9 Τελευταία Preppy χτενίσματα για γυναίκες και άνδρες που πρέπει να δοκιμάσουν

Αναρωτιέστε γιατί μόνο οι γυναίκες φροντίζουν τα μαλλιά και τα μαλλιά τους ;; Τότε κάνετε λάθος, αυτό το άρθρο επισημαίνει τα κορυφαία 9 χτενίσματα Preppy που αναφέρουν ότι τα αγόρια έχουν ένα καθαρό και καλά χτενισμένο χτένισμα που κάνει τα κορίτσια να τρελαθούν. Αγόρια και άντρες που τους αρέσουν τα καλά χτενισμένα, καθαρά σηκωθείτε αυτό το χτένισμα είναι αυτό. Κορίτσια και κυρίες που έχουν μακριά μαλλιά, καθώς και κοντά μαλλιά, δοκιμάστε αυτό το προπαρασκευασμένο χτένισμα που ταιριάζει με το επίσημο σχολικό φόρεμα ή το φόρεμα γραφείου καθώς και τα casual ρούχα.

Τα καλύτερα Preppy χτενίσματα για γυναίκες και άνδρες:

Ας ρίξουμε μια γρήγορη ματιά στα 9 τελευταία preppy χτενίσματα για να αποκτήσουμε μια νέα και μοντέρνα εμφάνιση για αυτήν τη σεζόν.

1. Ivy League Preppy Haircut:

Κούρεμα Ivy League Preppy

Παιδιά που τους αρέσει το καθαρό χτένισμα και το καθαρό ξύρισμα, τότε για αυτούς αυτό το κούρεμα Ivy League είναι ένα κατάλληλο χτένισμα. Αυτό το κούρεμα έχει χαμηλό στυλ που το κάνει να μοιάζει με ένα τυπικό καλοκαιρινό χτένισμα.

2. Preppy Hairstyle για κοντά μαλλιά για κορίτσι:

Preppy Hairstyle για κοντά μαλλιά για ένα κορίτσι

Αυτό το χτένισμα είναι ένα απλό αλλά και κομψό κούρεμα που ταιριάζει καλά σε κορίτσια που πηγαίνουν σχολείο, καθώς και για κυρίες που είναι απασχολημένες και δεν διαθέτουν αρκετό χρόνο στη διατήρηση μακριά μαλλιά. Αυτό το κούρεμα έχει το μπροστινό μακρύ σκαλοπάτι και μειώνεται πίσω με λιγότερη ποσότητα μαλλιών.

3. Preppy Hairstyle για μακριά μαλλιά:

Preppy Hairstyle για μακριά μαλλιά

Αυτός ο τύπος χτενίσματος κοριτσιού που θέλουν να έχουν οι περισσότεροι μαθητές του σχολείου, λόγω του απλού και εύκολου να δέσουν τα μαλλιά. Αυτή η κόμμωση δεν απαιτεί πολύ χτένισμα, έχει αυτήν την ακατάστατη προοπτική. Τα μαλλιά μαζεύονται και δένουν ως πλαϊνό πόνι.

4. Side Part Preppy Hairstyle για άνδρες:

Πλευρικό μέρος Preppy Hairstyle για άνδρες

Αυτός ο τύπος χτενίσματος στο πλάι για τους άντρες είναι το πιο συχνά κομμωτήριο μεταξύ των μαθητών καθώς και των παρευρισκομένων πανεπιστημίων. Αυτό το χτένισμα όπου το πλευρικό μέρος λαμβάνεται είτε αριστερά είτε δεξιά και η άλλη πλευρά του χτενίσματος έχει ελάχιστα μαλλιά σε σύγκριση με την αντίθετη πλευρά.

5. Fringe Hairstyle για άνδρες:

Fringe Hairstyle για άνδρες

Αυτό το κούρεμα για αγόρια είναι δημοφιλές στους νέους εφήβους, καθώς πολλοί σταρ του κινηματογράφου χρησιμοποιούν αυτούς τους τύπους. Αυτό το είδος κούρεμα τα μαλλιά είναι χωρισμένα στη μέση που δίνει στο preppy boy χτενίσματα με αιχμές. Οι δύο πλευρές μοιάζουν με κουρτίνα που πέφτει στα πλάγια.

6. Κουλουριασμένο Preppy Hairstyle:

Κουλουριασμένο Preppy Hairstyle

Αυτός ο τύπος χτενίσματος ταιριάζει σχεδόν σε όλους τους τύπους υφής μαλλιών, αλλά όχι σε εκείνα τα εντελώς σγουρά μαλλιά. Αυτό το χτένισμα έχει επίσης ένα πλευρικό διαμέρισμα και το πλαϊνό μέρος των μαλλιών μπούκλες με χαλαρά. Αυτό δίνει την εμφάνιση στα σγουρά μαλλιά.

7. Wavy Preppy Hairstyle:

Κυματιστό Preppy Hairstyle

Αυτός ο τύπος σγουράς κόμμωσης έχει γίνει η πιο δημοφιλής κόμμωση μεταξύ των νεαρών εφήβων φοιτητών καθώς και των μεσήλικων κυριών. Αυτό το χτένισμα ταιριάζει καλά σε κοντά μαλλιά, καθώς τα μαλλιά με σφηνάκια μπορούν να απεικονίσουν τις μπούκλες πιο εμφανώς.

8. Spike Preppy Hairstyle:

Spike Preppy Hairstyle

Τα καρφιά είναι το επόμενο δημοφιλές κούρεμα μεταξύ των αγοριών που πηγαίνουν στο σχολείο μέχρι τους μεσήλικες. Αυτό το στυλ κούρεμα είναι απλό να δημιουργηθεί μόνος του. Το κούρεμα spike ταιριάζει καλά σε κοντά μαλλιά με μικρότερο ύψος. Το Gel Hair εφαρμόζεται και τα μαλλιά χτενίζονται προς τα πάνω για να επιτευχθούν αιχμές.

9. Preppy Summer Short Haircut:

Preppy Summer Short Haircut

Το κοντό κούρεμα ταιριάζει καλά σε όλους τους άντρες, το να το πάρεις αυτό ως πλεονέκτημα χρησιμοποιώντας κοντά μαλλιά ως καλοκαιρινό κούρεμα είναι η καλύτερη απόφαση. Το μπροστινό μέρος του χτενίσματος έχει την καμπύλη κόμμωση και το πίσω μέρος είναι κομμένο καλά, γεγονός που μειώνει το μήκος των μαλλιών.

Το χτένισμα preppy είναι σίγουρα μια καθαρή και κομψή ταλαιπωρία που δεν σημαίνει ότι πρέπει να έχετε ένα γιοτ ή ένα ακριβό σπίτι στο Μονακό. Είναι ο τρόπος με τον οποίο μπορεί κανείς να τα μεταφέρει μέσα στην κατάσταση της ζωής. Δοκιμάστε κάποιο preppy χτένισμα και αποκτήστε την πλούσια εμφάνιση.