15 Καλύτερα Σχέδια και Ιδέες Τατουάζ Barcode!

Τα τατουάζ δεν είναι απλώς τέχνη του σώματος, αλλά ένας τρόπος έκφρασης. Ειδικά στη σύγχρονη εποχή, όπου οι άνθρωποι αντιμετωπίζονται ως αγαθά και τα αντικείμενα αποτιμώνται, το ζήτημα της αλλαγής των ανθρώπινων αξιών συχνά συζητείται και εκφράζεται μέσω της τέχνης. Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αφήσετε τους ανθρώπους να καταλάβουν τις ιδεολογίες σας από το να κάνετε ένα τατουάζ στο σώμα σας. Τα τατουάζ με γραμμωτό κώδικα συχνά αντιπροσωπεύουν σοσιαλιστικές αξίες όπως το να είναι ανεκτίμητο ή μοναδικό. Αυτά τα τατουάζ γίνονται σε κάθετες γραμμές με αλφάβητα ή κωδικούς αριθμών εκατέρωθεν των γραμμών. Το καλύτερο μέρος για τα τατουάζ με γραμμωτό κώδικα είναι ότι μπορούν να σαρωθούν σε πραγματικές μηχανές γραμμωτού κώδικα, όπου οι αριθμοί αποκαλύπτουν μυστικά μηνύματα. Σε αυτό το άρθρο, θα διερευνήσουμε μερικές απλοϊκές, αλλά εκπληκτικές φωτογραφίες τατουάζ Barcode με λεπτομερείς πληροφορίες σχετικά με αυτά τα σχέδια.

Καλύτερα σχέδια και ιδέες τατουάζ γραμμωτού κώδικα

Σημασία τατουάζ γραμμωτού κώδικα και η δημοτικότητά τους:

Τα τατουάζ με γραμμωτό κώδικα είναι στη μόδα αυτή τη σεζόν, για πολλούς ανθρώπους που πιστεύουν ότι προσφέρουν μια πνευματική όψη στον χρήστη. Είναι απλά, αλλά τολμηρά. Κομψό, αλλά κομψό. Τα τατουάζ με γραμμωτό κώδικα χαράσσονται ως απάντηση στο γεγονός ότι τα χρήματα μπορούν να αγοράσουν τα πάντα στη σύγχρονη εποχή, συμπεριλαμβανομένων των ανθρώπων. Οι άνθρωποι είναι τα νέα αγαθά και υπάρχει ένα τίμημα για κάθε σχέση. Ωστόσο, ορισμένοι άνθρωποι το κάνουν για να διατηρήσουν τα μηνύματά τους κρυπτογραφημένα. Μια ειδική διαδικασία μελάνης επιτρέπει τη σάρωσή τους χρησιμοποιώντας μηχανές γραμμωτού κώδικα.

καλύτερο σχέδιο τατουάζ Barcode

Ιδέες τατουάζ γραμμωτού κώδικα με εικόνες:

Μερικές από τις πιο δημοφιλείς και καλύτερες ιδέες για σχέδια τατουάζ με γραμμωτό κώδικα και τις έννοιές τους για άνδρες και γυναίκες έχουν δοθεί στις ακόλουθες γραμμές.

1. Τατουάζ UPC Barcode on Frons:

Τατουάζ UPC Barcode

Τα τατουάζ UPC Barcode είναι τατουάζ που αποτελούνται από όλα τα είδη αντικειμένων, εκτός από CD ταινιών ή βιβλία. Έχουν περίπου 12 ψηφία και δίνουν στο προϊόν μια πολύ έντονη και διαφορετική εμφάνιση. Αυτά τα είδη σχεδίων τατουάζ γραμμωτού κώδικα μπορούν να σαρωθούν μέσα στα καταστήματα και μπορούν να ταυτιστούν με οποιοδήποτε προϊόν είναι διαθέσιμο στο κατάστημα. Το συγκεκριμένο τατουάζ με γραμμωτό κώδικα είναι σίγουρα για τους τολμηρούς, καθώς τοποθετείται ακριβώς στο μέτωπο. Το μήνυμα “So not right” έχει μια πρέζα σαρκασμού.

