9 καλύτερα φυσικά σαμπουάν διαθέσιμα στην Ινδία

Όλοι γνωρίζετε ότι τα φυσικά σαμπουάν δεν περιέχουν χημικά χωρίς να προσφέρουν παρενέργειες. Στις μέρες μας, πολλοί άνθρωποι αντιμετωπίζουν την τριχόπτωση λόγω του αριθ. παραγόντων. Ένας από τους κύριους λόγους είναι η υπερβολική χρήση σκληρών σαμπουάν με βάση χημικά. Ως εκ τούτου, σε αυτό το άρθρο έχω δώσει μια λίστα με κορυφαία φυσικά σαμπουάν που είναι χρήσιμα για να επιλέξετε το καλύτερο. Είναι πολύ σημαντικό για εσάς να ελέγξετε τη λίστα των συστατικών ενώ αγοράζετε σαμπουάν επειδή τα θειικά άλατα, οι σιλικόνες και τα parabens κ.λπ. χαλούν τα μαλλιά σας καθώς και τα μαλλιά σας ξηραίνονται και καταστρέφονται.

Κορυφαία 9 φυσικά σαμπουάν που διατίθενται στην Ινδία:

Ας πρέπει να δούμε τα φυσικά σαμπουάν στην Ινδία.

1. Himalaya Anti Pandruff Shampoo:

φυσικά σαμπουάν

Σε αυτό το προϊόν, είναι διαθέσιμη η περιεκτικότητα σε αλόη βέρα που είναι πολύ χρήσιμη για την υφή του τύπου των μαλλιών σας. Αυτό είναι εύκολα διαθέσιμο στην αγορά και το πιο εξαιρετικό για πρόβλημα τριχόπτωσης. Περιέχει επίσης λάδι από δέντρο τσαγιού που θρέφει τη ρίζα και το σπάσιμο. Αυτό το σαμπουάν είναι απαλλαγμένο από SLES και paraben, επομένως χρησιμοποιώντας αυτό, τα μαλλιά φαίνονται ζωντανά και λαμπερά.

2. Σαμπουάν Patanjali Kesh Kanti από τον Baba Ram Dev:

Σαμπουάν Patanjali Kesh Kanti

Αυτό το σαμπουάν είναι εξαιρετικό για την αναγέννηση των μαλλιών, που είναι πιο δημοφιλές αυτές τις μέρες στα κορίτσια. Αυτό το σαμπουάν είναι κατάλληλο για αρκετά λιπαρά μαλλιά και μπορεί να προσφέρει λαμπερά καθώς και γυαλιστερά μαλλιά και επιπλέον ελέγχει τη λιπαρότητα. Αυτό το σαμπουάν είναι εντελώς φυτικό καθώς περιέχει ενεργά στοιχεία όπως Jatamansi, Amla, Neem, Bhringraj, Giloy, Haldi, Reetha, και Shikakai κ.λπ..

3. Nature’s Essence Purifying Neem and Aloe Vera Shampoo:

Σαμπουάν Neem και Aloe Vera που καθαρίζουν την ουσία της φύσης

Είναι ένα από τα πιο απαλά και πιο ήπια σαμπουάν που είναι διαθέσιμα στην αγορά, ωστόσο δεν θα μείνει ποτέ πίσω για να κάνει το τριχωτό της κεφαλής σας εντελώς καθαρό. Ακόμα οι κλειδαριές των μαλλιών σας θα μετατραπούν σε πολύ λείες συν απαλές. Τα σγουρά μαλλιά σας θα είναι απλά βολικά με αυτό το σαμπουάν με Αλόη Βέρα. Μπορείτε επίσης να αποκτήσετε μια βαθιά συνέπεια κλιματισμού με αυτό.

4. Paul Mitchell Awapuhi Wild Ginger Moisturizing Lather Shampoo:

Σαμπουάν Paul Mitchell

Είναι επίσης εξαιρετικό οργανικό σαμπουάν για ξηρά μαζί με ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αυτό το σαμπουάν δεν περιλαμβάνει θειικό άλας αλλά αναπτύσσεται με πρωτεΐνες κερατίνης. Αυτή η συντήρηση πρωτεϊνών κερατίνης μαζί με την αναδόμηση των άκρων των χαλασμένων μαλλιών. Αυτό βοηθά στην ενυδάτωση και ενυδατώνει τα μαλλιά καθώς και στο χρώμα των μαλλιών.

