25 όμορφα σχέδια τατουάζ Angel με εικόνες

Αγαπάτε τα θετικά και πραγματικά τατουάζ; Τι περιμένεις τότε, τα τατουάζ αγγέλου είναι μια απάντηση! Οι άγγελοι θεωρούνταν πάντα ως θετικές μορφές ενέργειας που προέρχονταν από τον ουρανό. Είτε είναι Χριστιανός είτε Ιουδαϊστής οπαδός. τα τατουάζ αγαπούν όλοι! Τα τατουάζ αγγέλου είναι ενδιαφέροντα με κρυφή συναισθηματική αξία. Με τους καλλιτέχνες τατουάζ να έρχονται με μια πληθώρα ιδεών τατουάζ αγγέλου, έχετε μια ευρύτερη επιλογή για να διαλέξετε αλλά να γνωρίζετε την έννοια των πιο προτιμώμενων σχεδίων τατουάζ αγγέλου, διαβάστε παρακάτω.

Τα σχέδια τατουάζ αγγέλου είναι πολύ μοντέρνα στις σημερινές τάσεις της μόδας και όταν θέλεις να έχεις κάτι που μοιάζει με γοτθικό ή έχει την πίστη σου, τότε τείνεις να προτιμάς τέτοιου είδους μοτίβα. Αυτά τα όμορφα τατουάζ αγγέλου έρχονται συχνά με πολλές σκιάσεις και γίνονται σε διάφορα χρώματα. Οι εικόνες τατουάζ αγγέλου είναι επίσης μελανωμένες σε γκρι κλίμακα μαζί με μαύρο μελάνι. Αυτού του είδους τα τατουάζ αγγέλου σας βοηθά να δώσετε εμβέλεια και θέση για να τα κάνετε να φαίνονται πολύ καθορισμένα και καλλιτεχνικά μαζί με άλλα σχετικά σχέδια που έρχονται με χρώματα ή απευθείας σε σκιασμένη μορφή. Οι ιδέες για τατουάζ αγγέλου, ωστόσο, χρειάζονται αρκετό χρόνο, κάτι που είναι και πάλι οδυνηρό καθώς συνήθως είναι τεράστιες και αρκετά. Τα τατουάζ αγγέλου είναι αρκετά δημοφιλή στους ανθρώπους για να τα μελάνουν είτε στους ώμους είτε στα χέρια ή στην πλάτη.

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel με εικόνες

Μερικές φορές, οι άνθρωποι που έχουν λαχτάρα να κάνουν κάτι στα χέρια, επιλέγουν τέτοιου είδους σχέδια με τα καλύτερα τατουάζ αγγέλου, καθώς αυτά τα σχέδια μπορούν να απεικονίσουν και να δείξουν εκτεταμένα μοτίβα και συχνά μπορείτε να κάνετε επεκτάσεις που φτάνουν σε όλες τις πλευρές του το χέρι και ολόγυρά του. Ως εκ τούτου, σας δίνει κάτι σαν κυλινδρικό σχέδιο που περιστρέφετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να δείτε τα μοτίβα ή τα άλλα σχετικά σχέδια. Αυτές οι εικόνες τατουάζ αγγέλων συχνά πιστεύεται ότι είναι δροσερές για πολλούς ανθρώπους, ιδιαίτερα για νέους. Αυτό είναι στις μέρες μας μόδα και τάση για αθλητισμό, και συχνά οι γυναίκες επέλεξαν αυτά τα σχέδια και σχέδια έναντι άλλων.

Τα καλύτερα σχέδια τατουάζ Angel με εικόνες:

Είναι μια πολύ μοντέρνα τάση καθώς οι νέοι μπορούν να τα αθληθούν με ευκολία. Σε περίπτωση που είστε ο τύπος των γυναικών που δεν αγαπούν τις μεγάλες δομές και τις εκτυπώσεις στο σώμα σας, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να προσαρμόσετε αυτά τα σχέδια τατουάζ αγγέλου σε ένα μικρό σχέδιο με μοναδικά σχέδια που μπορούν να ταιριάζουν στα γούστα σας. Μπορείτε να ρίξετε μια ματιά σε πολλά από αυτά τα σχέδια από εμάς, προτού αποφασίσετε τελικά για ένα τατουάζ που σας περιμένει. Αυτά τα τατουάζ που αντλείτε έμπνευση με βάση την προσωπικότητά σας μπορούν να οριστικοποιηθούν. Εδώ σας φέρνουμε τα πιο υπέροχα και μοναδικά σχέδια τατουάζ αγγέλου που μπορείτε να προσαρμόσετε για τον εαυτό σας σύμφωνα με τα γούστα σας.

Παρακάτω είναι τα κορυφαία και καλύτερα 25 στυλ σχεδίων τατουάζ αγγέλου για κορίτσια, γυναίκες και άνδρες μαζί με εικόνες από τις οποίες μπορείτε να αντλήσετε έμπνευση.

1. Καλλιτεχνικό τατουάζ Angel για πλάτη:

Καλλιτεχνικό τατουάζ Angel για πλάτη

Αυτό το σκιασμένο τατουάζ καταλαμβάνει ολόκληρη τη μερίδα και γίνεται υπέροχα. Όλη η εργασία γίνεται με λεπτομερή τρόπο, και φαίνεται κομψό, και το καλύτερο μέρος είναι ότι μπορείτε να το έχετε με άλλα δροσερά σχέδια τατουάζ που μπορεί να θέλετε στο δέρμα σας.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το τατουάζ πλάτης αγγέλου φαίνεται εξαιρετικά κομψό και στις δύο πλευρές της πλάτης σας. Εάν θέλετε, μπορείτε να κάνετε αυτά τα μοναδικά τατουάζ αγγέλου είτε στις περιοχές των χεριών που εκτείνονται από κάτω προς τα πάνω ή κάτω από τις μασχάλες μέχρι τη μέση.
 • Χρώμα: Μπορείτε να επιλέξετε το μαύρο ως κύριο χρώμα για τα όμορφα τατουάζ αγγέλου και μπορείτε επίσης να επιλέξετε να παίξετε με πολλά χρώματα για να προσθέσετε χαρακτήρα σε αυτό το τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Αυτό το τατουάζ σίγουρα θα είναι μεγάλο. Αυτοί οι τύποι περίπλοκων και λεπτομερών στυλ τατουάζ πίσω αγγέλου θα πάρουν πολύ χώρο καταλαμβάνοντας ολόκληρο το πίσω μέρος.
 • Απόχρωση δέρματος: Για εκείνους με ανοιχτόχρωμο τόνο δέρματος, αυτό το τατουάζ πλάτης αγγέλου είναι αναμφίβολα ένας ενισχυτής ομορφιάς!
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό το τατουάζ αγγέλου στην πλάτη έχει κλίση προς τη θηλυκή δύναμη! Για τις γυναίκες, σίγουρα! Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ αγγέλου για γυναίκες.