 • Καλύτερο για: Αυτό είναι καλύτερο για άτομα που τους αρέσει να το παίζουν τολμηρά και δεν φοβούνται να πάρουν επικίνδυνες αποφάσεις.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο είναι το καλύτερο χρώμα.
 • Οπου: Καλύτερα να γίνεται στα χέρια, αλλά μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στο λαιμό ή το μέτωπο.
 • Μέγεθος: Ένα μεσαίου μεγέθους τατουάζ λειτουργεί καλά.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό είναι το καλύτερο κατάλληλο για άτομα με σίτο και ανοιχτόχρωμο δέρμα.

2. Κωδικός 3 από 9 Barcode Tattoo Design on Neck:

Κωδικός 3 από 9 Τατουάζ γραμμωτού κώδικα

Μερικοί άνθρωποι πιστεύουν ότι τα τατουάζ με γραμμωτό κώδικα καθορίζουν την προσωπικότητά τους και τους δίνουν μια εντελώς νέα εμφάνιση. Ως εκ τούτου, επέλεγαν πάντα να βάζουν το όνομά τους ή σύντομα εισαγωγικά ή μηνύματα αντί για αριθμούς. Συνήθως, στο μαύρο χρώμα, πολλοί άνθρωποι έχουν χρησιμοποιήσει διαφορετικά χρώματα έτσι ώστε να φαίνονται διαφορετικά και να ξεχωρίζουν σε σύγκριση με τα υπόλοιπα. Ωστόσο, αυτό το τατουάζ δεν μπορεί να σαρωθεί σε κανονικά καταστήματα.

 • Καλύτερο για: Κατάλληλο για άτομα που τους αρέσει να γράφουν μυστικά μηνύματα χρησιμοποιώντας σύμβολα γραμμικού κώδικα.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Είναι καλύτερα να γίνονται με μαύρο χρώμα.
 • Οπου: Το πίσω μέρος του λαιμού ή οποιοδήποτε ορατό μέρος είναι ιδανικό.
 • Μέγεθος: Ένα τατουάζ μεγάλου μεγέθους λειτουργεί καλά, αλλά μπορείτε επίσης να επιλέξετε ένα σχέδιο μεσαίου μεγέθους.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ είναι καλύτερο για άτομα με μεσαίο τόνο δέρματος σε ανοιχτούς τόνους.

3. ISBN Barcode Tattoo:

Τατουάζ ISBN Barcode

Τατουάζ ISBN Barcode ή International Standard Book Number Tattoos είναι γραμμωτοί κώδικες που χρησιμοποιούνται για τον προσδιορισμό προϊόντων που έχουν πνευματικά δικαιώματα. Αποτελούνται από 13 ψηφία, μπορούν να σαρωθούν από οποιοδήποτε μηχάνημα και συνήθως αποτελούνται από βιβλία και CD ταινιών. Αυτά τα τατουάζ γίνονται ειδικά για άτομα που πιστεύουν ότι είναι μοναδικά και επιθυμούν να ξεχωρίσουν από τα άλλα. Η καινοτομία, η δημιουργικότητα και η ατομικότητα είναι οι ειδικότητες αυτού του απλά λαμπρού τατουάζ.

 • Καλύτερο για: Οι άνθρωποι που αγαπούν να επιδεικνύουν την ατομικότητά τους δεν μπορούν να το κάνουν με καλύτερο τρόπο από αυτό το σχέδιο τατουάζ.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Μπορεί να υπάρχει καλύτερο χρώμα για γραμμωτό κώδικα από το μαύρο?!
 • Οπου: Κάντε αυτό στο πάνω μέρος της πλάτης σας για να δείξετε στους άλλους πόσο μοναδικοί είστε!
 • Μέγεθος: Αν θέλετε να κάνετε μια τολμηρή και δυνατή δήλωση για την ατομικότητά σας, επιλέξτε μια μπάντα μεγαλύτερου μεγέθους.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό φαίνεται εκπληκτικό σε άτομα με σκούρο έως ανοιχτόχρωμο δέρμα.

