15 καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού με τις καλύτερες εικόνες

Τα σχέδια τατουάζ του Ιησού είναι για θρησκευτικούς φανατικούς. Αυτά τα τατουάζ απεικονίζουν τον Ιησού σε όλες τις φάσεις της ζωής του. Μπορείτε να επιλέξετε μια εικόνα του Ιησού που γεννιέται ή του Ιησού ως ποιμένα ή ακόμα και του Ιησού που σταυρώνεται. Μπορείτε να κάνετε το τατουάζ ρεαλιστικό ή να το διατηρήσετε σε απλό μαύρο περίγραμμα ή σιλουέτα. Επίσης, μπορείτε να το κάνετε μεγάλο ή μικρό.

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού με τις καλύτερες εικόνες

Μπορεί ακόμη και να κάνετε τατουάζ τη λέξη «Ιησούς» και όχι ολόκληρη την εικόνα του. Ωστόσο, τα περισσότερα τατουάζ του Ιησού έχουν ένα πρόσωπο που φορά αγκάθινο στέμμα, αιμορραγεί και έχει ταλαιπωρημένα μάτια. Ωστόσο, υπάρχουν πολλά άλλα μεγάλα σχέδια του Ιησού Χριστού επίσης διαθέσιμα.

Σχέδια τατουάζ του Ιησού & Ιδέες με Σημασία:

Τα διάφορα σχέδια τατουάζ του Ιησού γίνονται δημοφιλή όχι μόνο στους Χριστιανούς αλλά και παγκοσμίως. Δεν δείχνουν μόνο την αγάπη σας προς τον Ιησού αλλά σας δίνουν και μια πνευματική ματιά. Εδώ είναι τα καλύτερα τατουάζ του Ιησού με εικόνες και έννοιες τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

1. Τατουάζ του Ιησού με καρδιά και λουλούδια:

Ιησούς Χριστός τατουάζ

Αυτό το τατουάζ που αντιμετωπίζει ο Ιησούς είναι ένας συνδυασμός προσώπου, καρδιάς και λουλουδιών του Ιησού. Η καρδιά είναι σύμβολο αγάπης. Ως εκ τούτου, αυτό το τατουάζ δείχνει την αγάπη για τον Ιησού. Τα λουλούδια με μελάνι είναι τριαντάφυλλα που συμβολίζουν την ισορροπία, την υπόσχεση και την ελπίδα, τα οποία δείχνουν ότι ο Ιησούς υπόσχεται ότι θα είναι μαζί σας για πάντα. Ενώ το κοινό χέρι συμβολίζει κάποιον που προσφέρει προσευχές στον Ιησού. Το σλόγκαν που γράφτηκε στο τέλος του τατουάζ εκφράζει τον τρόπο που κάποιος φεύγει από τη ζωή του.

2. Jesus Hand Tattoo With Slogans:

Τατουάζ του Ιησού στο χέρι

Αυτό το τατουάζ του Ιησού δείχνει την αφοσίωση κάποιου στη θρησκεία και τον Ιησού. Αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει τον Ιησού Χριστό πίσω από ένα σταυρό και τις ακτίνες του ήλιου. Για να προσθέσει στην ομορφιά του, αναφέρεται ένα σλόγκαν που λέει “In God, We Trust” για να δείξει την αφοσίωση στην πνευματικότητα. Οι γκρι αποχρώσεις που δίνονται στο τατουάζ του δίνουν μια αιώνια εμφάνιση. Αυτό το τατουάζ μπορεί επίσης να γίνει χρησιμοποιώντας διάφορα χρώματα, αλλά όταν δημιουργείται με μαύρο και γκρι, δίνει την καλύτερη εμφάνιση στα μανίκια σας.

