60 Μοντέρνα και ουσιαστικά ονόματα μωρών Mrigasira Nakshatra

Στο ινδουιστικό ημερολόγιο και τη βεδική αστρολογία, τα ναξάτρα παίζουν εξέχοντα ρόλο στις εκφράσεις, τη ζωή και τα συναισθήματά τους. Εάν το μωρό σας γεννιέται κάτω από ένα συγκεκριμένο ναξάτρα, θεωρείται ευοίωνο να το ονομάσετε ανάλογα για μια καλή ζωή. Σε αυτή τη σειρά, σήμερα έχουμε ονόματα μωρών Mrigasira nakshatra για όσους γεννήθηκαν κάτω από αυτό το αστέρι.

Εάν το μωρό σας γεννιέται υπό τον Mrigasira, έχουμε συντάξει μια λίστα με ονόματα αγοριών και κοριτσιών με αυτό το Mrigasira Nakshatra. Ας τους ρίξουμε μια ματιά!

mrigasira nakshatra ονόματα μωρών

Η Mrigasira Nakshatra και τα χαρακτηριστικά της:

Το mrigasira nakshatra κυμαίνεται από 23,20 ζώδιο Ταύρου έως 6,40 ζώδιο Δίδυμο στους αστερισμούς του. Το όνομα Mrigasira σημαίνει κεφάλι ελαφιού ή αντιλόπης. Όσοι γεννήθηκαν κάτω από τη Mrigasira Nakshatra είναι γνωστοί ως αρκετά φιλικοί, αγαπητοί στους ανθρώπους, αλλά έχουν άστατη φύση και επικεντρώνονται σε προσωρινές υλικές ανέσεις και επιθυμίες. Ωστόσο, είναι επίσης γνωστό ότι είναι ευγενικό και ευγενικό με τους ανθρώπους, και πάντα φιλόξενο.

Τα μωρά που γεννιούνται στη ναγκάτρα της Mrigasira κυβερνούνται από τον Άρη και η θεότητα τους είναι η Soma, η οποία είναι ο Θεός της Αθανασίας. Εάν το μωρό σας γεννηθεί κάτω από αυτό το αστέρι, θεωρείται τυχερό και θεωρείται ευοίωνο αν ακολουθήσετε τη συγκεκριμένη συλλαβή για να ονομάσετε το παιδί. Ας τα εξερευνήσουμε όλα σήμερα.

Mrigasira Nakshatra ονόματα αρχικής επιστολής/αναλυτικού προγράμματος:

Εάν το μωρό σας γεννιέται υπό την Mrigasira Nakshatra, θεωρείται ευοίωνο και καλό αν το όνομα του μωρού του ξεκινά με τα εξής: Ve, Vo, Ka, Kaa, Ki, Kee, We, Wo.

Mrigasira Star Names for Baby Girl, Boy, and Twins 2020:

Ορίστε; ας εξερευνήσουμε όλα τα πιθανά γλυκά και καινοτόμα ονόματα μωρών για τη Mrigasira Nakshatraborns εδώ. Μπορείτε να ολοκληρώσετε την αναζήτησή σας με αυτό και να βρείτε ένα τέλειο όνομα για το μικρό σας μωρό.

Mrigasira Nakshatra Ονόματα μωρών αγοριών:

1. Κααμάτ:

Το όνομα Kaamat είναι ένα ινδικό αγοράκι, που προέρχεται από τη γλώσσα Χίντι. Κααμάτ σημαίνει κάποιος που είναι ελεύθερος στο πνεύμα και την παρουσία, που είναι ασυγκράτητος και χωρίς όρια. Είναι ένα μοναδικό αγοράκι, τα ονόματα πρωταγωνιστών της Mrigasira σε αυτή τη χιλιετία.

2. Kaanha:

Αν ψάχνετε για ένα χαριτωμένο και υπέροχο αλλά ουσιαστικό όνομα του ευλογημένου αγοριού, το Kaanha μπορεί να είναι κατάλληλο για εσάς. Η λέξη Kaanha προέρχεται και εφευρέθηκε από το ψευδώνυμο του νεαρού λόρδου Κρίσνα. Δεν είναι γλυκό?

