15 Τελευταία σχέδια του καταλόγου Λαξμιπάτη Σαρέες 2021 με εικόνες

Υπάρχουν πολλές πρόσφατες μάρκες που έχουν λανσαριστεί στην αγορά τα τελευταία χρόνια. Μερικά από αυτά παρουσιάστηκαν πρόσφατα και όλα παρέχουν σάρινα εξαιρετικής ποιότητας. Ωστόσο, ένα εμπορικό σήμα ξεχωρίζει πραγματικά λόγω των υπέροχων sarees του και το όνομα αυτής της μάρκας κατασκευής saree είναι Laxmipati. Είναι ένα από τα καλύτερα εκεί έξω και σίγουρα δεν θα απογοητευτείτε με τα sarees που παρέχουν. Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικά από τα ωραιότερα sarees που κατασκευάζονται από αυτήν τη μάρκα.

Αειθαλής συλλογή Laxmipati Sarees με εικόνες:

Εδώ είναι τα κορυφαία 15 σχέδια των sarees Laxmipati για κάθε περίσταση είναι τα εξής.

1. The Half And Half Saree:

Ροζ Laxmipati Saree 1

Αυτό είναι μέχρι στιγμής ένα από τα πιο όμορφα saree Laxmipati όλων των εποχών που έρχεται με ένα όμορφο στυλ σχεδιαστή. Εάν χρειάζεστε ένα από τα καλύτερα sarees αυτή τη στιγμή, τότε αυτό θα είναι το καλύτερο σύμφωνα με την επιλογή σας. Το κάτω μέρος αυτού του saree εμφανίζει ένα σχέδιο διαφορετικού χρώματος και διαφορετικό σχέδιο επίσης. Τα σύνορα είναι αρκετά καλά διακοσμημένα και είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα saree όλων των εποχών. Το φοβερό μοτίβο που αυτή η επίδειξη saree είναι σίγουρα κάτι που ψάχνουν οι γυναίκες στα sarees αυτή τη στιγμή.

2. Celebrity Look Laxmipati Saree:

Celebrity Look Laxmipati Saree 2

Εάν χρειάζεστε sarees Laxmipati, τότε αυτό είναι ένα από τα καλύτερα που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Αυτό είναι και πάλι ένα από τα καλύτερα ροζ sarees που έρχεται με ένα λουλουδάτο μοτίβο ακριβώς στο μεσαίο τμήμα του saree. Αυτό είναι ένα από αυτά τα sarees που θα φαίνονται υπέροχα με μια μπλούζα σχεδιαστή. Το τμήμα pallu εμφανίζει ένα διαφορετικό υλικό που συμπληρώνει την όμορφη δουλειά που γίνεται στο υπόλοιπο σώμα. Η μπλούζα είναι επίσης αρκετά καλά διακοσμημένη και είναι σίγουρα ένα από τα καλύτερα sarees που διαθέτει έναν τόσο υπέροχο συνδυασμό ενός βαρέως ροζ μαζί με ένα διαφανές λευκό χρώμα (pallu).

3. Το 3D Laxmipati Saree:

Red Laxmipati Saree 3

Εδώ είναι ένα υπέροχο κόκκινο saree που ανήκει στην κατηγορία του saree Laxmipati. Τα σύνορα έχουν το χρυσό μοτίβο και το κάτω μέρος του saree έρχεται με το κόκκινο ριγέ μοτίβο και για όλους τους καλούς λόγους μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα πιο όμορφα κόκκινα sarees όλων των εποχών. Θα φαίνεστε απολύτως συναρπαστικοί όταν θα αθληθείτε με αυτό το saree.

4. Απλό ροζ βαμβάκι Saree:

Ροζ Βαμβάκι Laxmipati Saree 4

Εδώ είναι ένα μοναδικό saree Laxmipati που έρχεται με ροζ χρώμα. Το βαμβάκι που χρησιμοποιείται σε αυτό το saree που όλοι θα είναι πρόθυμοι να αθληθούν. Εάν χρειάζεστε κάτι νέο στην κατηγορία saree Laxmipati, τότε αυτό το saree ανήκει σε μία από τις πρόσφατες συλλογές τους και οι γυναίκες θα είναι πρόθυμες να φέρουν ένα από τα saree σχεδιαστή, ακολουθώντας την πρόσφατη τάση εκεί έξω αυτή τη στιγμή. Το saree θα είναι κατάλληλο να φορεθεί με μπλούζα παρόμοιου χρώματος.

5. Red Georgette Party Wear Saree:

Red Georgette Saree 5

Εδώ είναι ένα saree που αθλείται από το υλικό της ζορζέτας και ανήκει στην κατηγορία των sarees Laxmipati. Το κόκκινο χρώμα είναι ένα από τα καλύτερα χρώματα για αυτό το sarees και αυτό είναι που κάνει ένα saree τόσο ελκυστικό κυρίως. Σε περίπτωση που χρειάζεστε ένα από τα καλύτερα sarees σχεδιαστή εκεί έξω, αυτό είναι για εσάς. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σαλιγκάνια Laxmipati για πάρτι.

