30 Παραδοσιακά Σχέδια των Kanchipuram Sarees For Wedding

Ένα μεταξωτό saree είναι το βασικό στοιχείο στην ντουλάπα κάθε Ινδικής γυναίκας. Καμία ειδική περίσταση δεν είναι πλήρης χωρίς τις γυναίκες στολισμένες με τα καλύτερα μεταξωτά τους sarees. Ένα τέτοιο saree, το οποίο πρέπει να έχετε στην ντουλάπα σας στο Kanchipuram Saree. Προερχόμενα από τη μικροσκοπική πόλη Kanchipuram στο Ταμίλ Νάντου, αυτά τα sarees έχουν κερδίσει ένα καθεστώς GI για τα υφάσματα ανώτερης ποιότητας τους. Πιστεύεται ότι οι αρχικοί υφαντές αυτών των σαρεών είναι απόγονοι του Sage Markanda, ο οποίος ήταν ο κύριος υφαντής όλων των Θεών. Με τόσο πλούσια ιστορία και συσχέτιση με τη μυθολογία, τα sarees Kanchi είναι φορετά κομμάτια της ινδικής κουλτούρας! Ας μάθουμε περισσότερα για αυτά τα όμορφα sarees, μαζί με την εξερεύνηση μερικών από τα πιο πρόσφατα σχέδια.

Η σημασία του Kanchipuram Sarees:

Τα sarees Kanchipuram είναι υφάσματα κληρονομιάς, που δεν χρησιμοποιούν τίποτα άλλο από το πιο αγνό μετάξι από μουριά και χρυσό, ασημένια νήματα Zari. Τα καθαρά μεταξωτά sarees Kanchipuram είναι αρκετά ακριβά και αξίζουν μια επένδυση. Εμφανίζουν εξαιρετική ποιότητα και δεξιοτεχνία και απαράμιλλη ομορφιά. Τα περισσότερα σχέδια που χρησιμοποιούνται σε αυτά τα sarees είναι εμπνευσμένα από αρχαίους ναούς. Ινδουιστικά Πουράνα και γραφές.

Χαρακτηριστικά του Kanchipuram Sarees:

Εδώ είναι μερικά από τα ενδιαφέροντα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Kanchipuram Sarees:

 • Τα αυθεντικά sarees μεταξιού Kanchipuram είναι βαριά, με τιμή εκκίνησης από δέκα χιλιάδες ρουπίες σε περισσότερα από μερικά lakhs.
 • Είναι υφαντά με πλούσια σχέδια και περίπλοκες λεπτομέρειες χρησιμοποιώντας μεταξωτά και νήματα zari.
 • Το περίγραμμα είναι συνήθως σχεδιασμένο σε διαφορετικό χρώμα και σχέδιο από το σώμα του saree.
 • Ένα τυπικό saree Kanchipuram δημιουργείται χρησιμοποιώντας μοτίβα όπως επιταγές, ρίγες, λουλουδάτα μοτίβα.
 • Τα μοναδικά σύνορα του ναού διαφοροποιούν τα sarees Kanchipuram από τα υπόλοιπα μεταξωτά sarees.
 • Σε ένα πρωτότυπο saree Kanchi, το σώμα και η παλάτα υφαίνονται ξεχωριστά και ενώνονται μεταξύ τους χρησιμοποιώντας μια γραμμή ζιγκ-ζαγκ, η οποία τα κλειδώνει μεταξύ τους.

Προτιμώμενη ηλικιακή ομάδα για Kanchipuram Silk Sarees:

Η ομορφιά των μεταξωτών sarees Kanchipuram είναι η μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων που προσφέρονται για να καλύψουν διαφορετικά γούστα. Παρόλο που οι αρχικές τεχνικές των sarees παρέμειναν οι ίδιες, τα μοτίβα και οι συνδυασμοί χρωμάτων εξελίχθηκαν για να ταιριάζουν ακόμη και στη νεότερη γενιά. Από έφηβο έως οκταγενικό, το μεταξωτό σάρι Kanchipuram μπορεί να κάνει τον καθένα να φαίνεται θεϊκός!