3. Κάαντ:

Η λέξη Kaant είναι και πάλι το όνομα ενός ινδικού αγοριού. kaant σημαίνει ευχάριστο ή ευχάριστο φεγγάρι. Το άλλο όνομα του Κάαντ σημαίνει επίσης κάποιος που είναι πολύτιμος και αιώνιος. Τώρα αγαπάμε και τα δύο αυτά υπέροχα και όμορφα ονόματα, τι λένε?

4. Kaartik:

Το Kaartik μπορεί επίσης να γραφτεί καθώς Kaarthik σημαίνει χαρά ή κάποιος που έχει πολύ θάρρος. Είναι ένα μοντέρνο όνομα αγοριού ακόμα σε δημοτικότητα και είναι αρκετά διάσημο τις τελευταίες δύο δεκαετίες. Αυτά είναι πολύ όμορφα ονόματα μωρών για τη Mrigasira Nakshatra.

5. Kaartikeya:

Σε περίπτωση που θέλετε να ονομάσετε το αγοράκι σας μετά από Θεό ή Θεότητα, τότε το kaartikeya είναι μια υπέροχη επιλογή. Το όνομα ακούγεται επίσης μοναδικό και μοντέρνο και ακολουθεί επίσης το όνομα του Υιού του Κυρίου Σίβα. Εναλλακτικά, Kartikeya σημαίνει επίσης κάποιος που είναι ενεργός πάντα και δυναμικός.

6. Kairav:

Το όνομα Kairav ​​προέρχεται από τη Χίντι και τη Σανσκριτική γλώσσα, είναι ένα μοναδικό και αναζωογονητικό όνομα για αγοράκι αυτής της δεκαετίας. Kairav ​​σημαίνει λευκός λωτός. Σημαίνει επίσης σε κάποιον που έχει γεννηθεί από νερό. Δεν είναι ένα δροσερό και χαριτωμένο όνομα για το αγοράκι?

7. Kalap:

Το Kalap είναι ένα νέο όνομα που οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ακούσει. Είναι μια νέα εφεύρεση που προέρχεται από τις γλώσσες της Βόρειας Ινδίας, που σημαίνει κάποιος έξυπνος. Καλάπ εναλλακτικά σημαίνει επίσης φεγγάρι ή διακόσμηση. Αγαπάμε όλες αυτές τις έννοιες. Τι πιστεύετε για αυτά τα αρσενικά ονόματα μωρών Mrigasira Nakshatra?

8. Κανάν:

Επίσης γραμμένο ως Kannan, είναι ένα δημοφιλές νότιο ινδικό όνομα που προέρχεται από τις σανσκριτικές και τις δραβιδικές γλώσσες. Kannan ή Kananmeans δάσος ή ένας κήπος. Εναλλακτικά σημαίνει το στόμα του Λόρδου Μπράχμα.

9. Kanav:

Το όνομα Kanav είναι ένα δημοφιλές όνομα αγοριών αγοριών της Βόρειας Ινδίας. kanav σημαίνει σοφός και κάποιος όμορφος και έξυπνος. Το όνομα είναι επίσης από το φασκόμηλο Kanav στις αρχαίες μυθολογίες και τους χρόνους.

10. Kaushik:

Το όνομα Kaushik είναι αρκετά δημοφιλές και γνωστό σε όλη την ινδική υποήπειρο. Πολλά αγόρια ονομάζονται σε αυτό από τις τελευταίες δεκαετίες. Ωστόσο, το όμορφο νόημα αξίζει να γίνει γνωστό. Kaushik σημαίνει αγάπη και στοργή. Είναι επίσης ένα άλλο όνομα για τον Λόρδο raντρα.

