καλό και θα ταιριάζει σχεδόν σε κάθε χριστιανή γυναίκα. Είναι ένα από τα καλύτερα βιβλικά ονόματα για κορίτσια επίσης εκεί έξω. Αναδεικνύει την πραγματική έννοια του Χριστιανισμού και μπορεί επίσης να ισχυριστεί ως ένα από τα πιο χρησιμοποιούμενα ονόματα επίσης.

30. Kajol:

Μοιάζει με ινδικό όνομα, αλλά είναι και χριστιανικό. Η έννοια του Kajol είναι “kohl”. Είναι ένα όμορφο όνομα και έχει μια καλή βαθιά σημασία που συνδέεται με αυτό. Το όνομα είναι πολύ όμορφο και οι μητέρες και ο πατέρας που ανήκουν στις χριστιανικές οικογένειες συχνά τους αρέσει να ονομάζουν το κοριτσάκι τους με αυτό το όμορφο και πιασάρικο όνομα.

31. Kalanit:

Kalanit σημαίνει “λουλούδι”. Σίγουρα θα ταιριάζει σε ένα κορίτσι που είναι όμορφο σαν λουλούδι. Το όνομα Kalanit είναι πραγματικά όμορφο και ακούγεται τόσο καλό όταν το ακούτε. Το όνομα είναι πολύ στην πράξη αυτές τις μέρες, αντί για την παρουσία τόσων πολλών σύγχρονων φανταχτερών ονομάτων και αυτό είναι το κλασικό. Υπάρχουν, ωστόσο, μερικοί άνθρωποι που εκτιμούν τα παλιά πράγματα και αυτός είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε κάποια επιπλέον αξία στα κλασικά βιβλικά ονόματα για κορίτσια.

32. Καλίνα:

Η πραγματική έννοια της Kalina είναι “Rowan tree”. Αυτό είναι ένα πραγματικά όμορφο και αριστοκρατικό χριστιανικό όνομα για κορίτσια. Το όνομα είναι τόσο όμορφο και πιασάρικο, που ο καθένας θα το ερωτευτεί εύκολα. Προτείνει επίσης έναν καθαρό και ιερό χαρακτήρα και θα κάνει το μωρό να φαίνεται πολύ πιο όμορφο, όταν ονομάζεται με το συγκεκριμένο.

33. Λία:

Leah σημαίνει «μια γυναίκα που είναι κουρασμένη αλλά παραμένει πιστή». Ένα καλό και σπάνιο χριστιανικό όνομα μωρού για την κόρη σας.

34. Μάρθα:

Μάρθα σημαίνει «Κυρία Δάσκαλε». Το όνομα είναι επίσης η θηλυκή έκδοση του “Master”.

35. Μαρία:

Η Μαρία, όπως γνωρίζουμε, είναι η μητέρα του Ιησού Χριστού. Δεν υπάρχει καλύτερο χριστιανικό βιβλικό όνομα μωρού που μπορείτε να σκεφτείτε.

36. Έλεος:

Έλεος σημαίνει «συμπόνια», όπως ακριβώς και το όνομα.

37. Ναάρα:

Naarah σημαίνει «κόρη ή παιδί του Κυρίου». Δεν είναι αυτό το καλύτερο χριστιανικό παιδικό όνομα για την κόρη σας?

38. Όπρα:

Η Όπρα σημαίνει «Fawn». Το όνομα στα εβραϊκά ωστόσο γράφεται Orpha και έχει μια βιβλική αναφορά στη Ρουθ.

39. Φοίβη:

Φοίβη σημαίνει «λαμπερή σαν το φεγγάρι». Αυτό είναι ένα άλλο ενδιαφέρον και μοναδικό όνομα που πρέπει να σκεφτείτε.

40. Ρέιτσελ:

Το όνομα Rachel σημαίνει Ewe και υποδηλώνει θηλυκό πρόβατο. Η Ραχήλ είναι ένα σύγχρονο χριστιανικό όνομα παιδιών.

41. Σαλώμη:

Η Σαλώμη είναι ένα όνομα που σημαίνει «ειρήνη». Αυτές τις μέρες γίνεται δημοφιλές στους Χριστιανούς γονείς να ονομάζουν το παιδί τους Σαλώμη.

42. Σάρα:

Δεν έχουμε ακούσει πολλά για τη Σάρα στο παρελθόν; Σάρα σημαίνει πριγκίπισσα και αρχόντισσα. Είναι γνωστή ως σύζυγος του Αβραάμ και μητέρα του Ισαάκ.

43. Σάρον:

Sharon σημαίνει «επίπεδη περιοχή». Υπάρχει επίσης μια Αγία Γραφή που αναφέρει το όνομα στα Χρονικά 5:16.

44. Σουζάνα:

Η Σουζάνα σημαίνει «ένας χαριτωμένος κρίνος». Lookάχνετε για ένα χαριτωμένο όνομα για το λεπτό μικρό σας; Η Σουζάνα θα αποδώσει όλη τη δικαιοσύνη.

45. Terah:

Terah σημαίνει «άρωμα».