Καλύτερη συλλογή νέου μοντέλου Kanchipuram Sarees με εικόνες:

Εδώ είναι η λίστα με 30 μοναδικά sarees Kanchipuram, που καταρτίσαμε για εσάς.

1. Kanchipuram Silk Cotton Saree:

Kanchipuram Silk Cotton Saree

Τα σάρι Kanchipuram Silk Cotton είναι ειδικά κατασκευασμένα για όσους επιθυμούν κάτι ελαφρύ, κομψό και οικονομικό. Αυτό το υπέροχο κομμάτι έχει σχεδιαστεί σε μαύρο και ροζ χρώματα. Ολόκληρο το σώμα διατηρείται μαύρο με τυχαίο χρυσό Butis. Το περίγραμμα έρχεται σε μια έντονη ροζ απόχρωση, χειροποίητη στην τελειότητα με περίπλοκες λεπτομέρειες.

 • Σχεδιασμός Saree: Μαύρο και ροζ βαμβάκι Silk Saree από βαμβάκι
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Θρησκευτικές εκδηλώσεις, μικρές συγκεντρώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

2. Kanchipuram Art Silk Saree:

Kanchipuram Art Silk Saree

Τα περισσότερα saree που βρέθηκαν στο Kanchipuram είναι Art Silk Sarees, τα οποία δημιουργήθηκαν χρησιμοποιώντας ένα μείγμα τεχνητά κατασκευασμένου μεταξιού. Οι τιμές τους είναι πολύ χαμηλές σε σύγκριση με τα αγνά μεταξωτά sarees. Αυτό το μοβ μεταξωτό σαρέν με μοβ και μουστάρδα έχει σχεδιαστεί με υπέροχα λουλουδάτα μοτίβα σε όλο το σώμα. Το Palla ξεχωρίζει με το γεωμετρικό του μοτίβο.

 • Σχεδιασμός Saree: Μωβ και πορτοκαλί Kanchipuram Art Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Θρησκευτικές εκδηλώσεις, μικρές συγκεντρώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

3. Kanchipuram Fancy Silk Saree:

Kanchipuram Fancy Silk Saree

Αυτό το μαγευτικό κρέμα με φανταχτερό σαρρί Kanchipuram Silk είναι σίγουρο ότι θα κερδίσει τις καρδιές σας! Έχει σχεδιαστεί σε μισό και μισό στυλ με τέλεια αντίθεση κρέμας Palla και κόκκινες και πράσινες πιέτες. Το Palla και τα σύνορα είναι σχεδιασμένα σε απλό χρυσό ζάρι για να κάνουν το κύριο σχέδιο να ξεχωρίζει.

 • Σχεδιασμός Saree: Cream Colored Kanchipuram Fancy Silk Saree με αντίθεση Pleats
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι, Νυφικά
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

4. Το Kanchipuram ελέγχει το Sari:

Ο Καντσιπουράμ ελέγχει το Σάρι

Αν ψάχνετε για ένα ελαφρύ κουρτίνα, δοκιμάστε αυτό το σαρίκι Kanchipuram checks. Ο αειθαλής συνδυασμός πράσινου, μαύρου και λευκού συνδυάζονται για να δημιουργήσουν αυτή την ομορφιά! Αυτό το κομψό saree είναι διακοσμημένο με ένα πλούσιο κόκκινο και χρυσό περίγραμμα και στις δύο πλευρές, μαζί με ένα παραδοσιακό στυλ Palla.

 • Σχεδιασμός Saree: Κόκκινο και μαύρο Kanchipuram ελέγχει το Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Θρησκευτικές Εκδηλώσεις, Απλές Εκδηλώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

5. πολύχρωμο Kanchipuram Saree:

πολύχρωμο Kanchipuram Saree

Αυτό το ζωντανό πολύχρωμο saree Kanchipuram μπορεί να σας κάνει να μοιάσετε με ένα φρέσκο ​​ανθισμένο λουλούδι. Ο εκλεκτικός συνδυασμός αποχρώσεων νέον όπως μπλε, πράσινο, κίτρινο, κόκκινο το καθιστά ιδανική επιλογή για βαρετές και ζοφερές μέρες. Έχει σχεδιαστεί με αυτοσχεδιασμό σε όλο το σώμα, με βαριά υφαντή Palla.

