9 νέα ευρωπαϊκά χτενίσματα για γυναίκες και άνδρες

Η Ευρώπη ήταν στην πρώτη γραμμή της εφεύρεσης τόσων πολλών χτενισμάτων που βλέπουμε στις μέρες μας. Είναι πραγματικά δύσκολο να καταλάβουμε πόσο έχουμε εξελιχθεί όλα αυτά τα χρόνια τόσο πολύ. Νέα εμφάνιση, νέα χτενίσματα παντού. Από το pompadour στο quiff, από το ξεθωριασμένο look στο cropped look – μπορείτε να τα έχετε όλα.

Τα καλύτερα ευρωπαϊκά χτενίσματα για γυναίκες και άνδρες με εικόνες:

Ας δούμε μερικά από τα καλύτερα στυλ που έχει να προσφέρει η Ευρώπη,

1. Κούρεμα Pompadour:

Κούρεμα Pompadour

Αν ψάχνετε να κάνετε ένα ευρωπαϊκό κούρεμα, τότε αποκτήστε απολύτως αυτό το pompadour look. Που πήρε το όνομά της από τη μαντάμ ντε Πομπαντούρ, αυτό το κούρεμα έγινε διάσημο με τον Έλβις Πρίσλεϊ. Το κούρεμα έχει κοντές πλευρές με τα μαλλιά χτενισμένα προς τα πάνω και προς τα πίσω επίσης. Αυτό είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα αντρικά ευρωπαϊκά χτενίσματα.

2. Το χτένισμα Quiff:

Το χτένισμα Quiff

Αν σας αρέσουν τα ευρωπαϊκά σύντομα χτενίσματα, τότε αυτό το όμορφο κούρεμα μπορεί να κάνει το κόλπο. Το Quiff μπορεί να γίνει με διάφορους τρόπους, συμπεριλαμβανομένου του κοντού και του σχήματος ακίδας, καθώς και με ογκώδες αλλά ακατάστατο σχήμα. Οι πιθανότητες είναι ατελείωτες. Είναι πάντα απαραίτητο να κρατήσετε τα υπόλοιπα μαλλιά μικρά για να χωρέσετε τα μεγάλα μπροστινά μαλλιά. Αυτό είναι απολύτως ένα από τα πιο αγαπημένα ευρωπαϊκά χτενίσματα ανδρών.

3. Το ξεθωριασμένο κούρεμα:

Το ξεθωριασμένο κούρεμα

Αν ψάχνετε για ευρωπαϊκά σύντομα κουρέματα, τότε κάντε αυτό το ξεθωριασμένο κούρεμα. Το πιο δημοφιλές ξεθωριασμένο κούρεμα είναι το κωνικό στυλ. Νωρίτερα, τα ξεθωριασμένα κουρέματα χρησιμοποιήθηκαν μόνο για πιο κοντές τρίχες. Τώρα χρησιμοποιείται από όλους τους τύπους μαλλιών. Υπάρχουν επίσης διάφορα είδη ξεθωριασμένων χτενισμάτων για να διαλέξετε. Αυτό το κόψιμο είναι αναμφίβολα ένα από τα καλύτερα νέα ευρωπαϊκά χτενίσματα.

4. Γυρισμένα μαλλιά πίσω:

Slicked Back Hair

Αυτό είναι ένα από τα πιο μοναδικά ευρωπαϊκά κοντά κουρέματα που μπορείτε να βρείτε. Αυτό το κούρεμα περιλαμβάνει πλευρές που είναι είτε κάτω είτε ξεθωριασμένες, ενώ η κορυφή έχει αρκετό μήκος μαλλιών για να χτενιστεί προς το πίσω μέρος του κεφαλιού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε διάφορα προϊόντα μαλλιών όπως πομάδα κλπ. Θα δείχνετε πάντα κομψή και κομψή σε αυτό το κούρεμα.

