15 τέλεια σχέδια τατουάζ για γυναίκες και άνδρες

Το Dotwork είναι μια διαδικασία μελάνισης όπου ο καλλιτέχνης τατουάζ κάνει τατουάζ μερικές κουκκίδες για εντυπωσιακό οπτικό αντίκτυπο. Μπορούν να δημιουργήσουν μια πλήρη εικόνα ή μόνο σκίαση χρησιμοποιώντας μια τεχνική dot art. Το Stippling είναι η μέθοδος όπου η σκίαση γίνεται χρησιμοποιώντας dotwork. Υπάρχει περισσότερο μελάνι που χρησιμοποιούν, όπως μοτίβο γκρι, μαύρου ή κόκκινου μελανιού. Αυτό το στυλ είχε ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια και τα τελευταία χρόνια υπήρξε μια αναβίωση σε αυτό το στυλ μοτίβου.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μοτίβο τατουάζ dotwork με το άλλο διαφορετικό στυλ σχεδίων τατουάζ. Τα τατουάζ Dotwork είναι η τελευταία τάση στον κόσμο των τατουάζ. Μπορείτε να ολοκληρώσετε οποιοδήποτε σχέδιο χρησιμοποιώντας αυτήν την τεχνική. Επιλέξτε από τους διάφορους τύπους που δίνονται εδώ για να αποφασίσετε για το καλύτερο τατουάζ σας.

Σχέδια τατουάζ Dotwork για γυναίκες και άνδρες

Χαριτωμένα και καλύτερα σχέδια τατουάζ Dotwork:

Ας βρούμε εδώ με τα τατουάζ dotwork για το στυλ του πάθους σας.

1. Τατουάζ Polka Dotwork:

Τατουάζ εργασίας πουά

Επιλέξτε ένα σύγχρονο σχέδιο με αυτά τα τατουάζ με κουκκίδες να δημιουργούνται τελείες διαφορετικών μεγεθών. Τα τατουάζ με κουκκίδες μοιάζουν με εκτυπώσεις. Μπορείτε να επιλέξετε ένα απλό ή πολύπλοκο σχέδιο για να χρησιμοποιήσετε το μοτίβο κουκκίδων.

2. Τατουάζ Landscape Dotwork:

Τατουάζ τοπίου Dotwork

Μπορείτε να αποκτήσετε ένα πλήρες σχέδιο με μόνο κουκκίδες χρησιμοποιώντας την τέχνη τατουάζ dotwork. Αυτό περιλαμβάνει μόνο τελείες που γεμίζουν το σχέδιο. Εδώ έχετε σχέδιο ανατολής και δύσης.

3. Περίπλοκο τατουάζ Dotwork:

Περίπλοκο τατουάζ εργασίας

Εδώ έχετε ένα περίπλοκο dotwork τατουάζ που είναι μεγάλο και καλύπτει την πλάτη του ατόμου. Χρησιμοποιήστε παχιές κουκίδες και λεπτές κουκίδες για να δείξετε χαρακτήρα. Η τοποθέτηση των κουκίδων κάνει επίσης μεγάλη διαφορά.

4. Butterfly Art Dotwork Tattoo:

Butterfly Art Dot Work Tattoo

Ελέγξτε αυτό το όμορφο και περίπλοκο τατουάζ τέχνης που είναι ιδανικό για περιοχή βραχιόνων ή ποδιών. Ο σχεδιασμός τέχνης γίνεται εντυπωσιακός με τις παχιές κουκίδες τοποθετημένες κοντά η μία στην άλλη. Επιλέξτε από τα πολλά διαθέσιμα σχέδια τέχνης.

5. Mandala Dotwork Tattoo:

Mandala Dot Work Tattoo

Το σχέδιο Mandala είναι πολύ δημοφιλές στις μέρες μας και αυτό φαίνεται και στον κόσμο των τατουάζ. Αυτό το τατουάζ μάνταλα είναι μεγάλο και μπορεί να τοποθετηθεί στο πίσω μέρος για μια ολοκληρωμένη εμφάνιση. Κάθε ένα από τα πέταλα στο σχέδιο γίνεται χρησιμοποιώντας τις τελείες.

6. Animal Dotwork Tattoo:

Animal Dot Work Tattoo

Εδώ ο καλλιτέχνης χρησιμοποιεί ένα σταδιακό και λεπτό σχέδιο με dotwork για να δημιουργήσει αυτό το τατουάζ με στυλ κουκκίδας. Ο σχεδιασμός της μεγάλης γάτας είναι υπέροχος και κάνει μια δήλωση. Ελέγξτε και άλλα σχέδια που χρησιμοποιούν το στυλ dot επίσης.

7. Sprig Dot Tattoo:

Sprig Dot Tattoo

Μπορείτε να επιλέξετε μερικά από τα μοντέρνα τατουάζ μικρών κουκίδων που είναι δημοφιλή. Αυτός ο σχεδιασμός αφήνει επίσης ένα τέλειο σχέδιο μικρών κουκίδων. Επιλέξτε απλά και μινιμαλιστικά μοτίβα.

8. Τατουάζ συνδυασμού:

Συνδυασμός Dot Tattoo

Επιλέξτε το καλύτερο και από τους δύο κόσμους με αυτό το τατουάζ με τελείες και γραμμές. Ο κύριος σχεδιασμός έχει μεγάλες γραμμές και το κεντρικό μοτίβο είναι γεμάτο με τελείες. Αυτή η τεχνική δημιουργεί ένα πολύπλοκο σχέδιο. Μπορείτε να συνδυάσετε οποιοδήποτε σχέδιο με μοτίβο dotwork, θα πάρετε έναν καλό συνδυασμό περισσότερων σχεδίων σε αυτό το στυλ τέχνης.