 • Σχεδιασμός Saree: Πολύχρωμη μεταξωτή σαρδέλα Kanchipuram
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Μεγάλες συγκεντρώσεις, ειδικές εκδηλώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

6. Το φωτεινό κίτρινο:

Το φωτεινό κίτρινο

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees Kanchipuram που έχουν τόσο όμορφα το κίτρινο χρώμα. Έχει επίσης ένα μοβ χρώμα μαζί με χρυσά σχέδια που γίνονται σε αυτό. Είναι ένα από τα ωραιότερα sarees για να φορεθεί σε κάθε εορταστική περίσταση. Η γυναίκα εμφανίζει αυτό το saree πολύ όμορφα στην παρακάτω εικόνα και θα μπορείτε επίσης να κάνετε το ίδιο μόλις το χρησιμοποιήσετε. Για όλα τα είδη ινδικών περιστάσεων, αυτό είναι το καλύτερο saree Kanchipuram εκεί έξω.

 • Σχεδιασμός Saree: Mustard Yellow and Purple Kanchipuram Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι, παραδοσιακή ένδυση
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Μπορεί να φορεθεί από γυναίκες όλων των τύπων σώματος

7. Το καινοτόμο Kanchipuram Saree:

Το Καινοτόμο Σαρρί Kanchipuram

Αν σας έκανε εντύπωση ο σχεδιασμός που έγινε στο προηγούμενο saree, τότε θα σας αρέσει και αυτό. Ανήκει στην ίδια κατηγορία αθλητισμού με περισσότερα από ένα χρώματα και τα σχέδια που γίνονται σε αυτό είναι μεταβλητά. Διαθέτει ένα όμορφο μοτίβο στο τμήμα pallu και έχει διαφορετικό είδος σχεδίασης στα σύνορα. Μπορεί να ειπωθεί ότι αυτό το saree είναι ένας όμορφος συνδυασμός μιας σειράς καινοτόμων ιδεών. Αν ψάχνετε για κάτι που θα σας διαφοροποιήσει από όλους τους άλλους φορείς του saree Kanchipuram, τότε μπορείτε να το δοκιμάσετε. Θα σας κάνει να δείχνετε μοναδικοί.

 • Σχεδιασμός Saree: Golden Yellow and Maroon Kanchipuram Pure Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι και περιστασιακή ένδυση
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Απευθύνεται σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

8. The South Indian Shine:

Η Νότια Ινδική Λάμψη

Ingάχνετε για νυφικό saree Kanchipuram; Εδώ είναι ένα από τα καλύτερα που έχετε περάσει ποτέ. Το συγκεκριμένο saree έχει ένα ελκυστικό μοτίβο που γίνεται σε όλη την επιφάνεια. Φαίνεται όμορφο και από το παραμεθόριο τμήμα. Είναι ένα από εκείνα τα πράγματα που θα σας δώσουν όλη την προσοχή και θα σας κάνουν να φαίνεστε εντελώς μοναδικοί. Ο κόσμος θα σας προσέξει καθώς αθλούσατε αυτό το φοβερό έθνικ σχεδιαστή υλικό στο θεϊκό σας σώμα. Το μετάξι που χρησιμοποιείται σε αυτό το saree είναι πρωτότυπο και αυτό είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του saree.

 • Σχεδιασμός Saree: Maroon and Gold Kanchipuram Bridal Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι, Υποδοχή και Νυφικά
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

9. The Artistic Kanchipuram Saree:

Το Καλλιτεχνικό Kanchipuram Saree

Εδώ είναι κάτι που θα σας ξετρελάνει. Αυτό το saree έχει το καλύτερο υλικό (μετάξι) και έρχεται επίσης με ένα καλλιτεχνικό μοτίβο. Θα είναι κατάλληλο για γάμους και μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα ωραιότερα sarees εκεί έξω. Εκτός από το βασικό χρώμα, το μοτίβο χρυσού χρώματος που γίνεται σε αυτό το saree είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα σε αυτό. Το saree θα είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες εκεί έξω που θέλουν να αθλήσουν τη νότια λάμψη.

