10 παραδοσιακά χτενίσματα με κουλούρι για Saree με λουλούδια

Τα κουλούρια μαλλιών είναι αρκετά ευέλικτα στυλ. Είναι κομψά, vintage και εξαιρετικά στιλάτα. Τα χτενίσματα με κουλούρι για saree που ταιριάζουν σε διαφορετικές περιπτώσεις και ηλικιακές ομάδες είναι εδώ. Σε αυτό το άρθρο, σας λέμε πόσο καλύτερα μπορεί να ταιριάξει κάποιος στα χτενίσματα του Ινδικού κουλούρι για saree. Ενώ οι περισσότεροι από εμάς μπορούν να πάνε καλά με τα κουλούρια και τα κομμωτήρια, απαιτούνται διαφορετικές παραλλαγές κουλουριών για να ταιριάζουν με διαφορετικά σχήματα και περιστάσεις προσώπου. Επιπλέον, τα κουλούρια μαλλιών είναι ένα πολύ ευέλικτο στυλ που μπορεί να ταιριάξει με πολλά γούστα και προτιμήσεις επίσης. Δεδομένου αυτού, εδώ είναι συμβουλές και προτάσεις για το πώς να ταιριάζετε στα χτενίσματα με κουλούρια για saree βήμα προς βήμα. Συνεχίστε την ανάγνωση για να μάθετε περισσότερα για το χτένισμα με κουλούρι στο saree.

10 απλά κουλούρια μαλλιών για Saree:

Εδώ είναι τα δέκα κορυφαία απλά κουλούρια χτένισμα για saree.

1. Παραδοσιακό λουλούδι πλεκτό κουλούρι:

κουλούρι χτένισμα για saree

Αυτό το χτένισμα με κουλούρι για saree είναι αρκετά κομψό και vintage. Φαίνεται εξαιρετικά κομψό και έξυπνο. Ενώ αυτό δεν είναι εύκολο να γίνει και το τελικό αποτέλεσμα είναι αρκετά πανέμορφο και εκπληκτικό σωστά ;! Εδώ τα μαλλιά χτενίζονται τακτοποιημένα και βουρτσίζονται στην αρχή και πλέκονται καλά για να κυλήσουν μέσα σαν κουλούρι. Στη συνέχεια, ασφαλίστε με καρφίτσες και ελαστικά για να βεβαιωθείτε ότι ο κότσος είναι στη σωστή θέση και έχει ασφαλιστεί σωστά. Στη συνέχεια, μπορείτε να πάρετε λουλούδια της επιλογής σας και να το διακοσμήσετε παντού γύρω από το κουλούρι. Εδώ φαίνονται λευκά τριαντάφυλλα και λουλούδια.

2. Στυλ νυφικού κουλούρι:

κουλούρι χτένισμα για saree με λουλούδια

Αυτός ο ινδικός κότσος μαλλιών για saree είναι εντελώς εκπληκτικός και πανέμορφος. Αυτό φαίνεται στο νυφικό αειθαλές look. Η νύφη φαίνεται να φοράει αυτό το στυλ στην παραπάνω εικόνα και μας αφήνει απόλυτα δέος με το στιλ και ταιριάζει καλά. Αυτό μπορεί να φορεθεί ακόμη και την ημέρα D του γάμου. Διακοσμήστε το με λουλούδια της επιλογής σας και δοκιμάστε αυτό. Το κουλούρι είναι εντελώς καλυμμένο με λουλούδια εδώ.

3. Απλό κουλούρι για γυναίκες στη μέση ηλικία:

χτενίσματα με κουλούρι για saree βήμα προς βήμα

Αυτό το χτένισμα με κουλούρι είναι από τις πιο απλές εμφανίσεις που έχουμε συναντήσει. Αυτό το στυλ είναι εξαιρετικά απλό και αρκετά ευέλικτο επίσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να τυλίξετε ένα κουλούρι σφιχτά και να το καρφώσετε καλά περιτριγυρισμένο με λουλούδια τριγύρω. Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον αξεσουάρ μαλλιών ανάμεσα στο κότσο αν το επιθυμείτε. Αυτή είναι μια προσαρμοσμένη εμφάνιση που μπορείτε να δημιουργήσετε για τον εαυτό σας. Αυτή είναι μια εντελώς απλή εμφάνιση και δεν χρειάζεται χρόνος για να το κάνετε επίσης.

4. Πλευρές πλεκτές φουρκέτες:

κουλούρια χτενίσματα για saree

Αυτό το εύκολο χτένισμα με κουλούρι για saree είναι αρκετά απλό να το κάνετε. Αυτό ταιριάζει σε νέες γυναίκες που δεν θέλουν να μπουν σε κανονικές παραλλαγές του κουλούρι και θέλουν να δοκιμάσουν κάτι νέο. Εδώ η πλεξούδα γίνεται από το πλάι και δένεται για να μετατραπεί σε τυλιγμένο τσουρέκι στο τέλος. Προσθέτοντας ένα τριαντάφυλλο ή ένα λουλούδι της επιλογής σας στον κότσο θα ενισχύσει την εμφάνιση και την ομορφιά. Εναλλακτικά μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε κάποιο αξεσουάρ μαλλιών της επιλογής σας.

