9 εντυπωσιακά και υπέροχα γοτθικά σχέδια τατουάζ

Το να σχεδιάζεις τατουάζ γίνεται πολύ δημοφιλές καθώς σε κάνει να δείχνεις μάγκας και μάλιστα να σε κάνει να αποκλίνεις από το άλλο. Πολλοί άνθρωποι λατρεύουν να σχεδιάζουν ένα τατουάζ που είναι από το mainstream, ενώ άλλοι εκτιμούν να σχεδιάζουν κάτι που είναι ασυνήθιστο. Για αυτούς τους ανθρώπους τα γοτθικά τατουάζ θα μπορούσαν να είναι μια από τις ιδανικές επιλογές καθώς τα γοτθικά τατουάζ γενικά απεικονίζονται από βαμπίρ, τέρατα, κρανίο και πολλά άλλα.

Αυτά τα σχέδια είναι γενικά μελανωμένα με μαύρο μελάνι ή σκούρα χρώματα, καθώς επειδή οι Γότθοι, οι άνθρωποι φορούν μαύρα ρούχα, τα μαύρα νύχια χρωματίζουν κραγιόν και ακόμη και για να βάφουν τα μαλλιά τους σε μαύρο χρώμα. Αυτός είναι ο λόγος που τα γοτθικά τατουάζ είναι μελανωμένα με σκούρα χρώματα.

Υπέροχα σχέδια γοτθικού τατουάζ

Τα καλύτερα και χαριτωμένα γοτθικά σχέδια τατουάζ:

Ας ρίξουμε μια ματιά στα κορυφαία 9 υπέροχα γοτθικά σχέδια τατουάζ με εικόνες.

1. Κλασικά γοτθικά τατουάζ φεγγαριού σε μαύρο χρώμα:

Κλασικά γοτθικά τατουάζ φεγγαριού σε μαύρο χρώμα

Αυτά τα σχέδια τατουάζ γοτθικού στιλ είναι διάσημα καθώς είναι κατασκευασμένα με μαύρο χρώμα και ενισχύουν την εμφάνιση του σχεδίου σε μίλια. Το φεγγάρι σε σχήμα μισοφέγγαρου με λεπτούς στροβιλισμούς μέσα στο φεγγάρι και μια νεράιδα που κάθεται στην άκρη του φεγγαριού προσθέτουν περισσότερα τσιγάρα στο σχέδιο. Αυτό δείχνει τη στάση του λιονταριού του χρήστη όταν χαράζεται στην περιοχή των μανικιών και ακόμη και ότι λατρεύει την ομορφιά της φύσης.

2. Ελκυστικό σχέδιο γοτθικού τατουάζ πεταλούδας:

Ελκυστικό σχέδιο γοτθικού τατουάζ πεταλούδας

Αυτά τα γοτθικά σχέδια τατουάζ πεταλούδας είναι διάσημα και σε ζήτηση καθώς είναι μελάνι γενικά με σκούρο χρώμα. Σε αυτό το σχέδιο, η όμορφη και αξιολάτρευτη πεταλούδα απεικονίζεται με μαύρο περίγραμμα και σκιασμένη με μπλε. Το τατουάζ απεικονίζεται στο πίσω μέρος και παρακάτω μπορείτε να χαράξετε το όνομά σας ή ακόμα και το αγαπημένο σας όνομα με μικρά γράμματα για να προσθέσετε πιο γοητευτικό αποτέλεσμα σε αυτό.

3. Tribal Gothic Horse Tattoo Design:

Tribal Gothic Horse Tattoo Design

Ο γοτθικός σχεδιασμός αντιπροσωπεύει σχέδια που σχετίζονται με τη φύση. αυτό το σχέδιο απεικονίζει ακόμη και το ίδιο. Σε αυτό το φυλετικό γοτθικό σχέδιο, η εικόνα του ιππασίας απεικονίζεται η αρρενωπότητά του, το πάθος του και ένα άτομο που αγαπά την ελευθερία από κάθε άποψη.