2. Small Wings Angel Tattoos:

Small Wings Angel Tattoos

Το τατουάζ angel wings φαίνεται αρκετά μοντέρνο και είναι το αγαπημένο πολλών ανθρώπων. Σε περίπτωση που ψάχνετε για μερικά μικρά σύμβολα, τότε μπορείτε να επιλέξετε τέτοιου είδους μοτίβα. Αυτά τα τατουάζ αγγέλου πίσω φαίνονται υπέροχα όταν γίνονται με σωστή σκίαση. Δεδομένου ότι αυτά μοιάζουν περισσότερο με το στυλ σχεδίασης με μολύβι, ίσως να μην τα θέλετε σε χρώματα, καθώς μπορεί να αποτύχουν να δείξουν την πραγματική εσωτερική κομψότητα μέσα. Αυτά θα φαίνονται καλά χωρίς χρώματα στο εσωτερικό. Μπορείτε να επιλέξετε το περίγραμμα που λειτουργεί καλύτερα από αυτό των χρωμάτων. Αυτό είναι το καλύτερο σχέδιο τατουάζ αγγέλου για κορίτσια που κάνουν τάση από πάντα.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Συνήθως, αυτά τα χαριτωμένα τατουάζ αγγέλου φαίνονται υπέροχα όταν είναι μελανωμένα κάτω από την περιοχή του λαιμού ή κοντά στον καρπό. Μπορείτε επίσης να τα έχετε σε μικρό μέγεθος στον ώμο σας, ή οπουδήποτε θέλετε, και αυτά φαίνονται πολύ καλλιτεχνικά με αυτό το τατουάζ αγγέλου.
 • Χρώμα: Μπορείτε να επιλέξετε το κανονικό μαύρο ή γκρι χρώμα για αυτά τα στυλ σχεδίων τατουάζ αγγέλου ανάλογα με το γούστο σας.
 • Μέγεθος: Αυτές οι εικόνες τατουάζ με φτερά αγγέλων φαίνονται καλές είτε μελάνι σε μεγάλα είτε σε μικρά μεγέθη.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το μοναδικό τατουάζ αγγέλου ταιριάζει τόσο στον ανοιχτό όσο και στο σκοτεινό τόνο του δέρματος.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτά είναι χαριτωμένα αλλά κομψά και είναι ειδικά για γυναίκες.

3. A Cross Style Angel Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Angel Style με σταυρό στυλ

Αυτό το μοτίβο τατουάζ αγγέλων είναι ένα πολύ καλλιτεχνικό και διασταυρωμένο σχέδιο τατουάζ αγγέλου λεπτομερώς με ένα μείγμα χρωμάτων. Έχουν επίσης σκιά για να ταιριάζουν στην χροιά και να του δίνουν ένα τρισδιάστατο εφέ. Μπορείτε ακόμη να κάνετε προσαρμοσμένα αυτά τα στυλ που ταιριάζουν στα γούστα σας. Αποκτήστε αυτό το κομψό αλλά πνευματικά κεκλιμένο τατουάζ και καμαρώστε την πλάτη σας φορώντας ένα βαθύ λαιμό ή φορέματα χωρίς πλάτη. Αυτό το τατουάζ σταυροειδούς μοτίβου χρησιμοποιείται από άτομα που ανήκουν στη χριστιανική κοινότητα. Το σταυρό σήμα συνδυάζεται καλά με το σχέδιο που ενισχύει τις πολιτιστικές του αξίες.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου φτερά φαίνεται καλύτερα δίπλα στις περιοχές του λαιμού.
 • Χρώμα: Το μαύρο με κάποια κόκκινη σκίαση είναι ένας υπέροχος συνδυασμός για αυτά τα μοτίβα τατουάζ αγγέλων. Ωστόσο, μπορείτε να το έχετε σε γκρι ή έγχρωμη μορφή, ανάλογα με την επιλογή σας. Αυτό το τατουάζ αγγέλου φαίνεται υπέροχο όταν είναι μελανωμένο με σωστή σκίαση.
 • Μέγεθος: Αυτό το μοναδικό τατουάζ αγγέλου φαίνεται υπέροχο όταν είναι μελανωμένο σε μεσαίο μέγεθος με ανοιχτά φτερά.
 • Απόχρωση δέρματος: Όσοι έχουν πιο δίκαιο τόνο δέρματος μπορούν να κάνουν αυτό το τατουάζ. Αυτές οι εικόνες τατουάζ αγγέλου μπορούν επίσης να προτιμηθούν από εκείνους με υπόλευκο τόνο δέρματος.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό το κομψό τατουάζ πίσω αγγέλου είναι ειδικά για γυναίκες.

4. Σκιασμένη στάση με σχέδια τατουάζ Wings Angel:

Σκιασμένη στάση με σχέδια τατουάζ αγγελιών φτερών

Άχνετε κάτι που μοιάζει πολύ ρεαλιστικό και σχεδόν σαν πίνακας καμβά; Στη συνέχεια, δοκιμάστε αυτό. Αυτό το τατουάζ ζωγραφικής σε καμβά μοιάζει με έναν πραγματικό άγγελο που σε αγκαλιάζει. Αυτό το φανταστικό τατουάζ αγγέλου μπορεί να είναι ελαφρώς επώδυνο κατά τη διάρκεια της περιόδου βελόνας, αλλά το τρισδιάστατο αποτέλεσμα απλώς εξασθένησε την ένταση του πόνου.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου φαίνεται υπέροχο μόνο στο πίσω μέρος, καθώς εκεί υπάρχει περισσότερος χώρος για να παίξετε με το σχέδιο.
 • Χρώμα: Επιλέξτε μαύρο ή γκρι χρώμα ή ακόμη και λευκό μελάνι, το οποίο συνήθως γίνεται αντιληπτό μόνο όταν σας το λένε!
 • Μέγεθος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους θα αφήσει την πλάτη σας εντυπωσιακή όταν επιδεικνύετε τα φορέματα με πλάτη.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ πλάτης αγγέλου είναι τόσο για πιο δίκαιες όσο και για σκοτεινές επιδερμίδες.
 • Κατάλληλο φύλο: Παρόλο που αυτό το τατουάζ τείνει περισσότερο προς τα θηλυκά, σε μερικούς άντρες αρέσει επίσης να το μελανιώνουν! Είναι καθαρά επιλογή κάποιου!

5. Σχέδια τατουάζ Large Wings:

Σχέδια τατουάζ Large Wings

Εάν είστε κάποιος που του αρέσουν τα διακριτικά, έντονα αλλά απλά σχέδια τατουάζ στη φύση, τότε αυτός ο μεγάλος σχεδιασμός φτερούγες τατουάζ αγγέλου φτερών είναι για εσάς. Αυτό το εκπληκτικό τατουάζ αγγέλου φαίνεται τέλειο αφού παίρνει το μερίδιό του στη σκίαση! Επιλέξτε έναν επαγγελματία καλλιτέχνη τατουάζ και παρακολουθήστε τα φτερά του αγγέλου σας να φαίνονται αναμφίβολα αξιολάτρευτα!