46. ​​Τρυφένα:

Τρυφένα σημαίνει κάποιος που είναι λεπτός. Αυτό είναι ένα άλλο κοινό όνομα που ακούγεται αυτές τις μέρες.

47. Zipporah:

Το όνομα σημαίνει ένα μικρό πουλί.

Χριστιανικά δίδυμα ονόματα μωρών:

1. Bigail και Adriel:

«Η χαρά ενός πατέρα» και το «ποίμνιο του Θεού». Αυτό είναι ένα πολύ σπάνιο όνομα που μπορεί να βρεθεί.

2. Diana και Elisha:

«Φωτεινό» και «Η σωτηρία του Θεού». Αυτό το δίδυμο όνομα μωρού έχει μια ισχυρή βιβλική σύνδεση.

3. Πίστη και Ελπίδα:

“Πιστότητα” και “προσδοκίες” στα Λατινικά και τα Παλιά Αγγλικά, αντίστοιχα, αυτό είναι ένα δημοφιλές δίδυμο όνομα μωρού για τους Χριστιανούς.

4. Ava/Eva and Grace:

«Ζωντανή» και «ευλογία». Τι θα λέγατε για αυτά τα σύντομα ονόματα για το κοριτσάκι σας?

5. Βικτώρια και Ρεβέκκα:

«Ένα τραγούδι» και «όμορφα συναρπαστικό/χώμα» αντίστοιχα, το όνομα είναι πολύ αριστοκρατικό και δεν πεθαίνει ποτέ.

6. Ελιά και Λίλιαν:

«Ομορφιά/αξιοπρέπεια» και «καθαρότητα/ομορφιά». Και τα δύο είναι εξαιρετικά δημοφιλή χριστιανικά βιβλικά ονόματα για δίδυμα.

7. Γκρέις και Εσθήρ:

«Ευλογία» και «μυστικό/κρυφό». Αυτό δεν είναι ωραίο όνομα για δίδυμα κοριτσάκια?

8. Δανιήλ και Ιεζεκιήλ:

«Ο Θεός είναι ο κριτής μου» και «η δύναμη του Θεού». Αυτό είναι ένα καλό δίδυμο όνομα αγοράκι για να το σκεφτείτε.

9. Ιάσονας και Πέτρος:

«Αυτός που θεραπεύει» και «ένας βράχος» αντίστοιχα, αυτό είναι ένα πολύ αριστοκρατικό χριστιανικό όνομα μωρού με νόημα.

10. Άβραμ και Άσερ:

«Altψιστος Πατέρας» και «ευτυχία» αντίστοιχα. Σίγουρα πρέπει να έχουμε ακούσει πολύ αυτό το όνομα. Δεν έχουμε?

11. Mark and Jesse:

«Ευγενικό» και «δώρο ή προσφορά» αντίστοιχα. Η Jesse πρέπει να είναι ένα μάλλον μοναδικό χριστιανικό όνομα μωρού.

12. Nathan και Noah:

«Επιβραβευμένος» και «παρηγοριά» αντίστοιχα. Ένας άλλος αριστοκρατικός συνδυασμός!

13. Λεμουήλ και Ακύλα:

«Ο Θεός είναι μαζί τους ή εκείνος» και «αετός» αντίστοιχα, είναι το νόημα. Αυτό δεν είναι ένα μάλλον ασυνήθιστο όνομα?

14. Andrew και Micah:

Lookάχνετε κάτι πραγματικά μοναδικό; Αυτά τα ονόματα σημαίνουν «ισχυρός άνδρας» και «ταπεινός» αντίστοιχα.

15. Michael and Victor:

Ένα άλλο όνομα που σημαίνει νίκη και ταπεινότητα, αυτά είναι μάλλον κοινά χριστιανικά δίδυμα ονόματα μωρών για αγόρια.

Χριστιανικά βιβλικά ονόματα μωρών:

1. Άβελ:

Abel σημαίνει «αναπνοή». Στην Παλαιά Διαθήκη, είναι ο δεύτερος γιος του διάσημου Αδάμ και της Εύας που δολοφονήθηκε από φθόνο από τον ίδιο του τον αδερφό. Αυτό είναι ένα όνομα για αγοράκια.

2. Αβίας:

Ο Άβια έχει ισχυρή βιβλική σύνδεση και σημαίνει ότι είναι το όνομα και του αρσενικού και του θηλυκού στην Παλαιά Διαθήκη. Το δεύτερο όνομα του Βασιλιά του Ιούδα είναι Άβια. Το όνομα μπορεί να είναι αγόρια και κορίτσια.

3. Achan:

Το όνομα σημαίνει «πρόβλημα». Αυτό είναι ένα σπάνιο βιβλικό όνομα μωρού για αγόρια.

4. Αμάλ:

Αμάλ σημαίνει «εργασία» στα Εβραϊκά. Το όνομα μοιράστηκε επίσης από τον Ασερίτη στην Παλαιά Διαθήκη. Αυτό είναι ένα unisex όνομα.

5. Άννας:

Είναι το όνομα του ανώτερου ιερέα των Εβραίων στην Καινή Διαθήκη. Ο Άννας είναι ένα ακόμη unisex όνομα.

