Aari Work Sarees – Αποκτήστε την μοντέρνα εμφάνιση με αυτά τα τελευταία σχέδια

Το κέντημα Aari είναι μια αρχαία τέχνη κεντήματος και είναι μια μακρά παράδοση στην Ινδία. Κάθε στυλ και ο σχεδιασμός χαρακτηρίζουν την προέλευση και το ταξίδι του σε όλη τη χώρα. Η τεχνική aari προήλθε από το Barabanki, το Uttar Pradesh και μετακόμισε στο Kutch, το Gujarat και ούτω καθεξής. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού στο Γκουτζαράτ, η τεχνική του Αάρι αναβαθμίστηκε από μια απλή βελονιά σε βασιλικό σχέδιο. Οι Mughals αγκάλιασαν αυτήν την τεχνική ως βασιλική βελονιά και αυτά που σχεδιάστηκαν ήταν χειροποίητα με τις ειδικές βελόνες aari holed. Αυτό το κέντημα ήταν μια συνηθισμένη βελονιά φτιαγμένη από δέρμα από έναν τσαγκάρη και καθώς εξελίχθηκε σε μια μορφή κεντήματος, πήρε μια ειδική μορφή και έγινε ένα από τα συνηθισμένα χόμπι για τις κυρίες στο σπίτι. Αυτά τα σχέδια κατασκευάστηκαν σε βασιλικά υφάσματα όπως το μετάξι και τα sarees του Aari συνέχισαν να είναι βασιλικό στυλ σχεδιασμού.

Η σημασία του Aari Work Sarees:

Τα aari sarees δεν είναι μόνο ένα μέρος της τάσης της μόδας στην αγορά. Είναι μια από τις παραδόσεις της Ινδίας που γίνονται υπερωρίες. Τα σχέδια aari είναι χειροποίητα και παρόλο που υπάρχει τεράστια τεχνολογική εξέλιξη, οι σχεδιαστές εξακολουθούν να κάνουν το έργο aari με τις δικές τους βελόνες aari. Το φινίρισμα των saree του Aari είναι αριστοκρατικό και κομψό και ταιριάζουν σε κάθε είδους περιστάσεις. Το saree για την περίσταση διαφέρει με βάση το ύφασμα, το σχέδιο είναι ραμμένο.

Χαρακτηριστικά του Aari Work Sarees:

Τα saree design design είναι ένα από τα απλά αλλά κομψά σχέδια που διατίθενται στην αγορά. Σε αντίθεση με άλλα σχέδια κεντήματος, το σχέδιο aari έχει τη δική του θέση και λεπτό φινίρισμα. Το νήμα και το ύφασμα επιδιορθώνονται από επαγγελματίες ειδικούς που δίνουν το βασιλικό φινίρισμα και καθιστά το απλό απλό saree να χαρακτηρίζεται από μια αριστοκρατική υπέροχη συλλογή σχεδιαστών. Ο σχεδιασμός Aari μπορεί να είναι απλός με νήματα ή μπορεί να είναι λαμπερός με πέτρες και χάντρες σε χρώμα αντίθεσης. Τα σχέδια aari είναι χειροποίητα, οπότε δεν υπάρχει πιθανότητα χαλαρού νήματος ή δυσλειτουργίας του μηχανήματος.

Ποιο ύφασμα χρησιμοποιείται για το Aari Work Sarees:

Η εργασία aari μπορεί να γίνει σε διαφορετικούς τύπους υφασμάτων – βαμβάκι, μετάξι, συνθετικό και μεταξωτό βαμβάκι. Μεταξύ αυτών, το πιο συχνά χρησιμοποιούμενο ύφασμα είναι το μετάξι, καθώς το ύφασμα συμπληρώνει το σχέδιο με καλύτερο τρόπο. Το χρυσό νήμα Zari που χρησιμοποιείται για το σχέδιο συμπληρώνει το μεταξωτό ύφασμα και αναδεικνύει το χρώμα του υφάσματος με έναν τρόπο αντίθεσης. Η αντίστροφη τεχνική ραψίματος κάνει να φαίνεται ότι το ύφασμα έχει καλυφθεί με το νήμα και το μετάξι είναι το προτιμώμενο υλικό καθώς είναι εύκολο να σχεδιαστεί και επίσης είναι το ύφασμα που συμπληρώνεται καλύτερα στην ενίσχυση του σχεδιασμού.