4. Barcode Tattoo στην περιοχή του λαιμού:

Τατουάζ γραμμωτού κώδικα λαιμού

Τα τατουάζ γραμμωτού κώδικα του λαιμού είναι μερικές από τις πιο συνηθισμένες περιοχές τατουάζ γραμμωτού κώδικα. Μπορούν να είναι βασικά χωρίς καμία διατύπωση, όπως κάθε άλλο πρωτότυπο τατουάζ γραμμωτού κώδικα και μπορεί να είναι η λέξη στο πίσω μέρος του λαιμού. Αυτά τα τατουάζ έχουν μεγάλη ζήτηση αυτές τις μέρες και φοριούνται από πολλούς. Αυτό γίνεται σε ένα χαριτωμένο, μικρότερο μέγεθος και σηματοδοτεί την περιγραφή των ατόμων. Ο συγκεκριμένος σχεδιασμός σηματοδοτεί την ειδικότητα των αγορών αντικειμένων, τα οποία μπορούν να γίνουν αιώνια χρησιμοποιώντας το τατουάζ.

 • Καλύτερο για: Αυτό το τατουάζ είναι ένα αναμνηστικό αντικείμενο κοντά στην καρδιά τους. Είτε πρόκειται για βιβλίο είτε για δώρο από το αγαπημένο σας πρόσωπο, αυτός ο γραμμωτός κώδικας αιωνιοποιεί τη στιγμή.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Μαύρο τζετ μαύρο.
 • Οπου: Προτιμώμενα σημεία είναι το πίσω μέρος του λαιμού, ο ώμος και ακόμη και οι πλευρές του λαιμού.
 • Μέγεθος: Τα μικρά και μεσαία τατουάζ με γραμμωτό κώδικα λειτουργούν καλά.
 • Απόχρωση δέρματος: Μεσαίος τόνος δέρματος σε δίκαιο τόνο.

5. Mark of the Beast Barcode Tattoos:

Mark of the Beast Barcode Tattoos

Ελέγξτε την εικόνα του κοριτσιού με το τατουάζ γραμμωτού κώδικα. Το Mark of the Beast είναι ένα πολύ δημοφιλές και δροσερό τατουάζ με γραμμωτό κώδικα. Αυτό συμβολίζει τον διάβολο που έχει ληφθεί από τη Βίβλο στο βιβλίο των Αποκαλύψεων. Οι άνθρωποι έχουν επιλέξει να το ενσωματώσουν στο κεφάλι τους με το “666” γραμμένο κάτω από αυτό. Αυτό στέκεται ως το σημάδι του θηρίου, μια δήλωση κακού. Το σημάδι των τατουάζ με το γραμμωτό κτήνος έγινε σε στρατιώτες που συνελήφθησαν και αναγκάστηκαν να κάνουν τατουάζ στο σώμα τους, είτε στο δεξί χέρι είτε στο μέτωπο.

 • Καλύτερο για: Αυτό το τατουάζ γίνεται γενικά από ανθρώπους που προτιμούν τη σατανική λατρεία από τον Θεό. Αυτό είναι επίσης ένα δροσερό σχέδιο με τη γενιά της χιλιετίας που τους αρέσει να προσθέτουν λίγο κακό άγγιγμα.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Μαύρο μελάνι σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις.
 • Οπου: Το σήμα του τατουάζ του θηρίου γίνεται κατά προτίμηση στο μέτωπο.
 • Μέγεθος: Τα μικρά και μεσαία τατουάζ με γραμμωτό κώδικα λειτουργούν καλά.
 • Απόχρωση δέρματος: Μεσαίος τόνος δέρματος σε δίκαιο τόνο.