3. Small Jesus Cross Tattoo On Finger:

Ιησούς σταυρός τατουάζ στο δάχτυλο

Μερικές φορές το τατουάζ του Ιησού δεν χρειάζεται να έχει τον Ιησού. Ένας απλός, μικρός μαύρος σταυρός συμβολίζει την ουσία του Ιησού όπως και το ταλαιπωρημένο του πρόσωπο. Αυτό το είδος τατουάζ μπορεί να φορεθεί οπουδήποτε από τα δάχτυλά σας μέχρι τα δάχτυλα των ποδιών σας. Αυτό το απλό σύμβολο εκφράζει την αγάπη σας για τον Ιησού. Διεξάγεται ευρέως από τους εφήβους των κολλεγίων. Αυτό το σύμβολο εκτελείται ευρέως σε σκούρο μαύρο χρώμα καθώς φαίνεται πιο εντυπωσιακό σε αυτό. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μικρά σχέδια τατουάζ του Ιησού για πάντα για κορίτσια.

4. Eternal Jesus Tattoo Head with Flowers:

Ιησούς τατουάζ με λουλούδια

Αυτό το σχέδιο τατουάζ του Ιησού δείχνει τον Ιησού στην αιώνια μορφή του. Το τατουάζ δείχνει τον Ιησού να ευλογεί τους ανθρώπους από τα σύννεφα. Αυτή η μορφή του Ιησού είναι αυτή που σταυρώθηκε. Το σκούρο μαύρο χρώμα με τις γκρι αποχρώσεις του δίνει μια υπέροχη εμφάνιση. Αυτό το τατουάζ μεταφέρεται κυρίως στην πλάτη και στον ώμο. Αυτό είναι ένα από τα ισχυρά τατουάζ του Ιησού που γίνεται δημοφιλές αυτές τις μέρες.

5. Αφιερωμένο σταυρό με φτερά Jesus Tattoo:

Ιησούς σταυρός τατουάζ

Αυτό το τατουάζ είναι ένα αριστούργημα που συνδυάζει δύο τατουάζ ταυτόχρονα. Από τη μία πλευρά, αυτό το τατουάζ περιλαμβάνει τον σταυρό με τα φτερά που δείχνουν την αιωνιότητα, ενώ από την άλλη, έχει αναφερθεί μια αξέχαστη ημερομηνία και όνομα, που υποδηλώνει την απώλεια ενός αγαπημένου προσώπου. Τα φτερά στο σταυρό συμβολίζουν ότι το άτομο στο οποίο είναι αφιερωμένο αυτό το τατουάζ ήταν ένας άγγελος γι ‘αυτόν. Ο σταυρός υποδηλώνει ότι κατοικεί τώρα στον ουρανό με τη χάρη του Ιησού και η ημερομηνία δείχνει την ημέρα που έφυγε από αυτόν τον κόσμο. Αυτοί οι τύποι τατουάζ γίνονται τώρα δημοφιλείς σε όλο τον κόσμο, ειδικά μεταξύ των χριστιανικών οικογενειών.

6. Shepherd Jesus Tattoo On Full Back:

Ο Ιησούς ως βοσκός

Ο κύριος ρόλος του Ιησού ήταν αυτός ως βοσκός, να φροντίζει το ποίμνιό του, δηλαδή τους ανθρώπους. Ένα τατουάζ που απεικονίζει τον Ιησού ως βοσκό αντιπροσωπεύει τη μεγαλοψυχία που έδειξε στην ανθρωπότητα από αυτόν. Είναι υπενθύμιση της χάριτος του Θεού. Λεπτομερής και ρεαλιστική εμφάνιση, παρουσιάζει μια υπέροχη εικόνα. Το μεγάλο τατουάζ είναι γενικά μελανωμένο στην πλατιά πλάτη και όχι στο χέρι ή το πόδι. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε εισαγωγικά ή γραμμές από τη Βίβλο.