11. Κιρίτ:

Το όνομα Kirit στη γλώσσα των Χίντι μεταφράζεται κυριολεκτικά σε στέμμα. Είναι μοναδικό και σύντομο καθώς και συναρπαστικά ονόματα αγοριών.

12. Kiyaan:

Επίσης γραμμένο ως Kiaan, το ίδιο το όνομα ακούγεται εξαιρετικά χαριτωμένο και σύντομο με υπέροχη προφορά. Kiaan ή Kiyaan σημαίνει Βασιλιάδες ή κάποιος που ανήκει στη Βασιλική οικογένεια και συγγένεια.

13. Ved:

Είναι ένα επερχόμενο όνομα για αγοράκι που οι γονείς προτιμούν να ονομάζουν την τελευταία δεκαετία. Το Ved είναι ένα σύντομο και χαριτωμένο όνομα αγοριού με εκπληκτικό νόημα- σημαίνει ιερή γνώση. Το Ved στον Ινδουισμό είναι τέσσερις φιλοσοφικές γραφές.

14. Vedaant:

Vedant, επίσης γραμμένο ως Vedaant και Vedanth, σημαίνει πάλι γραφές του Ινδουισμού. Υπονοεί επίσης κάποιον που είναι γνώστης ή βασιλιάς όλων των Βεδών, γνώστης ή έχει κοσμική γνώση. Σημαίνει κάποιον που έχει απόλυτη γνώση.

15. Vedansh:

Το όνομα Vedansh είναι μια άλλη παραλλαγή ονόματος για τα δύο παραπάνω ονόματα. Vedansh σημαίνει μέρος της Veda και προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα. Αυτά είναι τα σύγχρονα ονόματα μωρών mrigasira nakshatra Vrishabha rasi.

16. Βεντίκ:

Σε περίπτωση που δεν ψάχνετε μόνο για ένα χαριτωμένο και σύντομο όνομα, αλλά και μοντέρνο και όχι πολύ διάσημο ήδη για αρχή, τότε ο Vedik είναι αυτός. Vedik είναι το όνομα ενός ποταμού στην Ινδία και σημαίνει επίσης βωμός ή συνείδηση ​​κάποιου. Ένα τόσο όμορφο και βαθύ νόημα δεν είναι?!

17. Veekshit:

Γράφεται επίσης ως Veekshith και Veekhsit, το όνομα σημαίνει κάποιον που είναι πάντα γενναίος. Προέρχεται από τις γλώσσες Χίντι και Σανσκριτικά και είναι ήδη γνωστά ονόματα ενός αγοριού

18. Veer:

Για κάποιον που αναζητά ένα απλό και ουσιαστικό όνομα, το Veer μπορεί να είναι μια καταπληκτική επιλογή. Το όνομα τα λέει όλα – Veer σημαίνει κάποιος που είναι γενναίος και θαρραλέος. Δεν είναι δροσερό?

19. Veerabhadra:

Τώρα, αν θέλετε κάτι αρχαίο και φιλοσοφικό, τότε το Veerbhadra μπορεί να είναι μια καλή επιλογή. Ο Βεερμπάντρα είναι ο Λόρδος Σίβα, ο οποίος είναι κυρίαρχος και υπέρτατος όλου του κόσμου. Είναι ένα μυθολογικό όνομα ινδουιστικού αγοριού.

20. Veeramani:

Το όνομα είναι αρκετά μοναδικό. Veeramani στις ινδικές γλώσσες σημαίνει κάποιος που είναι γενναίος με ένα κουδούνι στο λαιμό του. Δεν είναι ένα μοναδικό και συναρπαστικό όνομα αγοριού κάτω από το αστέρι του Mrigasira?

21. Venu:

Το όνομα Venu είναι ένα δημοφιλές νότιο ινδικό όνομα που προέρχεται και προέρχεται από τις περιοχές Dravidian και Sanskrit. Venu σημαίνει φλάουτο. Είναι ένα τόσο χαριτωμένο, σύντομο και όμως διαχρονικό κλασικό όνομα, για να ονομάσετε ένα αγοράκι. Τι νομίζετε?