 • Σχεδιασμός Saree: Maroon and Gold Rich Kanchipuram Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Θρησκευτικές περιστάσεις, γάμοι, δεξίωση
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

10. The Red Kanchipuram Designer Saree:

The Red Kanchipuram Designer Saree

Αυτό είναι ένα ακόμη από αυτά τα sarees, που εμφανίζει φοβερή τέχνη που έχει κατασκευαστεί σε αυτό. Φαίνεται μια χαρά με το κόκκινο χρώμα και το κίτρινο περίγραμμα που γίνεται στα περιγράμματα. Είναι πιθανότατα ένα από τα πιο όμορφα sarees Kanchipuram όλων των εποχών και θα είναι κατάλληλο για όλες εκείνες τις γυναίκες που θέλουν να αθλήσουν ένα από τα καλύτερα δείγματα ινδικής ομορφιάς σε κάθε ειδική περίσταση. Ακόμα και οι γυναίκες που προτιμούν τα δυτικά ρούχα θα εκπλαγούν από τη λάμψη που αναδεικνύει αυτό το σαρίνι.

 • Σχεδιασμός Saree: Maroon and Mustard Self Weave Kanchipuram Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι και ειδικές περιστάσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

11. Η κίτρινη γοητεία:

Η κίτρινη γοητεία

Εδώ, έχουμε ένα από τα καλύτερα παραδείγματα των sarees Kanchipuram. Αυτό το saree έρχεται με ένα φωτεινό και δελεαστικό κίτρινο χρώμα. Υπάρχουν έξυπνα οριζόντια σχέδια που γίνονται στις άκρες που το κάνουν να φαίνεται τόσο ελκυστικό. Δεν είναι πολύ φανταχτερό όταν δεν εστιάζετε στο χρώμα. Εκτός από την κίτρινη λάμψη, αυτό είναι αρκετά απλό. Το συνολικό saree με υφαντό έργο zari και η περιοχή pallu είναι το ροζ χρώμα με χρυσά μοτίβα και το περίγραμμα έχει λεπτό και ροζ χρώμα.

 • Σχεδιασμός Saree: Κίτρινο Kanchipuram Silk Saree με μοτίβα zari
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι και παραδοσιακή ένδυση
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Μπορεί να φορεθεί από γυναίκες όλων των τύπων σώματος

12. Το Παραδοσιακό Saree Kanchipuram:

Το Παραδοσιακό Saree Kanchipuram

Αυτό το saree είναι εμπνευσμένο από τις διασημότητες και είναι ένας από τους καλύτερους συνδυασμούς χρωμάτων με καθαρό μετάξι. Ο παραδοσιακός σχεδιασμός που γίνεται στο τμήμα pallu είναι οι κύριοι λόγοι πίσω από όλη την έλξη για αυτό το saree. Είναι κάτι που θα εντυπωσιάσει τις άλλες γυναίκες καταρχήν και θα έχουν τη διάθεση να το φορέσουν επίσης. Είναι αρκετά βαρύ λόγω του καθαρού μεταξιού που χρησιμοποιείται για την παρασκευή του και έτσι μπορεί να μεταφερθεί σε γάμους και άλλες ειδικές περιπτώσεις.

 • Σχεδιασμός Saree: Mustard Yellow and Red Checks στυλ Kanchipuram Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι, εκδηλώσεις μεγάλης κλίμακας και θρησκευτικές συγκεντρώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

13. Ο χρυσός Kanchipuram:

Ο χρυσός Kanchipuram

Εδώ έχουμε ένα όμορφο saree Kanchipuram που έχει το χρυσό χρώμα. Θα σας δώσει αυτή τη λάμψη που πάντα θέλατε. Ο τρόπος ανάμιξης των χρωμάτων είναι αρκετά εντυπωσιακός και θα προτιμηθεί από τις περισσότερες γυναίκες που θέλουν να φαίνονται ελκυστικές με ινδικά ρούχα. Το ασημί χρώμα στο πάνω μέρος του saree είναι ένα άλλο ελκυστικό χαρακτηριστικό αυτού του saree.