6. Το τυπωμένο κίτρινο Saree:

Κίτρινο Laxmipati Saree 6

Το κίτρινο χρώμα που παίζει αυτό το saree είναι κάτι που θα κάνει αυτό το saree τόσο ελκυστικό στην αρχή. Το χρώμα φαίνεται τόσο ζωντανό και ζωντανό που σχεδόν κάθε γυναίκα θα είναι πρόθυμη να το μεταφέρει.

7. The Red Valentine Floral Saree:

Κόκκινο Valentine Laxmipati Saree 7

Εδώ είναι το saree που θα καλύψει όλες τις παραδοσιακές ινδικές ανάγκες γυναικείας ενδυμασίας. Το λουλουδάτο μοτίβο που γίνεται σε αυτό το saree είναι αυτό που το κάνει να φαίνεται τόσο ελκυστικό και θα είναι κατάλληλο για τις περισσότερες γυναίκες εκεί έξω που είναι πρόθυμες να φαίνονται όμορφες με όλα τα όμορφα σχέδια που γίνονται πάνω τους.

8. The Printed Crepe Saree:

Τυπωμένο Laxmipati Saree 8

Αυτό το saree εμφανίζει την διάστικτη τάση που γίνεται στη ροζ επιφάνεια. Το τμήμα pallu αναδεικνύει ένα γκρι μοτίβο μαζί με μερικά λουλουδάτα σχέδια. Το saree θα πάει χέρι -χέρι με μια μπλούζα χωρίς μανίκια.

9. The Bridal Laxmipati Saree:

Νυφικό Laxmipati Saree 9

Εδώ, έχουμε ένα από τα ωραιότερα sarees Laxmipati του τρέχοντος έτους. Θεωρείται ότι είναι ένα από τα πιο φθαρμένα sarees εκεί έξω αυτή τη στιγμή. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς νέο στη μοντέρνα και μοντέρνα αγορά saree αυτή τη στιγμή, τότε αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο για εσάς, προς το παρόν.

10. The Chiffon Laxmipati Saree:

Chiffon Laxmipati Saree 10

Εδώ είναι ένα όμορφο saree Laxmipati που μπορεί εύκολα να κάνει μια γυναίκα να δείχνει σαγηνευτική. Τα μοτίβα που εμφανίζει το συγκεκριμένο saree είναι αρκετά δελεαστικά και είναι κάτι που μπορεί εύκολα να εντυπωσιάσει τους περισσότερους λάτρεις του saree εκεί έξω.

11. Το Laxmipati Blue Synthetic Saree:

Laxmipati Blue Saree 11

Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα sarees Laxmipati εκεί έξω που έχουν το μπλε χρώμα. Εάν χρειάζεστε κάτι παραδοσιακά ινδικό, τότε αυτό μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς. Τα ασύμμετρα μοτίβα που αθλούνται από αυτό το saree είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τους πάντες.

12. The Laxmipati Net Designer Saree:

Laxmipati Net Designer Saree 12

Εδώ είναι ένα αρκετά όμορφο δίκτυο σχεδιασμού saree που έρχεται με ένα λουλουδάτο μοτίβο που γίνεται στο σώμα. Το φανταστικό του χρώμα το καθιστά τόσο ελκυστικό που οι beauty vamps θα μπορούν να το εντοπίσουν από μεγάλη απόσταση. Όπου και αν φορέσετε αυτό το σάρι σχεδιαστή laxmipati, θα είστε η πιο όμορφη γυναίκα που θα κοιτάξετε.

13. The Laxmipati Georgette Printed Saree:

Laxmipati Georgette Printed Saree 13

Εδώ είναι ένα αρκετά όμορφο τυπωμένο saree που έρχεται με μερικά από τα καλύτερα σχέδια ποτέ. Το μοτίβο ότι αυτό το αθλήματα saree είναι πολύ ελκυστικό και κάποιος θα ερωτευτεί εντελώς τα φοβερά σχέδια που γίνονται σε αυτό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σαλιγκάρια τυπωμένα με λαχμιπάτι.

14. The Favorite Yellow of Yellow Laxmipati Saree:

Γυναικείο αγαπημένο κίτρινο Laxmipati Saree 14

Αυτό είναι ένα από τα πιο φθαρμένα sarees ποτέ, ειδικά λόγω του χρώματος. Αυτό το άθλημα με μοτίβο saree είναι όμορφο και κάποιος θα ερωτευτεί τα φοβερά σχέδια που γίνονται σε αυτό.

15. The White Indian Textile Laxmipati Saree:

Λευκό ινδικό κλωστοϋφαντουργικό προϊόν Laxmipati Saree 15

Εδώ έχουμε ένα εξαιρετικά όμορφο saree Laxmipati που έρχεται με το λευκό χρώμα και μερικά μαύρα σχέδια που γίνονται στα σύνορα.

Ελπίζω ότι μπορεί να σας αρέσει όλο το παραπάνω saxmipati saree και να το φοράτε εύκολα όλες τις λειτουργίες και τις γενικές σας εξόδους επίσης.