5. Σαμπουάν Clinic Plus Strong and Long Health:

Clinic Plus Ισχυρό και Μακρύ Σαμπουάν Υγείας

Αυτό είναι πολύ διάσημο καθώς και ένα εξαιρετικό προϊόν που έχει την ειλικρίνεια των πρωτεϊνών γάλακτος που ενισχύουν τα μαλλιά. Αυτό το σαμπουάν προσδιορίστηκε επίσης ως σαμπουάν ανάπτυξης μαλλιών. Λειτουργεί πραγματικά από το επίπεδο θεμελίωσης για την επίλυση των προβλημάτων των μαλλιών σας καθώς και για ογκώδη μαλλιά χωρίς προβλήματα. Βοηθά στη διακοπή της τριχόπτωσης με συνεχή θεραπεία.

6. Καρύδια σαπουνιού φυσικού λαδιού από φυσικό σαμπουάν:

Σαπούνι από φυσικό λάδι από φυσικό σαμπουάν

Αυτό το σαμπουάν παρασκευάζεται από μούρα σαπουνιού συν βιολογικούς ξηρούς καρπούς και αυτό είναι πιθανώς το σχεδόν όλο βιολογικό σαμπουάν που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Αυτό το οργανικό σαμπουάν περιλαμβάνει κυρίως αιθέριο έλαιο και επομένως σαμπουάν με βάση το λάδι. Επιτυγχάνει το χαμηλότερο από όλα τα οργανικά σαμπουάν σε επίπεδο τοξικότητας και πιθανώς αυτό εξηγεί γιατί οι άνθρωποι έχουν απαλλαγεί εντελώς από κάθε πρόβλημα μαλλιών ή τριχωτού της κεφαλής ενώ χρησιμοποιούν αυτό το προϊόν.

7. Σαμπουάν Aroma Magic Triphla:

Σαμπουάν Aroma Magic Triphla

Αυτό το προϊόν παρασκευάζεται από 100% φυσικά συστατικά καθώς και φράση ως ένα από τα κορυφαία για τη διεύρυνση των μαλλιών. Αυτό είναι γεμάτο με reetha, shikakai και Amla, που καθαρίζουν βαθιά το τριχωτό της κεφαλής και εξαλείφουν την περίσσεια λιπαρότητας. Όχι για ξηρές τρίχες. Η πτώση των μαλλιών μειώνεται και εδώ είναι μια ώθηση στην ταχύτητα ανάπτυξης με τακτική χρήση. Αυτό το οργανικό σαμπουάν θρέφει τους θύλακες των μαλλιών.

8. Trichup Herbal Shampoo:

Σαμπουάν βοτάνων Trichup

Σε αυτό το σαμπουάν από βότανα, υπάρχουν φυσικές ιδιότητες της Αλόης Βέρα. Τα μαλλιά σας θα μετατραπούν σε πραγματικά ενυδατωμένα και θρεπτικά. Αυτό το σαμπουάν είναι το καλύτερο και ιδανικό για ευαίσθητο τριχωτό της κεφαλής. Είναι ήπιο για το τριχωτό της κεφαλής που εκτιμάται πραγματικά. Αυτό το δημοφιλές σαμπουάν βοηθά στη διατήρηση της ισορροπίας υγρασίας των μαλλιών.

9. Σαμπουάν Vaadi Herbals Amla Shikakai:

Σαμπουάν Vaadi Herbals Amla Shikakai

Είναι ένα από τα καλύτερα οργανικά σαμπουάν για την ανάπτυξη των μαλλιών από το Vaadi Herbals που πιστεύεται ότι λειτουργεί καλά για τη βελτίωση του τριχωτού της κεφαλής καθώς περιέχει εκχύλισμα shikakai. Ενισχύει επίσης τους θύλακες των τριχών επειδή κρατά την αφαίρεση του amla.