6. Σχέδια τατουάζ ημερομηνίας γέννησης:

Τατουάζ ημερομηνίας γέννησης

Οι γραμμωτοί κώδικες έχουν διαφορετικά καινοτόμα στυλ και σχέδια. Μερικά από τα καλύτερα είναι τα τατουάζ γραμμωτού κώδικα ημερομηνίας γέννησης. Αυτό περιλαμβάνει τις ημερομηνίες γέννησης ατόμων, εραστών, γονέων ή κάποιου που παίζει σημαντικό ρόλο στη ζωή τους. Για παράδειγμα, κάποιος θα μπορούσε να κάνει 1-08-1991 ή 2-05-1988. Οποιοσδήποτε συνδυασμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί καθώς αυτό θα μπορούσε να δηλώσει τη σημασία ενός ατόμου και τον ρόλο του στη ζωή ενός άλλου.

 • Καλύτερο για: Για κάποιον που του αρέσει να σηματοδοτεί την ημερομηνία γέννησης είτε του ίδιου είτε του αγαπημένου τους προσώπου.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Μαύρο μελάνι με ανοιχτόχρωμες και σκούρες γραμμές.
 • Οπου: Αυτό γίνεται συνήθως στο πίσω μέρος του λαιμού και του ώμου.
 • Μέγεθος: Τα τατουάζ μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους είναι προτιμότερα.
 • Απόχρωση δέρματος: Σκούρο έως ανοιχτό τόνο δέρματος.

7. Μοναδικό τατουάζ ταχυδρομικού κώδικα Barcode στο λαιμό:

Ταχυδρομικός κώδικας Τατουάζ γραμμωτού κώδικα

Τα τατουάζ Zipcode Barcode είναι μοναδικά και μπορεί να είναι οποιοσδήποτε συγκεκριμένος αριθμός που είναι ειδικός για ένα άτομο. Οι περισσότεροι άνδρες και γυναίκες έχουν επιλέξει αυτό το στυλ και τους αρέσει πολύ μοναδικά και συμβολίζει ακόμη και την προσωπικότητά τους ή κάτι ενδιαφέρον για αυτό το άτομο. Τα τατουάζ Zipcode Barcode κερδίζουν δημοτικότητα καθώς είναι μοναδικά. αυτό το στυλ έχει επί του παρόντος μεγάλη ζήτηση στην αγορά. Σηματοδοτεί επίσης τη γενέτειρα του ατόμου, τον οποίο επιθυμούν να φέρουν περήφανα στο σώμα τους.

 • Καλύτερο για: Αυτό είναι ιδανικό για ανθρώπους που είναι περήφανοι για τις ρίζες τους και τιμούν τον τόπο στον οποίο γεννήθηκαν. Αυτό το τατουάζ είναι επίσης σε ανάμνηση του τόπου που τους χάρισε αιώνιες αναμνήσεις.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Μαύρο τζετ μαύρο.
 • Οπου: Αυτό το τατουάζ γίνεται συνήθως στο πίσω μέρος του λαιμού και του ώμου.
 • Μέγεθος: Τα τατουάζ μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους είναι προτιμότερα.
 • Απόχρωση δέρματος: Σκούρο έως ανοιχτόχρωμο δέρμα τονισμένο.

8. Σχέδιο τατουάζ γραμμωτού κώδικα Rainbow:

Rainbow Barcode Tattoo Design

Τα τατουάζ Rainbow Barcode είναι πράγματι ένα μοναδικό σχέδιο τατουάζ. Αποτελούνται από πολλά χρώματα, ειδικά αυτά του ουράνιου τόξου. Γενικά, τα τατουάζ με γραμμωτό κώδικα είναι μαύρες γραμμές, αλλά τώρα μπορείτε να προχωρήσετε και να καμαρώνετε τατουάζ με χρώμα ουράνιου τόξου. Μπορείτε επίσης να γράψετε μια ειδική λέξη κάτω από αυτήν που σας περιγράφει. Αποτελείται από πολλά χρώματα, ειδικά αυτά του ουράνιου τόξου. Φαίνονται πολύχρωμα, μοντέρνα, καινοτόμα και κομψά. Ωστόσο, σε λίγα χρόνια, τα χρώματα μπορεί να θολώσουν και να μοιάζουν με ένα σκοτεινό μπάλωμα.

