Κορυφαία 15 σχέδια και σημασίες τατουάζ κολιμπρί

Το τατουάζ κολιμπρί είναι συνήθως εκφραστικό των χαρακτηριστικών ή των χαρακτηριστικών ενός ατόμου. Είναι σημαντικό για ενέργεια και ζήλο για τη ζωή. Τα κολιμπρί έχουν επίσης απεικονιστεί ως το σύμβολο της αγάπης και μια έλξη προς το αντίθετο φύλο. Δηλώνει επίσης την επιθυμία να ζήσετε και να αγαπήσετε τη ζωή. Εδώ είναι μερικά τατουάζ για εσάς με παρόμοιο ζήλο και όρεξη για ζωή. Να κάνετε μια βόλτα.

Τατουάζ κολιμπρί

Σχέδια και σημασίες τατουάζ Hummingbird:

μερικές από τις συλλογές συλλεκτών σχεδίων τατουάζ που επιλέχθηκαν με κολίβρια σε διάφορες μορφές που σίγουρα θα σας καθοδηγήσουν να επιλέξετε το τέλειο στυλ σας.

1. The Ultimate Love Birds:

Ultimate Love Birds

Ένα υπέροχο κολιμπρί μπορεί να εμφανιστεί στο σπίτι σας για λίγες στιγμές, κάνοντάς σας να νιώσετε τυχεροί, παρά το γεγονός ότι σε περίπτωση που ξεχάσετε κάποια τροφή για αυτούς και στην περίπτωση που νιώσουν πιο ασφαλείς και όχι εξασθενημένοι, θα μετατραπεί σε σταθερούς επισκέπτες. Λόγω των συστατικών, τα τατουάζ κολιμπρί μπορεί να συντίθενται με διαφορετικές εικόνες ειρήνης σαν περιστέρι. Ένα κολιμπρί μπορεί επίσης να συμβολίζει την προσοχή, τη χαρά και τη γοητεία και με αυτόν τον τρόπο μερικοί άνθρωποι σε μια σχέση συχνά θεωρούν δίδυμα τατουάζ κολιμπρί – τα συντονιστικά κολιμπρί μιλούν στη σχέση τους. Υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που ενσωματώνουν ένα όνομα στο τατουάζ. Το όνομα μπορεί να είναι αυτό του συνεργού στοργής τους ή ενός φίλου ή μέλους της οικογένειας.

2. Tribal Hummingbird Tattoo Designs:

Tribal Hummingbird Tattoo Designs

Για μια κομψή και μη συνηθισμένη εμφάνιση, θα πρέπει να λάβετε υπόψη τα φυλετικά σχέδια τατουάζ κολιμπρί Υπάρχουν πολλά φυλετικά παραδείγματα που πρέπει να λάβετε υπόψη και με αυτόν τον τρόπο, δεν πρέπει να έχετε κανένα πρόβλημα στο στάδιο του προσδιορισμού. Μπορείτε να πειραματιστείτε με ένα ιπτάμενο πλάσμα σε ένα ξυράφι φυλετικό σχέδιο, ωστόσο με μια προσαρμοσμένη βάση για να το χαλαρώσετε. Η διαμόρφωση φαίνεται εκπληκτική όταν ολοκληρωθεί. Τα φυλετικά τατουάζ είναι επιπλέον συναρπαστικά όταν είναι με ένα θαμπό μελάνι ή σε ένα μείγμα πιο ανοιχτόχρωμων σκιάσεων για το πάνω μισό του φτερωτού πλάσματος και ένα πιο σκοτεινό σκιαστικό γελοίο τμήμα βάσης. Δεδομένου ότι το στυλ της φυλής είναι το πιο συνηθισμένο αυτή τη στιγμή, πιθανότατα θα ανακαλύψετε περιγράμματα που το ενοποιούν με διαφορετικούς τρόπους. Στο σημείο που έχει τοποθετηθεί με σκοτεινά φυλετικά παραδείγματα γύρω και μέσα, το κολιμπρί φαίνεται καλύτερα. Το εξάρτημα τα βελτιώνει για τους άνδρες αφού δίνουν την ιδανική ισοτιμία. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ κολιμπρί για γυναίκες.