22. Kishore:

Είναι ένα άλλο δημοφιλές όνομα αγοριού σε πολλά μέρη της Ινδίας. Kishore, ή επίσης γραμμένο ως Kishor, σημαίνει Κύριος Κρίσνα. Το όνομα υποδηλώνει επίσης ένα νεαρό αγόρι ή παλικάρι.

23. Kirin:

Kirin σημαίνει ποιητής. Αν θέλετε κάτι καλλιτεχνικό, δημιουργικό και καινοτόμο αγοράκι, το Kirin μπορεί να είναι ιδανικό με τόσο όμορφο νόημα. Τι να πω?

24. Κινσούκ:

Είναι ένα δημοφιλές όνομα αγοριών αγοριών της Νότιας Ασίας και της Βορειοανατολικής Ινδίας. Kinshuk σημαίνει ένα λουλούδι ή πάντα ανθίζει. Αυτή είναι μια πολύ όμορφη και μοναδική σύγχρονη επιλογή ονόματος αγοριού.

25. Καρουνακάρ:

Το karunkar προέρχεται από το όνομα Karuna, που σημαίνει κάποιος που είναι πάντα ελεήμων ή γεμάτος έλεος. Το όνομα είναι ένα γνωστό αγοράκι σε αρκετά μέρη της Ινδίας, που προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα. Η άλλη παραλλαγή ή πιθανότητα με το ίδιο όνομα είναι Karunakaran.

Mrigasira Nakshatra Ονόματα κοριτσιών:

26. Kajal:

Επίσης γραμμένο ως Kaajal, το όνομα είναι αρκετά δημοφιλές στην Ινδία για τις βόρειες ινδικές περιοχές. Kajal σημαίνει Kohl ή eyeliner. Το όνομα συμβολίζει επίσης κάποιον που έχει διακοσμητικά και όμορφα μάτια. Αυτό είναι από τα πολύ γνωστά γυναικεία ονόματα μωρών Mrigasira Nakshatra.

27. Kaamya:

Kaamya στη γλώσσα Χίντι σημαίνει κάποιον επιτυχημένο. Το όνομα του κοριτσιού κάτω από αυτό το ζώδιο είναι ένα νέο και μοναδικό σύγχρονο όνομα, το οποίο υπονοεί επίσης κάποιον που πάντα κερδίζει ή αγαπά.

28. Καάντη:

Γράφεται επίσης ως Καάνθη, το όνομα σημαίνει κυριολεκτικά και υποδηλώνει στολίδι ή φως. Σημαίνει επίσης επιθυμία και κάποιον που είναι όμορφος. Είναι ένα δημοφιλές όνομα κοριτσιού τόσο στο βόρειο όσο και στο νότιο τμήμα της Ινδίας.

29. Kaarunya:

Το Kaarunya είναι ένα όμορφο και δημιουργικό όνομα κοριτσιού που σημαίνει κάποιον που είναι πάντα ευγενικός, συμπονετικός και ελεήμων. Το όνομα είναι ένα μοναδικό και ουσιαστικό όνομα κοριτσιού που πρέπει να δοκιμάσετε. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας ονόματα κοριτσιών για τη Mrigasira Nakshatra.

30. Kaaveri:

Γράφεται επίσης ως Kaveri, είναι το όνομα του ποταμού στην Ινδία. Εναλλακτικά, το όνομα Kaveri σημαίνει επίσης κουρκουμά ή κάποιος που αγαπά το νερό.

31. Kaavya:

Επίσης γραμμένο ως Kavya, το όνομα είναι και πάλι αρκετά γνωστό και διάσημο ήδη στην Ινδία, εδώ και δεκαετίες μαζί. Kavya σημαίνει μουσική, καθώς και ποίηση. Προέρχεται από τις γλώσσες Χίντι και Σανσκριτικά και είναι ένα υπέροχο όνομα Mrigasira Nakshatra 1st pada.