5. Side Braided Bun Hairstyle:

κουλούρι χτένισμα σε saree

Αυτό το χτένισμα στο πλάι με τσουρέκι με saree είναι ένα άλλο πιο στιλάτο και αγαπημένο μας look. Όλες οι νέες γυναίκες που λατρεύουν να ετοιμάζονται και να δοκιμάζουν νέα στυλ μπορούν να βασιστούν εντελώς σε αυτό το χτένισμα. Τα πλεκτά μαλλιά γίνονται από το πλάι με αξεσουάρ μαλλιών διακοσμημένα και σε αυτό. Ο πλαϊνός κότσος τελειώνει στο τέλος. Ένα λουλούδι ή μια ωραία φουρκέτα μπορεί να δεθεί στο τέλος για να ενισχύσει την εμφάνισή του. Αυτό είναι ένα από τα αγαπημένα μας κομψά κουλούρια για saree

6. Απλό κουλούρι λουλουδιών:

κουλούρι χτένισμα με saree

Αυτή είναι μια άλλη παραλλαγή χτένισμα με κουλούρι με saree. Αυτό το στυλ φαίνεται εντελώς κομψό και είναι η πιο παραδοσιακή εμφάνιση που έχουμε συναντήσει. Αυτό ακολουθείται από πολύ παλιά και εξακολουθεί να είναι μια αειθαλής τάση. Φορέστε ωραίο παραδοσιακό σάρι με αυτό και πάρτε ένα τυλιγμένο τσουρέκι και διακοσμήστε το με ωραία λευκά λουλούδια τριγύρω. Μας δίνει εντελώς χαριτωμένη και κομψή εμφάνιση και μας αρέσει πολύ. Αυτό είναι από τα αγαπημένα μας απλά κουλούρια μαλλιών με saree.

7. Φουσκωμένο κότσο μαλλιών με στυλ αξεσουάρ:

κότσο μαλλιών για saree

Αυτός ο κότσος είναι αρκετά στιλάτος και είναι μια νέα παραλλαγή της παραλλαγής κότσος μαλλιών. Εδώ τα μαλλιά φουσκώνουν σε ψηλότερη πλευρά κοντά στο στέμμα και δένουν καλά. Το κλιπ αξεσουάρ μαλλιών προστίθεται στο πλάι για να προσθέσει στην ομορφιά. Το ακατάστατο τσουρέκι με saree ταιριάζει πολύ σε μοντέρνες εμφανίσεις για γυναίκες που θέλουν να δοκιμάσουν κάτι μοναδικό και στιλάτο για εκδηλώσεις. Αυτό δεν παίρνει καθόλου χρόνο και είναι επίσης εύκολο να γίνει.

8. Απλό στυλ μαλλιών:

στυλ κουλούρι μαλλιών με saree

Αυτό το ακατάστατο χτένισμα με κουλούρι για saree είναι μια άλλη παραλλαγή για εκείνες τις γυναίκες που αναζητούν απλή εμφάνιση. Όλες οι γυναίκες με πολυάσχολο πρόγραμμα που εργάζονται και δεν έχουν πολύ χρόνο να κάνουν μαλλιά και μακιγιάζ μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το lookout. Είναι κομψό με τον δικό του τρόπο και είναι εξαιρετικά απλό που απλά δεν καταναλώνει καθόλου χρόνο. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να δέσετε το κότσο μαλλιών και να προσθέσετε ένα ωραίο κλιπ μαλλιών για να το στερεώσετε στις άκρες.

9. Στυλ κουλούρι με χαμηλά μαλλιά:

κότσο μαλλιών με saree

Αυτό το χτένισμα με χαμηλό κότσο για saree δεν είναι πολύ γνωστό σε πολλούς, αλλά αυτό είναι αρκετά νέο στην τάση και λατρεύει απόλυτα το βλέμμα. Εδώ είναι πώς να φτιάξετε κότσο μαλλιών για saree. Αυτός είναι ένας χαμηλός κότσος που γίνεται κάτω από το λαιμό και τα μαλλιά είναι άθικτα δεμένα γύρω από τον κότσο. Ωραίο αξεσουάρ μαλλιών το οποίο είναι κομψό μπορεί να προστεθεί στο κότσο για να προσθέσει την περαιτέρω εμφάνιση. Αυτό είναι αρκετά απλό και ταιριάζει περισσότερο σε εκείνες τις γυναίκες που θέλουν κομψά στυλ.

10. Πλεκτό κουλούρι:

στυλ κουλούρι για saree

Αυτό είναι μεταξύ κομψών κουλουριών για saree. Η σύγχρονη νεαρή γυναίκα μπορεί να δοκιμάσει αυτή τη μοναδική και κομψή παραλλαγή του κουλουριού που έρχεται στην τάση αυτή τη στιγμή. Η πλεξούδα γίνεται κάτω από το στέμμα των μαλλιών γύρω και από τις δύο πλευρές. Η πλεξούδα μαλλιών και από τις δύο πλευρές τυλίγεται στην κεντρική περιοχή. Τα μαλλιά είναι τυλιγμένα σε κότσο και γίνονται κοντά στο στέμμα και ένα ωραίο ελαστικό μαλλιών είναι δεμένο τριγύρω. Αυτό ταιριάζει απόλυτα στη σύγχρονη νεαρή γυναίκα σε μια κομψή και μοντέρνα εμφάνιση.

Αυτά τα χτενίσματα με κουλούρι για saree είναι από αυτά που είναι αρκετά μοντέρνα και κομψά. Υπάρχουν απλά στυλ κουλούρι και επίσης αρκετά κομψά και κομψά κουλούρια για όλες τις ηλικιακές ομάδες και τις προτιμήσεις των γυναικών. Ως εκ τούτου, μπορείτε εύκολα να δοκιμάσετε κάτι που σας αρέσει περισσότερο ανάλογα με την περίσταση και τις προτιμήσεις. Θα ταίριαζαν στις περισσότερες νεαρές γυναίκες εδώ. Δοκιμάστε το και τα κομπλιμέντα σίγουρα θα σας έρθουν. Επίσης, πείτε μας πώς σας αρέσουν αυτά τα χτενίσματα και τι σας ταιριάζει καλύτερα σε αυτήν τη λίστα.