9 τρελά δημιουργικά και εκπληκτικά τατουάζ με κοσμήματα με εικόνες

Τα κοσμήματα αντιπροσωπεύουν τη γοητεία, τη λάμψη, τη φήμη, τα δικαιώματα και τον πλούτο. Η λάμψη των πολύτιμων λίθων και η πρωτοφανής ομορφιά τους μπορούν να αφήσουν οποιονδήποτε χωρίς ανάσα. Η τέχνη του τατουάζ για τον ίδιο λόγο έχει προσαρμόσει αυτό το λαμπρό θέμα ως θέμα τους. Τα κοσμήματα μπορεί να έχουν εκατοντάδες διαφορετικούς τύπους και μορφές.

Jewel Tattoos With Images

Τα καλύτερα και κομψά κοσμήματα τατουάζ για γυναίκες και άνδρες:

Στη συνέχεια, απεικονίζονται τα 9 πιο όμορφα σχέδια τατουάζ κοσμημάτων.

1. Emerald Jewel Tattoos:

Emerald Jewel Tattoos

Η εκπληκτική ομορφιά του σμαράγδι είναι διαχρονική. Το Emerald έχει φωτίσει εδώ και χρόνια το στέμμα των βασιλιάδων και των βασίλισσες σε όλο τον κόσμο. Η αύρα και η ζωντάνια αυτού του πράσινου μεγαλοπρεπούς στολιδιού είναι εξίσου παρόντα στα τατουάζ του. Το σκούρο πράσινο τατουάζ σε σχήμα καρδιάς διακοσμημένο με χάντρες μοιάζει με μενταγιόν. Ο σχεδιασμός από πάνω του μεταδίδει μια βασιλική γοητεία.

2. Ruby Jewel Tattoos:

Ruby Jewel Tattoos

Το ρουμπίνι είναι μια πέτρα που είναι γνωστή για την πολύτιμη και σπανιότητά της. Αυτό το πανέμορφο τατουάζ από ρουμπίνι κοσμήματα έχει υπέροχο σχεδιασμό. Η όρθια πέτρα τοποθετείται καλλιτεχνικά έχει τοποθετηθεί καλλιτεχνικά στη μέση ενός θάμνου τριαντάφυλλου. Τα τριαντάφυλλα διατηρούνται ασπρόμαυρα, ενώ η πέτρα σε σχήμα καρδιάς είναι φωτεινή και λαμπερή κόκκινη. Υπέροχη δημιουργία.

3. Small Jewel Tattoos:

Μικρά κοσμήματα τατουάζ

Μια πιο ρεαλιστική προσέγγιση μπορεί να απεικονιστεί με τη μελάνη στον εαυτό σας με τα μεγέθη του πολύτιμου λίθου που βλέπουμε στην πραγματική ζωή. Τα μικρά προσωρινά τατουάζ με κοσμήματα είναι πολύ διάσημα και μπορούν να γίνουν σχεδόν σε όλο το σώμα, κατά προτίμηση σε μέρη που είναι εκτεθειμένα. Αυτό το όμορφο μικρό σχέδιο τατουάζ μελάνι στα δάχτυλα είναι εκπληκτικό καθώς και φοβερό. Φαίνεται εξαιρετικά δροσερό και όσοι το δουν σίγουρα θα φαίνονται δύο φορές.

4. Graphic Jewel Tattoos:

Τατουάζ γραφικών κοσμημάτων

Τα τατουάζ κοσμημάτων μπορούν επίσης να είναι πολύ γραφικά. Το τατουάζ δείχνει μια μπλε πέτρα σε σχήμα καρδιάς, ενσωματωμένη με διαμάντια σε όλες τις πλευρές. Το χρώμα της πέτρας είναι μαγευτικό. Οι αποχρώσεις του μπλε, η λάμψη του, τα διαμάντια, όλα μοιάζουν πολύ κοντά στα αληθινά. Πραγματικά ένα κόσμημα ενός τατουάζ έχει στο χέρι ή το λαιμό σας.

5. Τατουάζ διακοσμητικά κοσμήματα:

Διακοσμητικά τατουάζ κοσμήματος

Τα κοσμήματα ταιριάζουν περισσότερο σε ένα στολίδι. Το κολιέ με πολύτιμους λίθους φαίνεται μαγευτικό όταν γίνεται τατουάζ. Τα μεταλλικά τατουάζ κοσμήματος μπορούν να μελανωθούν στην πλάτη, στους καρπούς, στα χέρια ή οπουδήποτε θέλετε να το έχετε. Όχι μόνο ένα κολιέ, μπορείτε να έχετε χρυσά τατουάζ κοσμήματα ή τιάρα, βραχιόλι, μενταγιόν ή ό, τι στολίδι μπορείτε να σκεφτείτε με οποιαδήποτε πέτρα και σε οποιοδήποτε στυλ.

