Κορυφαία 9 σαμπουάν δέντρων τσαγιού

Ένα αιθέριο έλαιο και το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως στη φαρμακευτική βιομηχανία, τα καλλυντικά και τα πλυσίματα δέρματος είναι γνωστά ως έλαιο δέντρων τσαγιού. Χρησιμοποιείται σε πολύ χαμηλές συγκεντρώσεις και λαμβάνεται από φύλλα Melaleuca alternifolia. Είναι πολύ γνωστό για τις αντισηπτικές και αντιβακτηριακές του ιδιότητες. Αυτό το λάδι βοηθά στην απομάκρυνση της ακμής και των κηλίδων. Χρησιμοποιείται για την αντιμετώπιση προβλημάτων μαλλιών όπως φαγούρα στο τριχωτό της κεφαλής, πιτυρίδα, ψείρες και έρπητα κ.λπ. Αυτά τα σαμπουάν είναι εύκολα διαθέσιμα καταστήματα καλλυντικών και μπορούμε να τα παραγγείλουμε μέσω διάσημων ιστοσελίδων καλλυντικών.

Μερικά από τα σαμπουάν τσαγιού είναι τα ακόλουθα:

1. Avalon Organic Tea Tree Shampoo:

Σαμπουάν από δέντρο τσαγιού 1

Όπως γνωρίζουμε ότι το σαμπουάν δέντρων τσαγιού δρα ως αντιφαρμακευτικό για όλα τα προβλήματα μαλλιών. Αυτό το σαμπουάν τσαγιού μπορεί να ειπωθεί ως νικητής. Επειδή λύνει το πρόβλημα της φαγούρας του τριχωτού της κεφαλής, μειώνει τις νιφάδες του δέρματος και απαλλάσσεται από τη μεγάλη πιτυρίδα. Δεδομένου ότι περιέχει επαρκείς ποσότητες εκχυλισμάτων ελαίου δέντρου τσαγιού για να γίνει ένα αποτελεσματικό σαμπουάν.

2. Σαμπουάν Avon Naturals Tea Tree And Mint Anti Pandruff Shampoo:

Σαμπουάν από δέντρο τσαγιού 2

Η Avon λανσάρει ένα νέο σαμπουάν που δεν είναι άλλο από το σαμπουάν Avon Naturals Tea Tree and Mint Anti Dandruff Shampoo. Με τη βοήθεια του ελαίου δέντρου τσαγιού αφαιρεί την πιτυρίδα ενώ το περιεχόμενο της μέντας αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής και ανακουφίζει από τον κνησμό του τριχωτού της κεφαλής.

3. Giovanni Shampoo Tea Tree Triple Treat:

Σαμπουάν τσαγιού 3

Είχαμε πολλά προϊόντα του Giovanni, όπως τα σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα, περιλαμβάνει ακόμη και προϊόντα από λάδι δέντρων τσαγιού. Το νέο προϊόν του είναι το τριπλό κερασάκι σαμπουάν Giovanni που αναζωογονεί την πιτυρίδα. Αποτρέπει ακόμη και το στέγνωμα του τριχωτού της κεφαλής και του ξεφλουδισμένου δέρματος. Μπορεί να ειπωθεί ως το καλύτερο προϊόν που ταιριάζει σε όλους τους τύπους μαλλιών. Είναι επίσης σαμπουάν χωρίς θειικά άλατα. Επωφελούμαστε με δύο τρόπους.

4. Σαμπουάν ελέγχου πιτυρίδας Fabindia Tea Tree:

Σαμπουάν δέντρων τσαγιού 4

Το σαμπουάν πιτυρίδας Fabindia tea tree είναι ένα αποτελεσματικό σαμπουάν που καθαρίζει την πιτυρίδα και μειώνει ακόμη και το ξεφλουδισμένο δέρμα. Είναι ένα ήπιο σαμπουάν, μπορεί να χρησιμοποιηθεί τακτικά χωρίς κανένα πρόβλημα όπως το να σκεφτείς αν βλάπτει τα μαλλιά ή όχι. Η τριχόπτωση μπορεί να μειωθεί με αυτό το σαμπουάν.

5. Paul Mitchell Tea Tree Special Shampoo:

Σαμπουάν δέντρων τσαγιού 5

Ο Paul Mitchell έχει κερδίσει πολλές γυναικείες καρδιές με τα προϊόντα τους. Το να είσαι σαμπουάν από τον Πολ Μίτσελ, οι γυναίκες κυριεύονται από αυτό, γιατί λύνει ζητήματα πιτυρίδας. Δεν επιλύει μόνο τα θέματα πιτυρίδας αλλά χειρίζεται καλά τα χαλασμένα μαλλιά και εμποτίζει την υγρασία.

6. Health Aid Tea Tree Shampoo:

Σαμπουάν δέντρων τσαγιού 6

Το σαμπουάν δέντρων τσαγιού βοηθείας υγείας είναι γνωστό ως αποτελεσματικό καθαριστικό αφού το κύριο συστατικό του είναι το έλαιο τσαγιού. Χαρίζει απαλά και λαμπερά μαλλιά και επίσης απαλλάσσει από την πιτυρίδα. Έτσι, τα άτομα που υποφέρουν από ξηρά μαλλιά, πρόβλημα πιτυρίδας μπορούν να μετακινηθούν σε σαμπουάν για τσάι με βοήθεια υγείας, επειδή δύο προβλήματα μπορούν να λυθούν με ένα πρόβλημα.

7. Σαμπουάν Aroma Treasure Tea Tree:

Το σαμπουάν Aroma treasure tea tree έχει την ισορροπημένη φόρμουλα που καθαρίζει το τριχωτό της κεφαλής και εξαλείφει τα υπάρχοντα σωματίδια πιτυρίδας. Η καθαριστική του δράση είναι πολύ λεπτή που εξασφαλίζει απαλά ογκώδη και λαμπερά μαλλιά.

8. Jason Natural Tea Tree Scalp Normalizing Shampoo:

Είναι κανονικοποιητικό σαμπουάν το οποίο χρησιμοποιείται αρκετά απαλό μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάθε μέρα. Ελαχιστοποιεί το ξηρό, ξεφλουδισμένο δέρμα που συσσωρεύτηκε στο τριχωτό της κεφαλής. Περιέχει εκχύλισμα γκρέιπφρουτ που καθαρίζει και ενισχύει τους θύλακες των τριχών. Ανακουφίζει από τη δυσφορία της φαγούρας. Σε αυτό το σαμπουάν όλα τα συστατικά είναι φυσικά και δεν είναι τεχνητά.

9. Σαμπουάν Hobe Naturals Tea Tree:

Το σαμπουάν τσαγιού Hobe Naturals περιέχει έλαιο τσαγιού, φυτικό σύμπλεγμα Bio-Ferm, βιταμίνη Β5 και πρωτεΐνη σιταριού. Καθαρίζει θέματα όπως το ερεθισμένο τριχωτό της κεφαλής, το ξεφλουδισμένο δέρμα και καταπρανει το ξηρό. Είναι χωρίς paraben. Αυτό είναι ένα πλήρες φυσικό προϊόν και δεν περιλαμβάνονται τεχνητά χρώματα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από όλους.