15 μικρά και μεγάλα σχέδια τατουάζ του Βούδα για άνδρες και γυναίκες

Σε κάποια παραδοσιακή κουλτούρα, τα θρησκευτικά τατουάζ είναι πολύ δημοφιλή. Οι άνθρωποι το χρησιμοποιούν εδώ και χρόνια για να ορίζουν τον εαυτό τους και επίσης να δείχνουν στους άλλους την πίστη ή τον Θεό που επέλεξαν να ακολουθήσουν. Μερικά από τα πιο δημοφιλή θρησκευτικά τατουάζ είναι τα σχέδια τατουάζ του Βούδα. Βρέθηκαν κυρίως μεταξύ των ασιατικών πολιτισμών, συμπεριλαμβανομένων χωρών όπως η Κίνα, η Ταϊλάνδη, το Νεπάλ και η Ινδία.

σχέδια τατουάζ του Βούδα

Το πραγματικό όνομα του Βούδα ήταν Siddhartha Gautama και αφού πέτυχε τη φώτιση, οι άνθρωποι τον συσχέτισαν με ένα θεόμορφο πλάσμα. με κάποιον που έχει υπέρτατη γνώση και μεγάλη δύναμη. Οι άνθρωποι, επομένως, χρησιμοποιούν τα τατουάζ του Βούδα για να δηλώσουν πλούτο, ειρήνη και ευλογίες. Στέκονται επίσης ως σύμβολο διαφώτισης και δύναμης του χαρακτήρα κάποιου. Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Βούδα παρατίθενται στις ακόλουθες γραμμές.

Μοναδικά και ουσιαστικά σχέδια τατουάζ Lord Buddha:

Τα σχέδια τατουάζ του Βούδα έχουν γίνει συνώνυμα με την αγιότητα και τη βαθιά αίσθηση της ύπαρξης, κάτι που σίγουρα θα ενίσχυε το αίσθημα της θετικότητας στους λάτρεις του τατουάζ. Υπάρχει ένας μεγάλος αριθμός επιλογών που είναι προσβάσιμοι από αυτήν την άποψη, οι καλύτερες φωτογραφίες των οποίων απεικονίζονται παρακάτω.

1. Golden Buddha Tattoo On Arm:

Golden Buddha Tattoo On Arm

Τα λαμπρά αγάλματα του Βούδα είναι τα αγαπημένα όλων των εποχών για άτομα σε όλο τον κόσμο ως μια εξαιρετική εικόνα των μαθημάτων του Βουδισμού και το τατουάζ ενός λαμπρού Βούδα ωφελείται όσο το δυνατόν περισσότερο από τις μεγάλες αποχρώσεις. Τα τατουάζ του Βούδα με λαμπερό χρυσό γάνωμα μπορούν να οριοθετήσουν είτε ολόκληρο το σώμα ενός χρυσού Βούδα που σκέφτεται, είτε απλά το πρόσωπο. Σε κάθε περίπτωση, ο τεχνίτης τατουάζ σας μπορεί να χρησιμοποιήσει το φως και τη σκίαση ενισχύοντας περαιτέρω την καλύτερη τύχη του και να κάνει τη λάμψη του τατουάζ σας.

2. Laughing Buddha Tattoo Art:

Γέλιο Buddha Tattoo Art

Μια από τις καλύτερες διακρίσεις του Βούδα είναι ο ευγενικός κοιλιακός Βούδας σε σχήμα δοχείου, όπως είναι γνωστός στους κινέζικους μύθους. Αυτή η γενική επιλογή είναι λογική για τα άτομα που αναζητούν την ξέγνοιαστη απόδοση του Βούδα, σε αντίθεση με την άλλη. Κατά προτίμηση γίνεται στο στομάχι, με το χτύπημα να σχετίζεται με αυτό του μεταφορέα, κάνοντας μια επίπεδη οπτική απόλαυση. Κάποιος μπορεί επίσης να κάνει το τατουάζ προσώπου του Βούδα μελανωμένο σε εναλλακτικά μέρη του σώματος, για παράδειγμα, στο χέρι, τον ώμο, την πλευρά, το μεσαίο τμήμα, το πόδι ή τον καρπό. Είναι ένα από τα υπέροχα σχέδια τατουάζ του Βούδα που γελούν.

3. Mandala Wheel Tattoo Design:

Mandala Wheel Tattoo Design

Ένας Τροχός Μάνταλα, μοιάζει με τον ατελείωτο τροχό γέννησης και μετενσάρκωσης στον Βουδισμό. Το Mandala είναι ένα μυαλό που σκιαγραφεί το σύμπαν, την οικοδόμηση και τη διορατικότητα, έτσι κάνει μια υπέροχη, συναρπαστική και κομψή διαμόρφωση για ένα βουδιστικό τατουάζ. Παρά το γεγονός ότι φαίνονται εντυπωσιακά σε σκοτεινά και αμυδρά, η χρήση σκίασης σε ένα τατουάζ Mandala κάνει πραγματικά τα διακριτικά κομμάτια του περιγράμματος να αναδύονται.

