9 καλύτερα αραβικά χτενίσματα για άνδρες και γυναίκες

Στις μέρες μας, η Arab ήταν η κορυφή στην εκτέλεση των καλύτερων χτενισμάτων. Οι άνθρωποι που κατοικούν στις αραβικές χώρες απολαμβάνουν τεράστια υποστήριξη και στυλ. Τα αραβικά χτενίσματα έχουν το πιο δημοφιλές μέχρι τώρα και αυτό σιγά σιγά θα αλλάξει. Γι ‘αυτό είναι απαραίτητο να γνωρίζουμε για τα διάφορα κουρέματα που είναι διαδεδομένα στις αραβικές κομητείες. Αυτό θα επηρεάσει τη συνολική σας απόφαση. Ας ελπίσουμε ότι θα πάρετε μια καλή απόφαση.

Κορυφαία αραβικά χτενίσματα για άνδρες και γυναίκες με εικόνες:

Ας ρίξουμε μια ματιά σε αυτή τη λίστα, επιλέξτε τα κατάλληλα αραβικά χτενίσματα για εσάς και αλλάξτε την εμφάνιση σας εκπληκτικά.

1. Αραβικό κοντό κούρεμα:

Κοντό κούρεμα

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αραβικά χτενίσματα, όπου το άτομο έχει ένα καθαρό κούρεμα. Αυτό το κόψιμο περιλαμβάνει τις πλευρές του κεφαλιού που έχουν αποχρώσεις τρίχας, ενώ το μπροστινό τμήμα του κεφαλιού έχει τα μαλλιά σηκωμένα. Φαίνεται πολύ κομψό.

2. Ξυρισμένο βλέμμα:

Ξυρισμένο βλέμμα

Αυτό είναι ένα είδος αραβικού κούρεματος, όπου το άτομο έχει κυρίως τις πλευρές του κεφαλιού με αποχρώσεις μαλλιών, έχοντας έτσι μια πολύ μικρή ανάπτυξη μαλλιών. Ο κύριος όγκος των μαλλιών βρίσκεται στη μέση του κεφαλιού, με μακριές λωρίδες χτένας που φαίνονται δροσερές. Εδώ επίσης το μπροστινό τμήμα του κεφαλιού έχει σηκωμένα μαλλιά.

3. Hipster Swag:

Hipster Swag

Αυτό είναι ένα μοναδικό αραβικό χτένισμα για άνδρες, καθώς αυτό το βλέμμα είναι δύσκολο να απογειωθεί. Αυτή η εμφάνιση περιλαμβάνει μακριές τρίχες δεμένες σε έναν κότσο που είναι χαλαρά σπειρωμένος και διατηρείται στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Φαίνεται πραγματικά δροσερό και αρκετά αντρικό για να γίνει αυτό το καθημερινό σας κούρεμα.

4. Αραβικό ξυρισμένο χτένισμα:

Ξυρισμένο χτένισμα

Αυτό είναι ένα από τα πιο καυτά αραβικά χτενίσματα των ανδρών. Εδώ τα μαλλιά στις πλευρές του κεφαλιού είναι σχεδόν ξυρισμένα, ενώ το μεγαλύτερο μέρος της τρίχας συγκεντρώνεται στη μέση του κεφαλιού. Υπάρχει επίσης μια λωρίδα ξυραφιού που χωρίζει τις πλευρές από τη μέση με ένα στενό περίγραμμα. Τα μαλλιά διαμορφώνονται κυρίως σε επίσημο τύπο με τη χρήση τζελ μαλλιών.

5. Χαμηλό αραβικό χτένισμα:

Χαμηλό αραβικό χτένισμα

Αυτό είναι ένα νέο αραβικό χτένισμα για άνδρες που κερδίζει μεγάλη δημοτικότητα στις μέρες μας. Εδώ οι πλευρές του κεφαλιού είναι ξυρισμένες για να είναι φαλακρές, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά στη μέση παραμένουν σχεδόν άθικτα με λίγο στυλ και καλύπτουν μέρος των πλευρών του κεφαλιού. Τα μπροστινά μαλλιά είναι ελαφρώς ανασηκωμένα δίνοντας μια μικρή επίσημη εμφάνιση.

6. Ακατάστατα μαλλιά:

Ανακατεμένα μαλλιά

Αυτός είναι ο καλύτερος τύπος αραβικού χτενίσματος αγόρι. Κυρίως αυτό το βλέμμα αθλείται από εφήβους, όπου οι πλευρές του κεφαλιού είναι μόνο μισές ξυρισμένες λίγο πάνω από τα αυτιά, ενώ τα υπόλοιπα μαλλιά είναι διακοσμημένα με κάπως ακατάστατο και σγουρό βλέμμα. Τα μαλλιά μερικές φορές αθλούνται περισσότερο από το συνηθισμένο προς τα εμπρός.

7. Απλό αραβικό κούρεμα:

Απλό κούρεμα

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημιουργικά αραβικά στυλ κουρέματος που θα βρείτε ποτέ. Αυτό το κόψιμο δημιουργεί ως επί το πλείστον ένα υπέροχο στυλ τύπου ανεστραμμένης εγκοπής στο μπροστινό μέρος, ενώ ξυρίζει απαλά τις πλευρές του κεφαλιού και το μεσαίο τμήμα του κεφαλιού δημιουργώντας μια πολύ κουτιά εμφάνιση. Αυτό το χτένισμα είναι ιδανικό για άτομα που έχουν κοντά, σγουρά μαλλιά.

8. Απλό αραβικό κούρεμα:

Απλό κούρεμα

Αυτό είναι ένα πολύ διαφορετικό αραβικό χτένισμα αρσενικού τύπου, διαφορετικό από τα συνηθισμένα. Εδώ επίσης οι πλευρές είναι σχεδόν φαλακρά ξυρισμένες, ενώ έχει απομείνει μόνο το μεσαίο μέρος των μαλλιών του κεφαλιού. Αλλά αυτό που το ξεχωρίζει είναι ο τρόπος που διαμορφώνονται τα μεσαία μαλλιά – χτενίζονται κυρίως προς την άλλη πλευρά, δίνοντας έτσι μια σχεδόν επίπεδη μπροστινή τρίχα. Εδώ τα μπροστινά μαλλιά δεν είναι σηκωμένα όπως στα άλλα.

9. Αραβικό νυφικό χτένισμα:

Νυφικό χτένισμα

Αυτό είναι ένα από τα πιο δημοφιλή αραβικά χτενίσματα γάμου και υπέροχα αραβικά νυφικά χτενίσματα. Σε αυτόν τον τύπο χτενίσματος, τα μαλλιά είναι κυρίως συγκεντρωμένα και ανασύρονται προς τα πίσω προς το κεφάλι, με όμορφες μπούκλες που προσθέτουν λίγη αίσθηση στη συνολική εμφάνιση. Υπάρχει επίσης λίγο μαλλί που αγκαλιάζει το δεξί μάτι, για να δώσει ένα χαριτωμένο βλέμμα στη Νύφη.

Ως εκ τούτου, μπορούμε να δούμε ότι τα αραβικά χτενίσματα έχουν πολύ καλή εμφάνιση και υπέροχα. Αυτός είναι ο λόγος που όλοι οι άνθρωποι στον κόσμο προσπαθούν να τους αναπαράγουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο αυτή η λίστα σας πρότεινε με τα καλύτερα αραβικά χτενίσματα που μπορείτε να βρείτε τη συγκεκριμένη στιγμή.