 • Σχεδιασμός Saree: Χρυσό και ασημένιο λουλουδάτο ύφασμα Kanchipuram Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Νυφικά, Εκδηλώσεις Hi-Profile, Μεγάλες Συγκεντρώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

14. The South Indian Designer Silk Saree:

Το South Indian Designer Silk Saree

Αυτό είναι πιθανώς ένα από τα πιο όμορφα μεταξωτά saree Kanchipuram όλων των εποχών. Ο τρόπος που έχει σχεδιαστεί αυτό το saree είναι εντελώς εντυπωσιακός και μπορεί να αθληθεί σε γάμους και άλλες ειδικές περιπτώσεις. Θα σας κάνει να φαίνεστε διαφορετικοί από τους άλλους φορείς του saree στο πλήθος και λόγω του σχεδιασμού, θα απολαύσετε επίσης όλη την προσοχή. Είναι ένα αρκετά βαρύ saree, ειδικά λόγω του χρώματος και του καθαρού μεταξιού που χρησιμοποιήθηκε για το σχεδιασμό αυτού του saree.

 • Σχεδιασμός Saree: Πορφυρή και χρυσή βαριά ύφανση Kanchipuram Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι και νυφικά
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

15. The White Kanchipuram Saree:

Το White Kanchipuram Saree

Αυτό το saree Kanchipuram έχει λευκό χρώμα μαζί με μερικά ελκυστικά μοτίβα που γίνονται στο κάτω μέρος. Θα είναι κατάλληλο για τις περισσότερες γυναίκες εκεί έξω και λόγω όλων των φοβερών χαρακτηριστικών που περιέχει αυτό το saree, μπορούμε να πούμε ότι είναι ένα από τα ωραιότερα saree Kanchipuram όλων των εποχών. Είναι το καμάρι του Tamil Nadu και θα πάει χέρι -χέρι με μια πολύχρωμη μπλούζα. Δεδομένου ότι το saree είναι απλό, μια πράσινη ή μια κόκκινη μπλούζα θα το κάνει να φαίνεται ακόμα πιο όμορφο.

 • Σχεδιασμός Saree: Λευκή μεταξωτή σαρρί Kanchipuram με καρό πιέτες
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι και νυφικά
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες με ψηλό και λεπτό σωματότυπο

16. The Off-White Kanchipuram Saree:

Το Υπόλευκο Kanchipuram Saree

Αυτό είναι κάτι προς την ποικιλία πόνου των sarees Kanchipuram. Το υπόλευκο χρώμα δεν είναι τίποτα λιγότερο ελκυστικό. Μάλλον, ταιριάζει στο σχέδιο που έγινε στο κάτω μέρος του παλού. Οι γυναίκες θα λατρέψουν τον τρόπο που φαίνεται αυτό το saree στο σώμα τους. Μπορεί να ειπωθεί ότι είναι ένα από τα καλύτερα μεταξωτά καρέ του Καντσιπουράμ, sarees όλων των εποχών. Το πολύχρωμο διάστικτο μοτίβο είναι ένα από τα καλύτερα χαρακτηριστικά αυτού του saree και ο σχεδιασμός του καθιστά επίσης κατάλληλο να φορεθεί σε ορισμένες περιπτώσεις.

 • Σχεδιασμός Saree: Υπόλευκο και χρυσό μεταξωτό καρέ Kanchipuram με επιταγές Palla
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Εκδηλώσεις και γάμοι μεγάλης κλίμακας
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες με ψηλό και λεπτό σωματότυπο

17. The Colorful Silk Kanchipuram Designer Saree:

The Colorful Silk Kanchipuram Designer Saree

Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα saree σχεδιαστή όλων των εποχών. Θα είναι κατάλληλο για όλες τις γυναίκες, που θέλουν να φαίνονται καλύτερα, αθλούμενοι την παραδοσιακή ινδική ενδυμασία. Θα εκπλαγείτε από τον τρόπο με τον οποίο αυτό το saree αθλητικά κάνει το δελεαστικό σχέδιο στα σύνορα. Θα φανεί πιο όμορφο με μια μπλούζα σε χρυσό χρώμα και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως saree γάμου. Όλα τα βλέμματα θα είναι στραμμένα πάνω σας όταν μεταφέρετε αυτό το όμορφο σχεδιαστή saree.