4. Θεαματικό σχέδιο τατουάζ τριαντάφυλλου σε γοτθικά:

Θεαματικό σχέδιο τατουάζ τριαντάφυλλου σε γοτθικό

Αυτός ο σχεδιασμός έχει σχεδιαστεί από ανθρώπους για να ενημερώσει τον κόσμο ότι το άτομο είναι σε θλίψη και πρόσφατα διέκοψε την υπάρχουσα σχέση. Η εκπληκτική εικόνα στην οποία το λουλούδι τριαντάφυλλο είναι διακοσμημένο σε μαύρο χρώμα και όλα τα σταγονίδια αίματος επιταχύνονται προσδίδουν μια εκπληκτική ματιά στον χρήστη.

5. Sizzling Gothic Fairy Tattoo Design:

Sizzling Gothic Fairy Tattoo Design

Αυτά τα γοτθικά τατουάζ νεράιδας είναι πολύ δημοφιλή μεταξύ των γυναικών καθώς τα κάνει να φαίνονται πολύ ελκυστικά και εκπληκτικά. Εδώ στο σχέδιο η νεράιδα κάθεται στο κλαδί ενός δέντρου. Αυτός ο τύπος σχεδίασης μπορεί να σχεδιαστεί σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος επιθυμείτε από εσάς.

6. Εντυπωσιακός σχεδιασμός γοτθικού τατουάζ καρδιάς:

Εντυπωσιακό γοτθικό σχέδιο τατουάζ καρδιάς

Σε αυτό το σχέδιο, έχει σχεδιαστεί ένα όμορφο σχήμα καρδιάς που εξάχνει ότι το άτομο έχει χάσει τους κοντινούς και αγαπημένους του πρόσφατα. Μπορείτε ακόμη να προσθέσετε το όνομα αυτού του ατόμου για να φαίνεται πιο υπέροχο.

7. Καταπληκτικά σχέδια γοτθικού τατουάζ:

Καταπληκτικά γοτθικά σχέδια τατουάζ

Έρχεται ένα άλλο όμορφο και καλλιτεχνικό γοτθικό σχέδιο που μπορεί να σχεδιαστεί τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες χωρίς πρόβλημα. Στο σχέδιο ένα κλειδί απεικονίζεται ένα αναγνωριστικό δέντρου και αντί για τον κορμό απεικονίζεται ένα κλειδί που δίνει μια υπέροχη εμφάνιση στο τατουάζ. Ένα μοναδικό γοτθικό σχέδιο τατουάζ μπορεί να δώσει μια ξεχωριστή εμφάνιση στον χρήστη.

8. Sensational Gothic Angel Tattoo Design:

Αισθησιακό γοτθικό σχέδιο τατουάζ αγγέλου

Καθώς τα γοτθικά σχέδια τατουάζ εμφανίζουν την αρνητική πλευρά της ζωής, αυτός ο πεσμένος άγγελος απεικονίζει επίσης το ίδιο. Στο σχέδιο κατασκευάζεται ένας πεσμένος άγγελος στον οποίο ο χρήστης μεταφέρει ότι λόγω ορισμένων ενεργειών του έχει χάσει τις κοντινές του και τώρα μετανιώνει για το ίδιο.

9. Fabulous Dragon Gothic Tattoo Design:

Υπέροχο σχέδιο γοτθικού τατουάζ Dragon

Η κάθετη όψη του δράκου προσθέτει μια πιο εντυπωσιακή εμφάνιση στο ντύσιμο και την προσωπικότητα του χρήστη. Η εικόνα είναι σχεδιασμένη με έναν καλλιτεχνικό τρόπο με τον οποίο ο δράκος στροβιλίζεται ανάμεσα στα λουλούδια.

Το γοτθικό τατουάζ είναι κατασκευασμένο τόσο από άνδρες όσο και από γυναίκες σε οποιοδήποτε μέρος του σώματος, κάτι που μπορεί να σας κάνει να φαίνεστε πιο στερεότυπα και να ενισχύσετε την προσωπικότητά σας κατά πολλές πτυχώσεις. Το γοτθικό τατουάζ σχετίζεται κυρίως με τον θάνατο και την αρνητικότητα, αλλά αν το τατουάζ έχει σχεδιαστεί με τον κατάλληλο τρόπο, η εμφάνισή του είναι εκπληκτική και μοναδική και προσφέρει μια ενδιαφέρουσα εμφάνιση στον χρήστη..