 • Καλύτερο για: Αυτό έχει σχεδιαστεί ειδικά για άτομα που αγαπούν τα χρώματα και επιθυμούν να το γιορτάσουν στο σώμα τους. Ο συνδυασμός γραμμικού κώδικα και χρώματος ουράνιου τόξου είναι μια μοναδική ιδέα.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Πολύχρωμα.
 • Οπου: Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ στα χέρια, τους δικέφαλους μυς και το λαιμό.
 • Μέγεθος: Τα τατουάζ μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους είναι προτιμότερα.
 • Απόχρωση δέρματος: Σίγουρα για άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

9. Περιγράφοντας τατουάζ γραμμωτού κώδικα στον καρπό:

Περιγράφοντας τατουάζ γραμμωτού κώδικα

Ακριβώς όπως και το όνομά του, τα τατουάζ με γραμμωτό κώδικα είναι αυτά που περιγράφουν ένα συγκεκριμένο άτομο ή ένα προϊόν με μία λέξη. Είναι ένας τρόπος αναγνώρισης του εαυτού του και έχει υιοθετηθεί από πολλούς ανθρώπους τον τελευταίο καιρό. Αυτές οι επιγραφές είναι με έντονα γράμματα και καθαρή γραμματοσειρά και γιορτάζει την ανθρωπότητα. Μπορείτε επίσης να προσθέσετε οποιαδήποτε λέξη της επιλογής σας όπως ΧΑΜΟΓΕΛΟ, ΑΓΑΠΗ κ.λπ., για να αποκαλύψετε τη λέξη με την οποία μπορείτε να συνδεθείτε.

 • Καλύτερο για Οι γραμμωτοί κώδικες λέξεων συνδέονται γενικά με μία μόνο λέξη που περιγράφει καλύτερα ένα άτομο. Θα μπορούσε να είναι αγάπη, γέλιο ή ακόμα και μια βασική λέξη όπως το Human!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο είναι το πιο κατάλληλο χρωματιστό μελάνι.
 • Οπου: Δουλέψτε καλά στα χέρια, τον καρπό και το λαιμό.
 • Μέγεθος: Τα τατουάζ μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους είναι προτιμότερα.
 • Απόχρωση δέρματος: Σκοτεινός σε άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

10. Αφαιρούμενα τατουάζ αριθμού γραμμωτού κώδικα:

Αυτά τα τατουάζ γίνονται με ιατρικά εγκεκριμένο αυτοκόλλητο χαρτί και κάθε τατουάζ διαρκεί για μια ημέρα. Για να το αφαιρέσετε, πρέπει να το ξεκολλήσετε μόνο. Οι γραμμωτοί κώδικες που έχουν σχεδιαστεί χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση στυλ Code 128, έτσι ώστε τα προσωρινά τατουάζ να μπορούν εύκολα να σαρωθούν. Κάθε πακέτο αποτελείται από έξι τατουάζ και είναι διαθέσιμο σε όλα τα μεγέθη ανάλογα με την επιλογή σας. Αυτός ο γραμμωτός κώδικας μπορεί να κολληθεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, αλλά λειτουργεί καλύτερα στην περιοχή του δέρματος που είναι απαλλαγμένη από τρίχες του σώματος.

 • Καλύτερο για: Εάν θέλετε να επιδεικνύετε ένα τατουάζ γραμμωτού κώδικα μόνο για λίγο, τίποτα δεν μπορεί να νικήσει αυτά τα τατουάζ αφαίρεσης. Έχετε δίκιο πιστεύοντας ότι η ζωή είναι αβέβαιη και ίσως θελήσετε να αλλάξετε την απόφασή σας στο μέλλον!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Αυτά τα τατουάζ έρχονται μόνο με μαύρο μελάνι.
 • Οπου: Δουλέψτε καλά στα χέρια, τον καρπό, το λαιμό και ακόμη και τους ώμους.
 • Μέγεθος: Έρχονται σε μικρά, μεσαία και μεγάλα μεγέθη.
 • Απόχρωση δέρματος: Άτομα μεσαίου έως ανοιχτόχρωμου δέρματος.