 • Σχεδιασμός Saree: Off-White και Gold Kanchipuram Silk Saree Pastel Border
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι, Ειδικές περιπτώσεις, Νυφική ​​τελετή
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

18. The Bridal Colorful Kanchipuram Silk Designer Saree:

The Bridal Colorful Kanchipuram Silk Designer Saree

Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα sarees Kanchipuram όλων των εποχών που έχει τόσο ελκυστικό χρώμα. Ο σχεδιασμός που έγινε σε αυτό είναι όμορφος και θα σας αρέσει ο τρόπος που τα σχέδια που γίνονται στα περιθώρια ταιριάζουν με το βασικό χρώμα του saree. Ολόκληρη η επιφάνεια του saree έχει μικρά περίπλοκα σχέδια και είναι ένα από τα καλύτερα ελκυστικά χαρακτηριστικά αυτού του saree. Οι γυναίκες θα λατρέψουν να κουβαλούν αυτό το παραδοσιακό σάρι σχεδιαστή σχεδόν παντού.

 • Σχεδιασμός Saree: Μπλε και μοβ μεταξωτή σαρρί Kanchipuram με παντού ύφανση
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι, Θρησκευτικές Τελετές, Νυφικά
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

19. Το παραδοσιακό αξιοθέατο Kanchipuram:

Το παραδοσιακό αξιοθέατο Kanchipuram

Αυτό είναι ένα από τα πιο ελκυστικά sarees όλων των εποχών. Έρχεται με μια τόσο όμορφη ινδική παλιά σχολική πινελιά και λόγω της γοητείας αυτού του σχεδίου, μπορεί να ειπωθεί σε ένα από τα καλύτερα νυφικά sarees φτιαγμένα από μετάξι Kanchipuram. Το saree έχει επίσης περισσότερα από ένα χρώματα και έναν τύπο σχεδίων. Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι το συνοριακό τμήμα αυτού του saree έρχεται με ροζ χρώμα και ελκυστικά λουλουδάτα μοτίβα. Ενώ, το αριστερό μέρος (εκτός από τα περιθώρια) έχει ένα απλό αλλά όμορφο μοτίβο με το μπλε του ουρανού ως βασικό χρώμα.

 • Σχεδιασμός Saree: Sky Blue και Pink Designer Kanchipuram Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Νυφική ​​τελετή, τελετουργίες πριν από το γάμο
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

20. The Unique Kanchipuram Saree:

Το Μοναδικό Σαρρί Kanchipuram

Εδώ είναι κάτι που σχεδόν κάθε γυναίκα εκεί έξω θα λατρέψει. Έχει ένα ελκυστικό μοτίβο που γίνεται σε αυτό. Η μερίδα pallu είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα για αυτό το saree. Θα συνδυαστεί με μια ροζ μπλούζα, όπως αυτή που η προσωπικότητα του Μπόλιγουντ αθλείται σε αυτήν την εικόνα. Αν θέλετε να κοιτάξετε τον καλύτερο εαυτό σας αλλά να φοράτε κάτι ινδικό, τότε αυτό το σάρι θα είναι κατάλληλο για τις επιλογές σας.

 • Σχεδιασμός Saree: Olive Green και Maroon Kanchipuram Silk Saree With All Over Buta
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Νυφικό
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

21. The Purple Kanchipuram Silk Saree:

Το Purple Kanchipuram Silk Saree

Youάχνετε για μεταξωτό saree Kanchipuram; Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μοβ χρώματα που ανήκουν σε αυτήν την κατηγορία. Θα είναι κατάλληλο για όλους τους λάτρεις του saree εκεί έξω. Το μοτίβο που αθλείται αυτό το saree με τις χρυσές κουκίδες σε όλο το σώμα είναι αναμφισβήτητα ένα από τα καλύτερα πράγματα εκεί έξω.

