9 Θρησκευτικές & Πνευματικές Ιδέες σχεδίασης Τατουάζ για Παναγία

Σε πολλούς διαφορετικούς πολιτισμούς, το σχέδιο τατουάζ Mary είναι το πιο δημοφιλές σχέδιο. Αυτό το σχέδιο τατουάζ είναι το μόνο σχέδιο που εκφράζει την αγάπη και την πίστη τους σε πνευματικό επίπεδο. Για τον Κρίστιαν, η Μαίρη είναι ένα σημαντικό πρόσωπο. Ο Ιησούς συνελήφθη από τη Μαρία με τη βοήθεια του Αγίου Πνεύματος. Πριν από τη σύλληψη του μωρού Ιησού, η Μαρία πιστεύεται ότι είναι παρθένα. Και γι ’αυτό ονομάζεται Παναγία.

Ιδέες Σχεδιασμού Πνευματικής Παναγίας Τατουάζ Τατουάζ

Καταπληκτικά και χαριτωμένα τατουάζ της Παναγίας:

Δίνονται μερικά πολύ διάσημα σχέδια τατουάζ Mary.

1. Προσευχή Mary Tattoos:

Προσευχή Mary Tattoos

Αυτό έχει μια εικόνα του πτυσσόμενου χεριού και της καλυμμένης κεφαλής της Μαρίας. Ποια δείχνει ότι προσεύχεται για ανθρώπους στον Θεό; Μπορείτε να δείτε όλες τις γωνίες γύρω της. Αυτό το τατουάζ Mary δείχνει ότι η Mary υπερασπίζεται την αγνότητα και την αγνότητα.

2. Angle Mary Tattoos:

Angle Mary Tattoos

Οι Χριστιανοί πιστεύουν ότι η καθαρότητα είναι ένα από τα χαρακτηριστικά που σας βοηθούν να πάτε στον παράδεισο. Πιστεύεται ότι η Παναγία είναι αγνή και αυτός ήταν ο λόγος που επιλέχθηκε από τον Θεό για να γίνει η μητέρα του Υιού του Θεού. Αυτό το τατουάζ της Παναγίας μοιάζει με μια γωνία από τον ουρανό.

3. Απλά τατουάζ Mary:

Απλό Mary Tattoos

Αυτό το τατουάζ Saint Mary με καλυμμένο κεφάλι και μάτια ανοιχτά σε βαθιά σκέψη λέει, όλα τα παιδιά μου έρχονται σε μένα και μου δίνουν όλη την ανησυχία και το άγχος σας, θα σας δώσω ειρήνη και ευδαιμονία. Τα δάκρυα στα μάτια της δείχνουν πόνο για τους ανθρώπους που πονάνε.

4. Παραδοσιακά τατουάζ Mary:

Παραδοσιακά τατουάζ Mary

Οι Ρωμαιοκαθολικοί και πολλοί Χριστιανοί κάνουν τατουάζ σε αυτό το σχέδιο του Hail Mary όταν αντιμετώπιζαν προβλήματα ή όταν άφηναν την ελπίδα. Παίρνουν ένα Hail Mary ως μητέρα τους για να λάβουν βοήθεια και υποστήριξη στη δύσκολη περίοδο τους.

5. 3D Style Mary Tattoos:

3D στυλ Mary Tattoos

Ως «μητέρα», η εικόνα της Παναγίας θα είναι πάντα εκεί στην καρδιά και το μυαλό των Χριστιανών. Μπορείτε να δείτε σε αυτό το τατουάζ Mother Mary πώς κρατάει το γιο και το παιδί της με αγάπη και φροντίδα. Επιπλέον, θα δείτε ότι η γωνία τους παρακολουθεί, αυτό το 3D τατουάζ που μπορείτε να έχετε στην πλάτη σας.

6. Εξατομικεύστε τη Mary Tattoos:

Εξατομικεύστε τη Mary Tattoos

Το σχέδιο τατουάζ της Αγίας Μαρίας δείχνει τη Μαίρη να καλύπτει το κεφάλι, σταυρό στο μέτωπό της και δάκρυα στα μάτια της. Αλλά ακόμα ψάχνω την ελπίδα και την αγάπη για εσάς το καλύτερο μισό. Σε αυτό το εξατομικευμένο τατουάζ με την Αγία Μαρία μπορείτε να γράψετε και το όνομα του αγαπημένου σας προσώπου.

7. Heavy Design Mary Tattoos:

Heavy Design Mary Tattoos

Αυτός ο όμορφος και πολύ δημιουργικός σχεδιασμός της Αγίας Μαρίας με ένα έντονα σκαλισμένο στέμμα, πολλά συναισθήματα και στο πρόσωπό της. Ειδικά μάτια γεμάτα ελπίδα καθώς και πόνο για τα παιδιά της. Μπορείτε να έχετε αυτό το τατουάζ St Mary στον ώμο σας.

8. Heart Touching Mary Tattoos:

Καρδιά που αγγίζει τη Μαίρη Τατουάζ

Για κάθε παιδί, η μητέρα της είναι το παν. Η πρώτη λέξη που μαθαίνει ένα παιδί είναι η Μα. Αυτό το τατουάζ Mama Mary δείχνει τον δεσμό μεταξύ μητέρας και παιδιού και πώς το παιδί αισθάνεται ασφαλές στο μπράτσο της. Αυτό το τατουάζ θυμίζει πάντα τη μητέρα σου.

9. Dove and Mary Tattoos:

Dove and Mary Tattoos

Το περιστέρι ήταν πάντα σύμβολο μητρότητας και ειρήνης. Σε αυτό το τατουάζ Μαρίας και Ιησού, η Μητέρα Μαρία και ο Ιησούς Χριστός συνδέονται μεταξύ τους. Το Περιστέρι αντιπροσωπεύει τη φροντίδα, την αφοσίωση, την αγνότητα, την αγάπη και την ειρήνη που διαδόθηκαν από τη Μητέρα Μαρία και τον Ιησού Χριστό.

Αυτός είναι ο λόγος που τα τατουάζ της Mary είναι τόσο διάσημα. Νωρίς αυτό το σχέδιο ήταν διάσημο σε γυναίκες που ήθελαν να εκφράσουν τη θηλυκότητά τους. Σήμερα, αυτά τα τατουάζ είναι πιο διάσημα στους άνδρες. χρησιμοποιούν αυτό το σχέδιο για να εκφράσουν τα συναισθήματά τους για τους αγαπημένους τους κάποτε όπως η μητέρα, η φίλη, ο σύζυγος και η οικογένεια.