Κορυφαία 15 Sabyasachi Sarees με εικόνες

Τα sarees που πρόκειται να συζητήσουμε παρακάτω έχουν σχεδιαστεί από έναν από τους καλύτερους Ινδούς σχεδιαστές saree ποτέ. Ο Sabyasachi Mukherjee είναι ένας από τους πιο φημισμένους σχεδιαστές saree διασημοτήτων στα ινδικά και όλα τα σχέδια είναι αριστουργήματα. Αν σκέφτεστε να φανείτε φανταχτερά φορώντας ένα saree, τότε αυτά που φτιάχτηκε από τον συγκεκριμένο σχεδιαστή είναι αυτά που πρέπει να φορέσετε.

Sabyasachi Sarees Με εικόνες:

Σε αυτό το άρθρο, θα συζητήσουμε μερικά από τα ωραιότερα sarees sabyasachi όλων των εποχών. Mightσως βρείτε τα αγαπημένα σας sarees sabyasachi εδώ κάπου. Προσέξτε το. Ακολουθούν τα 15 κορυφαία sarees sabyasachi με φωτογραφίες που ακολουθούν, τα οποία είναι εύκολα διαθέσιμα οπουδήποτε στην Ινδία.

1. The Red Allure Sabyasachi Saree:

sabyasachi sarees

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα παραδείγματα του έργου του Sabyasachis. Η φοβερή δουλειά της μηχανής που έγινε σε αυτό το saree είναι εμφανής από τη γοητεία. Το έργο του συγκεκριμένου σχεδιαστή δεν μπορεί να θαυμάσει αρκετά. Τα σχέδια που έγιναν στο τμήμα pallu αυτού του saree. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς εκπληκτικό, τότε αυτό το saree είναι το σωστό για εσάς. Το δελεαστικό μοτίβο που αθλείται από αυτό το saree το καθιστά εντελώς κατάλληλο για αθλητισμό σε γάμους και άλλες περιστάσεις. Το κόκκινο χρώμα είναι σίγουρα ένα από τα πιο κατάλληλα χρώματα που μπορεί να φέρει κανείς με ένα τόσο όμορφο σχέδιο που γίνεται σε αυτό το σάρι.

2. Η Sabyasachi Designer Allure Saree:

Sabyasachi Sarees 2

Αυτό είναι κάτι που θα σκύψει το μυαλό σας μόλις το δείτε. Η φανταστική γοητεία αυτού του saree δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα εκεί έξω, αφού είναι μοναδική. Θα προσφέρει σε μια γυναίκα τη βασιλική εμφάνιση που όλοι θέλουν. Αν είσαι πρόθυμος να αθλήσεις κάτι εντελώς δελεαστικό. Το φοβερό μοτίβο που γίνεται στο μπροστινό και το πίσω μέρος αυτού του saree είναι πιθανώς μια από τις καλύτερες οθόνες που θα δείτε ποτέ.

3. Το Sabyasachi South Indian Style Wedding Saree:

Sabyasachi South Indian Style Wedding Saree 3

Αυτό είναι ένα από τα ωραιότερα saree γάμου εκεί έξω. Το φοβερό μοτίβο που γίνεται στο κάτω μέρος αυτού του saree θα τραβήξει όλη την προσοχή και η έλξη γίνεται καλύτερη μόνο όταν το μάτι σας τραβήξει το pallu. Η μπλούζα φαίνεται απόλυτα κατάλληλη για αυτό το σάρι και αν χρειάζεστε κάτι εντελώς νέο και συναρπαστικό, τότε αυτό είναι το σωστό για εσάς. Το λαμπερό στοιχείο αυτού του saree είναι αυτό που προσελκύει τις γυναίκες στην πρώτη θέση και η εκπληκτική νυφική ​​γοητεία αυτού του saree είναι αυτό που θα σας κάνει να μοιάσετε με τις πιο όμορφες γυναίκες σε έναν γάμο.

4. Το Golden Sabyasachi Master Piece Saree:

Sabyasachi Sarees-Golden Sabyasachi MasterPiece 4

Εδώ είναι ένα εκπληκτικό χρυσό σάρι που σπορ την καλύτερη δελεαστική λάμψη που θα συναντήσετε ποτέ. Το saree έρχεται επίσης με λίγο ροζ τσαγιού και αυτό το κάνει μόνο πιο όμορφο. Εάν χρειάζεστε κάτι εντελώς νέο και εκπληκτικό, τότε αυτό είναι πιθανώς το σωστό υλικό για εσάς από έναν από τους πιο ταλαντούχους σχεδιαστές saree στη χώρα. Το saree θα είναι κατάλληλο για αθλητισμό σε γάμους και άλλες περιστάσεις, όπως πάρτι και άλλες παρόμοιες εκδηλώσεις. Όπου κι αν μεταφέρετε αυτό το αριστούργημα, θα είστε το κέντρο της έλξης.

5. The Yellow Sabyasachi Saree With Simple Embroidery Border:

Sabyasachi Sarees-Yellow Sabyasachi Saree 5

Αυτό το saree έρχεται με ένα από τα καλύτερα χρώματα για sarees εκεί έξω, το κίτρινο. Πηγαίνει χέρι -χέρι με τον σχεδιασμό που έχει γίνει και κάποιος θα είναι περισσότερο από εντυπωσιασμένος από το φοβερό μοτίβο που αυτό το saree αναδεικνύει στο παραμεθόριο τμήμα.