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το τατουάζ μόνο στην πλάτη ενισχύει πραγματικά την ομορφιά της πλάτης σας, ειδικά αν έχετε φαρδιούς ώμους!
 • Χρώμα: Οι πιο σκούρες αποχρώσεις όπως το μαύρο ή το γκρι ή ακόμα και το λευκό μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να εξακριβωθεί η φύση αυτού του τατουάζ με τα φτερά αγγέλου.
 • Μέγεθος: Αυτό το μοναδικό τατουάζ αγγέλου πρέπει σίγουρα να είναι ένα τατουάζ μεγαλύτερου μεγέθους καθώς φαίνεται εκπληκτικό μόνο όταν καλύπτει πλήρως το πίσω μέρος, χωρίς να αφήνει χώρο για κενό.
 • Απόχρωση δέρματος: Όποιος έχει υπόλευκο έως ανοιχτόχρωμο δέρμα μπορεί να επιλέξει αυτό το σχέδιο τατουάζ.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό είναι για μια γυναίκα που είναι έντονη από μέσα αλλά φαίνεται λεπτή από έξω!

6. Demon Styles Angel Tattoos:

Demon Styles Angel Tattoos

Αν σας αρέσει να παίζετε με τα χρώματα και περιμένετε το σωστό είδος τατουάζ όμορφων αγγέλων, αυτό είναι για εσάς! Αυτό το τατουάζ είναι πραγματικά ξεχωριστό με διαφορετικά μοτίβα και συνδυασμούς χρωμάτων. Αυτό το ζωντανό όμορφο τατουάζ αγγέλου σίγουρα θα σας κάνει να νιώσετε υπέροχα για τον εαυτό σας! Όλα λέγονται και γίνονται. τέτοια τατουάζ απαιτούν επαγγελματική πινελιά! Επιλέξτε λοιπόν το σωστό είδος tattoo artist για να δημιουργήσετε μαγεία!

 • Τοποθετήσεις σώματος: Κλιμένο από το πάνω μέρος της μέσης προς τη μέση, αυτό το τατουάζ απαιτεί χώρο. Ως εκ τούτου, αυτό είναι ένα καλό τατουάζ πίσω αγγέλου για κάθε εραστή τατουάζ ποτέ!
 • Χρώμα: Ένας τέλειος συνδυασμός μπλε και κόκκινου ή οποιουδήποτε άλλου σύμφωνα με την επιλογή σας μπορεί να δώσει πνοή σε αυτό το καλύτερο σχέδιο τατουάζ.
 • Μέγεθος: Αυτά τα είδη τατουάζ πρέπει να είναι μεγάλα για να έχουν ισχυρό αντίκτυπο στους γύρω!
 • Απόχρωση δέρματος: Λαμβάνοντας υπόψη τους συνδυασμούς χρωμάτων, αυτές οι ιδέες τατουάζ αγγέλου είναι σίγουρα για εκείνους με όμορφη χροιά.
 • Κατάλληλο φύλο: Ο καθένας ανεξάρτητα από το φύλο του μπορεί να κάνει αυτό το τατουάζ! Αυτό είναι το καλύτερο τατουάζ αγγέλου για άνδρες, κορίτσια και γυναίκες.

7. Angel for Sides Tattoo Art:

Angel for Sides Tattoo Art

Αυτό το τατουάζ αγγέλου φαίνεται αρκετά μοντέρνο και μπορεί να γίνει σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος. Σε γενικές γραμμές, τα νεαρά κορίτσια που φορούν ένα μπλουζάκι προτιμούν να κάνουν μια τέτοια δουλειά, ώστε να μπορούν να επιδεικνύουν άψογα την ομορφιά τους!

 • Τοποθετήσεις σώματος: Συνήθως, αυτού του είδους τα τατουάζ αγγέλου φαίνονται φοβερά στις πλευρές του σώματος. Κατά προτίμηση στο πλάι περνώντας από το πλάι του στήθους στη μέση!
 • Χρώμα: Επιλέξτε τις κανονικές μαύρες ή γκρι αποχρώσεις και ολοκληρώστε τη σκίαση με την επιλογή χρώματος, ίσως κόκκινο ή μπλε ή λευκό!
 • Μέγεθος: Σύμφωνα με την προσωπική επιλογή και απαίτηση, μπορείτε να επιλέξετε να έχετε αυτά τα μοτίβα τατουάζ αγγέλων, μικρών ή μεγάλων.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου μπορεί να επιλεγεί από άτομα με ανοιχτόχρωμη ή σκοτεινή επιδερμίδα.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό είναι ειδικά για τις γυναίκες που έχουν το σώμα να καμαρώνει!

8. Daring Knight Angel Tattoo for Men:

Daring Knight Angel Tattoo για άνδρες

Ένα μοτίβο τατουάζ φτερωτού αγγέλου με στυλ ιππότη είναι για εκείνους τους τολμηρούς άνδρες που τους αρέσει να επιδεικνύουν την τολμηρή προσωπικότητά τους. Αυτοί οι άνδρες μπορούν να θέλουν να δοκιμάσουν αυτά τα σχέδια τατουάζ αγγέλου καθώς είναι σκιασμένα σε γοτθικά στυλ σε ολόκληρο το σώμα ή ακόμα και μόνο στα χέρια, όπως προτιμάτε. Εάν προτιμάτε με διαφορετικό τρόπο, αυτά μπορούν να γίνουν σε ολόκληρη την πλάτη και να σας δώσουν μια γοτθική αίσθηση.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Για όσους έχουν μεγάλα χέρια, αυτό είναι το μοναδικό τατουάζ αγγέλου για αυτούς!
 • Χρώμα: Κάντε το τατουάζ σε μαύρο ή μπλε χρώμα για να αναδείξετε τα μεγάλα δυνατά χέρια σας!
 • Μέγεθος: Αυτό το σχέδιο τατουάζ καταλαμβάνει όλο το μήκος των βραχιόνων, οπότε είναι σχετικά καλύτερο εάν είναι μεγαλύτερο σε μέγεθος. Μπορείτε να καμαρώνετε αυτά τα καλύτερα τατουάζ αγγέλου αν είναι μεγαλύτερα και πιο δυνατά.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτός ο σχεδιασμός θα ταιριάζει τόσο σε σκοτεινά όσο και σε ανοιχτόχρωμα χρώματα δέρματος.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό το τατουάζ αγγέλου είναι ειδικά για άνδρες. Είναι ένα από τα καλύτερα trending τατουάζ αγγέλου για άνδρες.

9. Artistic Canvas Style Angel Tattoos for Guys:

Καλλιτεχνικό καμβά στυλ Angel τατουάζ για τους τύπους

Αυτό το τατουάζ αγγέλου έχει μια καλλιτεχνική πινελιά και μπορεί να κατασκευαστεί εύκολα σύμφωνα με τις απαιτήσεις ή την επιλογή ενός εραστή τατουάζ!