9. Dot Flower Tattoo:

Dot Flower Tattoo

Εδώ είναι ένα υπέροχο τατουάζ λουλουδιών dotwork που φαίνεται εκπληκτικό στο μπράτσο. Τα φύλλα και το λουλούδι είναι γεμάτα με τελείες. Κάντε οποιοδήποτε σχέδιο λουλουδιών να φαίνεται υπέροχο με αυτήν την τεχνική. Αυτό είναι το καλύτερο για κορίτσια που πηγαίνουν κολέγιο.

10. Universe Dot Tattoo:

Universe Dot Tattoo

Επιλέξτε ένα τατουάζ σύμπαν με την τεχνική μαύρης κουκκίδας. Αυτή η τεχνική χρησιμοποιεί μαύρες κουκίδες διαφορετικής έντασης για να καθορίσει τις λεπτομέρειες του σχεδιασμού. Η περιοχή γύρω από τους πλανήτες σημειώνεται με τελείες κοντά η μία στην άλλη. Αν σας αρέσει να μελετάτε το σύμπαν και είστε εντάξει να σχεδιάσετε μια δομή του σύμπαντος και, στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτό το τατουάζ στο χέρι σας, θα λάβετε επίσης καλά σχόλια.

11. Τατουάζ κουκκίδων στυλ κινουμένων σχεδίων:

Χέρι κινούμενα σχέδια στυλ τατουάζ

Εξετάστε αυτό το στυλ τατουάζ με κουκκίδες για το επόμενο τατουάζ σας. Αυτό έχει τη σκίαση και τις γραμμές με τελείες και αυτό δημιουργεί ένα εκπληκτικό αριστούργημα. Το τατουάζ με κουκκίδες είναι συγκεκριμένο και επιτυγχάνεται με λεπτές κουκκίδες τριγύρω. Η μοναδικότητα είναι ο ειδικός σε αυτό το τατουάζ. κινούμενος σχεδιασμός στυλ χεριού παίρνει το σωστό αποτέλεσμα.

12. Μαύρο και άσπρο τατουάζ:

Μαύρο και άσπρο τατουάζ

Αυτό είναι ένα άλλο έργο τατουάζ που δίνει έμφαση στο έργο σκίασης. Η σκίαση γίνεται βάζοντας τελείες πιο κοντά η μία στην άλλη για να δώσει μια πιο σκούρα απόχρωση. Οι τελείες όταν τοποθετούνται πολύ μακριά δίνουν ένα πιο ελαφρύ αποτέλεσμα. Αυτός ο σχεδιασμός απαιτεί περισσότερο χρόνο, αλλά θα έχετε καλό σχέδιο μετά το τέλος της τέχνης τατουάζ σας.

13. Abstract Dot Tattoo:

Αφηρημένο τατουάζ

Επιλέξτε λαμπρά τατουάζ dotwork με γεωμετρικά σχέδια. Αυτά τα γεωμετρικά τατουάζ dotwork φαίνονται φοβερά όταν καλύπτουν μια μεγάλη περιοχή. Αυτά μπορεί επίσης να είναι μικρά γεωμετρικά σχέδια. Μπορείτε να εξατομικεύσετε αυτό το σχέδιο με την ικανότητά σας στο γεωμετρικό σχέδιο.

14. Art Work Dot Tattoo:

Art Work Dot Tattoo

Αυτό το τατουάζ mandala dot art είναι ιδανικό για μεγάλες περιοχές. Η μάνταλα είναι φτιαγμένη με μικροσκοπικές κουκίδες τοποθετημένες δίπλα -δίπλα. Το μοτίβο είναι πολύ δημοφιλές και περίπλοκο. Ειδικά αυτό το σχέδιο που ζητούν οι γυναίκες. Επιλέξτε από διαφορετικά σχέδια έργων τέχνης για να το κάνετε προσωπικό.

15. Μανίκι τατουάζ Dotwork:

Μανίκι τατουάζ Dot Work

Πάρτε ένα μανίκι τατουάζ dotwork αν είστε φιλόδοξοι και τολμηροί. Αυτό γεμίζει ολόκληρο το χέρι και είναι φτιαγμένο με περίπλοκα και τολμηρά έργα τέχνης. Το dotwork που γίνεται σε αυτά τα τατουάζ είναι τέλειο για να γεμίζει το χέρι και γι ‘αυτό ονομάζονται μανίκια τατουάζ. Αυτό είναι καλό για τους λάτρεις της φυσικής κατάστασης, τους βοηθά να διατηρήσουν την εστίασή τους.

Το Dotwork είναι μια κουραστική στρατηγική, ωστόσο είναι σίγουρα δικαιολογημένο ακόμη και παρά την καταστροφή. Κάθε τελεία πρέπει να οριστεί κατηγορηματικά, οπότε ο καλλιτέχνης χρειάζεται υπομονή καθώς και περισσότερη ικανότητα. Αυτός ο σχεδιασμός χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να σχεδιαστεί, οπότε όταν σχεδιάζετε τέτοιου είδους σχέδια, ο χρόνος παίρνει μερικούς έμπειρους καλλιτέχνες τατουάζ. Αυτό είναι ακριβές έργο, επομένως χρειάζεται επίσης κατάλληλη προσοχή. Τα τατουάζ Dotwork είναι καλά όταν θέλετε καλλιτεχνικές ερμηνείες των προτύπων σας. Αυτά γεμίζουν με λεπτές και χοντρές κουκίδες τοποθετημένες σε στρατηγικές θέσεις για να επιτευχθούν εφέ σκίασης.