4. Βουδιστικό τατουάζ Mantras στο στήθος:

Βουδιστικό τατουάζ Mantras στο στήθος

Οι βουδιστικές ψαλμωδίες περιλαμβάνουν τακτικά συγκεκριμένα μάντρα που επαναλαμβάνονται λαμβάνοντας υπόψη τον τελικό στόχο να επιτευχθεί ο φωτισμός, οπότε η επιλογή ενός σημαντικού κομματιού της αναφοράς για τατουάζ είναι μια θαυμάσια επιλογή. Μια πολύ γνωστή απόφαση για ένα τατουάζ βουδιστικής ικεσίας είναι οι εικόνες για το μάντρα «Om Mani Padme Hum», το οποίο χρησιμοποιείται εν μέσω περισυλλογής. Μια βουδιστική αναφορά μπορεί να μελανωθεί οπουδήποτε στο σώμα και πολλά άτομα την έχουν στο εσωτερικό κάτω χέρι, στο μεσαίο τμήμα ή κάτω από το θωρακικό κλουβί

5. Buddha’s Footprints Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Budd's Footprints

Μια άλλη μοναδική επιλογή ανάμεσα στα τατουάζ του Βούδα είναι η διαμόρφωση που αναδεικνύει τις εντυπώσεις του Βούδα. Το περίγραμμα έχει μια απίστευτη προσφορά στην αβίασή του καθώς υποδηλώνει ότι κάποιος πρέπει να ακολουθήσει τον τρόπο που εμφανίστηκε από τον Βούδα και να οδηγήσει σε μια ειλικρίνεια και καλοσύνη. Οι πιστοί του και άτομα σε όλο τον κόσμο δείχνουν αγάπη στα μαθήματά του σε διαφορετικές δομές. η οποία έχει τατουάζ του Βούδα μελανωμένα πάνω τους.

6. Πολύχρωμα τατουάζ Βούδας στην πλάτη:

Πολύχρωμα τατουάζ του Βούδα στην πλάτη

Ένα τατουάζ του Βούδα αντιπροσωπεύει πάντα την ειρήνη, την πίστη και την προσευχή. Μιλά επίσης για διαλογισμό και αποτελεί ιερό σύμβολο για όλους τους οπαδούς του. Τα πολύχρωμα τατουάζ του Βούδα δεν είναι μόνο ζωντανά για να τα δούμε αλλά περιέχουν και όλες τις ιδιότητες όπως αναφέρθηκαν. Είναι σαφώς μερικά από τα αγαπημένα αυτή τη στιγμή και έχουν λάβει εξαιρετικά σχόλια από πολλούς.

7. Μαύρο και άσπρο μανίκι Βούδας τατουάζ:

Μαύρο και άσπρο μανίκι τατουάζ του Βούδα

Τα ασπρόμαυρα τατουάζ του Βούδα φαίνονται απλά και απλά, αν και μιλούν τη γλώσσα της ομορφιάς, της ειρήνης και της αγάπης. Όσοι θέλουν να δώσουν στον εαυτό τους μια απλή αλλά αριστοκρατική εμφάνιση θα πρέπει πραγματικά να χρησιμοποιήσουν αυτό το σχέδιο τατουάζ για τον εαυτό τους.

8. Floral Buddha Tattoo Design:

Floral Buddha Tattoo Design

Τα τατουάζ του Βούδα δεν είναι δημοφιλή μόνο στους άνδρες αλλά και στις γυναίκες. Το Floral Buddha Tattoo είναι ένα από αυτά. Είναι υπέροχα και πολύ όμορφα για να τα δεις. Περιέχει απλά την εικόνα του Βούδα που περιβάλλεται από λουλούδια. Φοριέται καλύτερα στο πίσω μέρος των ώμων. Ξεχωρίζει, φαίνεται υπέροχο και πολύ ευχάριστο.

9. Τατουάζ σύμβολα του Βούδα:

Τατουάζ σύμβολα του Βούδα

Τατουάζ σύμβολα του Βούδα σημαίνει τα σύμβολα που χρησιμοποιούνται για να συσχετιστούν με τον Βούδα. Οι άνθρωποι που ακολουθούν τον Βουδισμό το έχουν χρησιμοποιήσει αυτό. Μιλάει πολύ σοφία και είναι πραγματικά ένα από τα καλύτερα σχέδια του Βούδα που έχουν δει τα τελευταία δύο χρόνια. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Βούδα.

