9 καλύτερα μέρη του μήνα του μέλιτος στο Uttaranchal με λεπτομέρειες

Το Uttaranchal που είναι λοφώδες έδαφος είναι το καλύτερο για έναν τέλειο μήνα του μέλιτος. Ο τόπος διαθέτει μεγάλη και γαλήνια θέα στα Ιμαλάια και τον πολιτιστικό πλούτο της περιοχής. Η περιοχή της πανέμορφης περιοχής, της φανταστικής άγριας ζωής και της πνευματικής αγιότητας κάνει για υπέροχες διακοπές. Δεν έχει σημασία πότε παντρεύεστε, αλλά η επίσκεψη στο Uttaranchal με τον σύντροφό σας θα ήταν μια αιώνια εμπειρία. Οι συναρπαστικοί σταθμοί λόφων με χαμηλή θερμοκρασία και ευχάριστες καιρικές συνθήκες είναι ιδανικοί για νεόνυμφο ζευγάρια και μήνα του μέλιτος. Είναι ένα ασφαλές μέρος για να επισκεφθείτε για μήνα του μέλιτος καθώς το τοπίο είναι εμπλουτισμένο με τα θαύματα της ομορφιάς της φύσης. Παρακάτω παρατίθενται μερικοί από τους καλύτερους προορισμούς για μήνα του μέλιτος στο Uttaranchal για το τέλειο ξεκίνημα του γάμου σας.

Όμορφες εικόνες Μέρη του μέλιτος στο Uttaranchal:

1. Εθνικό πάρκο Valley of Flowers:

Εθνικό πάρκο Valley of Flowers

Η όμορφη κοιλάδα είναι ευρέως γνωστή για διαφορετικά είδη χλωρίδας και πανίδας και μαγευτικά λιβάδια αλπικών λουλουδιών. Αυτή η πλούσια ποικίλη περιοχή είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να χαρείτε τη φύση και την ομορφιά της. Κάποιος μπορεί να ταξιδέψει στο μέρος για να εξερευνήσει περισσότερα. Η κοιλάδα της μαγείας που κόβει την ανάσα είναι από τα καλύτερα μέρη του μήνα του μέλιτος στο Uttaranchal.

2. Εθνικό πάρκο Jim Corbett:

Μέρη του μέλιτος στο Uttaranchal - Εθνικό Πάρκο Jim Corbett

Το εθνικό πάρκο είναι ένα σημαντικό τουριστικό αξιοθέατο και το σπίτι για πολλές τίγρεις. Ένα σαφάρι τζιπ είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξερευνήσετε την ομορφιά και την ερημιά του. Δεν υπάρχει καλύτερο μέρος από την παρθένα φύση για να ανακαλύψετε την αγάπη και τον ρομαντισμό.

3. Nainital Lake:

Nainital Lake

Η λίμνη Nainital με τη φυσική της ομορφιά, το ήσυχο περιβάλλον και το γλυκό νερό την καθιστούν απαραίτητη. Περιβάλλεται από πλούσια χλωρίδα και πανίδα που προσθέτει ομορφιά στη λίμνη. Με τις διαθέσιμες εγκαταστάσεις για γιοτ, είναι η τέλεια απόδραση για έναν ρομαντικό μήνα του μέλιτος με τον αγαπημένο σας.

4. Εθνικό Πάρκο Rajaji:

Εθνικό Πάρκο Rajaji

Το εθνικό πάρκο κατέχει τα Shiva likes, τα οποία είναι τα βήματα των Ιμαλαΐων και είναι ένα απόθεμα τίγρης. Η πλούσια χλωρίδα και πανίδα του κάνει ένα εκπληκτικό ταξίδι προορισμού.

5. Νάντα Ντέβι:

Νάντα Ντέβι

Το δεύτερο ψηλότερο βουνό έχει μαγευτικό τοπίο για να κάνει κάθε μήνα του μέλιτος εξαιρετικά ξεχωριστό. Υπάρχει το εθνικό πάρκο Nanda Devi κοντά στην κορυφή με τη φύση και την ομορφιά της. Πηγαίνετε για πεζοπορία και ορειβασία με τον σύντροφό σας και ενισχύστε τον δεσμό σας.

6. Mussorie:

Mussorie

Αυτό το όμορφο μέρος που ονομάστηκε «Βασίλισσα των Λόφων» προσελκύει χιλιάδες τουρίστες όλο το χρόνο. Δεν μπορεί να γίνει καλύτερο από αυτόν τον μικρό ρομαντικό σταθμό λόφων να έχετε το μήνα του μέλιτος με τον σύντροφό σας. Μπορείτε να περπατήσετε γύρω από το όμορφο μέρος, να ακολουθήσετε το σχοινί και να ψωνίσετε με την ψυχή σας.

7. Ναός Kedarnath:

Ναός Kedarnath

Ένας από τους πιο διάσημους ναούς αφιερωμένους στον Λόρδο Σίβα, βρίσκεται στις χιονισμένες περιοχές στα Ιμαλάια. Χτίστηκε από τον Adi-Shankaracharya και μια ανηφόρα στον ναό είναι ένα περιπετειώδες και θρησκευτικό ταξίδι.

8. Σημείο προβολής χιονιού:

Snow View Point

Η θέα στο χιόνι είναι ένα από τα πιο δημοφιλή τουριστικά σημεία της πόλης. Παρέχεται ένα ταξίδι με σχοινί για να δείτε τη λίμνη Nainital και τη γύρω μαγευτική περιοχή. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σημεία του μήνα του μέλιτος στο Uttaranchal.

9. Abbott Mount:

Abbott Mount

Είναι ένας σταθμός λόφου που βρίσκεται σε υψόμετρο 6400 πόδια πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και αποτελεί το ιδανικό μέρος για να βρίσκεστε σε μήνα του μέλιτος. Η γραφική ομορφιά που το περιβάλλει μαζί με τα πευκοδάση στα οποία καλύπτεται και η θέα στα Ιμαλάια είναι κάτι που θα οδηγήσει το μήνα του μέλιτος σε ένα εντελώς διαφορετικό επίπεδο εμπειρίας. Επισκεφθείτε την εκκλησία που βρίσκεται ανάμεσα στα πυκνά δάση.

Το Uttaranchal είναι μια χώρα με υπέροχη φυσική ομορφιά και γαλήνια πνευματικότητα. Ο χώρος είναι ένας τέλειος συνδυασμός ρομαντισμού, ηρεμίας και αναζωογόνησης. Με έναν αέρα ενθουσιασμού, φρεσκάδας και αγάπης, αυτό είναι μια απόλαυση για όλα τα ζευγάρια που σχεδιάζουν το ταξίδι του μέλιτος. Αυτά είναι μερικά από τα καλύτερα μέρη του μήνα του μέλιτος στο Uttaranchal που μπορείτε να επισκεφθείτε πριν τελειώσει το έτος ή να το προγραμματίσετε για διακοπές Πρωτοχρονιάς. Κάντε αναμνήσεις για όλη τη ζωή και απολαύστε τον μήνα του μέλιτος στα θαύματα της φύσης.