Κορυφαία 9 σχέδια τατουάζ Taylor Swift

Η Taylor Swift έχει εμπνεύσει πολλούς καλλιτέχνες τατουάζ σε όλο τον κόσμο και πολλές γυναίκες ονειρεύονται να είναι σαν αυτήν, είναι φυσικό τώρα που αρχίζουν να κάνουν τατουάζ προς τιμήν αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη. Οι αληθινοί θαυμαστές δεν γνωρίζουν όρια στην πίστη τους σε έναν καλλιτέχνη και θα κάνουν τα πάντα για να διακηρύξουν αυτήν την πίστη. Υπάρχουν αρκετά τατουάζ Taylor Swift σήμερα, αλλά μερικά τατουάζ ξεχωρίζουν πραγματικά από τα υπόλοιπα, αυτά τα τατουάζ είτε είναι στο σώμα της Jennifer Lopez είτε με κάποιο τρόπο το τατουάζ λειτουργεί ως υπενθύμιση αυτού του μεγάλου καλλιτέχνη.

Taylor Swift Tattoo Designs and Pictures:

Αυτό το άρθρο περνάει από τα κορυφαία 9 σχέδια τατουάζ Taylor Swift που είναι δημοφιλή σε όλο τον κόσμο σήμερα, επομένως, αν είστε οπαδός αυτού του καλλιτέχνη και θέλετε ένα τατουάζ σε σχέση με αυτήν, τότε αυτό είναι το καλύτερο μέρος για να κοιτάξετε πρώτα-

1. Μουσική καρδιά:

Μουσική Καρδιά

Η μουσική καρδιά είναι ένα άλλο υπέροχο τατουάζ για να τιμήσετε την Taylor Swift, αυτό το τατουάζ συμβολίζει ότι πρώτα αγαπάτε τη μουσική και η Taylor swifts μουσική έχει αγγίξει την καρδιά σας με τέτοιο τρόπο που τώρα είστε εντελώς αλλαγμένος άνθρωπος. Η μουσική καρδιά είναι ένα απλό αλλά υπέροχο τατουάζ και φαίνεται υπέροχο στο πίσω μέρος του λαιμού σας. Αφιερώστε χρόνο για αυτό το τατουάζ καθώς πονάει να κάνετε ένα τατουάζ στο λαιμό.

2. Στίχοι:

taylor swift στίχοι τατουάζ

Συμπτωματικά η Taylor Swift έχει στίχους και ένα απόσπασμα γραμμένο στο χέρι της, επομένως πολλοί άνθρωποι επιλέγουν πολλά αποσπάσματα και στίχους όταν πηγαίνουν να κάνουν τατουάζ. Αυτό δείχνει την αφοσίωση σε αυτόν τον καταπληκτικό τραγουδιστή της χώρας. Ο Taylor έχει μια όμορφη φωνή και δεν είναι λάθος να το τιμάμε.

3. Autograph Of Taylor Swift Tattoo:

αυτόματη τατουάζ Taylor Swift

Τίποτα δεν είναι πιο απλό στον κόσμο των τατουάζ, αλλά το να κάνεις τατουάζ σε αυτόγραφο κάποιου σαν την Taylor swift στο χέρι σου είναι πραγματικά έργο ενός πολύ αφοσιωμένου θαυμαστή. Αυτός ο σχεδιασμός είναι πολύ απλός και μπορεί να γίνει ακόμη και από αρχάριους τατουάζ καλλιτέχνες και δεν απαιτεί πολύ χώρο γιατί αρχικά είναι αρκετά μικρός. Είναι ένα από τα καλύτερα σχέδια τατουάζ Taylor Swift.

4. Τατουάζ χεριού:

Τατουάζ χεριών

Για έναν πραγματικό θαυμαστή της Taylor Swift αυτό είναι ένα υπέροχο τατουάζ για το χέρι που καλύπτει κυρίως ολόκληρο το χέρι σας. Το τατουάζ με το χέρι απευθύνεται κυρίως σε μουσικούς καθώς η πρωταρχική έννοια του συμβολισμού αφορά τη μουσική και την τέχνη εντελώς.

5. Fearless Tattoo:

Ατρόμητο τατουάζ

Αυτό το τατουάζ είναι για να τιμήσει το τραγούδι και το άλμπουμ της Taylor swift. Αν αγαπάτε πραγματικά το τραγούδι, τότε αυτό είναι το τέλειο τατουάζ για να δείξετε ότι ακόμη και εσείς είστε ατρόμητοι από μέσα. Ένα πραγματικά απλό αλλά μοναδικό τατουάζ, φαίνεται υπέροχο στον καρπό.

6. Πορτρέτο Taylor:

Πορτρέτο του Τέιλορ

Το πορτρέτο Taylor Swift είναι ίσως το πιο βασικό τατουάζ Taylor Swift που μπορείτε να κάνετε. Δείχνει ακριβώς πόσο αγαπάτε την Taylor Swift ως καλλιτέχνη. Το τατουάζ συνολικά είναι αρκετά τολμηρό με μια απόχρωση του πράσινου για να του δώσει αυτή τη μοναδική εμφάνιση. Το καλύτερο μέρος για τα τατουάζ είναι ότι ακόμα κι αν δεν σας αρέσει αυτό μπορείτε να επιλέξετε κάτι που είναι πιο κατάλληλο για εσάς.

7. Stars Tattoo:

αστέρια-τατουάζ-5

Αυτό το σχέδιο τατουάζ σταρ είναι και πάλι ένα τατουάζ με γρήγορη έμπνευση από την Taylor γιατί όλοι οι θαυμαστές της επιθυμούν να γίνουν ένα αστέρι σαν αυτήν, να τραγουδήσουν σαν εκείνη για να είναι σαν αυτήν. Αυτό το τατουάζ είναι μια υπενθύμιση σε όλους ότι ο καθένας σε αυτή τη γη μπορεί να είναι αστέρι αν το θέλει.

8. Το καλπάζον άλογο:

Το άλογο που καλπάζει

Αυτός ο εκπληκτικός σχεδιασμός ποδιών βρίσκεται στον μεγάλο τραγουδιστή-τραγουδοποιό Taylor Swift και έχει πολύ φυλετικές ρίζες. Είναι ένα μικρό τατουάζ αλλά εξακολουθεί να είναι υπέροχο.

9. Ατρόμητος σχεδιασμός ποδιών:

Ατρόμητος σχεδιασμός ποδιών

Και πάλι τιμή για το άφοβο τραγούδι αυτό το τατουάζ θα πρέπει να βρίσκεται στο πόδι για να προσθέσει στη διακόσμηση.