15 κομψά τατουάζ παιδικής κάρτας για γυναίκες και άνδρες

Τα τατουάζ τα πιο μοντέρνα έργα τέχνης που τραβιούνται στο δέρμα του σώματός μας χρησιμοποιώντας βελόνα και μελάνι. Αυτός ο σχεδιαστικός τρόπος αναπαράστασης της τέχνης έχει τεράστιο αντίκτυπο όχι μόνο στους νέους αλλά και στους ανθρώπους που ανήκουν στη μεσαία ηλικιακή ομάδα. Το τατουάζ με θέμα την κάρτα είναι ένα από τα πιο κοινά και πιο επιλεγμένα σχέδια τατουάζ.

Ο τρόπος παρουσίασης αυτών των σχεδίων καρτών μπορεί να γίνει με καινοτόμες ιδέες και ιδέες που σχεδιάστηκαν με σχέδια παιγνιόχαρτων ή σχεδιασμό καρτών ταρώ και πολλούς άλλους τύπους. Τέτοιο είδος τατουάζ είναι ιδιαίτερα διάσημο στους παίκτες καρτών ή σε εκείνους που τους αρέσει να εξερευνούν το ταλέντο τους στα καζίνο. Πριν σχεδιάσετε να σχεδιάσετε ένα τατουάζ χαρτιού πρέπει να καταλάβετε πώς λειτουργούν.

Τατουάζ καρτών για γυναίκες και άνδρες

Χαριτωμένα και καλύτερα τατουάζ με κάρτα παιχνιδιού:

Για να μάθετε περισσότερα για τους τύπους και την ιδέα που χρησιμοποιείται για το σχεδιασμό τους απεικονίζεται εδώ με τα κορυφαία 15 σχέδια τατουάζ καρτών.

1. Σχέδιο τατουάζ καρτών πόκερ:

Σχέδιο τατουάζ καρτών πόκερ

Το πιο ενδιαφέρον και συναρπαστικό παιχνίδι είναι το πόκερ, το οποίο περιλαμβάνει κάρτες και το κόλπο που εμπλέκονται στο να μαντέψεις το καλύτερο. Αυτό το παιχνίδι καρτών μπορεί να σχεδιαστεί σε μια κάρτα τατουάζ με μόνο ένα σχέδιο μελανιού και καρτών με λίγα νομίσματα πόκερ. Οι ποικιλίες που θα βρείτε σε αυτόν τον τύπο σχεδίου με χρώμα και υφή επίσης.

2. Σχέδιο τατουάζ Joker Card:

Σχέδιο τατουάζ Joker Card

Ο τζόκερ θεωρείται ο σωτήρας κατά τη διάρκεια των χαρτιών. Χωρίς τζόκερ το παιχνίδι γίνεται λιγότερο ευχάριστο και διασκεδαστικό. Αυτός είναι ο λόγος που ένα αστείο πρόσωπο δίνει στον τζόκερ. Το τζόκερ μπορεί να σχεδιαστεί με ένα μονόχρωμο ή πολύχρωμο σχέδιο τατουάζ. μπορείτε να εκφράσετε τη νικηφόρα κατάσταση με αυτό το σχέδιο.

3. Deck of Cards Tattoos Design:

Σχέδιο τατουάζ τράπουλας με κάρτες

Αντί για ένα σχέδιο τατουάζ με μια κάρτα, μια τράπουλα μιας κάρτας μπορεί να σχεδιαστεί ως σχέδιο τατουάζ με πλήρη βραχίονα ή πόδι. Οι κάρτες που σχεδιάστηκαν χρησιμοποιημένες μπορεί να είναι μονόχρωμες ή πολύχρωμες και σχεδιασμένες κάρτες παιχνιδιού.

4. Σχέδιο τατουάζ King Card:

Σχέδιο τατουάζ με κάρτα βασιλιάς

Βασιλιάστε το κυρίαρχο και κυρίαρχο χαρτί κατά τη διάρκεια των χαρτιών. Για να επιδείξετε την κυριαρχία με έναν καλλιτεχνικό τρόπο, το τατουάζ με κάρτα με ένα king face και μια κάρτα με το φτυάρι είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο καρτών που σκιαγραφείται από όλα τα νέα παιδιά. Δείχνει την αίσθησή τους χωρίς ήχο.

5. Queen Card Tattoos Design:

Σχέδιο τατουάζ βασίλισσας

Ένα κομψό και διακριτικό πρόσωπο, το οποίο ονομάζεται ως βασίλισσα ενώ παίζετε χαρτιά. Αυτή η βασίλισσα της καρδιάς έχει καλύψει τις καρδιές όλων των νεαρών κοριτσιών και κυριών ως σχέδιο τατουάζ. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλά στον αστράγαλο ή γύρω από τα χέρια. Τα κορίτσια μπορούν να απολαύσουν αυτόν τον τύπο σχεδίου για οποιαδήποτε στολή τους για να εκφράσουν τη στάση τους.

6. Ζάρια με σχέδια τατουάζ με κάρτες:

Ζάρια με σχέδια τατουάζ καρτών

Τα ζάρια είναι σημαντικά πράγματα που χρησιμοποιούνται κατά τον τζόγο και για να υποδηλώσουν τον σημαντικό ρόλο του, αυτό το υλικό σε σχήμα κύβου μπορεί να σχεδιαστεί ως τατουάζ. Για τζογαδόρους και άτομα που είναι τρελοί λάτρεις του παιχνιδιού, τότε αυτό το τατουάζ με ζάρια είναι το κατάλληλο σχέδιο γύρω από το χέρι ή στον ώμο.