7. Bleeding Jesus Tattoo On Forearm:

Τατουάζ του Ιησού στο αντιβράχιο

Αυτό το είδος τατουάζ του Ιησού γίνεται φημισμένο λόγω του συνδυασμού χρωμάτων που χρησιμοποιείται. Αυτό το αιματηρό πρόσωπο με το τατουάζ του Ιησού δείχνει τον πόνο που αντιμετώπισε ο Ιησούς πριν σταυρωθεί. Συμβολίζει τον πόνο που προκαλούν οι άνθρωποι για τη θρησκεία και την ανθρωπότητα ενάντια στο κακό. Αυτό το τατουάζ δίνει επίσης το μήνυμα ότι μετά από πολλά προβλήματα, το καλό κερδίζει πάντα τη νίκη ενάντια στο κακό. Τα διάφορα χρώματα που χρησιμοποιούνται για να κάνουν αυτό το τατουάζ πιο ζωντανό. Οι σταγόνες αίματος μελανωμένες δείχνουν αποτελεσματικά τον πόνο που υπέστη ο Ιησούς.

8. Εικόνα του Σταυρωμένου Ιησού:

Μια λεπτομερής εικόνα του σταυρωμένου Ιησού

Μια λεπτομερής εικόνα του σταυρωμένου Ιησού είναι μια ανατριχιαστική εικόνα που πρέπει να δούμε. Οι σχεδιαστές γενικά προσθέτουν έναν ή δύο πενθούντες που κάθονται στους πρόποδες του αδύναμου σώματος του Ιησού. Η εικόνα αντιπροσωπεύει για άλλη μια φορά όλα όσα αντιπροσωπεύει ο Ιησούς. Το σκούρο χρώμα και η ανοιχτό γκρι απόχρωση προσθέτουν στην ομορφιά του. Αυτό το είδος τατουάζ μεταφέρεται ευρέως στην πλάτη καθώς δίνει ένα ευρύ χώρο στην όραση του τατουάζ σωστά.

9. A Crown Image Of Jesus Tattoo On Hands:

Μια εστεμμένη εικόνα του Ιησού

Ο Ιησούς υποτίθεται ότι ήταν ο γιος του Θεού, που στάλθηκε στη γη για να φέρει την απελευθέρωση της ανθρωπότητας. Έτσι, συχνά απεικονίζεται ως ο βασιλιάς που άξιζε να είναι. Ένα στεφανωμένο πρόσωπο του Ιησού, με την ιερή καρδιά του να λάμπει είναι έτσι ένα κοινό αλλά εξαιρετικό σχέδιο τατουάζ. Αν σχεδιαστεί σωστά, θα φαίνεται εκπληκτικό.

10. Heart Of Jesus Tattoo For Men:

Jesus Tattoo For Men

Μια λεπτομερής εικόνα που δείχνει τον Ιησού ως κάτοχο της ιερής καρδιάς είναι ένα άλλο κοινό σχέδιο τατουάζ του Ιησού. Φαίνεται εξαιρετικό και γενικά δεν έχει χρώμα, αν και οι λεπτομέρειες εξακολουθούν να το κάνουν να φαίνεται εξαίσιο και ελκυστικό. Περιλαμβάνει μια σφαίρα φωτός πίσω από το κεφάλι του Ιησού και σχέδια από φύλλα ή λουλούδια σε ολόκληρη την εικόνα.

11. Agonized Jesus Face Tattoo On Arm:

Jesus Face Tattoo On Arm

Σε αυτά τα σχέδια, το πρόσωπο του Ιησού γενικά αιμορραγεί και τα μάτια του αντανακλούν βαθύ πόνο. Στο κεφάλι του είναι σκαρφαλωμένο ένα στέμμα από αγκάθια. Αυτό το τατουάζ συμβολίζει τον πόνο που έκανε η ανθρωπότητα στον γιο του θεού αρκούδα. Χρησιμεύει ως υπενθύμιση στην ανθρωπότητα, όχι στην αμαρτία.