3. Πολύχρωμο τατουάζ κολιμπρί:

Πολύχρωμο τατουάζ κολιμπρί

Εδώ έχουμε μια ξεχωριστή θέση ανάμεσα στους πιο όμορφους τύπους κολιμπρί, το τυρκουάζ λαιμό. Αλλιώς ονομάζεται God in’s puff foot, αυτό το ιδιαίτερα ελκυστικό φτερωτό ζώο ζει γενικά στη Νότια Αμερική, νομίζουμε. Μόνο μερικά γνωστά παραδείγματα έχουν ληφθεί από την άγρια ​​φύση και αυτά ήταν περισσότερα από 100 χρόνια πριν. Προς το παρόν, στη θεμελιωδώς απειλούμενη παράσταση, ορισμένοι θεωρούν ότι αυτό το είδος μπορεί σίγουρα να εξαφανιστεί. Αυτή η εικόνα του σχεδιασμού τατουάζ Hummingbird μπορεί να μιλήσει για τη ζωή και τη ζωντάνια, την αδιάκοπη προσπάθεια και τη χειροτεχνία. Μπορεί να είστε το είδος του ατόμου που προσπαθεί να ολοκληρώσει τα πράγματα ή να κάνει μια ανώτερη εμφάνιση σε σχέση με αυτό. Το τατουάζ μπορεί να μιλήσει πικρά σε οποιοδήποτε από τα στοιχεία.

4. Feeding Hummingbird Tattoo στην πλάτη:

Ταΐζοντας κολιμπρί τατουάζ στην πλάτη

Σε αντίθεση με άλλα πουλιά τα κολιμπρί δεν πιπιλίζουν με τα ράμφη τους, αλλά χρησιμοποιούν τη γλώσσα τους που έχει διχαλωτό σχήμα για να ρουφήξουν το νέκταρ. Αυτά είναι όμορφα παραδείγματα σχεδίων τατουάζ κολιμπρί που είναι πιο διασκεδαστικά να περιγράψουν. Μπορείτε να επιχειρήσετε μια νεοσύστατη πτήση σε παρασυρόμενα και με το λογαριασμό της στο επίκεντρο ενός άνθους. Επιπλέον, μπορείτε να εξετάσετε το ενδεχόμενο να συμπεριλάβετε σημεία ενδιαφέροντος στα φτερά στη βάση του κτυπήματος και με την πλάτη γωνιακή. Μπορείτε επίσης να βάλετε την ουρά κάτω από το σώμα της. Για να βελτιώσετε μια ολοκληρωμένη πινελιά, μπορείτε να συμπεριλάβετε μια πασχαλίτσα, μια πεταλούδα ή μια μέλισσα.

5. Classy Dot Work Hummingbird Tattoo Art:

Classy Dot Work Hummingbird Tattoo Art

Με τη μοντέρνα δουλειά με κουκκίδες, τα σχέδια τατουάζ κολιμπρί που τρέχουν μοντέρνα στις μέρες μας μπορεί να δείτε ότι αυτό το κομμάτι δεν φαίνεται να είναι το ίδιο με αυτό που έχετε συνηθίσει να βλέπετε. Γιατί το μέτρο των νταμπλ προφανώς. Αντί για την τυπική συγκέντρωση μικρών κηλίδων, αυτός ο τεχνίτης συμπεριέλαβε αυτό το τατουάζ κολιμπρί εντελώς τεράστιων κηλίδων, δίνοντάς του μια εκπληκτική vintage αίσθηση. Σε περίπτωση που χρειάζεστε μεγαλύτερο τατουάζ, μπορείτε να το βάλετε στους ώμους σας, στο κάτω μέρος της πλάτης σας, στο πάνω μέρος της πλάτης, στους ώμους και στην πλάτη. Πριν επιλέξετε ένα κολιμπρί, ρίξτε μια ματιά σε μερικές φωτογραφίες και σκεφτείτε πώς μπορείτε να προσαρμόσετε το τατουάζ. Προσπαθήστε να είστε όσο το δυνατόν πιο καινοτόμοι.

6. Χρωματιστό μικρό τατουάζ κολιμπρί στο χέρι:

Μικρό τατουάζ κολιμπρί στο χέρι

Αυτή είναι μια γλυκιά επιλογή για όσους αγαπούν τα κινούμενα σχέδια! Ένα τατουάζ πουλιού που θέλετε, σε κινούμενη εκδοχή! Το πλεονέκτημα μιας κινούμενης έκδοσης είναι ότι έχετε την ελευθερία να παίζετε με διαφορετικά χρώματα και αποχρώσεις χωρίς να φαίνεται απαίσιο. Έτσι, αν το επιθυμείτε, αυτή είναι μια ωραία επιλογή για τατουάζ βραχίονα ή ωμοπλάτης. Είναι το καλύτερο μικρό σχέδιο τατουάζ κολιμπρί για άνδρες.