6. Μπαράκ:

Το Μπαράκ είναι ένα άλλο δημοφιλές Βιβλικό όνομα που σημαίνει «κεραυνός» για τα αγόρια.

7. Χλόη:

Η Chloe είναι ένα όνομα για το κορίτσι. Σημαίνει «πράσινος βλαστός», που αναφέρεται στην άνοιξη και τη γέννηση του πρασίνου. Σηματοδοτεί θετικότητα.

8. Δαμάρης:

Το όνομα σημαίνει «κορίτσι». Το όνομα στην Καινή Διαθήκη είναι αυτό μιας γυναίκας που προσηλυτίστηκε στον Χριστιανισμό. Ονομάστηκε από τον Άγιο Παύλο.

9. Ντίνα:

Dinah σημαίνει «κριμένος». Είναι επίσης κόρη του Ιακώβ και της Λίας. Αυτό είναι ένα βιβλικό όνομα για ένα κοριτσάκι.

10. Έλι:

Ο Ηλί στην Παλαιά Διαθήκη αναφέρεται ως ιερέας των Ισραηλιτών. Αυτό είναι ένα όνομα για όλα τα αγοράκια.

11. Ελισάβετ:

Η Ελισάβετ είναι ένα όνομα για το κοριτσάκι που σημαίνει «ο Θεός μου είναι ο όρκος μου».

12. Εύα:

Το όνομα Εύα είναι η σύζυγος του Αδάμ και έχει ισχυρή αναφορά στη Βίβλο. Η Εύα είναι ένα όνομα για ένα κοριτσάκι.

13. Χάνα:

Η Χάνα σημαίνει «χάρη». Είναι η σύζυγος του Elkanah στην Παλαιά Διαθήκη.

14. Hirah:

Το όνομα Hirah σημαίνει επίσης «λαμπρότητα» στα Εβραϊκά. Η Χιρά είναι ο πεθερός του Ιούδα στην Παλαιά Διαθήκη. Αυτό είναι ένα όνομα για αγοράκι.

15. raρα:

Η raρα σημαίνει «άγρυπνος» και είναι ένα όνομα για κοριτσάκια. Αυτό είναι ένα μοναδικό χριστιανικό όνομα μωρού. Είναι επίσης το όνομα του ιερέα του Βασιλιά Δαβίδ.

16. Jaala:

Jalaa σημαίνει «αγριόγιδα» και είναι ένα unisex όνομα.

17. Jael:

Jael σημαίνει «κατσίκα του βουνού». Το όνομα έχει αναφορά στην Παλαιά Διαθήκη ως σύζυγος του Χέμπερ, της Κενίτιδας. Το Jael είναι ένα unisex όνομα.

18. Τζάρεντ:

Το όνομα Jared σημαίνει «κάθοδος». Jared είναι το όνομα ενός απογόνου του Αδάμ σύμφωνα με την Παλαιά Διαθήκη. Jared είναι το όνομα για ένα αγοράκι.

19. Τζόελ:

Το όνομα Joel είναι γνωστό ως ένας από τους δώδεκα υποστηρικτές της Παλαιάς Διαθήκης. Αυτό είναι ένα όνομα για αγοράκι.

20. Jubal:

Σημαίνει «ρεύμα» στα Εβραϊκά. Ο Τζούμπαλ ήταν επίσης μουσικός σύμφωνα με την Αγία Γραφή. Αυτό είναι ένα όνομα για κοριτσάκι.

Χριστιανικά ονόματα μωρών και έννοιες για Unisex:

1. Aaden: Αυτό το όνομα σημαίνει «αυτός που είναι φλογερός».

2. Άμπι: Το Abby είναι ένα δημοφιλές unisex χριστιανικό όνομα που αποτελεί παραλλαγή του αβαείου.

3. Άμπελ: Abell σημαίνει «αναπνοή» και είναι ένα άλλο κοινό χριστιανικό όνομα unisex.

4. Μπίλι: Μπίλι σημαίνει «θέληση».

5. Caitlyn: Caitlyn σημαίνει «καθαρή» και είναι όνομα τόσο για αγόρι όσο και για κορίτσι.

6. Ντέιμον: Damon σημαίνει «εξημερώνω».

7. Νταριάν: Νταριάν σημαίνει «δώρο» και έτσι μπορεί να είναι ένα όνομα τόσο για το αγόρι όσο και για το κορίτσι.

8. Έντεν: Edden σημαίνει «ευχάριστο».

9. Έριχ: Ο Έριχ είναι ένας «γενναίος ηγεμόνας».

10. Εστεφάνι: Το Estefani είναι ένα μάλλον ασυνήθιστο όνομα και σημαίνει «στέμμα».

Έχουμε επιμεληθεί μια λίστα με χριστιανικά ονόματα παιδιών για να σας βοηθήσουμε να βρείτε το σωστό όνομα για το παιδί σας. Έχουν επίσης αναφερθεί μερικά από τα καλύτερα και σπάνια χριστιανικά βιβλικά ονόματα. Ρίξτε μια καλή ματιά και θυμηθείτε να περιορίσετε αυτό που σας ενδιαφέρει περισσότερο.