11. Αγάπη που εμφανίζει τατουάζ γραμμωτού κώδικα:

Αγάπη που εμφανίζει τατουάζ γραμμωτού κώδικα

Αυτά τα τατουάζ με γραμμωτούς κώδικες είναι για ζευγάρια ερωτευμένα. Φαίνεται πολύ κομψό και ελκυστικό καθώς ο γραμμωτός κώδικας περιγράφει την ημερομηνία της επετείου με το όνομα των αγαπημένων του. Ο γραμμωτός κώδικας εμφανίζεται πάνω από την ημερομηνία και τώρα μπορείτε να εκφράσετε την αγάπη σας εύκολα στο αγαπημένο σας πρόσωπο με τη βοήθεια τατουάζ γραμμωτού κώδικα. Αυτά τα τατουάζ έρχονται με όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένου του ονόματος, του μηνύματος, των γενεθλίων, της ημέρας της πρότασης ή ακόμα και της ημερομηνίας της επετείου.

 • Καλύτερο για: Αν αγαπάτε κάποιον και θέλετε να αιωνιώσει τη σχέση σας, δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος από το να κάνετε αυτό το φοβερό τατουάζ.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο είναι το καλύτερο κατάλληλο χρώμα μελάνι.
 • Οπου: Συνήθως γίνονται στον καρπό, στην πλάτη ή ακόμα και στο λαιμό.
 • Μέγεθος: Έρχονται σε Μεσαία και Μεγάλα μεγέθη.
 • Απόχρωση δέρματος: Άτομα με ανοιχτόχρωμο δέρμα.

12. Tricky Barcode Tattoo on Palm of Hand:

Tricky Barcode Tattoo στην παλάμη του χεριού

Ένας γραμμωτός κώδικας που έχει σχεδιαστεί στην παλάμη λέγεται ότι είναι δύσκολος και είναι επίσης πολύ ευδιάκριτος, καθώς μπορείτε να τον κρύψετε ή να τον εμφανίσετε σε άλλους οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείτε με πολύ λίγη προσπάθεια. Επιπλέον, τα τατουάζ με φοίνικες είναι δύσκολα, οπότε θα πρέπει να σχεδιάζονται μόνο από εξειδικευμένο άτομο. Μπορείτε ακόμη να επιλέξετε τα χρώματα και τους αριθμούς σύμφωνα με την επιθυμία ή την επιλογή σας και να τα εμφανίσετε στην παλάμη σας. Αυτά τα τατουάζ είναι εξαιρετικά επώδυνα, καθώς γίνονται στο ευαίσθητο δέρμα στις παλάμες σας.

 • Καλύτερο για: Αυτά τα τατουάζ γίνονται γενικά σε άτομα που τους αρέσει να δίνουν μια ματιά στα σχέδιά τους σε άλλους.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Πολλαπλές αποχρώσεις του ίδιου χρώματος μελανιού.
 • Οπου: Γίνονται στις παλάμες.
 • Μέγεθος: Γίνονται σε Μεσαία και Μεγάλα μεγέθη.
 • Απόχρωση δέρματος: Κατά προτίμηση άτομα με ανοιχτόχρωμες παλάμες.

