9 Τελευταία χτενίσματα με ξυράφι για κοντά και μακριά μαλλιά

Το χτένισμα ξυραφιού είναι η καλύτερη επιλογή για εκείνες τις γυναίκες και τους άνδρες που έχουν οριακά ίσια κυματιστά μαλλιά, τις περισσότερες φορές αυτό το μοτίβο κούρεμα ξυραφιού δεν λειτουργεί για κανονικούς τύλους μαλλιών. Τα γυναικεία χτενίσματα με κοντό ξυράφι γίνονται με ξυράφι με ίσια άκρη. Αυτό το στυλ χρησιμοποιείται κάθε τόσο ή χρησιμοποιείται για πτυχωτές κλειδαριές ή λεπτές τρίχες επίσης.

Τα καλύτερα χτενίσματα με ξυράφι για γυναίκες και άνδρες με εικόνες:

Εδώ είναι η λίστα με τα κορυφαία 9 χτενίσματα ξυραφιών και επιλέξτε ποιο είναι το κατάλληλο για τα μακριά και κοντά μαλλιά σας.

1. One Length Lob με οδοντωτά άκρα:

One Length Lob με οδοντωτά άκρα

Μια άκρη που είναι κάθε ένα από τα δύο μήκη είναι εξαιρετικά δημοφιλής σε αυτό το σημείο. Εκεί όλα τα μαλλιά με στρώσεις ξυραφιού είναι η ιδανική πινελιά για αυτό το στυλ χαμηλής συντήρησης και αφήνουν τα μαλλιά να φαίνονται εύκολα κομψά. Εάν είστε νεαρή κοπέλα και θέλετε κάποιο διαφορετικό μοτίβο για τρίχες, τότε αυτό θα είναι κατάλληλο για εσάς.

2. Razor Cut Bob με Fringe:

Razor Cut Bob με Fringe

Οι εκρήξεις είναι ένα ταίρι που κατασκευάστηκε στον παράδεισο για αναπήδηση με ξυράφι αφού περιλαμβάνουν πολύ περισσότερη επιφάνεια! Είναι μια εξαιρετική μέθοδος να παίζετε με το στυλ σας και να παρουσιάζετε κάποιες μοντέρνες δονήσεις αν η ντουλάπα σας είναι πιο ανάμεικτη.

3. Straight Razor Haircut:

Κούρεμα ευθεία ξυράφι

Η αιχμηρή ευθεία ξυριστική μηχανή κάνει μια ευθεία κάθετο με μια κακή λεπτομέρεια που θα συμπληρώσει τον τέλειο καλόγουστο ή εξειδικευμένο τρόπο ζωής κάθε άντρα. Τα σπρέι με ασυμμετρία μπορεί να φαίνονται εντελώς διαφορετικά. Η πιο διαδεδομένη απόφαση είναι οι μακρές εκρήξεις που έχουν απομακρυνθεί στην άλλη πλευρά και ένα ιερό που έχει υποχωρήσει από την άλλη.

4. Μήκος ώμου αναστατωμένου:

Tousled Shoulder Length

Τα πεσμένα μεσαίου μήκους μαλλιά ήταν το πιο διάσημο μοτίβο μεταξύ των νεαρών κυριών οποιασδήποτε ηλικίας, αφού ταιριάζει σε ένα ευρύ φάσμα σχημάτων προσώπου και συνδέεται καλά με τους κατάλληλους τρόπους ζωής. Η εξαιρετικά αιχμηρή άκρη δίνει στα άκρα μια αιχμηρή ατμόσφαιρα.

5. Long Razor Cut Layers:

Long Razor Cut Layers

Τα θαυμάσια μαλλιά δεν είναι τα κυριότερα που μπορούν να παίξουν με κουρέματα ξυραφιού για γυναίκες με μακριά μαλλιά, δεν απορρίπτεστε! Ανανεώστε το φτερωτό στυλ παίρνοντας μεγαλύτερα στρώματα. Αν το πρόσωπό σας είναι μακρύ και ίσιο τότε αυτό το χτένισμα μπορεί να τραβήξει την προσοχή της προσωπικότητάς σας.

6. Medium Razor Cut Hairstyle with Fringe:

Μεσαίο χτένισμα με ξυράφι με περιθώρια

Μια κορυφαία περίπτωση των ξυραφιών με το σήμα κατατεθέν – συνδυάζει πολλά στρώματα και μακρά ξυράφια. Αυτό το μεσαίο κούρεμα ξυραφιού δημιουργεί μια εντύπωση και θα ταιριάζει σε κάθε γυναίκα που κλίνει προς πιο έντονα ρούχα.

7. Razor Cut Beachy Bob:

Razor Cut Beachy Bob

Τα χτενίσματα με ξυράφι για κοντά μαλλιά είναι μια φοβερή απόφαση σε περίπτωση που απαιτείτε περισσότερο όγκο στη ζωή σας. Με κομμάτια στρώματα, είναι ένα ενεργητικό και σημερινό κούρεμα ξυραφιού που θα φαινόταν απίστευτο σε κυρίες οποιασδήποτε ηλικίας. Τα νεαρά κορίτσια μπορούν να δοκιμάσουν αυτό το κοντό χτένισμα με ξυράφι για οποιαδήποτε ώρα πάρτι στο κολέγιο.

8. Μακριά μαλλιά με ξυράφι

Μακριά μαλλιά με ξυράφι με κτυπήματα

Μακριά μαλλιά, δεν μπορούσα να φροντίσω λιγότερο. Στυλ ξυράφι όπως αυτά θα επηρεάσουν τη χαίτη σας να φαίνεται γεμάτη, ανεξάρτητα από το αν το πήρατε από τη μητέρα σας. Επαγγελματική συμβουλή – οι εκρήξεις πρέπει να είναι παχιές. Μπορείτε να είστε σίγουροι για αυτό το χτένισμα και να πάρετε μια αντίστοιχη στολή για να εξερευνήσετε την ομορφιά σας στο πλήθος.

9. Παρατεταμένη κοπή ξυραφιού:

Παρατεταμένη κοπή ξυραφιού

Ένα απίστευτο σχέδιο για να συμπληρώσετε και να κάνετε hotshot τις μαύρες τρίχες που σας άγγιξαν με ξυραφάκι είναι να αποκτήσετε χαρακτηριστικά ή balayage. Αυτό είναι ένα υπέροχο χτένισμα για το καλοκαίρι και με διάφορες αποχρώσεις παρόμοιας σκίασης, η προσοχή προσελκύεται από την αισθητική του χτενίσματος.

Το κούρεμα με λεπίδα ξυραφιού είναι πολύ ακριβή και όταν γίνεται σωστά, δίνει τα φυσικά αποτελέσματα σε μοντέρνα χτενίσματα «πλύνε και φορέστε». Όταν κάνετε το κούρεμα ξυραφιού τα μαλλιά σας είναι πιο ταλαντευόμενα και παίρνουν την κίνηση στα μαλλιά.