 7. Rainbow Colored Hummingbird:

Rainbow Colored Hummingbird

Ανεξάρτητα από την αδιάφορη εμφάνισή τους, τα κολιμπρί είναι από τα πιο δυνατά είδη φτερωτών πλασμάτων στο σύνολο όλων των ζώων. Ως απόδειξη της σκληρότητάς τους, τα κολιμπρί επιτίθενται συνήθως σε μεγαλύτερα είδη, για παράδειγμα, τζαι και ακόμη υψηλότερα πτηνά. Διαφορετικοί τύποι κολιμπρί συχνά διασταυρώνονται μεταξύ τους καθιστώντας το ακραίο να αναγνωρίζει ορισμένα είδη λόγω του μεγάλου αριθμού των φυλών μείγματος που υπάρχουν τώρα. Είναι ένα από τα καλύτερα πολύχρωμα σχέδια τατουάζ κολιμπρί.

8. Χαριτωμένο σχέδιο τατουάζ Tricep Hummingbird:

Χαριτωμένο σχέδιο τατουάζ κολιμπρί Tricep

Όπως υποδεικνύουν οι γυναίκες, τίποτα δεν είναι πιο σέξι από ένα άτομο με τατουάζ τρικέφαλου. Επισημαίνοντας την αντρική δύναμη κοντά στο ευφάνταστο στυλ, αυτές οι εκδηλώσεις θα κυριαρχήσουν στο σαλόνι της γειτονιάς σας! Η πεμπτουσία της υπέροχης ανδρικότητας ακολουθείται συχνά ειδικά στα χέρια, οπότε αυτό είναι ένα εξαιρετικό σημείο για να εμφανίσετε μελάνι. σε κάθε περίπτωση, οι περισσότεροι άντρες χρησιμοποιούν το χώρο εκ των προτέρων. Έτσι, τα τατουάζ tricep κατέληξαν σε υποτιμημένα κοσμήματα που επιτέλους μαζεύουν την εκτεταμένη ευγνωμοσύνη που αξίζουν. Τι εκπληκτική περιοχή για αυτό το σεμνό τατουάζ κολιμπρί. Γενικά ήμασταν μεγάλοι θαυμαστές των τρικεφάλων τατουάζ και αυτό το υπέροχο μικρό φτερωτό ζώο δείχνει ακριβώς γιατί. Αυτό είναι ένα καταπληκτικό μικρό τατουάζ κολιμπρί.

9. Messenger Hummingbird Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Hummingbird

Το κολιμπρί είναι μια εξαιρετική φύση με την αιτιολογία ότι το φτερωτό πλάσμα μπορεί να επιπλέει στον αέρα κουνώντας γρήγορα τα φτερά του, μια ιδιότητα που προσθέτει μαγεία στην εξαιρετική παρουσία του ότι τα κολιμπρί είναι εξαιρετικά καινοτόμα στη φύση τους και δεν παραδίδονται μέχρι να ολοκληρωθεί η ανάθεση πεπερασμένος. Ως εκ τούτου, θεωρούνται αγγελιοφόροι και επομένως το τατουάζ του απεικονίζει ότι κολίβρια μεταφέρουν το μήνυμα της αγάπης στους κοντινούς και αγαπημένους.

10. Όμορφο κολιμπρί με τατουάζ μακράς ουράς:

Κολίβριο με τατουάζ μακράς ουράς

Θα μπορούσατε επίσης να εργαστείτε με πολύ φωτεινές αποχρώσεις όπως αυτή. Τα σχέδια και τα σχέδια είναι όμορφα και αιχμαλωτίζουν πολύ καλά το ενεργό πουλί. Θα πρέπει να διατηρήσετε ένα τυπικό μέγεθος για αυτό, για να είναι ορατό και κατανοητό. Διαφορετικά, ένα εξαιρετικά μικρό θα φαινόταν ασαφές και ασαφές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άλλα χρώματα της επιλογής σας.

11. Hibiscus, Butterfly, And Hummingbird Tattoo On Shoulder:

Τατουάζ κολιμπρί στον ώμο

Τα μοτίβα που γεμίζουν αυτό το μικρό πουλί συμπληρώνουν απόλυτα το σχέδιο. Η χρήση μικρών συμπαγών σχεδίων το καθιστά ένα πολύ ελκυστικό τατουάζ. Αυτό θα ήταν ένα όμορφο για τις ωμοπλάτες ή την άνω κοιλιά σας. Μπορείτε να καλύψετε ολόκληρη τη λεπίδα με αυτό το τατουάζ. Ο χώρος θα κάνει το τατουάζ να ξεχωρίζει. Χρησιμοποιήστε ένα άλλο χρώμα για να τονίσετε, εάν το επιθυμείτε.

