9 Σπάνια και ασυνήθιστα σχέδια τατουάζ τριφυλλιού

Το φύλλο τριφύλλι ή τριφύλλι είδε άφθονα στην ιρλανδική παράκτια πλευρά, το οποίο είδε ο Άγιος Πάτρικ κατά τη διάρκεια του ταξιδιού του στην Ιρλανδία για να κηρύξει για τον χριστιανισμό στον ιρλανδικό λαό. Για να μεταφέρει την καλοσύνη του Χριστιανισμού, αναφέρθηκε στο τριφύλλι ως το θρησκευτικό σύμβολο που είχε τρία φύλλα ως Άγιος Πατέρας, Υιός και Πνεύμα.

Ασυνήθιστο σχέδιο τατουάζ τριφυλλιού

Τα καλύτερα και κομψά σχέδια τατουάζ τριφυλλιού:

Για να αποκτήσετε μια σύντομη γνώση, ας κάνουμε μια περιήγηση διαβάζοντας το κορυφαίο σχέδιο τατουάζ 9 τριφυλλιού.

1. Απλός σχεδιασμός τατουάζ Shamrock:

Απλό σχέδιο τατουάζ Shamrock

Ένα απλό σχέδιο τατουάζ τριφύλλι ή τριφύλλι μελάνι με το τυπικό ιρλανδικό χρώμα που είναι πράσινο, μας λέει για την πνευματική πεποίθηση που κάνει τους ανθρώπους να σκέφτονται περισσότερο για τη θρησκεία και τις επιπτώσεις της.

2. Celtic Clover Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Celtic Clover

Οι Κέλτες, οι αρχαίοι λαοί στις ευρωπαϊκές χώρες που ήταν ένθερμοι χριστιανοί και πίστευαν ότι ο Παντοδύναμος Θεός μπορεί να θυμάται πάντα μέσω του σχεδιασμού τατουάζ μέσω ενός τριφύλλι. Αυτό το μικρό τατουάζ τριφυλλιού μπορεί να τραβηχτεί από το μπράτσο που έχει το στριφτό σχέδιο φύλλων κόμπου.

3. Shamrock Flower with The Crown Tattoo Design:

Λουλούδι τριφύλλι με σχέδιο τατουάζ στέμμα

Για να γίνει πιο ελκυστικό οι σχεδιαστές τατουάζ λουλουδιών τριφυλλιού χρησιμοποίησαν τις δημιουργικές τους ιδέες για να φτιάξουν ένα απλό τριφύλλι τριφύλλι σε φωτεινό σχέδιο συνδυάζοντας ένα κίτρινο σχέδιο στεφάνης πάνω από το φύλλο. Αυτό το τατουάζ μπορεί να μελανωθεί γύρω από το χέρι.

4. Irish Clover Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Irish Clover

Καθώς αυτή η έννοια του τατουάζ τριφύλλι προέρχεται από την Ιρλανδία, οι σχεδιαστές τόνισαν την προέλευση δίνοντας στο τατουάζ το χρώμα της ιρλανδικής σημαίας. Το τατουάζ είναι μελανωμένο με μαύρο χρώμα και το χρώμα της ιρλανδικής σημαίας ψεκάζεται στα πλάγια.

5. Clover Tattoo with Skull Design:

Τατουάζ τριφυλλιού με σχέδιο κρανίου

Η νεότερη γενιά που ασχολείται με το να τραγουδά ροκ τραγούδια και να κάνει μια δροσερή ροκ μπάντα, τότε αυτός ο τύπος τατουάζ σχεδιάζεται καλά. Ο σχεδιασμός του κρανίου περιλαμβάνεται σε αυτό το φύλλο τριφυλλιού με τρία φύλλα. Αυτό το τατουάζ δίνει πράσινο μελάνι με μαύρα περιγράμματα.

6. Πολύχρωμο τατουάζ τριφυλλιού με σχέδιο φλόγας:

Πολύχρωμο τατουάζ τριφυλλιού με σχέδιο φλόγας

Για να αλλάξει το μονότονο σχέδιο τατουάζ, αυτό το πολύχρωμο τατουάζ έρχεται στη διάσωση. Το τατουάζ έχει σχεδιαστεί με το συνηθισμένο μοτίβο τριφύλλι, αλλά η διαφορά έρχεται με το χρώμα και το σχέδιο φλόγας.

7. Lucky Clover Tattoo Design:

Σχέδιο τατουάζ Lucky Clover

Το σχέδιο τατουάζ τυχερού τριφυλλιού είναι γραμμένο με το μοτίβο τεσσάρων φύλλων που αντιπροσωπεύει καλή τύχη με καλή υγεία, πλούτο, φήμη και αγάπη. Δεδομένου ότι αυτό το είδος τριφύλλι είναι πολύ σπάνιο να δει αυτό το φύλλο θεωρείται ως μια τυχερή γοητεία.

8. Σχέδιο τατουάζ κινούμενου τριφυλλιού:

Κινούμενα σχέδια τατουάζ τριφύλλι

Το τατουάζ τριφύλλι κινουμένων σχεδίων είναι πράγματι ένα χαμόγελο που φέρνει σχέδιο τατουάζ το οποίο κανείς δεν μπορεί να το αρνηθεί. Αυτό το σχέδιο τατουάζ είναι ένα σχέδιο τατουάζ unisex το οποίο είναι μελανωμένο με τριφύλλι ως καρτούν με δόντια που κρατούν ένα μπαστούνι και ιρλανδική σημαία στο ένα χέρι.

9. Σχέδιο τατουάζ Heart Clover:

Σχέδιο τατουάζ καρδιά τριφύλλι

Για τα κορίτσια, αυτός ο τύπος σχεδίου είναι σίγουρα ένα κατάλληλο σχέδιο τατουάζ. Αυτός ο σχεδιασμός έχει σχήμα καρδιάς που προσθέτει μια κοριτσίστικη πινελιά στο σχέδιο τατουάζ τριφυλλιού. Κάθε φύλλο τριφυλλιού έχει σχεδιαστεί σε σχήμα καρδιάς. Αυτό το τατουάζ ταιριάζει καλά ως τατουάζ αστραγάλου ή ως τατουάζ λαιμού.

Ως τρόπος να θυμηθούμε το St. Partick, πολλοί Ιρλανδοί έχουν αυτό το τατουάζ τριφύλλι γύρω από το χέρι ή τον καρπό. Πολλοί νέοι έχουν αυτό το σχέδιο τατουάζ γύρω από την ημέρα του Αγίου Πατρικίου, ειδικά στην Ιρλανδία. Εκτός από τη θρησκευτική πίστη, οι άνθρωποι μπορούν να φορέσουν αυτό το τατουάζ Shamrock λόγω του χαριτωμένου σχεδιασμού του. Απλή αλλά δροσερή εμφάνιση θα έχετε επιλέγοντας αυτό το στυλ μοτίβου τατουάζ.