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου θα καταλάβει ολόκληρο το πίσω μέρος και φαίνεται καλό με τη σκοτεινή και τολμηρή εικόνα.
 • Χρώμα: Το μαύρο χρώμα με τις σκιές ταιριάζει καλύτερα για αυτό το μοναδικό σχέδιο τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Η μεγάλη ιδέα τατουάζ αγγέλου ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το σχέδιο. Κάποιος μπορεί να καμαρώνει τη γυμνή πλάτη τους με αυτήν την εικόνα τατουάζ αγγέλου.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου φαίνεται καλό τόσο για το όμορφο όσο και για το σκοτεινό άτομο με χρώμα δέρματος
 • Κατάλληλο φύλο: Η ανδρική ομάδα ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου.

10. Letters With Wings Angel Tattoo Design:

Γράμματα με φτερά σχέδιο τατουάζ αγγέλου

Αυτό είναι ένα μικρό τατουάζ με οριζόντιο σχέδιο. Μπορείτε να επιλέξετε να μελάνετε παρόμοια φύση σχεδίων στην πλάτη ή οπουδήποτε στο σώμα. Αυτοί οι τύποι σχεδίων τατουάζ μπορούν να φαίνονται εξαιρετικά καλλιτεχνικοί και μπορούν να αντιπροσωπεύουν γράμματα και γραμματοσειρές. Μπορείτε να τα κάνετε να φαίνονται πιο δροσερά με ένα διασκεδαστικό στοιχείο ή μπορείτε ακόμη και να τα κάνετε μαζί με άλλα σχετιζόμενα σχέδια.

Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ οριζόντιου αγγέλου φαίνεται φοβερός και μπορείτε να πάρετε οποιοδήποτε γράμμα σύμφωνα με εσάς ή το όνομα του ειδικού προσώπου σας είναι γραμμένο. Θεωρείται ότι είναι ο καλύτερος τρόπος για να νιώσετε κάποιον ξεχωριστό.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Ο καρπός είναι το καλύτερο μέρος για αυτήν την τέλεια ιδέα τατουάζ αγγέλου. Αυτό μπορεί να κάνει το χέρι και τον καρπό τολμηρό και τέλειο με την τοποθέτησή του.
 • Χρώμα: Μαύρο, μπλε, γκρι ή κόκκινο χρώμα ταιριάζει καλύτερα σε αυτές τις εικόνες τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Μικρό μέγεθος θα μπορούσε να κάνει για αυτό τα δυνατά σχέδια τατουάζ αγγέλου. Όπως λένε, το μικρό είναι όμορφο!
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το καλύτερο τατουάζ αγγέλου φαίνεται καλό τόσο για το όμορφο όσο και για το σκοτεινό άτομο με χρώμα δέρματος
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ αγγέλου για γυναίκες και ταιριάζει και στους άνδρες.

11. Girl with Wings Angel Tattoo for Girls:

Κορίτσι με φτερά τατουάζ αγγέλου για κορίτσια

Αυτό είναι ένα μεσαίου μεγέθους σχέδιο τατουάζ αγγέλου και μπορείτε να το φτιάξετε κατά παραγγελία σύμφωνα με τις προτιμήσεις και τις προτιμήσεις σας. Αυτό είναι ένα πολύ διαφορετικό τατουάζ που μπορεί κανείς να καμαρώνει εύκολα με τη δημιουργικότητα. Τα περισσότερα από τα κορίτσια γενικά λατρεύουν να αθλούνται αυτούς τους τύπους τατουάζ αγγέλου.

Αυτό το τατουάζ αγγέλου μπορεί να επιδεικνύεται πολύ όμορφα από εκείνα τα κορίτσια που πηγαίνουν για επένδυση με ώμους ή κοντό φόρεμα κατά τη διάρκεια των περιστασιακών πάρτι ή της συνάθροισής τους με φίλους. Αυτό το μοτίβο τατουάζ αγγέλου βοηθά στο να δώσετε μια κομψή εμφάνιση μπροστά σε κάθε λαό.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου φτερά φαίνεται καλύτερα κοντά στον ώμο και την πίσω πλευρά. Κάποιος δεν μπορεί να εξαιρεθεί από την ομορφιά που μπορεί να φέρει στο πίσω μέρος φορώντας ένα επάνω μέρος χωρίς ώμους.
 • Χρώμα: Το μαύρο χρώμα ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου. Ωστόσο, μπορεί κανείς να επιλέξει να προσθέσει χρώματα ανάλογα με τις προτιμήσεις του.
 • Μέγεθος: Μεσαίου μεγέθους θα έκανε την καλύτερη δικαιοσύνη για αυτό το απλό τατουάζ αγγέλου. Αυτό θα μιλήσει από μόνο του.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου ταιριάζει καλύτερα για τον ανοιχτό τύπο δέρματος
 • Κατάλληλο φύλο: Τίποτα σαν την προτίμηση που δίνεται από το γυναικείο φύλο σε αυτό το σχέδιο τατουάζ.

12. Απλά τατουάζ στυλ με φτερά:

Απλά τατουάζ στυλ με φτερά

Αυτό είναι ένα απλό τατουάζ σχεδιασμού με φτερό, το οποίο αγαπούν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες. Αυτό είναι για εκείνους που δεν προτιμούν μεγάλα φτερά ή έγιναν βαριά σχέδια στο δέρμα τους. Δοκιμάστε αυτά τα στυλ για όσους πιστεύουν ότι υπάρχουν μικρά αλλά όμορφα πράγματα. Το πλεονέκτημα αυτού του σχεδίου τατουάζ αγγέλου είναι ότι σε περίπτωση που αργότερα αν νιώσετε ότι χρειάζεται περισσότερους χαρακτηρισμούς, μπορείτε πάντα να επεκτείνετε το μοτίβο ανάλογα με το πού το έχετε κάνει. Αυτό το τατουάζ είναι μια όμορφη επιλογή για κορίτσια. Τα φτερά και τα πουλιά τοποθετημένα το ένα δίπλα στο άλλο φαίνονται υπέροχα και έχουν πάρει τη χάρη του.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου φτερά βρίσκεται καλύτερα στις νευρικές γωνίες.
 • Χρώμα: Το μαύρο χρώμα ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το μοτίβο τατουάζ.
 • Μέγεθος: Μεσαίου μεγέθους έως μεγάλου μεγέθους κάνει καλό, ανάλογα με την περιοχή που έχει επιλεγεί για μελάνι. Ωστόσο, αυτό θα σας απομακρύνει από την ομάδα καθώς καμαρώνετε αυτά τα καταπληκτικά μοτίβα τατουάζ αγγέλων.
 • Απόχρωση δέρματος: Οποιοσδήποτε από τον όμορφο τόνο του δέρματος μπορεί να επιλέξει αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου, καθώς αυτό μπορεί να τον κάνει να ξεχωρίσει από την ομάδα.
 • Κατάλληλο φύλο: Γυναικεία ομάδα εραστών τατουάζ προτιμούν αυτό το σχέδιο από άλλα.