7. Σχέδιο τατουάζ με φλόγα καρτών:

Σχέδιο τατουάζ φλόγα καρτών

Η κάρτα φλόγας είναι απλώς ένα καλλιτεχνικό σχέδιο που χρειάζεται πολλή υπομονή και συγκέντρωση στο σχεδιασμό τους ως τατουάζ, ειδικά όταν σχεδιάζεται σε ρυτιδωμένες επιφάνειες του δέρματος, η μελάνωση χρειάζεται πολύ χρόνο.

8. Κάρτα με πληρωτικό σχέδιο:

Σχεδιασμένη κάρτα με πληρωτικό υλικό

Ένα απλό σχέδιο τατουάζ σε σχήμα κάρτας μπορεί να γίνει πιο ελκυστικό συμπληρώνοντας φυσικές γραφικές εικόνες που μπορεί να είναι ο σχεδιασμός της ανατολής ή ο σχεδιασμός της σελήνης και του αστεριού. Αυτό με το χέρι που κρατά ένα σχέδιο κάρτας είναι απλά ένα καλό έργο τέχνης.

9. Σχέδιο τατουάζ με κάρτα ταρώ:

Σχέδιο τατουάζ καρτών ταρώ

Το Ταρώ είναι σχεδιαζόμενη κάρτα σχετική με την αστρολογία και έχει πολλές εικόνες ανάγλυφες στην κάρτα με διαφορετικό είδος σημασίας όπως ευτυχία, θλίψη, ακόμη και θάνατο, κάτι που προβλέπεται από τους αστρολόγους που εκπαιδεύονται στην ανάγνωση καρτών ταρώ.

10. Σχεδιασμός δραματικών καρτών τατουάζ:

Δραματική σχεδίαση τατουάζ καρτών

Αυτό είναι σίγουρα το πιο ελκυστικό και δραματικό τατουάζ με σύμβολα καρτών, το οποίο μοιράζεται μια κωμωδία μέσα από αυτό το σχέδιο τατουάζ. Αυτό σχεδιάζει πορτρέτα πώς η καρδιά ή το διαμάντι κρατά το λαιμό του φτυάρι ή του φύλλου με αστείο τρόπο που αναδεικνύει το θέμα που σχετίζεται με το παιχνίδι καρτών.

11. Σχέδιο Batman and Card Tattoos:

Σχέδιο τατουάζ Batman και καρτών

Ο Μπάτμαν, ένας κωμικός ήρωας δράσης, που πολλά νεαρά κορίτσια και αγόρια λατρεύουν να παρακολουθούν, για να προσελκύσει τους σχεδιαστές τατουάζ του νεαρού, συνδύασαν αυτόν τον διάσημο κωμικό χαρακτήρα με σχέδιο τατουάζ καρτών. Σε αυτό το τατουάζ, ο batman σχεδιάστηκε στο κέντρο περιτριγυρισμένος από κάρτες.

12. Card Tattoo with Colored Rose Tattoo Design:

Τατουάζ κάρτας με σχέδιο τατουάζ χρωματιστό τριαντάφυλλο

Αυτός ο σχεδιασμός καρτών τατουάζ είναι ένα τυπικό τατουάζ κοριτσιού που σχεδιάζεται γύρω από το χέρι ή το πίσω μέρος του ώμου. Αντί να πάτε για σχεδιασμό καρτών, ο χαρακτήρας του μπέιζμπολ τραβιέται στο κέντρο της κάρτας με κόκκινα τριαντάφυλλα γύρω από την κάρτα.

13. King and Queen Pair Tattoo Design:

King and Queen Pair Tattoo Design

Αυτό είναι ένα σχέδιο τατουάζ ζεύγους που σχεδιάζεται και στις δύο πλευρές του κάτω βραχίονα. αυτός ο τύπος σχεδιασμού ζευγαριών είναι εμπνευσμένος από τα σχέδια Mehendi. Το πρόσωπο του βασιλιά είναι τραβηγμένο από το ένα χέρι γύρω από τον κάτω βραχίονα και από την άλλη, το πρόσωπο της βασίλισσας είναι μελανωμένο.

14. UNO Card Tattoos Design:

Σχέδιο τατουάζ UNO Card

Το UNO είναι ένα από τα πιο διάσημα παιχνίδια καρτών που παίζονται από όλες τις ηλικιακές ομάδες και παιδιά άνω των 8 ετών. Αυτό το παιχνίδι καρτών είναι ένα παιχνίδι που σχετίζεται με το χρώμα, το οποίο περιλαμβάνει χρώμα όπως το κίτρινο, το κόκκινο, το πράσινο και το μπλε. Αυτό το χρώμα χρησιμοποιείται για τη μελάνωση του τατουάζ με κάρτες. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλά με ένα τατουάζ βραχίονα ή ώμου.

15. Σχέδιο τατουάζ 3D καρτών:

Τρισδιάστατη σχεδίαση τατουάζ καρτών

Το τατουάζ 3D εφέ απαιτεί τη μέγιστη τελειότητα και αφοσίωση στο μελάνι του σχεδίου 3D τατουάζ. Σε αυτό το σχέδιο τατουάζ, ένας βασιλιάς είναι μελανωμένος καθώς σηκώνεται από την κάρτα και στοχεύει να επιτεθεί σε κάποιον, το οποίο είναι στην πραγματικότητα το θέμα πίσω από το παιχνίδι καρτών.

Η λεπτομερής περιγραφή και η ανάδειξη του αθώου προσώπου της βασίλισσας, ο γενναίος χαρακτήρας ενός βασιλιά και ένα χαρούμενο πρόσωπο ενός τζόκερ, καθώς και οι χαρακτήρες κινουμένων σχεδίων που σχεδιάζονται στο κέντρο των καρτών δεν είναι σίγουρα μια απλή δουλειά.