32. Κάιρα:

Το όνομα Kaira σημαίνει κάποιος που είναι μοναδικός και πάντα ήρεμος και ειρηνικός. Συμβολίζει επίσης ευχάριστο και όμορφο. Είναι ένα νέο και σύγχρονο σπάνιο όνομα κοριτσίσματος που πρέπει να δοκιμάσετε. Αυτά είναι επίσης υπέροχα ονόματα Mrigasira Nakshatra για ένα κορίτσι.

33. Καλάπι:

Αν θέλετε κάτι που είναι και πάλι σπάνιο και καθόλου γνωστό για το όνομα του μικρού κοριτσιού σας, τότε αυτό το όνομα θα ήταν τόσο όμορφο όσο και μοναδικό. Καλάπι σημαίνει παγώνι και αηδόνι. Είναι ένα σύγχρονο όνομα κοριτσιού που πρέπει να δοκιμάσετε. Δεν είναι γλυκό?

34. Καλαβάτι:

Γράφεται επίσης ως Καλαβάθι, προέρχεται από τις μυθολογίες της ινδουιστικής θρησκείας, που σημαίνει Θεά Παρβάθι. Εναλλακτικά, το Καλαβάθι σημαίνει επίσης καλλιτεχνικό.

35. Καλπάνα:

Το όνομα Kalpana προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα, η οποία είναι δημοφιλής σε πολλές πολιτείες της Νότιας Ινδίας. Kalpana σημαίνει δημιουργικότητα, ιδέα και φαντασία.

36. Kalyani:

Το όνομα Kalyani για κορίτσια και γυναίκες είναι ένα αρκετά αρχαίο και παλιό όνομα. Ωστόσο, παραμένει ουσιαστικό και διαχρονικό με τις κλασικές του αποχρώσεις. Kalyani σημαίνει ευοίωνο ή περιουσία.

37. Καμάλα:

Το Kamala είναι και πάλι ένα τέτοιο όνομα που πολλοί γνωρίζουν. Ωστόσο, παραμένει πάντα ξεχωριστό και καλλιτεχνικό, δεδομένης της σημασίας του – Kamala σημαίνει λουλούδι ή λουλούδι λωτού. Συμβολίζει επίσης το πάθος, την ομορφιά και την ευημερία. Δεν είναι χαριτωμένο και γλυκό?

38. Κάντσι:

Το όνομα Kanchi είναι ένα ουσιαστικό αλλά όχι πολύ γνωστό όνομα στην Ινδία. Kanchi σημαίνει λαμπρός. Είναι επίσης τοπωνύμιο προσκυνήματος στην πολιτεία Ταμίλ Νάντου

39. Κάνια:

Το όνομα Kanya στα Χίντι σημαίνει κόρη ή καθαρή κυρία. Είναι ένα σπάνιο αλλά γνωστό όνομα στις περιοχές της βόρειας Ινδίας.

40. Καρίσμα:

Karishma στη γλώσσα Χίντι σημαίνει γοητεία και ομορφιά. Το όνομα συμβολίζει επίσης την εύνοια ή ένα θαύμα. Ένα τόσο ουσιαστικό και συναρπαστικό όνομα κοριτσιού δεν είναι.

41. Καρτιαγιάνι:

Το όνομα kartyayani είναι ένα αρχαίο μυθολογικό όνομα, που σημαίνει Θεά Parvathi. Είναι μια δημιουργική και εγγενής επιλογή ονόματος για να ονομάσετε ένα κοριτσάκι κάτω από αυτό το ζώδιο.

42. Κασβί:

Kashvi, ή μπορεί επίσης να ονομαστεί Kashvika, σημαίνει κάποιος που είναι πάντα χαρούμενος, φωτεινός, λαμπερός και λαμπερός. Είναι ένα όμορφο όνομα κοριτσίσματος που προέρχεται από τη γλώσσα Χίντι.