13. Creative Angel Tattoo Pattern:

Δημιουργικό μοτίβο τατουάζ Angel

Lookάχνετε για ένα μικρό αλλά χαριτωμένο σχέδιο; Εδώ είναι κάτι που πρέπει να δοκιμάσετε στον ώμο ή στο πίσω μέρος των περιοχών των χεριών για καλύτερο προσδιορισμό μιας τέτοιας προσωπικότητας. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλύτερα σε εκείνους που δεν τους αρέσουν ιδιαίτερα τα μεγάλα σχέδια. αυτοί οι τύποι μπορεί να είναι κατάλληλοι. Ο πλευρικός σχεδιασμός του φτερού αγγέλου και μπορείτε να κάνετε παρόμοια στυλ σε όλο το σώμα ή στην πλάτη σε περίπτωση που σας αρέσει αυτό. Αυτά φαίνονται υπέροχα ενώ γίνονται σωστά με σκίαση. Θα μπορείτε να το δείξετε και να καμαρώνετε στους ανθρώπους όταν φοράτε φορέματα με λαιμόκοψη. Η δομή που μοιάζει με φτερό που βγαίνει από το φύλλο φαίνεται αρκετά φοβερή και είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ αγγέλου για κορίτσια. Τίποτα δεν μπορεί να είναι μια πιο μοντέρνα επιλογή από αυτή για τις γυναίκες σε νεαρή ηλικία.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτά τα μοτίβα τατουάζ αγγέλου φαίνονται καλύτερα κοντά στον ώμο και στο πίσω μέρος των λαιμών.
 • Χρώμα: Το μπλε ή ροζ χρώμα θα φανεί φοβερό και ταιριάζει καλύτερα σε αυτά τα σχέδια τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Το μικρό μέγεθος φαίνεται πιο όμορφο για αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου. Αυτό μπορεί να δείξει ότι δεν χρειάζεστε ένα μεγαλύτερο και βαρύτερο τατουάζ για να φαίνεται όμορφη.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ με φτερά αγγέλου θα ταιριάζει τόσο στο σούρουπο όσο και στον ανοιχτό τύπο δέρματος.
 • Κατάλληλο φύλο: Οι γυναίκες γενικά αγαπούν αυτό το τατουάζ στο πάνω μέρος του σώματός τους. Τα κάνει να έχουν μια απλή αλλά κομψή εμφάνιση χαραγμένη πάνω τους.

14. Στυλ ζωγραφικής Angel Tattoo:

Στυλ ζωγραφικής Angel Tattoo

Δοκιμάστε αυτούς τους τύπους τατουάζ που μπορεί να μοιάζουν με σχέδια με μολύβια με διάφορα χρώματα, αλλά αυτό το μοναδικό σχέδιο σας κάνει να ξεχωρίζετε στο πλήθος με κομψότητα. Αυτός ο σχεδιασμός τατουάζ αγγέλου θα φαίνεται υπέροχος αν γίνονται σωστά. Πρέπει να μιλήσετε για ένα προσαρμοσμένο σχέδιο για τον εαυτό σας, αλλά αν ο καλλιτέχνης σας δεν είναι καλά εξοικειωμένος με αυτούς τους τύπους στυλ, τότε μπορεί να μην έχετε το κατάλληλο ύφος και σχέδιο, μάλλον να καταλήξετε σε κάποιες κηλίδες χρωμάτων. Γι ‘αυτό προτιμήστε να κάνετε πρώτα το στένσιλ για να είστε σίγουροι. Αυτό το πολύχρωμο κομμάτι ενός τατουάζ αγγέλου μπορεί να προσαρμοστεί και να χρωματιστεί σύμφωνα με την προσωπική επιλογή του ατόμου. Εάν ολόκληρη η εργασία γίνει σωστά, θα φανεί φανταστικό.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ αγγέλου μοιάζει με παράδεισο στις γωνίες του σώματος
 • Χρώμα: Οι τέχνες με μαύρο περίγραμμα με το χρώμα της επιλογής σας μπορούν να μελανωθούν στο σώμα σας σύμφωνα με τις προσαρμοσμένες απαιτήσεις σας.
 • Μέγεθος: Το τατουάζ μεσαίου μεγέθους θα δικαιολογούσε την κομψότητα και την ομορφιά αυτού του τατουάζ αγγέλου.
 • Απόχρωση δέρματος: Λόγω της πολύχρωμης φύσης αυτού του τατουάζ αγγέλου, οι άνθρωποι με ανοιχτόχρωμο χρώμα ταιριάζουν καλύτερα εδώ.
 • Κατάλληλο φύλο: Τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ομάδα μπορούν να επιλέξουν να κάνουν αυτό το τατουάζ. Ωστόσο, αυτό προτιμάται κυρίως από τις γυναίκες.

15. Εκκεντρικά τατουάζ:

Εκκεντρικά τατουάζ

Αυτό είναι ένα σχέδιο βαριάς μορφής τατουάζ αγγέλου και θα πάρει όλο το χώρο σας πίσω για να το φτιάξετε. Θα είναι επώδυνη βελόνα λόγω της τολμηρής φύσης και του μεγέθους του τατουάζ, αλλά εάν το έργο ολοκληρωθεί με σωστό και κατάλληλο τόνο χρωμάτων και υποτόνων και την κατάλληλη ποσότητα σκίασης, τότε μπορείτε να πάρετε έναν υπέροχο καμβά μελανωμένο στην πλάτη. Θα χρειαστεί να έχετε ένα ευρύ τμήμα στο σώμα για το άνοιγμα των φτερών, επομένως δοκιμάστε το στένσιλ που κατασκευάζεται πρώτα. Αργότερα μπορείτε να τα κάνετε μόνο σε τεράστια τμήματα του σώματος. Αυτά τα στυλ δεν θα φαίνονται καλά σε άλλα μέρη όπως τα χέρια ή τα πόδια.

Μπορείτε να δοκιμάσετε παρόμοιους τύπους τολμηρών σχεδίων εάν είστε πιο τολμηροί και πιο αιχμηροί ως άνθρωποι. Ένας πλευρικός σχεδιασμός και μπορείτε να κάνετε παρόμοια στυλ σε όλο το σώμα ή στην πλάτη. Αυτό το μοντέρνο τατουάζ αγγέλου ανοίγει το φτερό του ελεύθερα για να καταλάβει ολόκληρο το χώρο στο πίσω μέρος. Ένας άντρας που χρησιμοποιεί αυτό το σχέδιο τατουάζ θα είναι αναμφίβολα πιο δροσερός και μοντέρνος στις σημερινές επιλογές μόδας.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Το πίσω μέρος του σώματος είναι απαραίτητο για αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου. Αναμφίβολα, καμία άλλη μερίδα ή περιοχή του σώματος δεν μπορεί να αποδώσει δικαιοσύνη όπως μπορεί να κάνει μια πίσω μερίδα!
 • Χρώμα: Το μαύρο με κάποια κόκκινη πινελιά θα ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Αυτά τα μοτίβα τατουάζ αγγέλου θα καταλάβουν ολόκληρη την περιοχή της πλάτης και επομένως τα μεγαλύτερα φαίνονται πιο δροσερά και πιο ζεστά.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου θα ταιριάζει τόσο στο όμορφο όσο και στο σκοτεινό χρώμα του δέρματος.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό το τατουάζ αγγέλου ταιριάζει καλύτερα για άνδρες και άνδρες.