12. Ένα απλό τατουάζ με όνομα Ιησού στον καρπό:

Τατουάζ ονόματος Ιησού στον καρπό

Ένα απλό τατουάζ λέξης Ιησούς είναι απλώς το όνομα Ιησούς σε ένα συγκεκριμένο στυλ γραφής. Μερικές φορές οι άνθρωποι προσθέτουν άλλες διακοσμήσεις όπως αστέρια ή σχέδια γύρω από αυτό. Αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι επιλέγουν να το κρατήσουν όσο το δυνατόν πιο απλό. Αυτό το είδος τατουάζ μπορεί να γίνει από πολλές ελκυστικές γραμματοσειρές. Οι καμπύλες και ο σταυρός προσθέτουν στην ομορφιά του. Αυτό το τατουάζ μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χέρι, το λαιμό, την πλάτη ή τον καρπό. Φαίνεται πιο όμορφο όταν προστίθενται χρώματα σε αυτό.

13. Tribal Christ Jesus Tattoo:

best-jesus-tattoo-designs-with-pictures13

Αυτό το φυλετικό τατουάζ του Ιησού προσελκύει τους ανθρώπους που θέλουν μικρά λεπτά τατουάζ στο σώμα τους. Αυτό το τατουάζ δείχνει φυλετικά εφέ τατουάζ. Ο σχεδιασμός είναι κατασκευασμένος με όμορφες καμπύλες, κάτι που το κάνει πιο αξιολάτρευτο. Αυτό το τατουάζ είναι ένα μικρό κομμάτι του πνευματικού συμβόλου που μπορεί να μεταφερθεί στον καρπό, την πλάτη, το λαιμό ή τον ώμο. Αυτό το τατουάζ προσελκύει κυρίως τα κορίτσια να το κάνουν. Το τατουάζ δείχνει τον Ιησού Κρις σε σταυρωμένη μορφή, η οποία κερδίζει μεγάλη δημοτικότητα.

14. Σχέδιο τατουάζ Mother Mary And Jesus για γυναίκες:

Μαρία και Ιησούς

Ένα άλλο κοινό σχέδιο είναι αυτό που δείχνει τη Μητέρα Μαρία και το βρέφος Ιησού. Αντιπροσωπεύει την αγάπη μεταξύ μητέρας και γιου και επίσης την αγιότητα αυτής της σχέσης. Τα τατουάζ της Μητέρας Μαρίας και του Ιησού γενικά φαίνονται όμορφα. Δεν υπάρχει άλλη λέξη για να το περιγράψω καλύτερα.

15. Ο Ιησούς σταυρώθηκε τατουάζ στην πλάτη:

Σταυρωμένη μορφή του Ιησού

Ένα καλλιτεχνικό μαύρο περίγραμμα της μορφής του σταυρωμένου Ιησού είναι μια άλλη δροσερή ιδέα για το τατουάζ του Ιησού. Η δημιουργικότητά σας αντικατοπτρίζεται στον τρόπο με τον οποίο κάνετε το περίγραμμα και το νόημά σας γίνεται εμφανές από την εικόνα. Αυτό το τατουάζ του Ιησού Χριστού, αν και δεν είναι ρεαλιστικό, θα σας κερδίσει πολλές εκτιμήσεις.

Περισσότερα σχέδια τατουάζ:

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού 1

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού 2

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού 3

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού 4

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού 5

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού 6

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού 7

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού 8

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού 9

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Ιησού 10

Τα σχέδια τατουάζ του Ιησού εμφανίζονται συχνά μεταξύ πολλών ανθρώπων όπου η κάστα δεν είναι μπαρ. Τατουάζ με όνομα Ιησού, τατουάζ Ιησού με λουλουδάτα σχέδια, φύση, σταυρός κ.λπ. είναι μερικά διάσημα σχέδια τατουάζ που γίνονται δημοφιλή. Εάν τα μικρά τατουάζ θεωρούνται ελκυστικά, οι άνθρωποι υιοθετούν τατουάζ μόνο με ένα μικρό σταυρό ή όνομα, ενώ εκείνοι που βρίσκουν ελκυστικά τα μεγάλα τατουάζ επιλέγουν μεγάλα πολύχρωμα σχέδια τατουάζ. Σε οποιαδήποτε μορφή, αυτά τα τατουάζ φέρουν πάντα σύμβολα όπως αγάπη, ειρήνη, ανθρωπιά, πνευματικά συναισθήματα κλπ.