10. Bodhi Tree Buddha Tattoo Designs On Shoulder:

Bodhi Tree Buddha Tattoo Designs on Shoulder

Το τατουάζ Bodhi Tree Buddha Tattoo φαίνεται υπέροχο στο δέρμα. Είναι πράγματι ένα υπέροχο σχέδιο για τατουάζ. Έχουν μεγάλη σημασία και νόημα αφού το δέντρο Bodhi ήταν κάτω από το οποίο ο Βούδας είχε λάβει διαφώτιση. Φοριέται από πολλούς ανθρώπους και αρέσει σε αρκετούς. Είναι το καλύτερο σχέδιο τατουάζ του Βούδα.

11. Τατουάζ Dharma Wheel For Girls:

Dharma Wheel Tattoo For Girls

Ο Τροχός του Ντάρμα είναι μια άλλη διάσημη και καταγόμενη απόφαση μεταξύ των τατουάζ του Βούδα, η οποία είναι μια εικόνα των μαθημάτων του Βούδα και επιπλέον της ίδιας της θρησκείας. Ο τροχός προσφέρει ένα εκπληκτικό απρόβλεπτο περίγραμμα, γεγονός που τον καθιστά ένα σημείο εστίασης.

12. Σχέδια τατουάζ με πλήρη διαλογισμό του Βούδα:

Σχέδια τατουάζ για τον Βούδα με πλήρη διαλογισμό

Ένα ολόσωμο τατουάζ του Βούδα δίνει σε ένα άτομο μια πολύ κομψή και ξεχωριστή εμφάνιση. Είναι πολύ δημοφιλές και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλούς ανθρώπους. Οι άνθρωποι που είναι ένθερμοι οπαδοί του Βούδα θα πρέπει πραγματικά να ασχοληθούν με αυτό το σχέδιο καθώς θα τους δώσει μια πολύ θρησκευτική και πνευματική εμφάνιση.

13. Παραδοσιακά σχέδια τατουάζ του Βούδα στο χέρι:

Παραδοσιακά σχέδια τατουάζ του Βούδα στο χέρι

Τα παραδοσιακά τατουάζ του Βούδα είναι αυτά που αντιπροσωπεύουν το πρόσωπο του Βούδα. Είναι μια αναπαράσταση πίστης και πίστης προς τους άλλους και επίσης κηρύττει την ιδεολογία που ακολουθεί ο Βούδας.

14. Τατουάζ Blue Buddha Sleeve:

Μπλε τατουάζ μανίκι του Βούδα

Τα μπλε τατουάζ του Βούδα φαίνονται φωτεινά, πολύχρωμα και ζωντανά. Δηλώνουν καθαρότητα και ειλικρίνεια. Δεδομένου ότι το πρώτο πράγμα που έρχεται στο μυαλό κάποιου όταν σκέφτεται ένα τατουάζ του Βούδα είναι η εικόνα του, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να κάνει το τατουάζ να φαίνεται ατρόμητο και τολμηρό. Ένα μπλε τατουάζ Buddha είναι πολύ μοναδικό και εκπληκτικό για να το δείτε.

Δείτε περισσότερα: Εικόνες τατουάζ Carpe Diem

15. Σχέδια τατουάζ Lotus Buddha:

Σχέδια τατουάζ Lotus Buddha

Ο Βούδας έχει συχνά συσχετιστεί με λωτό. Επομένως, ένα σχέδιο τατουάζ του Βούδα μαζί με έναν λωτό μπορεί να κάνει εξαιρετική επιλογή. Μιλάει τη γλώσσα της δύναμης και της αγνότητας. Φαίνεται καταπληκτικό στο δέρμα και είναι επίσης πολύ δημοφιλές στο βουδιστικό πλήθος.

Περισσότερα σχέδια τατουάζ:

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Buddha 1

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Βούδα 2

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Buddha 3

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Βούδα 4

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Βούδα 5

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Βούδα 6

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Buddha 7

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Buddha 8

Καλύτερα σχέδια τατουάζ Buddha 9

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ του Βούδα 10

Τα τατουάζ του Βούδα προορίζονται να αντιγράψουν τα μαθήματα αυτού του απίστευτου βαθύτατου πρωτοπόρου και προπονητή. Φυσικά, τα τατουάζ δεν ευνοούνται μόνο από τους υποστηρικτές του Βουδισμού, αλλά ένας μεγάλος αριθμός ατόμων που έχουν εμπιστοσύνη σε μια οριστική αλήθεια της ζωής, ότι κάποιος πρέπει να κατακτήσει όλα τα βάσανα και τις γοητείες της ζωής για να επιτύχει τη φάση της σωτηρίας. ή νιρβάνα. Αυτά τα τατουάζ μπορούν να συμβολίζουν την αμόλυνση. Η Βουδιστική κοινωνία και το πλαίσιο πεποιθήσεων είναι αυτό που είναι γυαλισμένο και αγαπήθηκε σε όλο τον κόσμο.