6. Το Black Sabyasachi Plain Saree:

Sabyasachi Sarees-Black Sabyasachi Saree 6

Εδώ είναι ένα όμορφο saree Sabyasachi που έρχεται με το μαύρο χρώμα και είναι σίγουρα ένα από τα πιο όμορφα που έχετε συναντήσει ποτέ. Αν ψάχνετε για κάτι εντελώς δελεαστικό, τότε αυτό μπορεί να είναι αυτό που μπορείτε να αθληθείτε σε γάμους και άλλες ειδικές περιστάσεις.

7. The Bengali Wedding Saree By Sabyasachi:

Sabyasachi Sarees-Bengai Wedding Saree By Sabysachi 7

Εδώ είναι ένα όμορφο γαμήλιο saree που σχεδιάστηκε από τον Sabyasachi. Ο σχεδιασμός που εμφανίζει αυτό το saree είναι κάτι που κάθε γυναίκα εκεί έξω θα είναι περισσότερο από πρόθυμη να επιδείξει. Η μπλούζα φαίνεται επίσης πολύ καλή με το saree.

8. Το πιο πρόσφατο έργο λουλουδιών Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Τελευταίο Sabyasachi Saree 8

Εδώ είναι ένα υπέροχο saree που έρχεται με ένα υπέροχο μοτίβο που γίνεται πάνω του. Το φοβερό περίπλοκο μοτίβο που αναδεικνύει σε όλο το σώμα είναι κάτι που θα προτιμηθεί από όλους. Αν ψάχνετε για κάτι που μπορεί να φορεθεί με μια καφέ μπλούζα, τότε αυτό μπορεί να είναι το κατάλληλο για εσάς.

9. The Black Sabyasachi Party-Wear Saree:

Sabyasachi Sarees-Black Sabyasachi Party-Wear Saree 9

Αυτό είναι ένα υπέροχο saree που έρχεται με ένα πολύ καλό μοτίβο που γίνεται στο κάτω μέρος και επίσης στο μεσαίο τμήμα. Το διάστικτο μοτίβο φαίνεται πολύ καλό στο μαύρο υλικό βάσης και αυτό είναι που το κάνει τόσο ελκυστικό στην αρχή.

10. The Net Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Saree Για Χρυσές Μπλούζες 10

Εάν είστε ερωτευμένοι με τις χρυσές μπλούζες, τότε θα χρειαστείτε ένα κατάλληλο saree για να το φορέσετε. Αυτό το saree που σχεδιάστηκε από τη διάσημη Sabyasachi Mukherjee είναι κάτι που εμφανίζει ορισμένες εντυπωσιακές αναλογίες των χρωμάτων μαύρο και χρυσό επίσης. Είναι κάτι που μπορείτε να φορέσετε σχεδόν οπουδήποτε και να φαίνεστε συναρπαστικό.

11. Το κόκκινο εορταστικό Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Red εορταστική Sabyasachi Saree 11

Αυτό είναι ένα όμορφο saree φτιαγμένο από τον ίδιο διάσημο σχεδιαστή που τα αριστουργήματα του συζητούνται σε αυτό το άρθρο. Αυτό το συγκεκριμένο έχει ένα πολύ καλό μοτίβο που γίνεται στο σώμα χρησιμοποιώντας το παραδοσιακό ινδικό σχέδιο. Οι μεθοριακές μερίδες είναι επίσης πολύ καλά κεντημένες και ολόκληρο το saree είναι φτιαγμένο για να εντυπωσιάσει τους λάτρεις του μαζικού saree.

12. The Red Net Saree By Sabyasachi:

Sabyasachi Sarees-Red Net Saree By Sabyasachi 12

Εδώ είναι ένα υπέροχο saree Sabyasachi που έρχεται με ένα όμορφο σχέδιο με πολύ μικρά σχέδια.

13. Το Bollywood Πλήρως Κέντημα Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Bollywood Sabyasachi Saree 13

Εδώ είναι ένα υπέροχο saree που θα ταιριάζει στις ανάγκες ομορφιάς του Bollywood και θα σας κάνει να μοιάζετε με μια πανέμορφη διασημότητα.

14. The Charming Sabyasachi Saree:

Sabyasachi Sarees-Charming Sabyasachi Saree 14

Αυτό το γοητευτικό saree από το Sabyasachi saree είναι αρκετά δελεαστικό. Το μοτίβο lehenga που ακολουθεί αυτό το παραδοσιακό ινδικό υλικό ένδυσης είναι αυτό που το κάνει να φαίνεται τόσο εντυπωσιακό στην αρχή.

15. The Vogue Saree By Sabyasachi Mukherjee:

Sabyasachi Sarees-Vogue Saree Του Sabyasachi Mukherji 15

Αυτό είναι ένα αριστούργημα φτιαγμένο από τον διάσημο σχεδιαστή και έχει σκοπό να κάνει μια γυναίκα να δείχνει απόλυτα συναρπαστική.

Πηγή εικόνων: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15.