16. Devilish Looking Angel Tattoo Design:

Devilish Looking Angel Tattoo Design

Η αντίθεση είναι το μόνο που χρειαζόμαστε για να δημιουργήσουμε στιβαρά σχέδια τατουάζ αγγέλου. Το παραπάνω τατουάζ αγγέλου είναι αυτό που έχει μια διαβολική πλευρά. Ο τατουάζ άγγελος μαζί με δράκους στο σώμα θα σχεδιάσουν τη χαριτωμένη αύρα της, το μοτίβο κορδέλας και τα όμορφα φτερά λένε μια διαφορετική ιστορία. Αυτό το νόημα τατουάζ αγγέλου λέει ότι μπορεί να υπάρχει τόσο διαβολική όσο και αγγελική φύση αύρα στο άτομο μαζί, γεγονός που αποκαλύπτει το γεγονός ότι ένα άτομο μπορεί να αντιμετωπίσει οποιαδήποτε κατάσταση. Αποκαλύπτει την ισχυρή προσωπικότητα ενός ατόμου.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Δεν υπάρχει τίποτα σαν το τατουάζ αγγέλου που είναι μελανωμένο στο μπράτσο εδώ.
 • Χρώμα: Το μαύρο και το γκρι χρώμα θα αξιοποιήσουν στο έπακρο αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Το μεσαίο μέγεθος θα έκανε για να σας κάνει να κοιτάξετε έξω από το πλήθος.
 • Απόχρωση δέρματος: Οι σκουρόχρωμοι άνθρωποι που τονίζονται με το δέρμα μπορούν να κάνουν αυτό το τατουάζ αγγέλου μελάνι για να καθορίσουν καλύτερα την προσωπικότητα και τη γοητεία τους.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό το τατουάζ αγγέλου μπορεί να γίνει τόσο από την αρσενική όσο και από τη γυναικεία ηλικιακή ομάδα.

17. Σχεδιαστικά τατουάζ Seductive Angel:

Σαγηνευτικά σχέδια τατουάζ αγγέλου

Εάν ένα τατουάζ αγγέλου είναι μια πρωταρχική και κύρια ανάγκη και θέλετε να προσθέσετε ένα περίεργο διασκεδαστικό κομμάτι στην τέχνη του σώματος, αυτό είναι το τέλειο κομμάτι σχεδίασης που μπορείτε να επιλέξετε. Σε αυτή την τέχνη τατουάζ αγγέλου, ένας όμορφος άγγελος με τα φτερά της μπορεί να παρατηρηθεί ενώ περιλαμβάνει τις πόζες της σε μια παραπλανημένη πόζα. Υπάρχει επίσης η φεμινιστική αίγλη της που μας γεμίζει δέος. Αυτό το τατουάζ αγγέλου μπορεί να επιλεγεί για να γίνει από ένα άτομο που αγαπά τη διασκέδαση και έχει ένα αθλητικό μάτι μέσα του. Αντιθέτως, απεικονίζει τη διασκεδαστική και ιδιόρρυθμη πλευρά του ατόμου.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το τατουάζ λειτουργεί καλύτερα στο πίσω μέρος του σώματος.
 • Χρώμα: κόκκινο χρώμα με μαύρο οριακό θα κάνει υπέροχο για αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Το μεσαίο μέγεθος αυτού του μοτίβου τατουάζ αγγέλου θα είναι υπέροχο για τα κορίτσια που επέλεξαν να καμαρώνουν τη σέξι πλάτη τους.
 • Απόχρωση δέρματος: Σχεδόν τόσο ο σκοτεινός όσο και ο ανοιχτός τύπος δέρματος μπορούν να επιλέξουν να μελάνουν σε αυτό το σχέδιο.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα τατουάζ αγγέλου για κορίτσια και γυναίκες.

18. Χαριτωμένος Άγγελος:

Χαριτωμένος Άγγελος

Τα τατουάζ των αγγέλων φαίνονται δημιουργικά αν μπορούμε να αναδείξουμε την πραγματική και εσωτερική τους αίσθηση και νόημα. Σε αυτή την τέχνη τατουάζ, βουτάμε σε ένα κομψό κομμάτι της μορφής τέχνης του σώματος, όπου ένας άγγελος στέκεται στα φτερά της και την κρατά από πίσω καθώς ο άγγελος απεικονίζει μια ματιά ηρεμίας μέσα από τα χαρακτηριστικά της. Το θηλυκό που απεικονίζει και δείχνει τη χαριτωμένη φύση του επιλέγει κυρίως αυτό το σχέδιο τατουάζ. Ολόκληρη η δουλειά, όταν ολοκληρωθεί, θα φαίνεται κομψή και γοητευτική.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το τατουάζ μπορεί να τοποθετηθεί καλύτερα όταν είναι μελανωμένο στα χέρια, ειδικά στις αρχές των βραχιόνων.
 • Χρώμα: Ο μαύρος και ο κόκκινος συνδυασμός ταιριάζουν καλύτερα σε αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: το μεσαίο μέγεθος αυτού του τατουάζ αγγέλου θα καθορίσει περισσότερο την προσωπικότητα.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου θα φαίνεται καλύτερα στο ανοιχτόχρωμο χρώμα του δέρματος παρά στους σκούρους τόνους του δέρματος.
 • Κατάλληλο φύλο: Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες λατρεύουν να παίρνουν αυτό το σχέδιο τατουάζ πάνω τους.

19. Έρωτας Άγγελος Έρωτας:

Έρωτας Άγγελος αγάπη

Τώρα μπορείτε να δείτε τους έρωτες να ξεκινούν με την αγάπη του θεού και του πάθους με τα σημερινά χαρακτηριστικά της δημιουργικής τέχνης του σώματος. Αλλά ποιος μπορεί να κοιτάξει πέρα ​​από την ξεκάθαρη γοητεία που φέρουν αυτά τα μωρά αγγελούδια μέσα τους. Σε αυτό το τατουάζ, μπορούμε να δούμε δύο έρωτες να ασχολούνται με τη διασκέδαση και το θρίλερ, με τη χάρη τους ανέγγιχτη και άθικτη, τα πτερωτά φτερά τους να κουνιούνται απαλά πίσω. Αυτό το τατουάζ cupid είναι αναμφίβολα μια αξιολάτρευτη επιλογή για όλους τους ανθρώπους κυρίως σε νεαρή ηλικία. Έχει μια κρυφή γοητεία που μπορεί να καθορίσει την απλή και γλυκιά προσωπικότητά τους.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Μπορείτε να το τοποθετήσετε σε οποιοδήποτε μέρος του σώματός σας, κατά προτίμηση στο τμήμα του λαιμού ή στις πίσω γωνίες.
 • Χρώμα: Το μαύρο χρώμα με σκιές ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το σχέδιο και τα μοτίβα τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Το μικρό μέγεθος αυτού του τατουάζ θα φαίνεται γλυκό από τα μεγαλύτερα μεγέθη/
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου θα ταιριάζει τόσο στο σκοτεινό όσο και στον ανοιχτό τόνο του δέρματος
 • Κατάλληλο φύλο: Τόσο η ανδρική όσο και η γυναικεία ηλικιακή ομάδα μπορούν να επιλέξουν να μελάνουν με αυτά τα μοτίβα τατουάζ αγγέλου.

