9 Καλύτερες ιδέες και δραστηριότητες για οικογενειακά σχέδια για παιδιά

Ο καθένας από εμάς σκέφτεται τι να κάνει κατά τη διάρκεια των διακοπών, οπότε εδώ είναι μια καλή ιδέα για αυτό και αυτό είναι οικογενειακές χειροτεχνίες. Κάποιος μπορεί να περάσει τον ελεύθερο χρόνο ή τις διακοπές του κάνοντας οικογενειακές δουλειές. Είναι πραγματικά τόσο διασκεδαστικό να το κάνεις που κανείς δεν μπορεί να φανταστεί. Αν ψάχνετε για το πάρτι γενεθλίων, τότε μπορείτε να το κάνετε πιο ξεχωριστό, ετοιμάζοντας μερικά καλά διακοσμητικά αντικείμενα με θέματα.

Καλύτερα οικογενειακά σχέδια και ιδέες για παιδιά και παιδιά προσχολικής ηλικίας:

Εδώ είναι μερικές από τις οικογενειακές ιδέες ή σχέδια χειροτεχνίας,

1. Οικογενειακή εκτύπωση χειροτεχνίας:

Οικογενειακή εκτύπωση χειροτεχνίας

Αυτό το είδος τέχνης είναι καλό για παιδιά προσχολικής ηλικίας όπου μπορεί κανείς να έχει εκτυπώσεις στο χέρι κάθε μέλους της οικογένειας. Για αυτό θα χρειαστεί τα λίγα πράγματα όπως χαρτί, μολύβια, ψαλίδι, οικογενειακή εκτύπωση επίσης. Ανιχνεύστε το χέρι κάθε μέλους της οικογένειας, κόψτε την εκτύπωση στο κέντρο, μπορείτε να γράψετε για την οικογένειά του. Τρυπήστε την τρύπα στο πάνω και στο κάτω μέρος του κάθε χεριού και συνδέστε τα για να σχηματίσουν μια μακριά αλυσίδα εκτυπώσεων χεριών και τώρα είναι έτοιμο!

2. Glow and Dark Message Family Design:

Glow and Dark Message Family Design

Εάν κάποιος ενδιαφέρεται να καλωσορίσει ένα ειδικό άτομο σε αυτό το σπίτι, τότε μπορεί να σχεδιάσει να το κάνει, σχεδιάζοντας λάμψη και σκοτεινό σήμα μηνύματος. Για αυτό κάποιος θα χρειαστεί μπαστούνια λάμψης και στη συνέχεια μπορεί να προετοιμάσει αυτό το σκάφος για το άτομο.

3. Χειροτεχνία οικογενειακού δέντρου:

Οικογενειακό δέντρο χειροτεχνίας

Αυτές είναι οι οικογενειακές διασκεδαστικές χειροτεχνίες για νήπια που αναγνωρίζουν τα μέλη της οικογένειάς τους και είναι έτοιμα να κατανοήσουν τη σχέση. Για αυτό θα χρειαστεί χαρτί, ψαλίδι, ταινία και οικογενειακές φωτογραφίες και παστέλι. Κόψτε τη φωτογραφία της γιαγιάς ή του παππού και επικολλήστε την. Στη συνέχεια, κόψτε και επικολλήστε ξανά τη φωτογραφία άλλων μελών της οικογένειας και επικολλήστε με αυτόν τον τρόπο το οικογενειακό σας δέντρο.

4. Φόντο αυτοκόλλητο κρεβατοκάμαρας:

Κρεβατοκάμαρα αυτοκόλλητο φόντο

Αν κάποιος θέλει να διακοσμήσει το υπνοδωμάτιό του, μπορεί να σκεφτεί να βάλει διαφορετικούς τύπους αυτοκόλλητων στον τοίχο. Θα ήταν πραγματικά πολύ διασκεδαστικό να το κάνουμε. Απλώς εκτυπώστε το πρότυπο της επιλογής σας και κολλήστε αυτοκόλλητα στο πρότυπο και θα κάνει μια υπέροχη εικόνα.

5. Τελεφερίκ:

Τελεφερίκ σκάφη

Αυτό το απλό όχημα βοηθά τα παιδιά να παίζουν γύρω από το οποίο γίνεται και το παιχνίδι για αυτά. Για αυτό πρέπει κάποιος να κόψει ανοίγματα παραθύρων και στις τέσσερις πλευρές του κουτιού. Στη συνέχεια, διπλώστε ένα από τα θραύσματα χαρτονιού και κολλήστε το στην κορυφή για να κάνετε τελεφερίκ. Στη συνέχεια, χρησιμοποιήστε ταινία για να στερεώσετε το κοντό καλαμάκι στην κάτω πλευρά του καλωδίου. Κολλήστε τα ξυλάκια Popsicle τώρα το τελεφερίκ σας έτοιμο για παιχνίδι.

6. Οικογενειακή χειροτεχνία εκτύπωσης και αποτυπώματος:

Οικογενειακή χειροτεχνία εκτύπωσης και αποτυπώματος

Είναι ένα από τα οικογενειακά σκάφη για παιδιά όπου μπορούν να τοποθετήσουν το χρωματικό αποτύπωμα και το αποτύπωμα της οικογένειάς τους σε ένα κομμάτι χαρτί. Τα παιδιά θα απολαύσουν και θα τα αφήσουν να σας βοηθήσουν δημιουργώντας αυτήν την ιδέα.

7. Φανάρια γοργόνας και νεράιδας:

Γοργόνα και Νεράιδα Φανάρια

Χρησιμοποιώντας βάζα τροφίμων, φώτα που λειτουργούν με μπαταρία και άλλα πράγματα διακόσμησης μπορείτε να φτιάξετε ένα υπέροχο φανάρι νεράιδας όπως η γοργόνα. Βοηθούν επίσης στη διακόσμηση του δωματίου ή στο δείπνο με τα κεριά με την οικογένεια.

8. Οικογενειακές μαριονέτες:

Οικογενειακές μαριονέτες

Αυτές οι τέχνες με θέμα την οικογένεια είναι βασικά για παιδιά όπου μπορούν να κόψουν μια εικόνα του μέλους της οικογένειας και να χρησιμοποιήσουν το πολύχρωμο χαρτί και στη συνέχεια τα παιδιά μπορούν να προσθέσουν όποια μέλη της οικογένειας επιθυμούν. Και συνδέστε τα σε ξυλάκια Popsicle και ορίστε.

9. Οικογενειακό σπίτι:

Οικογενειακό σπίτι

Τα μικρά παιδιά θα απολαύσουν πολύ αν έχουν μικρό σπίτι φτιαγμένο από μια τέχνη. Για αυτήν την οικογένεια χειροτεχνίας, πρέπει να κόψουν το σχήμα του σπιτιού σε χαρτόνι και να κάνουν το σχέδιο του σπιτιού και να επικολλήσουν φωτογραφίες των μελών της οικογένειας πάνω τους.

Εκπλήξτε τους γονείς σας με τις μοναδικές χειροποίητες οικογενειακές χειροτεχνίες. θα πάρετε όλα τα πράγματα στον προϋπολογισμό σας. Δοκιμάστε μερικές εξατομικευμένες οικογενειακές χειροτεχνίες για παιδιά χρησιμοποιώντας και τις οικογενειακές σας φωτογραφίες. Αυτά είναι μερικά είδη οικογενειακών σχεδίων και οικογενειακών χειροτεχνικών δραστηριοτήτων που θα λάβετε επίσης μέσω διαδικτυακής έρευνας στο Διαδίκτυο.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.