Ποιο σχήμα σώματος των γυναικών προτιμάται:

Συνήθως, τα κοντά κορίτσια φαίνονται χαριτωμένα σε sarees. Ωστόσο, για τα saree της Aari, προτιμούνται τα ψηλά κορίτσια με στάση κλεψύδρας καθώς το σχέδιο στο saree μπορεί να ενισχυθεί και επίσης το σχήμα του σώματος μπορεί να ενισχυθεί. Το παλού στο saree παίρνει το κύριο μέρος σχεδιασμού και το δίπλωμα και το καρφίτσωμα θα κρύψει το έργο. Έτσι, τα ψηλά κορίτσια που μπορούν να αφήσουν το pallu τους ως μονόκλωνο επαινούν το έργο του σχεδιασμού καλύτερα. Ως εκ τούτου, προτιμούνται τα ψηλά κορίτσια. Επίσης, ο σχεδιασμός γίνεται με το ρελαντί στο μυαλό. Έτσι, το ύψος παίζει σημαντικό παράγοντα εδώ.

Διαφορετικοί τύποι σχεδίων κεντήματος Aari για Sarees:

Μοντέρνος οδηγός για τα πιο πρόσφατα σχέδια των saree της Aari για περιστάσεις.

1. Kashmiri Aari Work Saree:

Kashmiri Aari Work Saree

Το καρίμι aari work saree είναι ένα από τα διάσημα διαθέσιμα σχέδια aari. Αυτή η τεχνική είναι έμπνευση του Κασμίρ, της χώρας των λιμνών και των λουλουδιών. Τα σχέδια και τα μοτίβα που χρησιμοποιούνται σε αυτήν την τεχνική περιλαμβάνουν κυρίως λουλουδάτα μοτίβα.

Σχέδιο και ύφασμα Saree που χρησιμοποιούνται:

Τα έργα aari του Κασμίρ περιλαμβάνουν κυρίως λουλουδάτα σχέδια και το ύφασμα που χρησιμοποιείται συχνότερα είναι η ζορζέτα. Το ύφασμα από ζελατζέτα δίνει μια κομψή εμφάνιση και τα σχέδια συμπληρώνονται καλύτερα με ύφασμα χρώματος αντίθεσης.

Ποιες περιπτώσεις να φορέσετε:

Το saree εργασίας του Κασμίρ μπορεί να φορεθεί τις κανονικές ημέρες και επίσης για ειδικές βραδιές. Αυτός ο σχεδιασμός περιλαμβάνει κανονικά νήματα χρώματος αντίθεσης. Έτσι, αυτό είναι κατάλληλο για ειδικές βραδιές καλύτερα από εθνικές περιστάσεις.

2. Aari Embroidery Sarees:

Aari Κεντήματα Sarees

Τα σαρίνια κεντήματος Aari περιλαμβάνουν τη γενική κατηγορία έργων σχεδιασμού aari. Αυτό προτιμάται κυρίως σε υλικό Georgette και Chiffon καθώς αναδεικνύουν καλύτερα το σχέδιο όταν επιλέγονται σε χρώματα αντίθεσης.

Σχέδιο και ύφασμα Saree που χρησιμοποιούνται:

Τα σχέδια είναι ως επί το πλείστον λουλουδάτο και βασικό μοτίβο κεντήματος μάνγκο, το οποίο είναι κατασκευασμένο με πολλαπλά ή δίχρωμα αντίθεση με το saree. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται συνήθως είναι ζορζέτα και σιφόν καθώς φαίνονται πιο κομψά με τα σχέδια.

Ποιες περιπτώσεις να φορέσετε:

Τα saree κεντήματα μπορούν να προτιμηθούν για επίσημες συναντήσεις, ειδικές βραδιές και σπάνιες περιπτώσεις. Αυτά δεν είναι κατάλληλα για εθνοτικές περιστάσεις καθώς τα σχέδια δεν περιλαμβάνουν λαμπερό νήμα ή χάντρες.