 • Σχεδιασμός Saree: Μωβ και χρυσό μεταξωτό καρέ Kanchipuram με πλούσιο Palla
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Νυφική ​​και γαμήλια ένδυση
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

22. The Kanchipuram Pattu Sarees:

Οι Kanchipuram Pattu Sarees

Αυτό το saree θα το βρείτε ενδιαφέρον αν χρειάζεστε κάποια sarees Kanchipuram pattu. Εάν γνωρίζετε την ποιότητα του καθαρού μεταξιού, τότε μπορείτε εύκολα να προσδιορίσετε την φοβερή ποιότητα του μεταξιού που χρησιμοποιείται για την παρασκευή αυτού του σάρι. Φαίνεται μια χαρά από όλες τις πλευρές (δηλαδή από μπροστά και πίσω) και είναι ένα από τα καλύτερα ινδικά παραδοσιακά είδη ένδυσης που μπορούν να αθληθούν στο σώμα τους οι Ινδιάνες..

 • Σχεδιασμός Saree: Μελάνι Blue Kanchipuram Silk Saree με μεγάλο χρυσό περίγραμμα
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι και μεγάλες συγκεντρώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

23. Kanjivaram Blue Allure:

Kanjivaram Blue Allure

Αν σας αρέσει το μπλε χρώμα, τότε σίγουρα θα σας αρέσει αυτό το σαρίνι. Θα ταιριάζει απόλυτα στο σώμα σας και θα σας κάνει να μοιάζετε με μια απόλυτη ινδική θεϊκή ομορφιά. Τα δελεαστικά σχέδια που γίνονται σε αυτό το saree το κάνουν να φαίνεται πολύ ελκυστικό και εντελώς φορετό. Μπορεί κανείς εύκολα να φέρει αυτό το saree με μια μπλούζα του ίδιου χρώματος, σε αυτή την περίπτωση με μια μπλε μπλούζα κατά προτίμηση με ένα χρυσό μοτίβο που γίνεται στα μανίκια. Θα είναι καλό για γυναίκες κάθε ηλικίας. Είναι αρκετά φανταχτερό και εξακολουθεί να είναι πολύ νηφάλιο και αυτό είναι που φοριέται για όλες τις Ινδές γυναίκες, τόσο νεαρές όσο και ώριμες.

 • Σχεδιασμός Saree: Φωτεινό μπλε και χρυσό μεταξωτό καρέ Kanchipuram
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι και μεγάλες συγκεντρώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

24. The Brown and Golden Designer Kanjivaram Saree:

The Brown and Golden Designer Kanjivaram Saree

Lookάχνετε για καθαρά μεταξωτά sarees στο Kanchipuram; Αυτό το saree θα είναι ενδιαφέρον για εσάς. Αθλητίζει τα περίπλοκα χρυσά σχέδια που γίνονται στην καφέ βάση. Ναί! Αν κοιτάξετε προσεκτικά, θα δείτε ότι υπάρχει μια γεννημένη βάση σε αυτό το saree, πάνω στην οποία έχουν γίνει τα σχέδια.

 • Σχεδιασμός Saree: Maroon and Gold Kanchipuram Silk Bridal Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Νυφικό
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

25. The Pink and Blue Kanjivaram Silk Saree:

Το ροζ και μπλε Kanjivaram Silk Saree

Lookάχνετε για μεταξωτά sarees; Δείτε αυτό. Είναι ένα από τα καλύτερα sarees Kanjivaram που εντοπίζουν καθαρό μετάξι μαζί με μερικά δελεαστικά σχέδια με λουράκια που γίνονται στα σύνορα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως σάρι γάμου.

