9 ένδοξα τατουάζ χελώνας που είναι καλύτερα στα σχέδια τατουάζ

Οι χελώνες είναι τα χαριτωμένα πλάσματα του ωκεανού. Με τις ταινίες που έγιναν πάνω τους, δεν είναι περίεργο που οι άνθρωποι αγαπούν να τις έχουν ως τατουάζ. Αυτός ο τύπος τατουάζ σχεδιάζει ως επί το πλείστον πιο ουσιαστικό, η χελώνα φαίνεται να ζει μια ήσυχη ζωή τείνοντας συνεχώς στις δικές της ανησυχίες. Μερικές φορές ένα τατουάζ τύπου χελώνας είναι λιγότερο διακριτικό στη φύση του. Τα τατουάζ χελώνας γίνονται καλύτερα με απλές γραμμές και μπορούν επίσης να γίνουν περίπλοκα.

Τατουάζ χελώνας που είναι τα καλύτερα σε σχέδια τατουάζ

Τα καλύτερα τατουάζ χελώνας για άνδρες και γυναίκες:

Ας δούμε τα κορυφαία 9 σχέδια τατουάζ χελώνας με την καλύτερη συλλογή που δίνουν μια ιδέα ενώ κάνετε τατουάζ.

1. Magnificent Turtle Tattoo:

Υπέροχο τατουάζ χελώνας

Εδώ είναι ένα υπέροχο τατουάζ που έχει υπέροχα όλες τις λεπτομέρειες της χελώνας. Το μαύρο και γκρι τατουάζ κάνει ένα υπέροχο τατουάζ. Επιλέξτε τη θέση του τατουάζ προσεκτικά, ώστε να εμφανίζεται το έργο των καλλιτεχνών.

2. Tribal Turtle Tattoo:

Tribal Turtle Tattoo

Εδώ είναι ένα υπέροχο φυλετικό τατουάζ που μπορείτε να προσθέσετε στη συλλογή τατουάζ σας. Το τατουάζ γίνεται με χοντρές περιοχές που έχουν φυλετικό σχέδιο μέσα τους. Η εικόνα της χελώνας κόβεται σε διαφορετικά τμήματα για να σας δώσει το φυλετικό αποτέλεσμα. Αυτό θα ταιριάξει και στο χέρι ή στο στήθος σας, δοκιμάστε με λίγο σκούρο μελάνι ή με απλό τρόπο.

3. Kid Turtle Tattoo:

Kid Turtle Tattoo

Μάρκα με αυτή τη χαριτωμένη χελώνα τατουάζ που είναι σαν παιδί. Αυτό είναι υπέροχο για τη νέα γενιά και μοιάζει με χαρακτήρα κινουμένων σχεδίων. Τα χρώματα που χρησιμοποιούνται σε αυτό το τατουάζ είναι φωτεινά και όμορφα. Το τατουάζ θα σας κάνει πάντα να χαμογελάτε.

4. Τατουάζ Heart Turtle On Foot:

Τατουάζ καρδιάς χελώνας με τα πόδια

Εδώ είναι ένα μικρό τατουάζ χελώνας που είναι τόσο ευχάριστο και αξιολάτρευτο που θα θέλατε να το κάνετε και στα δύο πόδια. Ο σχεδιασμός της χελώνας έχει μια μικρή καρδιά στο κέντρο που το κάνει γοητευτικό. Επιλέξτε αυτό εάν είστε πολύ βρώμικοι και αγαπάτε τα ρομαντικά πράγματα.

5. Τατουάζ Maori Half Sleeve Turtle:

Τατουάζ Maori Half Sleeve Turtle

Αυτό το ανδρικό τατουάζ είναι απλά ένα υπέροχο αριστούργημα. Αυτό βασίζεται σε σχέδια Μαορί. Το τατουάζ Μαορί έχει τη χελώνα και τα κύματα της θάλασσας μελάνι σε έντονες γραμμές και καμπύλες. Ο ανδρικός σχεδιασμός μπορεί να γίνει στον ώμο ή στην πλάτη.

6. Curved Turtle Tattoo:

Curved Turtle Tattoo

Αυτή είναι μια άλλη χαβανέζικη εικόνα για το τατουάζ χελώνας. Αυτό το χαριτωμένο τατουάζ χελώνας έχει σχεδιαστεί με καμπύλες που είναι κατασκευασμένες με λεπτές και χοντρές γραμμές. Οι κουκκίδες στο σχέδιο προσθέτουν χαρακτήρα στο τατουάζ.

7. Celtic Knot Turtle Tattoo:

Celtic Knot Turtle Tattoo

Εδώ είναι ένα μοναδικό τατουάζ χελώνας που γίνεται με τη μέθοδο τατουάζ dot work. Ο σχεδιασμός των κελτικών κόμβων είναι μοναδικός και αυτό προσθέτει χαρακτήρα στο τατουάζ. Φτιάξτε το με σκούρες και παχιές γραμμές και θα εκπλαγείτε από τα αποτελέσματα.

8. Japanese Turtle Tattoo:

Τατουάζ ιαπωνικής χελώνας

Αυτό είναι ένα σχέδιο ανδρικού τατουάζ που προέρχεται από το ιαπωνικό σύνολο τατουάζ. Το ιαπωνικό τατουάζ είναι ένα άλλο σχέδιο που κόβει την ανάσα. Το τατουάζ έχει τη χελώνα να κολυμπά στα νερά και τα υπέροχα ιαπωνικά λουλούδια γύρω της.

9. Tattle Line Tattoo:

Τατουάζ Turtle Line

Εδώ είναι ένα απλό τατουάζ χελώνας που γίνεται με τη μέθοδο τατουάζ γραμμής. Ο παραδοσιακός σχεδιασμός τατουάζ χελώνας που χρησιμοποιείται εδώ το καθιστά πολύ ελκυστικό. Αυτό είναι ιδανικό για όσους βγαίνουν στον κόσμο του τατουάζ για πρώτη φορά. Βάλτε αυτό το σχέδιο μελάνι στο χέρι σας για το μέγιστο αποτέλεσμα.

Τα τατουάζ με χελώνες έχουν γίνει εδώ και πολύ καιρό. Η απλότητα του σχεδιασμού το καθιστά πολύ ελκυστικό και πολλοί άνθρωποι λατρεύουν να παίζουν με τα διάφορα δυνατά στυλ. Μπορείτε να απολαύσετε το χαβανέζικο ή το ιαπωνικό στυλ. Θα μπορούσατε ακόμη να δοκιμάσετε το στυλ των Μαορί ή να το διατηρήσετε απλό και χαριτωμένο.