3. Supernet Aari Work Sarees:

Supernet Aari Work Sarees

Τα saree του Supernet Aari είναι διάσημα για τα παχιά σχέδια που κατασκευάζονται σε υφασμάτινο δίχτυ. Τα sarees Supernet είναι κάπως διαφανή καθώς το ύφασμα είναι πλεγμένο με χοντρά σχέδια κεντήματος για να συγχαρώ το ύφασμα και το χρώμα του saree..

Σχέδιο και ύφασμα Saree που χρησιμοποιούνται:

Τα σχέδια συνήθως περιλαμβάνουν ένα παχύ, στενά τοποθετημένο μοτίβο, καθώς το ύφασμα είναι ένα σούπερ σούπερ δίκτυο που είναι κυριολεκτικά ένα καθαρό ύφασμα που επιτρέπει στο σχέδιο να φαίνεται πιο κομψό και ισχυρό με χρώμα αντίθεσης.

Ποιες περιπτώσεις να φορέσετε:

Αυτά είναι ένα από τα καλύτερα ρούχα για πάρτι και μπορούν να φορεθούν για ειδικά βράδια. Τα σχέδια διαφέρουν με το χρώμα και το πάχος του υφάσματος και αυτά είναι η καλύτερη επιλογή για βραδιές πάρτι.

4. Aari Work Silk Saree:

Aari Work Silk Saree

Τα μεταξωτά sarees της Aari είναι μια από τις καλύτερες συλλογές για γάμους και αυτά είναι τα καλύτερα σχέδια κεντήματος aari για sarees. Υπάρχουν πολλές παραλλαγές σε αυτό το σχέδιο και αυτές είναι κατασκευασμένες από μεταξωτό ύφασμα.

Σχέδιο και ύφασμα Saree που χρησιμοποιούνται:

Τα σχέδια διαφέρουν με τα sarees. Τα σχέδια για το έργο aari για το pattu saree μπορούν να κατηγοριοποιηθούν ως νυφικές συλλογές, παγώνι, θεοί και θεά, σχέδια μάνγκο και πολλά άλλα, το ύφασμα που χρησιμοποιείται εδώ είναι μετάξι. Το μετάξι δίνει τέλειο φινίρισμα και αναζητά τα σχέδια.

Ποιες περιπτώσεις να φορέσετε:

Οι καλύτερες περιπτώσεις για να φορέσετε μεταξωτά sarees είναι γάμοι, γάμοι και εθνοτικές εκδηλώσεις.

5. Kota Doria Aari Work Saree:

Kota Doria Aari Work Saree

Τα έργα Aari Kota sarees είναι παρόμοια με τα super net Aari sarees, καθώς αυτό περιλαμβάνει επίσης εργασία aari σε βαμβακερά δίχτυα.

Σχέδιο και ύφασμα Saree που χρησιμοποιούνται:

Τα σχέδια saree του Kota περιλαμβάνουν κανονικά σχέδια κεντήματος και είναι προσεκτικά σχεδιασμένα για να γεμίζουν το χώρο ως περίγραμμα και για το παλού. Τα σχέδια αντίθεσης γίνονται στο περίγραμμα και το παλού και είναι κυρίως ένα μονόχρωμο σχέδιο. Το ύφασμα που χρησιμοποιείται είναι βαμβάκι – λεπτό βαμβάκι ή βαμβακερό δίχτυ.

Ποιες περιπτώσεις να φορέσετε:

Οι καλύτερες περιπτώσεις για να φορέσετε το aari Kota sarees είναι ειδικές βραδιές, ακόμη και κανονικές ημέρες και ειδικές περιπτώσεις.

6. Aari Georgette Sarees:

Aari Georgette Sarees

Τα saree της Aari Georgette είναι οι πιο πρόσφατες συλλογές σχεδιαστών, καθώς χρησιμοποιούνται κυρίως για πάρτι. Το υλικό του georgette είναι παρόμοιο με την έκδοση με δίχτυ και τα σχέδια είναι προσεκτικά κατασκευασμένα πάνω στο υλικό για να συμπληρώσουν το υλικό και το χρώμα.

Σχέδιο και ύφασμα Saree που χρησιμοποιούνται:

Τα σχέδια με τα σύνορα του georgette aari περιλαμβάνουν κανονικά λουλουδάτα μοτίβα, γεωμετρικά σχέδια, σχήματα, σχέδια παγώνι και πολλά άλλα. Τα περισσότερα από τα sarees της γεωργέτης Aari περιλαμβάνουν λουλουδάτα και γεωμετρικά μοτίβα καθώς φαίνονται στενά συσκευασμένα και σε αντίθεση με το διχτυωτό ύφασμα.