6. 3d Jewel Tattoos:

Τρισδιάστατα τατουάζ Jewel

Ένας πολύτιμος λίθος σε μέγεθος πέτρας, με 3D εφέ. Μπορεί να γίνει κάτι καλύτερο; Μπορείτε να επιλέξετε απολύτως οποιοδήποτε κόσμημα και οποιοδήποτε χρώμα. Εάν επιθυμείτε να έχετε ένα τρισδιάστατο δαχτυλίδι, μενταγιόν ή άλλα διακοσμητικά πράγματα, τότε μπορείτε να το κάνετε επίσης. Οι αυτόνομοι πολύτιμοι λίθοι έχουν πιο έντονο αποτέλεσμα, αλλά άλλα τατουάζ με τρισδιάστατα κοσμήματα είναι εξίσου υπέροχα. Απλώς επιλέξτε το βασιλικό σας σημείο και πάρτε το μελάνι.

7. Jewel Fusion Tattoos:

Jewel Fusion Tattoos

Τα κοσμήματα χρησιμοποιούνται συχνά ως αντικείμενα ενίσχυσης σε πολλά άλλα σχέδια τατουάζ. Η συγχώνευση των κοσμημάτων με άλλα αντικείμενα τατουάζ λειτουργεί υπέροχα. Σε αυτό το όμορφο τατουάζ, ένα κόσμημα σε σχήμα οβάλ κοσμεί ένα κλειδί που ανοίγει μια μικρή κλειδαριά σε σχήμα καρδιάς. Η εσωτερική έννοια του τατουάζ είναι τόσο βαθιά όσο και η λεπτομέρεια. Αυτό το τατουάζ με κοσμήματα σώματος έχει τρισδιάστατο αποτέλεσμα. Η ασημένια αλυσίδα με χάντρες και η χρήση των χρωμάτων εδώ είναι πραγματικά αξιέπαινα.

8. Τατουάζ Diamond Jewel:

Τατουάζ Diamond Jewel

Τα διαμάντια είναι το πιο εκπληκτικό κόσμημα στον κόσμο. Η ομορφιά ενός διαμαντιού είναι απαράμιλλη. Αυτό το τατουάζ με διαμάντια είναι τόσο εκπληκτικό που θα τραβήξει όλους τους βολβούς των ματιών σε ένα πάρτι. Αυτό το τατουάζ έχει επίσης ένα τρισδιάστατο αποτέλεσμα και η γαλαζωπή απόχρωση μας βοηθά να κατανοήσουμε την πραγματική ομορφιά του πολύτιμου λίθου. Το έργο σκίασης είναι εξαιρετικό που ωθεί αυτό το τατουάζ κόσμημα πάνω από τη λίστα επιθυμιών κανενός.

9. Τεράστια τατουάζ Jewel:

Τεράστια τατουάζ Jewel

Προσπαθήστε να προσθέσετε το διασκεδαστικό πηλίκο με ένα τεράστιο τατουάζ κόσμημα. Μπορείτε να επιλέξετε την τοποθεσία της προτίμησής σας για μελάνι. Αυτό το εξαιρετικά όμορφο μεγάλο τατουάζ με διαμάντια είναι αβίαστα λαμπρό. Το κόσμημα εδώ εκπέμπει όλη τη λάμψη στον κόσμο που αναδεικνύει έντονα το επίπεδο ακρίβειας των καλλιτεχνών. Αυτή η τέχνη είναι τόσο καλά κατασκευασμένη που μπορεί να την κοιτάξεις για ώρες. Η αύξηση της περιοχής βοηθά οποιονδήποτε τατουάζ να είναι πιο λεπτομερής και φιλικός προς το πείραμα. Για αυτήν την περίπτωση, το πείραμα είναι βέβαιο ότι πέτυχε πέρα ​​από τις προσδοκίες.

Η λίστα περιέχει τις κορυφαίες 9 ιδέες για σχέδια τατουάζ κοσμημάτων. Υπάρχουν πολλές άλλες εξαιρετικές επιλογές από όπου μπορείτε να επιλέξετε. Καθώς τα πετράδια και τα κοσμήματα είναι γνωστά για το χρώμα και τη σπίθα τους, μην ξεχάσετε να έχετε κατά νου τον τόνο του δέρματός σας ενώ μελάνετε με ένα όμορφο τατουάζ κόσμημα.