13. Ελκυστικά τατουάζ γραμμωτού κώδικα:

Ελκυστικά τατουάζ γραμμωτού κώδικα

Αυτά τα τατουάζ μπορούν να σχεδιαστούν σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος και η παρουσία χρωμάτων κάνει αυτό το τατουάζ με γραμμωτό κώδικα να φαίνεται πολύ όμορφο και εμφανίζει ακόμη και τον θαυμασμό του ατόμου για την εταιρική κουλτούρα. Το πολύχρωμο τατουάζ με γραμμωτό κώδικα δίνει μια δροσερή και αποτελεσματική εμφάνιση και επίσης είναι ένας καλός τρόπος για να εκφραστείτε. Αυτά τα τατουάζ είναι ένας τρόπος να πείτε στους ανθρώπους ότι οι γραμμωτοί κώδικες δεν χρειάζεται να αφορούν μόνο τις λωρίδες και τους αριθμούς! Μπορείτε να τα κάνετε πολύχρωμα και ελκυστικά!

 • Καλύτερο για: Θέλετε να δηλώσετε την αγάπη και την πίστη σας σε κάποιον; Τίποτα δεν μπορεί να νικήσει αυτά τα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα, τα οποία έχουν χαραγμένα φωτεινά και έντονα μηνύματα και ετικέτες!
 • Προτιμώμενο μελάνι: Επιλέξτε πολύχρωμο μελάνι για μηνύματα και μαύρο για γραμμωτούς κώδικες.
 • Οπου: Συνήθως γίνονται στο πίσω μέρος του λαιμού ή των ώμων.
 • Μέγεθος: Γενικά προτιμώνται μεσαία και μεγάλα μεγέθη.
 • Απόχρωση δέρματος: Δίκαιοι τόνοι άνθρωποι.

14. Musical Barcode Tattoos:

Μουσικά τατουάζ γραμμωτού κώδικα

Τα μουσικά τατουάζ με γραμμωτό κώδικα κερδίζουν δημοτικότητα καθώς συμβολίζει την αγάπη του ατόμου για τη μουσική. Είναι πολύ συνηθισμένο στους νέους και σχεδιάζουν διαφορετικούς τόνους μουσικής ή διαφορετικά όργανα στην παλάμη του καρπού τους ή στο λαιμό τους, έτσι ώστε οι άλλοι να γνωρίζουν ότι αυτό το άτομο είναι ερωτευμένο με τη μουσική. Έρχονται επίσης με κωδικούς από τα αγαπημένα τους τραγούδια ή άλμπουμ χαραγμένα στο δέρμα.

 • Καλύτερο για: Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να δηλώσετε την αγάπη σας για τη μουσική από αυτά τα απλά και κομψά τατουάζ με γραμμωτό κώδικα μουσικής.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο είναι το καλύτερο χρώμα, ενώ μπορείτε επίσης να προσθέσετε μια χρωστική μελάνη.
 • Οπου: Γίνονται στο πίσω μέρος του λαιμού ή των ώμων σας.
 • Μέγεθος: Προτιμώνται μεσαία και μεγάλα μεγέθη.
 • Απόχρωση δέρματος: Έντονοι άνθρωποι.

15. Αφήστε τα τατουάζ γραμμωτού κώδικα να μεγαλώσουν:

Αφήστε τα τατουάζ γραμμωτού κώδικα να μεγαλώσουν

Θα σας άρεσε αυτό το τατουάζ με γραμμωτό κώδικα καθώς είναι πολύ διαφορετικό από άλλα τατουάζ καθώς η γραμμή τελικά μεγαλώνει στο γρασίδι. Η γραμμή καμπυλώνει στο τέλος. Είναι ανοιχτό, και οι γραμμές του γραμμωτού κώδικα φαίνονται να ανεβαίνουν και να κουλουριάζονται σε θάμνους που είναι αρκετά ελκυστικά για τα μάτια και αν θέλετε μπορείτε να προσθέσετε μερικά μικρά λουλούδια ή πεταλούδες που θα το κάνουν πιο ελκυστικό. Μπορείτε ακόμη και να το σχεδιάσετε με διαφορετικό μελάνι, ώστε να φαίνεται πιο όμορφο.