Ποιες περιπτώσεις να φορέσετε:

Οι καλύτερες περιπτώσεις για να φορέσετε saree aor georgette είναι ειδικές βραδιές και πάρτι.

7. Tambour Technique Aari Work Saree:

Tambour Technique Aari Work Saree

Η τεχνική του Tambour περιλαμβάνει χάντρες και καθρέφτες στο saree και ο σχεδιασμός γίνεται κυρίως σε επιλεγμένες περιοχές για βελτιωμένη θέα. Αυτό είναι κατασκευασμένο σε οποιοδήποτε ύφασμα και είναι πιο κατάλληλο για μεταξωτά sarees.

Σχέδιο και ύφασμα Saree που χρησιμοποιούνται:

Ο σχεδιασμός γίνεται στο παλού, με περίγραμμα ξεκινώντας από το πίσω μέρος προς τα εμπρός, μοτίβο λαιμού σαν βασιλικό κολιέ και ούτω καθεξής. Αυτά τα σχέδια επιλέγονται προσεκτικά για να κάνουν το saree να μοιάζει κομψό με μια σειρά σχεδιαστών. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι μετάξι και μίγμα μεταξιού.

Ποιες περιπτώσεις να φορέσετε:

Οι καλύτερες περιπτώσεις για να φορέσετε ταμπάρα σαρίνες εργασίας είναι τα ειδικά βράδια και τα πάρτι.

8. Γκουτζαράτι Aari Work Saree Design:

Gujarati Aari Work Saree Design

Τα σχέδια εργασίας του Γκουτζαράτι aari συνεχίζουν την παράδοσή τους μαζί με κάθε μοτίβο και σχέδιο. Το στυλ Γκουτζαράτι περιλαμβάνει κανονική εργασία με νήματα με καθρέφτες και περιλαμβάνει μια επιλογή από υλικά χρώματος αντίθεσης – πολύχρωμο ύφασμα.

Σχέδιο και ύφασμα Saree που χρησιμοποιούνται:

Τα σχέδια είναι παραδοσιακά μοτίβα που περιλαμβάνουν γεωμετρικά σχήματα κυρίως σαν κύκλους και μοτίβα rangoli. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι βαμβάκι. Τα σχέδια είναι φτιαγμένα σε όλο το saree που το κάνει να φαίνεται πιο γυαλιστερό με τον καθρέφτη να λειτουργεί.

Ποιες περιπτώσεις να φορέσετε:

Τα sarees Gujarati Aari μπορούν να φορεθούν σε παραδοσιακές περιστάσεις και επίσης για ταξίδια, καθώς το ύφασμα είναι βαμβάκι.

9. Zardosi Aari Work Sarees:

Zardosi Aari Work Sarees

Το Zardosi είναι μια εξελιγμένη τεχνική του έργου aari και περιλαμβάνει σχεδιασμό κεντήματος με πέτρες, χάντρες και χρυσά νήματα που ονομάζονται zari. Αυτά τα σχέδια είναι κατασκευασμένα από μεταξωτό ύφασμα και προτιμώνται κυρίως σε γάμους και είναι κυρίως νυφικές συλλογές.

Σχέδιο και ύφασμα Saree που χρησιμοποιούνται:

Τα σχέδια είναι κυρίως νυφικά και τα χρώματα που χρησιμοποιούνται για τα έργα Zardosi είναι πράσινο κόκκινο και πορτοκαλί καθώς αυτά αναδεικνύουν πάντα τα σχέδια zardosi στο ύφασμα. Τα μοτίβα που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως τυχαία σχέδια ή νυφικά γεγονότα ως σχέδια.

Ποιες περιπτώσεις να φορέσετε:

Τα saree του Zardosi Aari είναι βασιλικά σχέδια και προτιμώνται για νυφικές περιστάσεις. Μπορούν να φορεθούν για όλες τις παραδοσιακές λειτουργίες.

