9 φοβερά σχέδια τατουάζ πορτοκαλί

Το πορτοκαλί χρώμα είναι γνωστό για τη φωτεινότητά του και την ενθουσιώδη αίσθηση που αναδεικνύεται μέσα από την ακτινοβολούμενη απόχρωσή του. Το πορτοκαλί χρώμα και το χρώμα των φρούτων συνδυάζονται καλά, γεγονός που το καθιστά ένα τυπικό καλοκαιρινό χρώμα. Αυτό το ζωντανό χρώμα όταν είναι μελανωμένο ως τατουάζ τότε θα είναι μια απόλαυση για τα μάτια μας!!!

Χαριτωμένα και ελκυστικά σχέδια τατουάζ πορτοκαλί:

Για τους διαισθητικούς ανθρώπους εδώ είναι τα κορυφαία 9 σχέδια τατουάζ πορτοκαλί που μπορούν να σας προκαλέσουν να κάνετε ένα τατουάζ αμέσως.

1. Σχέδιο τατουάζ Orange Piece:

πορτοκαλί σχέδια τατουάζ

Για εκείνους που τους αρέσουν τα μικρά και φωτεινά σχέδια τατουάζ που μπορούν να μελάνουν στον καρπό ή στον αστράγαλο, προτείνεται αυτό το μονό κομμάτι πορτοκαλί σχέδιο τατουάζ. Οι μικρές λεπτομέρειες του πορτοκαλί κομματιού φαίνονται πολύ καθαρά.

2. Σχέδιο τατουάζ Orange Branch:

Orange Branch Tattoo Design

Για να κάνετε ένα τατουάζ μεσαίου έως μεγάλου μεγέθους πριν κάνετε ένα πάρτι στην παραλία, τότε αυτό το τατουάζ που έχει σχεδιαστεί με ένα μόνο πορτοκαλί φρούτο με ένα κρεμαστό κλαδί δέντρου είναι η καλύτερη συμφωνία. Τα κρεμαστά κλαδιά είναι χρωματισμένα με πράσινο, το οποίο δίνει την αντίθεση στο σχέδιο τατουάζ.

3. Half-Orange with Green Leaves Tattoo Design:

Μισό πορτοκαλί με σχέδιο τατουάζ με πράσινα φύλλα

Αυτός ο τύπος τατουάζ εμπίπτει στον καλλιτεχνικό τρόπο σχεδιασμού ενός τατουάζ με τη μέγιστη ακρίβεια που δίνεται στο σχέδιο. Ο σχεδιασμός απεικονίζει ένα μισό κομμένο πορτοκάλι με προσαρτημένα πράσινα φύλλα. Το μισό πορτοκαλί τατουάζ ταιριάζει καλά στο τατουάζ στον αστράγαλο ή το χέρι τόσο για κορίτσια όσο και για αγόρια.

4. Clockwork Orange Tattoo Design:

Clockwork Orange Tattoo Design

Ο παλαιότερος τρόπος χρήσης ρολογιών κλειδιού είναι μελάνι ως σχέδιο τατουάζ με ρολόι, το οποίο γίνεται χρησιμοποιώντας πορτοκαλί φρούτα ως βάση με μεταλλική διάταξη κλειδιού που φαίνεται στο κέντρο. Το εσωτερικό του σχεδιασμού του ρολογιού είναι πράγματι χρονοβόρο έργο. Σεβαστείτε λοιπόν το έργο τέχνης!

5. Πορτοκαλί & Μαύρο Butterfly 3D Tattoo Design:

Πορτοκαλί & amp; Μαύρη πεταλούδα 3D τατουάζ σχεδιασμού

Πεταλούδες που έχουν διαφορετικά χρώματα, ένας τέτοιος ενδιαφέρον χρωματικός συνδυασμός θα μπορούσε να είναι το μαύρο και το πορτοκαλί τατουάζ. Αυτό το φωτεινό χρωματιστό τρισδιάστατο τατουάζ ταιριάζει καλά όχι μόνο ως τατουάζ καλοκαιρινής ένδυσης αλλά και ως δήλωση στυλ.

6. Σχέδιο τατουάζ χταπόδι πορτοκαλί:

Χταπόδι Πορτοκαλί Σχέδιο Τατουάζ

Αυτό το ζώο με οκτώ πόδια θαλασσινού νερού έρχεται είναι ένα αγαπημένο σχέδιο τατουάζ ζώων κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου πάρτι. Η τέχνη στην οποία τα πόδια των ζώων της θάλασσας είναι μελανωμένα είναι το κλειδί πίσω από ένα ελκυστικό σχέδιο τατουάζ.

7. Orange Hibiscus Flower Tattoo Design:

Πορτοκαλί Hibiscus Flower Tattoo Design

Ιβίσκος λουλούδι που είναι ο καλύτερος τύπος σχεδίου τατουάζ πορτοκαλί με λαμπερό πορτοκαλί χρώμα μελάνι για να προσθέσει ομορφιά στα υπέροχα ντυμένα κορίτσια. Αυτό είναι ένα τυπικό κοριτσίστικο σχέδιο που αρέσει στα κορίτσια να το έχουν στο πίσω μέρος του ώμου.

8. Orange Feather Tattoo Design:

Πορτοκαλί σχέδιο φτερού τατουάζ

Τα φτερά δεν προορίζονται μόνο για να χρωματίσουν το λευκό, για να δώσουν μια διαφορετική εμφάνιση από το συνηθισμένο του χρώμα, το λαμπερό πορτοκαλί χρώμα δίνεται σε ένα κομψό μελανωμένο σχέδιο τατουάζ ώμου. Το πιο συχνά φορεμένο σχέδιο τατουάζ επαναλαμβάνεται από το φτερό του Φοίνικα.

9. Beachwear Orange Tattoo Design:

Beachwear Orange Tattoo Design

Όπως και να έχει, το πορτοκάλι είναι ένα τυπικό καλοκαιρινό και τροπικό φρούτο, το οποίο όχι μόνο λατρεύεται απολαμβάνοντάς τα, αλλά και αναδεικνύει το σχήμα και το χρώμα ως σχέδιο τατουάζ. Στο τατουάζ δίνεται μια εμφάνιση wahoo από τις διατυπώσεις που περιλαμβάνονται στο σχέδιο τατουάζ.

Η σχεδίαση τατουάζ με έντονο χρώμα έχει πάντα έναν πρόσθετο παράγοντα δείχνοντας το περίβλημα στους ανθρώπους χωρίς να λέτε ότι έχετε κάνει ένα τατουάζ. Αυτό το τατουάζ με έντονο πορτοκαλί χρώμα ταιριάζει πολύ κατά τη διάρκεια ενός πάρτι στην παραλία ή στην καλοκαιρινή πισίνα λόγω της δροσερής και ζωντανής εμφάνισής του.