20. Πεταλούδα Άγγελος:

Πεταλούδα Άγγελος

Αυτό είναι ένα από τα πιο μοντέρνα και καλύτερα σχέδια τατουάζ αγγέλου για κορίτσια. εδώ έχουμε μια παραμορφωμένη νεράιδα τοποθετημένη προς τα πάνω καθώς τα φτερωτά φτερά της που μοιάζουν με πεταλούδες, τα οποία είναι σε φωτεινό και ροζ μοιάζουν απολύτως υπέροχα. Ο άγγελος που μοιάζει με νεράιδα και πεταλούδα έχει δύο χαριτωμένες μικρές κεραίες στην κορυφή καθώς η σιλουέτα της φαίνεται υπέροχη. Αυτό το τατουάζ αγγέλου έχει φτερά που μοιάζουν σαν να είναι έτοιμα να πετάξουν και να κατακτήσουν τον κόσμο. Αυτό το τατουάζ αγγέλου σημαίνει και καθορίζει την προσωπικότητα εκείνων που είναι γλυκοί αλλά αγαπούν αγαπούν την περιπέτεια και αφήνονται ελεύθεροι. Φαίνεται υπέροχο και αξιέπαινο ταυτόχρονα.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου φαίνεται υπέροχο στην περιοχή του καρπού.
 • Χρώμα: Το μαύρο χρώμα με λίγο μοβ και ροζ πινελιά φαίνεται υπέροχο και χαριτωμένο ταυτόχρονα.
 • Μέγεθος: Το μικρό μέγεθος αυτού του τατουάζ αγγέλου είναι καλό για αυτό το σχέδιο.
 • Απόχρωση δέρματος: Το ανοιχτό χρώμα του δέρματος είναι εκείνοι που πρέπει να επιλέξουν αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου λόγω της επιλογής των χρωμάτων του.
 • Κατάλληλο φύλο: Γυναίκες και νεαρά κορίτσια μπορούν να επιλέξουν να το μελάνουν στους καρπούς τους, κάτι που μπορεί να τα ξεχωρίσει.

21. Φύλακας Άγγελος:

Φύλακας άγγελος

Με μια αρρενωπή αναπαράσταση των φτερωτών ομορφιών, αυτή η τέχνη τατουάζ του φύλακα αγγέλου δεν είναι μόνο άψογη αλλά και προκαλεί σκέψη και συναρπάζει. Το κομμένο σώμα και το ξυρισμένο κεφάλι προσθέτουν λαμπρή αντίθεση στα οδοντωτά χαριτωμένα φτερά. Αυτό το τατουάζ έχει έναν λαμπρό συνδυασμό ομορφιάς μαζί με τη συγκίνηση. Βοηθά στην απεικόνιση της ισχυρής προσωπικότητας ενός ατόμου.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου φαίνεται υπέροχο στο πίσω μέρος του σώματος από οποιαδήποτε άλλη περιοχή.
 • Χρώμα: Καφέ χρώμα ή μαύρο χρώμα τατουάζ φαίνεται υπέροχο με αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Το μεσαίο μέγεθος αυτού του τατουάζ αγγέλου είναι καλό να καθορίσει την προσωπικότητα και να κάνει το άτομο να κοιτάζει έξω από το πλήθος
 • Απόχρωση δέρματος: Οι άνθρωποι με ανοιχτόχρωμο χρώμα είναι εκείνοι που μπορούν να κάνουν αυτό το τατουάζ μελάνι καθώς τους ταιριάζει καλύτερα από άλλα.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό το τατουάζ αγγέλου για άνδρες είναι ένα από τα καλύτερα trendings μεταξύ των ανδρικών φύλων.

22. Preppy Angel Tattoo:

Preppy Angel Tattoo

Γεμάτη στάση και λαμπερή φύση, ο προειδοποιημένος μικρός άγγελος προσθέτει μια ιδιαιτερότητα μαζί με την ιδιομορφία στο κομμάτι της τέχνης τατουάζ. Επιπλέον, τα λουλουδάτα σχέδια στο πίσω μέρος προσθέτουν μια έντονη και κομψή διάθεση στο βλέμμα καθώς ο άγγελος στέκεται στο ένα δάχτυλο του ποδιού, η στάση της προκαλεί αυτοπεποίθηση με την πρώτη ματιά. Αυτό το τατουάζ είναι καλύτερο να αντικατοπτρίζει τη στάση ενός γυναικείου χαρακτήρα. Έχει ταυτόχρονα στυλ και γοητεία.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου φαίνεται υπέροχο κοντά στον ώμο, προς την πίσω πλευρά.
 • Χρώμα: Θα φανεί φοβερό όταν γίνεται με μαύρο, ροζ και κόκκινο χρώμα.
 • Μέγεθος: Το μεσαίο μέγεθος αυτού του τατουάζ αγγέλου θα ήταν καλό να καθορίσει τη γοητεία και την προσωπικότητα εκείνων που παίρνουν μελάνι.
 • Απόχρωση δέρματος: Ο ανοιχτός τόνος του δέρματος θα ταιριάζει καλύτερα λόγω της φύσης του τατουάζ.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό το τατουάζ αγγέλου ταιριάζει καλύτερα στις γυναίκες.

23. Warrior Angel Tattoo:

Warrior Angel Tattoo

Οι μυθικές ιστορίες θα έλεγαν πολλές ιστορίες και αφηγήσεις για πολεμιστές αγγέλους που είχαν πολεμήσει δίπλα -δίπλα, βοηθώντας μας να απαλλάξουμε τη γη από τις αρνητικές δονήσεις. Αυτό είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ αγγέλου για άνδρες, το οποίο είναι επίσης σε εξέλιξη, όπου η τέχνη του τατουάζ φέρνει την αγγελική αλλά αθώα πλευρά του πολεμιστή με ένα φωτοστέφανο στο κεφάλι του και μεγαλοπρεπή φτερά διαδεδομένα σε κάθε πλευρά. Ο ίδιος ο άγγελος είναι φτιαγμένος για να χτυπά παρέχοντας δύναμη και σοφία όταν το κοιτάμε. Αυτό το τατουάζ είναι η καλύτερη αντανάκλαση της σοφίας μαζί με τη σωματική δύναμη ενός ατόμου, και ως εκ τούτου, επιλέγεται κυρίως από νεαρά αγόρια.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το μοτίβο τατουάζ αγγέλου φαίνεται υπέροχο στο πίσω μέρος του σώματος.
 • Χρώμα: Το γκρι χρώμα και οι μαύρες σκιές φαίνονται υπέροχα με αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Αυτό το τατουάζ αγγέλου φαίνεται υπέροχο όταν είναι μελανωμένο στο πίσω μέρος
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ θα φανεί δροσερό τόσο στους σκοτεινούς όσο και στους δίκαιους ανθρώπους με χρώμα δέρματος.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλύτερα στην ανδρική ομάδα από τις γυναίκες.