12. Πολύχρωμα σχέδια τατουάζ κολιμπρί στο πάνω μέρος της πλάτης:

Σχέδια τατουάζ Hummingbird στο πάνω μέρος της πλάτης

Ο αφηρημένος σχεδιασμός λειτουργεί επίσης, χωρίς να κλέψει τη ζωή. Σίγουρα μειώνει τη ζωντάνια, αλλά αν δεν θέλετε πολύ χρώμα στο τατουάζ σας, αυτό είναι πράγματι μια καλή επιλογή. Ένα απλό πιασμένο στο τατουάζ δράσης, αναδεικνύει σαφώς την ομορφιά του μικρού είναι. Είναι ένα από τα τέλεια τατουάζ κολιμπρί για κορίτσια.

13. Μαύρο μελάνι Hummingbird Tattoo Design:

Μαύρο μελάνι κολιμπρί σχέδιο τατουάζ

Αυτή η στυλιζαρισμένη έκδοση είναι επίσης εξίσου ελκυστική. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε οποιοδήποτε χρώμα, εκτός από το μαύρο αν νομίζετε ότι φαίνεται βαρετό. Είστε ελεύθεροι να το αλλάξετε και το μέγεθός του επειδή το τατουάζ είναι πολύ ευέλικτο από την άποψη της προσαρμογής. Δίνοντάς του μια δωρεάν προβολή θα το κάνει πιο φωτεινό. Αυτό είναι ένα από τα καταπληκτικά σχέδια τατουάζ μαύρου κολιμπρί.

14. Μικρό λουλούδι στο άνω βραχίονα κολιμπρί τατουάζ:

Τατουάζ κολιμπρί Upper Arm

Αυτό το χαριτωμένο τατουάζ που σκάει με το χρώμα είναι το ιδανικό αν είστε πολύχρωμο άτομο. Ο τακτοποιημένος και όμορφος σχεδιασμός τατουάζ συμπληρώνει τις αποχρώσεις που χρησιμοποιούνται. Θα ήταν τέλεια για το πάνω μέρος του βραχίονα σας και το να είστε σε πλήρη οθόνη, θα προσελκύσει μόνο περισσότερα βλέμματα στο φωτεινό τατουάζ.

15. Μικρό τατουάζ κολιμπρί στον καρπό:

Μικρό τατουάζ κολιμπρί στον καρπό

Αυτό είναι ένα σχέδιο για τα εκτιμώμενα ώριμα σχέδια. Ο σχεδιασμός φιλοξενεί το ήρεμο μυαλό και όμως δεν αφήνει τον ζήλο να εξαφανιστεί. Μπορείτε να αλλάξετε τα χρώματα ανάλογα με την επιλογή σας.

Περισσότερα σχέδια τατουάζ:

Σχέδια τατουάζ Hummingbird 1

Σχέδια τατουάζ Hummingbird 2

Σχέδια τατουάζ Hummingbird 3

Σχέδια τατουάζ Hummingbird 4

Σχέδια τατουάζ Hummingbird 5

Σχέδια τατουάζ Hummingbird 6

Σχέδια τατουάζ Hummingbird 7

Σχέδια τατουάζ Hummingbird 8

Σχέδια τατουάζ Hummingbird 9

Σχέδια τατουάζ Hummingbird 10

Σήμερα η σημασία του τατουάζ κολιμπρί μπορεί να είναι απεριόριστα διαφορετική σε κάθε άτομο και το τατουάζ του. Αυτό το μικρό φτερωτό ζώο έχει τόσο μεγάλο αριθμό γοητευτικών ιδιοτήτων που είναι κάθε άλλο παρά δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί μετατρέπεται γρήγορα σε μια βασική επιλογή στο τατουάζ φαίνεται πολύ μακριά. Ένα μέρος των πιο γνωστών επιπτώσεων του τατουάζ κολιμπρί είναι να αγαπάς τη διασκέδαση, να έχεις υψηλό βαθμό ζωτικότητας, να έχεις την ιδιότητα να είσαι εξαιρετικά ψύχραιμος, επιτακτικότητα, αποκατάσταση, σταθερότητα, ενέργεια, στοργή, ευτυχία και εξαιρετικά διασκεδαστική ψυχή.