10. Σχεδιαστής Aari Work Sarees:

Σχεδιαστής Aari Work Sarees

Τα σχεδιαστικά σάρινα περιλαμβάνουν κυρίως απλά σχέδια με ζάρι, χάντρες και πέτρες. Τα μοτίβα γίνονται σε μια τυχαία επιλογή του υφάσματος για να του δώσουν μια τέλεια εμφάνιση. Τα υλικά saree σχεδιαστή είναι συνήθως Supernet, georgette και σιφόν καθώς αυτά τα υλικά ενισχύουν καλύτερα το σχέδιο.

Σχέδιο και ύφασμα Saree που χρησιμοποιούνται:

Τα σχέδια περιλαμβάνουν κυρίως τα πιο πρόσφατα σχέδια και απλή αλλά κομψή τοποθέτηση ζαριού, χάντρες και πέτρες. Το saree έχει σχεδιαστεί προσεκτικά για να αναδείξει τόσο το χρώμα του υφάσματος όσο και το σχέδιο. Το υλικό που χρησιμοποιείται είναι ως επί το πλείστον δικτυωτή ζορζέτα.

Ποιες περιπτώσεις να φορέσετε:

Η σειρά σχεδιαστών Aari sarees είναι η πιο κατάλληλη για ειδικές βραδιές και πάρτι. Αυτή είναι μια μοντέρνα ποικιλία μεταξύ των νεαρών κοριτσιών.

Ποια μπλούζα είναι κατάλληλη για αυτό το Saries εργασίας Aari:

Η πιο κατάλληλη μπλούζα για τα saree της Aari είναι οι μπλούζες με aari στο ελάχιστο. Το έργο αντίθεσης aari στη μπλούζα αναδεικνύει το saree και επίσης προσθέτει αξία στο σάρι. Όσον αφορά τη νυφική ​​συλλογή, υπάρχει μια ποικιλία από μπλούζες με διαφορετικά έργα aari – zardosi, maggam, κεντήματα Aari και ούτω καθεξής. Αυτές οι μπλούζες είναι μια επιπλέον προσθήκη στη νύφη καθώς έχουν σχεδιαστεί προσεκτικά για να αναδείξουν το ρουζ και τον τόνο του δέρματος της νύφης. Οι πέτρες και οι καθρέφτες στη μπλούζα aari work saree τοποθετούνται με τέτοιο τρόπο ώστε να αντανακλούν έστω και μια μικρή ποσότητα φωτός που με τη σειρά της κάνει τη νύφη να φαίνεται λαμπερή.

Πώς να διαμορφώσετε το Aari Work Sarees:

Ο καλύτερος τρόπος για να διακοσμήσετε το aari saree είναι να το φορέσετε σαν lehenga όπου το παλού είναι διαδεδομένο για να δείξει καλύτερα τα σχέδια. Η μπλούζα είναι συνήθως σχεδιασμένη με τέτοιο τρόπο ώστε τα σχέδια της μπλούζας να επισημαίνουν το σχέδιο περιγράμματος στο saree, οπότε πάντα συνιστάται να αφήσετε το pallu χαλαρό με το ένα άκρο του καρφωμένο και μπορεί επίσης να διακοσμηθεί σαν lehenga όταν φοριέται με κλειστό λαιμός, 3/4 μανίκι aari μπλούζα εργασίας.

Τα saree της Aari είναι μέρος της παράδοσής μας και χαράζει το δρόμο της επιστροφής στην κορυφή στη βιομηχανία της μόδας. Όποια και αν είναι η περίσταση, τα σάρινα του Aari είναι η καλύτερη επιλογή όταν πρόκειται για απλή συνάντηση, ειδικές συναντήσεις, ειδικές βραδιές, νύφες και ούτω καθεξής. Τα έργα aari κυμαίνονται από απλά κεντήματα έως νυφικά σχέδια, γεγονός που το καθιστά την πιο κατάλληλη ποικιλία από sarees. Τα έργα aari είναι σημαντικά δικαιώματα από την αρχαία Ινδία και αυτά τα σχέδια είναι προσεκτικά χειροποίητα. Χρησιμοποιήστε το άρθρο μας ως οδηγό για την επιλογή του σωστού στυλ για τη σωστή περίσταση και κουνήστε το πάτωμα με τον αρχαίο και παραδοσιακό σχεδιασμό έργων aari!