 • Σχεδιασμός Saree: Ροζ και μπλε μεταξωτή καρέ Kanchipuram με Self Weave
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Θρησκευτικές Εκδηλώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

26. Το κίτρινο αξιοθέατο Kanjivaram:

Το κίτρινο αξιοθέατο Kanjivaram

Αυτό το κίτρινο saree φαίνεται τόσο ελκυστικό που η γυναίκα θα προτιμήσει να το αθλήσει στο σώμα της χωρίς κανένα δισταγμό. Τα μικρά και περίπλοκα μοτίβα που γίνονται στο μπροστινό μέρος του saree είναι η κύρια γοητεία και οι άνθρωποι θα εντυπωσιαστούν με αυτό το saree, κυρίως λόγω αυτού του σχεδιασμού.

 • Σχεδιασμός Saree: Πολύχρωμη μεταξωτή σαρρί Kanchipuram με χρυσή βουτά
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι και νυφικά
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

27. The Green Kanchipuram Saree:

Το Green Kanchipuram Saree

Αυτό είναι ίσως ένα από τα καλύτερα πράσινα sarees εκεί έξω που είναι φτιαγμένα από μετάξι Kanchipuram. Το μοτίβο που αθλούν αυτά τα sarees είναι δελεαστικό και σχεδόν όλοι θα προτιμήσουν να τα φορέσουν σε ειδικές εκδηλώσεις.

 • Σχεδιασμός Saree: Green and Maroon Simple Kanchipuram Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Μικρές συγκεντρώσεις, θρησκευτικές εκδηλώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

28. The Red Wedding Kanchipuram Alluring Designer Saree:

The Red Wedding Kanchipuram Alluring Designer Saree

Lookάχνετε για καθαρό μεταξωτό υλικό σχεδιαστή για την ημέρα του γάμου σας; Ρίξτε μια ματιά σε αυτό το φοβερό saree που έχει το ελκυστικό κόκκινο και χρυσό μοτίβο που γίνεται στο μεσαίο τμήμα.

 • Σχεδιασμός Saree: Νυφική ​​κόκκινη και χρυσή φθορά Kanchipuram Silk Saree
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι, Νυφικά
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

29. The Pink Kanchipuram Saree:

Το ροζ σαρφί Kanchipuram

Lookάχνετε για μερικά ελκυστικά sarees Kanchipuram; Εδώ είναι ένα καθαρό μετάξι ποιότητας σάρι που έρχεται με ένα δελεαστικό μοτίβο που γίνεται σε αυτό. Θα λατρέψετε απόλυτα τον τρόπο με τον οποίο αυτό το saree αθλητίζει αποτελεσματικά τα δύο χρώματα και τα αποτελέσματα είναι υπέροχα.

 • Σχεδιασμός Saree: Cream Self-Checks Kanchipuram Silk Saree With Pink and Green Border
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Μικρές συγκεντρώσεις και θρησκευτικές εκδηλώσεις
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

30. The Divine Purple Kanchipuram Saree:

The Divine Purple Kanchipuram Saree

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό, το συγκεκριμένο saree Kanchipuram μπορεί να ειπωθεί ότι είναι κατάλληλο για εκείνες τις γυναίκες που λατρεύουν τα αθλητικά φωτεινά πράγματα στο σώμα τους.

 • Σχεδιασμός Saree: Μωβ και χρυσό μεταξωτό σαρκι Kanchipuram με λουλουδάτη ύφανση
 • Προτιμώμενες περιπτώσεις: Γάμοι και νυφικά
 • Κατάλληλο σχήμα σώματος: Ταιριάζει σε γυναίκες όλων των τύπων σώματος

Δεν νομίζετε ότι αυτά τα υπέροχα μεταξωτά sarees Kanchipuram φαίνονται βασιλικά; Με την εποχή του γάμου κοντά, επιλέξτε ένα από αυτά τα υπέροχα κομμάτια για να κλέψετε την παράσταση! Κάθε κομμάτι είναι χειροποίητο στην τελειότητα για να σας κάνει όχι μόνο μια βασίλισσα. Από μια απλή εκδήλωση στο σπίτι σας έως έναν γάμο υψηλού κύρους, τα saris Kanchipuram Silk είναι το καλύτερο στοίχημά σας! Απλά φροντίστε να κάνετε έναν ποιοτικό έλεγχο προτού επενδύσετε τα σκληρά κερδισμένα χρήματά σας σε αυτά.