 • Καλύτερο για: Αυτό είναι γενικά για άτομα που επιθυμούν να δουν οργανική ανάπτυξη στη ζωή τους. Είναι πάντα αισιόδοξοι και θετικοί για να δουν μια καλή αλλαγή στη ζωή τους.
 • Προτιμώμενο μελάνι: Το μαύρο είναι το καλύτερο χρώμα, γίνεται σε ανοιχτές και σκούρες αποχρώσεις.
 • Οπου: Ο λαιμός και το πάνω μέρος της πλάτης είναι τα καλύτερα μέρη.
 • Μέγεθος: Τα μεγάλα μεγέθη προτιμώνται για αυτά τα τατουάζ.
 • Απόχρωση δέρματος: Άτομα μεσαίου έως δίκαιου τόνου.

Περισσότερα σχέδια τατουάζ:

Καλύτερα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα 1

Καλύτερα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα 2

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα 3

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα 4

Καλύτερα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα 5

Καλύτερα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα 6

Καλύτερα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα 7

Καλύτερα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα 8

Καλύτερα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα 9

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ γραμμωτού κώδικα 10

Πρόσθετες συμβουλές:

Πριν οριστικοποιήσετε την απόφαση σχετικά με τα σχέδια τατουάζ Barcode, πρέπει να γνωρίζετε αυτές τις συμβουλές για να κάνετε το σχέδιό σας να φαίνεται καλύτερο για πολύ:

 • Τα σχέδια γραμμωτού κώδικα πρέπει πάντα να γίνονται από έναν εξειδικευμένο καλλιτέχνη τατουάζ.
 • Αυτές οι γραμμές πρέπει να είναι σαφώς οριοθετημένες για να συλλάβουν τους σωστούς κωδικούς, αλλιώς είναι μόνο μια ομάδα λωρίδων.
 • Οι γραμμωτοί κώδικες πρέπει να είναι κατασκευασμένοι με μελάνι ποιότητας για να εξασφαλιστεί μεγαλύτερη διάρκεια ζωής.
 • Θα πρέπει επίσης να καταλάβετε ότι τα τατουάζ με δυνατότητα σάρωσης QR διαρκούν μόνο έως ότου το σχέδιο είναι σαφώς ορατό.
 • Μετά από μερικά χρόνια, με αλλαγές στην ελαστικότητα του δέρματος, οι γραμμές μπορεί να θολώσουν, καθιστώντας τις δυσανάγνωστες.

Τελικές σκέψεις:

Τα τατουάζ με γραμμωτό κώδικα αντανακλούν πραγματικά τις μοντέρνες απόψεις. Αν πιστεύετε ακράδαντα στην ιδεολογία ότι οι άνθρωποι δεν είναι παρά κινούμενα υποπροϊόντα του καπιταλιστικού κόσμου, τα τατουάζ με γραμμωτό κώδικα αιχμαλωτίζουν καλύτερα τις σκέψεις σας. Ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας βοήθησε να καταλάβετε ότι αυτά τα σχέδια τατουάζ, αν και απλά, εμφανίζουν ένα δίκαιο μερίδιο δημιουργικότητας και τεχνολογίας. Με πολυάριθμους τρόπους κρυπτογράφησης του μηνύματός σας, τα τατουάζ Barcode προσφέρουν την καλύτερη προστασία της ιδιωτικής ζωής που πάντα θέλατε. Προχωρήστε λοιπόν και κάντε το τατουάζ σας με ένα μυστικό μήνυμα στον κόσμο!

ΑΠΟΠΟΙΗΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ:

Τα τατουάζ με γραμμωτό κώδικα συνδέονται συχνά με δολοφόνους, δολοφόνους και μυστικούς πράκτορες. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πλήρως τον κώδικα πριν τον χαράξετε στο σώμα. Επίσης, ένας λανθασμένος γραμμωτός κώδικας μπορεί να στείλει λάθος σήματα σε άτομα, οδηγώντας σε ανεπιθύμητο πρόβλημα ή παρερμηνείες σχετικά με τη δουλειά ή τον χαρακτήρα σας. Ο αναγνώστης αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη ανάλυσης και διαβούλευσης με έναν ειδικό, πριν επιλέξει οποιοδήποτε από τα προαναφερθέντα σχέδια για τατουάζ σώματος.