Απλά βήματα για να φορέσετε ένα Lehenga Saree

Το Lehenga δεν λέει προηγούμενη εισαγωγή, χάρη στην ομορφιά του χωρίς προβλήματα. Λόγω της ευκολίας στη φθορά του, το lehenga saree ήταν ένας εκρηκτικός σάλος από την εφεύρεσή του. Είναι πανέμορφο και σχεδόν οποιοδήποτε κανονικό σάρι. Χωρίς την ταλαιπωρία του δράματος, μπορεί εύκολα να κερδίσει το στέμμα της κατηγορίας γρήγορου έθνικ ντυσίματος. Ένα saree που δίνει και δίνει εντύπωση σαν να είναι lehenga, ονομάζεται lehenga saree. Αν αναρωτιέστε πώς να φορέσετε αυτό το ρούχο, διαβάστε περισσότερα για να μάθετε πώς να φοράτε ένα lehenga saree βήμα προς βήμα.

Lehenga

Συγχωνεύοντας μοναδικά δύο φόρμες φόρεμα, αυτό το saree συνήθως απέχει από το να φοριέται σε απλές περιστάσεις, και λόγω της έντονης δουλειάς του σε τζωρτζέ, που συχνά βγαίνει για τελετές και γιορτές, όπως γάμους και δεξιώσεις. Μπορείτε επίσης να κλέψετε την παράσταση σε προσκλητήρια γάμου με τα «εύκολα να φορέσετε» sareega sarees παρακάτω.

Βήματα για το πώς να φορέσετε τέλεια ένα Saree σε στιλ Lehenga:

Ακολουθούν μερικές προϋποθέσεις πριν καν ξεκινήσετε με το saree cum lehenga. Βεβαιωθείτε ότι έχετε τα εξής γύρω.

 • Το saree που θέλετε να φορέσετε, σιδερωμένο καλά.
 • Μια παρόμοια στολισμένη μπλούζα
 • Ένα σατέν μεσοφόρι, καθώς οι πέτρες lehenga μπορεί να κολλήσουν σε βαμβακερές αλλιώς
 • Ένα ζευγάρι παπούτσια (τακούνια) που ταιριάζουν
 • Κοσμήματα και αξεσουάρ όπως βραχιόλια και μπίντι
 • Καρφίτσες ασφαλείας όπως μπορεί να χρειαστείτε

Αν αναρωτιέστε αν το saree υπερβαίνει κατά πολύ τον προϋπολογισμό σας- όχι δεν είναι. Εύκολα διαθέσιμο και προσιτό επίσης, ήταν ένας νικητής πλήθους από την πρώτη μέρα. Λοιπόν, ας μην δικαιολογούμε και ας ξεκινήσουμε αμέσως πώς να φοράμε ένα saree lehenga.

Ας ξεκινήσουμε τώρα με το πώς να φοράτε μια Saree όπως η Lehenga:

 • Ξεκινήστε με το saree και όπως κάνετε με τα κανονικά, ξεκινήστε από το lehenga και καλύψτε με μερικές πιέτες. Εάν είστε αρχάριος στον κόσμο της ινδικής εθνικής, εδώ είναι μια καλύτερη εξήγηση. Πάρτε το saree και φορέστε το lehenga. Μόλις τελειώσετε, κάντε μερικές πιέτες από ό, τι απομένει από το υλικό του saree. Πιάστε τις πιέτες ακριβώς κάτω από τον αφαλό σας και φέρτε τα υπόλοιπα στη μέση σας, έτσι ώστε το υπόλοιπο saree να τρέχει από το μέτωπό σας στη μέση.
 • Τεντώστε το δεξί σας χέρι και γλιστρήστε με το πανί από το κάτω μέρος της αγκαλιάς σας. Το saree είναι τώρα έτοιμο να κάνει πιέτες στην περιοχή του pallu. Βεβαιωθείτε ότι το pallu δεν είναι πολύ μεγάλο. Κάντε τις προσαρμογές.
 • Κάντε περίπου 5-6 πιέτες της περιοχής παλού ή σε περίπτωση που έχετε μια μπλούζα της οποίας το πέτρινο έργο θέλετε να καμαρώνετε, πηγαίνετε για ένα διαφανές saree.
 • Τώρα, φέρτε το pallu στον αριστερό σας ώμο και καρφώστε το τακτοποιημένα με τις πιέτες ή αφήστε το ανοιχτό και απλά καρφιτσώστε το άκρο του pallu όπως θέλετε

Πώς να φορέσετε το Lehenga Saree σε διαφορετικά στυλ:

 • Νιώστε ελεύθεροι και προσαρμόστε όσες πιέτες νομίζετε ότι θα σας κάνουν να πετύχετε το πλαίσιο σώματος στο οποίο επιθυμείτε να βγείτε.
 • Δοκιμάστε να φορέσετε ένα μεσοφόρι ή να πάτε για μια φούστα αν νομίζετε ότι οι συνηθισμένες χορδές θα σας κάνουν να φαίνεστε φουσκωμένοι και θα καταστρέψετε τη συνολική εμφάνιση.
 • Μπορείτε επίσης να επιλέξετε μια διακοσμημένη ζώνη στη μέση για διαφορετική εμφάνιση
 • Η αντιστροφή της κατεύθυνσης του παλού μπορεί να σας κάνει να πειραματιστείτε με το στυλ σας
 • Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε τη φούστα και το στυλ crop top χρησιμοποιώντας ένα saree Lehenga.

Είναι εύκολα αναμενόμενο ότι θα λατρέψετε να βγάζετε το υπέροχο ντύσιμό σας τώρα που έχετε κατακτήσει την τέχνη του πώς να φοράτε ένα saree lehenga. Μην ξεχάσετε να δοκιμάσετε να φοράτε το saree και να περπατάτε μερικές φορές για τη δική σας άνεση, καθώς αυτά τα sarees τυχαίνει να έχουν αρκετά βάρος. Μπορείτε να φέρετε τη συστροφή σε όλα τα sarees σας με το στρογγυλό φαινόμενο lehenga. Απλώς παραλείψτε τις μπροστινές πιέτες και αυτό πρέπει να κάνει το κόλπο. Ελπίζουμε ότι τώρα ξέρετε πώς να φοράτε ένα lehenga saree βήμα προς βήμα για να προσελκύσετε και να εντυπωσιάσετε το πλήθος στο επόμενο πάρτι σας.