43. Kaushiki:

Kaushiki, επίσης γραμμένο ως Kaushikhi, σημαίνει Θεά Durga. Το όνομα συμβολίζει επίσης τη δύναμη των γυναικών ή κάποιον που είναι θαρραλέο. Είναι ένα μυθολογικό αρχαίο όνομα Χίντι.

44. Kavitha:

Μπορεί επίσης να γραφτεί ως Kavita, είναι ένα διάσημο και αρκετά γνωστό νότιο ινδικό κοριτσάκι και γυναικείο όνομα. Το Kavitha μεταφράζεται κυριολεκτικά σε ποίηση ή ποίημα στη σανσκριτική γλώσσα.

45. Κιάρα:

Το όνομα Kiara είναι μια σύγχρονη και σύγχρονη επιλογή ονόματος για πολλούς νέους και νέους γονείς. Kiara σημαίνει μελαχρινό ή στέμμα. Ακούγεται γλυκό και σύντομο με χαριτωμένη προφορά και νόημα

46. ​​Kinjal:

Πήρε το όνομά του από τις καταβολές της γλώσσας Χίντι και είναι μια σπάνια επιλογή ονόματος μωρού της Βόρειας Ινδίας. Kinjal σημαίνει ο ποταμός της όχθης.

47. Kiranmayi:

Το όνομα Kiranmayi είναι αρκετά δημοφιλές στις νότιες ινδικές πολιτείες από τη σανσκριτική γλώσσα. Το Kiranmayi προέρχεται από το όνομα Kiran που σημαίνει φως. Kiranmayi σημαίνει ακτίνες φωτός.

48. Κίρτι:

Το όνομα Kirti, το οποίο μπορεί επίσης να γραφτεί ως Keerthi, σημαίνει φήμη ή ευτυχία. Συμβολίζει επίσης μια φήμη. Είναι μια δημοφιλής και γνωστή επιλογή ονόματος κοριτσιού.

49. Kiya:

Αν ψάχνετε για ένα πολύ σύντομο και χαριτωμένο όνομα κοριτσιού, αυτό είναι! Kiya! Το Kiya σημαίνει μελωδικό και συμβολίζει την αναπαράσταση του όμορφου πουλιού. Δεν είναι χαριτωμένο?

50. Βεδαντικά:

Το όνομα vedantika σημαίνει κάποιον που έχει κοσμική γνώση και σοφία για τις Βέδες. Άλλες πιθανές αλλοιώσεις αυτού του ονόματος είναι οι Veda, Vedasri και Vedanta. Εάν θέλετε ένα παραδοσιακό όνομα αλλά μοντέρνο, αυτό το όνομα Mrigasira Nakshatra 2nd pada μπορεί να είναι μια καλή επιλογή.

Unisex Baby Names Under Mrigasira Nakshatra:

51. Kiran:

Το όνομα Kiran είναι ένα πολύ δημοφιλές ινδικό όνομα που προέρχεται από τη σανσκριτική γλώσσα. Kiran σημαίνει φως, ακτίνες ή ήλιος. Είναι ένα δημοφιλές μωρό unisex όνομα.

52. Κάλκη:

Το Kalki είναι ένα σπάνιο και μοναδικό unisex όνομα μωρού που σημαίνει Kali Yuga. Το όνομα προέρχεται από τις λέξεις, Kal, που σημαίνει χρόνος. Είναι ένα μοντέρνο όνομα με μυθολογικό και βαθύ νόημα.

53. Κίρτι:

Το όνομα Kirti προφέρεται ως kir-ti. Σημαίνει ευτυχία και φήμη. Ωστόσο, είναι μια unisex παραλλαγή και ιδέα ονόματος για το κορίτσι όνομα Keerthi.

54. Βέντια:

Το όνομα Vedya είναι ένα σύγχρονο και σύγχρονο όνομα με θρησκευτικό και πνευματικό νόημα. Vedya σημαίνει διάσημος, γνώστης και σοφία. Αυτό είναι ένα δημοφιλές όνομα Mrigasira Nakshatra Mithun rasi για θηλυκά μωρά.