24. Angle Tattoo in Love:

Angle Tattoo in Love

Εδώ είναι ένα ερωτευμένο ζευγάρι, που χαμογελάει φωτεινά και φωτεινά καθώς την κρατά πολύτιμη στην καρδιά του. Το αρσενικό μέρος του ζευγαριού απεικονίζεται ως άγγελος. η γυναίκα πρωταγωνίστρια απλώς απολαμβάνει την αγάπη του προστατευτικού αρσενικού της. Αυτό είναι ένα ζευγάρι τατουάζ το οποίο επιλέγεται κυρίως από τον ανδρικό χαρακτήρα για να δείξει την υπεύθυνη και μεταφορική του στάση. Μπορείτε να πείτε ότι αυτό το τατουάζ είναι αρκετά αντίθετο και βοηθά να απεικονιστεί το αρσενικό άτομο ως άγγελος.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το τατουάζ φαίνεται υπέροχο στα χέρια.
 • Χρώμα: Το μαύρο με κάποια σκίαση κόκκινου χρώματος θα ταιριάζει καλύτερα σε αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου.
 • Μέγεθος: Το μικρό μέγεθος θα σε έκανε να νιώσεις κομψή και απλή ταυτόχρονα με αυτό το τατουάζ αγγέλου.
 • Απόχρωση δέρματος: Τόσο το ανοιχτό όσο και το σκοτεινό χρώμα του δέρματος μπορούν να επιλέξουν να κάνουν αυτό το τατουάζ σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους.
 • Κατάλληλο φύλο: Αυτό το τατουάζ επιλέγεται με σιγουριά τόσο από την ανδρική όσο και από την γυναικεία ηλικιακή ομάδα.

25. Daggered Angel Tattoo:

Daggered Angel Tattoo

Ένα ισχυρό στιλέτο αποδίδει ένα σημαντικό νόημα στην εμφάνιση αυτής της τέχνης τατουάζ, κάπου τα μεγάλα φτερά και η επένδυση από χρυσό προσθέτοντας απλά μια εμφάνιση βασιλικής και υπέροχης. Αυτό το τατουάζ έχει μια βασιλική εμφάνιση, που σηματοδοτεί την κομψότητά του. Έχει φτερά με τη χρυσή επένδυση που δείχνει και δηλώνει την ισχυρή φύση του με μεγάλη δύναμη.

 • Τοποθετήσεις σώματος: Αυτό το σχέδιο τατουάζ αγγέλου φαίνεται καλό στα χέρια ή κοντά στην περιοχή του λαιμού.
 • Χρώμα: Το γκρι χρώμα ταιριάζει καλύτερα για αυτό το τατουάζ αγγέλου από άλλα χρώματα.
 • Μέγεθος: Το μεσαίο μέγεθος αυτού του τατουάζ όταν είναι μελανωμένο θα βοηθήσει στον προσδιορισμό της προσωπικότητας. Με τον απλό αλλά κομψό σχεδιασμό του, το μέγεθος δεν έχει επίσης σημασία.
 • Απόχρωση δέρματος: Αυτό το τατουάζ μπορεί να πάει τόσο στο σκοτεινό όσο και στον ανοιχτό τόνο του δέρματος.
 • Κατάλληλο φύλο: Τα αρσενικά προτιμούν γενικά αυτό το τατουάζ λόγω του σχεδίου και των μοτίβων τατουάζ αγγέλου που είναι ενσωματωμένα μέσα.

Πρόσθετες συμβουλές:

Ωστόσο, ενώ επιλέγετε τα όμορφα τατουάζ αγγέλου, θα είναι καλύτερο αν μπορείτε να πάρετε για κάποια ουσιαστικά αποσπάσματα δίπλα ή κάτω από το σχέδιο. Αυτό σημαίνει ότι εκτός από την κομψή και υπέροχη εμφάνιση, κάθε τατουάζ αγγέλου έχει κάποιο κρυφό νόημα σε αυτό. Καθώς η τρέλα για το τατουάζ αυξάνεται τόσο στους άνδρες όσο και, είναι προτιμότερο να έχουμε κατά νου τις προσωπικές προτιμήσεις και προτιμήσεις πριν αποφασίσουμε για το σχέδιο τατουάζ αγγέλου που μπορούμε να επιλέξουμε για το μελάνι. Επιπλέον, τα τατουάζ είναι μια μεγάλη μορφή τέχνης σώματος που μιλάει από μόνη της. Ως εκ τούτου, ένας μεγάλος καλλιτέχνης πρέπει να ληφθεί για αυτόν τον σκοπό. Μια απόφαση που λαμβάνεται βιαστικά μπορεί να σας κοστίσει πολύ. Επομένως, συνιστάται να λάβετε χρόνο πριν λάβετε οποιαδήποτε απόφαση.

Περισσότερα σχέδια τατουάζ:

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel 1

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel 2

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel 3

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel 5

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel 4

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel 6

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel 7

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel 8

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel 9

Όμορφα σχέδια τατουάζ Angel 10

Τα τατουάζ που απεικονίζουν τους αγγέλους στις έννοιές τους προσθέτουν όχι μόνο μια αίσθηση κομψότητας και γοητείας, αλλά έχουν επίσης σημαντικές έννοιες ενσωματωμένες μέσα τους. Είναι εξελιγμένα αλλά απλά και όμορφα αλλά τολμηρά. Ως εκ τούτου, απαιτείται να γνωρίζουμε καλά την τεράστια γκάμα συλλογών αυτών των μοναδικών τατουάζ αγγέλου που είναι διαθέσιμα στην αγορά. Επιπλέον, ελπίζουμε ότι αυτό το άρθρο σας έδωσε καλή γνώση και πληροφορίες σχετικά με τα σχέδια τατουάζ αγγέλου που κυκλοφορούν στην αγορά. Γράψτε μας τις απόψεις σας σχετικά με το άρθρο και δώστε μας περισσότερες προτάσεις, εάν υπάρχουν, σχετικά με τον τρόπο βελτίωσης για να σας παρέχουμε καλύτερες υπηρεσίες. Είμαστε ευγνώμονες που μας διαθέσατε τον πολύτιμο χρόνο σας.