5. Μοντέρνο Pompadour με υψηλό ξεθώριασμα δέρματος:

Μοντέρνο Pompadour με υψηλό ξεθώριασμα δέρματος

Εάν θέλετε ένα κούρεμα ευρωπαϊκού στιλ, τότε μην κοιτάξετε πέρα ​​από αυτό το χτένισμα. Αυτό το κούρεμα είναι ένα ωραίο μείγμα πομπαντούρ μαζί με ένα ξεθώριασμα που είναι υψηλού τύπου δέρματος. Αυτό που κάνει αυτό το στυλ πιο υπέροχο είναι η μοντέρνα εκδοχή του σε όλα. Έτσι, αυτό είναι απαραίτητο για όποιον κάνει νέο ευρωπαϊκό κούρεμα.

6. High Skin Fade with Comb Over and Beard:

Υψηλή επιδερμίδα ξεθωριάζει με χτένα και γενειάδα

Αν θέλετε να αθληθείτε με ένα χτένισμα Euro, τότε αυτό μπορεί να σας ταιριάζει. Αυτό το κούρεμα έρχεται με ένα ξεθώριασμα που αγκαλιάζει πλήρως το δέρμα και το πάνω μέρος του κεφαλιού έχει κανονικές διαστάσεις μαλλιών που είναι χτενισμένες-δίνοντας στο μπροστινό μέρος μια τέλεια ανύψωση και υφή. Αυτό το κούρεμα φαίνεται υπέροχο ειδικά αν έχετε γένια.

7. Taper Fade with Spiky Hair:

Taper Fade with Spiky Hair

Αν ψάχνετε για κούρεμα σε στιλ ευρώ, τότε αυτό το τρίχωμα τύπου μαλλιών μπορεί να κάνει το κόλπο. Τα πλαϊνά του κεφαλιού είναι μέτρια ξεθωριασμένα, με το πάνω μέρος να έχει μεσαίου μεγέθους τρίχες, εντελώς ισιωμένο και να σου δίνει αυτή την αίσθηση. Αυτό το κόψιμο φαίνεται δροσερό καθώς και κομψό. Υπάρχει πολύ στυλ και μοντέρνα και σε αυτό το κούρεμα.

8. Bob Cut:

Bob Cut

Αν ψάχνετε για τα πιο δημοφιλή ευρωπαϊκά χτενίσματα γυναικείου τύπου, τότε αυτό είναι που πρέπει να πάρετε. Αυτό το κόψιμο bob ήταν εξαιρετικά δημοφιλές στην Ευρωπαία γυναίκα και μπορεί να ταιριάζει στο στυλ σας είτε έχετε ίσια είτε κυματιστά μαλλιά. Αυτό το κόψιμο μπορεί επίσης να λειτουργήσει σε κοντές και μακριές τρίχες επίσης. Αυτό το στυλ φαίνεται πολύ όμορφο και μοντέρνο.

9. Σύντομο στυλ Pixie:

Κοντό στυλ Pixie

Αν θέλετε ένα ευρωπαϊκό χτένισμα γυναικείο κούρεμα, τότε αυτό θα είναι το καλύτερο για να σας κάνει να φαίνεστε νεότεροι και αξιολάτρευτοι. Αυτό το κούρεμα διαθέτει κομμένο χτένισμα που είναι κοντό σε όλο το κεφάλι. Το κούρεμα φαίνεται πολύ όμορφο και υπέροχο επίσης. Αυτή η περικοπή συνιστάται ιδιαίτερα.

Μερικές φορές είναι καλύτερο να αγκαλιάσουμε την αλλαγή, και αυτό είναι που αφορούν αυτά τα στυλ. Το καθένα έχει τα ξεχωριστά χαρακτηριστικά και την εμφάνισή του που θα σας κάνουν πάντα να φαίνεστε δροσεροί και κομψοί. Πολλά από τα δημοφιλή χτενίσματα προέρχονται από την Ευρώπη, οπότε γιατί να μην τα δοκιμάσετε; Αυτή η λίστα θα σας βοηθήσει ακριβώς σε όλα αυτά.