55. Κααμούκ:

Είναι ένα άλλο νέο μοντέρνο όνομα που μπορεί να ονομαστεί τόσο για κοριτσάκια όσο και για αγόρια. Kaamuk σημαίνει κάποιος που είναι επιθυμητός, παθιασμένος και έχει πολλή αγάπη. Δεν είναι δροσερό?

Ιδέες ονόματος Mrigasira Nakshatra Twin Baby Girl and Boy:

56. Kaali-kaalika:

Πρόκειται για δίδυμες επιλογές ονόματος κοριτσιού και για τις δύο αδελφές. Kaali σημαίνει νύχτα, και επίσης ένα άλλο όνομα για Kaalimaata, που είναι η θεά Durga. Kaalika σημαίνει γη, ομίχλη και κάποιος που είναι θαρραλέος. Αυτές είναι γενναίες και μοναδικές επιλογές ονόματος για δίδυμα κοριτσάκια.

57. Kahini – Kahita:

Αυτές είναι δίδυμες επιλογές ονόματος αγοριού και κοριτσιού. Kahini σημαίνει κάποιος που είναι πάντα νέος και δυνατός. Kahita, από την άλλη πλευρά, σημαίνει ένα ρητό. Και οι δύο είναι μοναδικές και νέες δίδυμες επιλογές ονόματος μωρού υπό την Mrigasira Nakshatra.

58. Vedika-Vedanshi:

Αυτές είναι οι δίδυμες επιλογές ονόματος κοριτσιού με την πιο χαριτωμένη έννοια. Vedika σημαίνει συνείδηση ​​και κάποιος με ισχυρή πεποίθηση. Vedanshi σημαίνει ένα κορίτσι που έχει κοσμική γνώση και σοφία για τις Βέδες. Αυτό είναι ένα ουσιαστικό αλλά συναρπαστικό μικρό χαριτωμένο δίδυμο μωρό Mrigasira Nakshatra 3rd pada name.

59. Kalash-Kalashree:

Kalash σημαίνει ένα δοχείο νερού ή ένα μπολ γεμάτο νερό. Συμβολίζει επίσης το βάθος. Kalashree ή Kalasri σημαίνει κάποιος που έχει τέχνη και είναι δημιουργικός. Τα δίδυμα ονόματα αγοριών και κοριτσιών είναι πολύ σημαντικά και προέρχονται από τη σανσκριτική γλώσσα

60. Κανάκ – Κανάν:

Και τα δύο είναι δίδυμα ονόματα αγοριών. Κανάκ σημαίνει χρυσός και σιτάρι. Το Kanan, από την άλλη πλευρά, σημαίνει σκοτεινό δάσος ή κήπος. Και οι δύο είναι σύγχρονες και σημαντικές, αλλά σπάνιες επιλογές ονόματος αγοριού για δοκιμή.

Με αυτά τα ονόματα μωρών Mrigasira nakshatra, ελπίζουμε να έχετε βρει την τέλεια και ιδανική εφαρμογή για να ονομάσετε το μικρό σας. Τα ονόματα είναι πάντα ξεχωριστά και πολλές έρευνες γίνονται για να βρεθεί το σωστό και κατάλληλο όνομα. Με τις σημαντικές και σύγχρονες επιλογές ονομάτων μας, ελπίζουμε να έχετε βρει το «ένα».

Αποποίηση ευθυνών:

Όλα τα παραπάνω ονόματα έχουν τις έννοιές τους ανάλογα με το πλαίσιο και την ώρα. Αυτές οι έννοιες και τα σύμβολα μπορεί να αλλάξουν σύμφωνα με διαφορετικούς πολιτισμούς, χώρες, περιοχές και γλώσσες. Σας συμβουλεύουμε να πραγματοποιήσετε την εκτεταμένη έρευνά σας προηγουμένως για να κατανοήσετε τις διάφορες ερμηνείες που επισυνάπτονται στο όνομα.