K Letter Tattoo Designs: Top 20 Ιδέες Σχεδιασμού!

Αναζητάτε έμπνευση για να κάνετε το τατουάζ γράμμα Κ; Μπορείτε να εκφράσετε έντονα συναισθήματα όταν επιλέγετε τα πρώτα τατουάζ. Αυτά τα μοτίβα είναι μία από τις τέλειες επιλογές στη μικρή κατηγορία τατουάζ που πολλοί επιλέγουν. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι σύντροφοι ή οι εραστές παίρνουν τα αρχικά του άλλου ή μερικές φορές παίρνουν το αρχικό του εαυτού τους. Τα μικροσκοπικά αλλά ουσιαστικά τατουάζ είναι μια υπενθύμιση κάποιου ή κάτι που σας θυμίζει όλες τις όμορφες αναμνήσεις.

Σχέδια τατουάζ K Letter

Τα πρότυπα τατουάζ K γράμματος στην παρακάτω συλλογή θα σας βοηθήσουν να αποφασίσετε για το επόμενο τατουάζ σας.

Κορυφαία σχέδια τατουάζ 20 γράμματα:

Ο καρπός ή ο βραχίονας είναι μερικά από τα γνωστά μέρη για να κάνετε τατουάζ με σχέδιο Κ. Μπορείτε να προσθέσετε διάφορα στοιχεία και στοιχεία σε αυτό το γράμμα δίνοντάς σας ένα όμορφο τελικό αποτέλεσμα. Ένα στέμμα, λωτός, λουλούδια, φτερά είναι μερικές από τις δημοφιλείς όψεις που μπορείτε να προσθέσετε, σχηματίζοντας μια προσαρμοσμένη επιλογή. Εδώ σας παρουσιάζουμε τα όμορφα τατουάζ k γράμμα με εικόνες.

1. Royal K Letter Tattoo:

k γράμμα τατουάζ

Σε ποιον δεν αρέσει μια βασιλική πινελιά στο τατουάζ τους; Αυτό είναι ένα τέλειο γράμμα k με σχέδιο στεφάνης που συνδυάζεται υπέροχα μεταξύ τους. Υπάρχουν διάφοροι τύποι μοντέλων κορώνας που μπορείτε να επιλέξετε ανάλογα με το γούστο και την εμφάνισή σας. Αυτό το σχέδιο τατουάζ μπορεί να είναι μια βασιλική προσθήκη τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

2. Butterfly K Initial Tattoo:

k φωτογραφία τατουάζ

Η αναπαράσταση της προσωπικής γεύσης στα τατουάζ είναι ένα συνηθισμένο θέαμα. Αν και αυτό το αρχικό τατουάζ Κ είναι αρκετά απλό, ανυψώνεται με μια μικρή κόκκινη πεταλούδα. Οι καμπύλες του γράμματος και η χαριτωμένη πεταλούδα προσθέτουν στην ομορφιά του σχεδίου χωρίς πολλές πληροφορίες. Μπορείτε να πάτε με αυτό το σχέδιο εάν είστε λάτρης των απλών και κομψών σχεδίων.

3. Παραδοσιακό τατουάζ με αλφάβητο Κ:

Παραδοσιακό τατουάζ με αλφάβητο Κ

Πολλοί άνθρωποι έχουν την αντίληψη ότι εκπροσωπούν τον πολιτισμό τους με τη μορφή τατουάζ που συνδυάζει την παράδοση με το στυλ. Αυτό είναι ένα μικρό τατουάζ γράμμα Κ στο μπράτσο με φτερό παγώνι και φλάουτο. Ο περίπλοκος σχεδιασμός αυτού του τατουάζ ομορφαίνεται περαιτέρω με δύο χαριτωμένες μικρές καρδιές που το κάνουν να φαίνεται αξιολάτρευτο. Τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες μπορούν να μελάνουν με αυτό το σχέδιο.

4. Καλλιγραφία K Letter Design:

Καλλιγραφία Κ Επιστολή Σχεδιασμός

Αν και είναι ένα μόνο γράμμα, η γραμματοσειρά που χρησιμοποιείτε παίζει ζωτικό ρόλο αφού ένα τατουάζ είναι μόνιμη επιχείρηση. Αυτό το γοτθικό αλφάβητο Κ αντιπροσωπεύει όμορφα το στυλ με τον λεπτομερή σχεδιασμό του. Βεβαιωθείτε ότι έχετε αρκετή έρευνα στο χέρι πριν κάνετε την τελική επιλογή. Αυτό το τολμηρό τατουάζ είναι μια τέλεια επιλογή για άνδρες με πλατιά πλάτη, επειδή οι περισσότερες γυναίκες δεν βρίσκουν τέτοια σχέδια ελκυστικά.

5. Κομψό σχέδιο τατουάζ K στο μπράτσο:

Κομψό σχέδιο τατουάζ K στο μπράτσο

Εάν είστε σε λεπτά και χαριτωμένα σχέδια, τότε αυτό το αρχικό τατουάζ είναι μια τέλεια επιλογή. Παρόλο που το γράμμα Κ είναι αρκετά απλό, η κατάληξη καλουπώνεται σε όμορφα κυκλικά σχέδια που επεκτείνουν την ομορφιά. Μια προσθήκη ενός ροζ λουλουδιού είναι ένα κεράσι από πάνω. Φυσικά, η ερμηνεία οποιασδήποτε τεχνικής εξαρτάται από το άτομο που φαίνεται, αλλά συνολικά ο σχεδιασμός είναι αξιολάτρευτος.

6. Φοβερό τατουάζ K Design:

Φοβερό τατουάζ K Design

Σε αντίθεση με τα μικρά και μικροσκοπικά σχέδια, αυτό το τατουάζ με λέξεις k είναι μια ελκυστική επιλογή για άτομα που θέλουν το σύστημα να είναι εμφανές για τους ανθρώπους. Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε για τη σαφήνεια, καθώς αυτός ο σχεδιασμός είναι τολμηρός και θαυμάσιος. Πολλοί άνθρωποι θα ήθελαν να προσθέσουν αξέχαστες ημερομηνίες στο τατουάζ τους, καθιστώντας το πολύ πιο προσωπικό.

7. Glossy K Design Tattoo:

Γυαλιστερό τατουάζ K Design

Αυτό είναι ένα όμορφο σχέδιο τατουάζ που σας κάνει να συνειδητοποιήσετε τη σημασία της γραμματοσειράς και της καινοτομίας στη συνολική εμφάνιση του τατουάζ. Ο απλός σχεδιασμός στένσιλ είναι αρκετά μεγάλος για να καλύψει την άλλη πλευρά του αγκώνα, ανυψωμένος σε άλλο επίπεδο με λουλούδια. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για κορίτσια ή γυναίκες που μπορούν να γίνουν μεγάλες αλλά εξακολουθούν να θέλουν ένα κομψό φινίρισμα στο τατουάζ τους.

8. Capital K Tattoo Near The Elbow:

Capital K Tattoo Near The Elbow

Εάν δεν ασχολείστε πολύ με το σχεδιασμό ή την επίδειξη πραγμάτων, τότε αυτό το μικρό σχέδιο κεφαλαίου Κ είναι η επιλογή σας. Αυτά τα μικροσκοπικά τατουάζ είναι αρκετά δημοφιλή μεταξύ πολλών και δεν ενδιαφέρονται να προσθέσουν πάρα πολλά στοιχεία. Δοκιμάστε αυτό το τατουάζ αν θέλετε να το κρατήσετε απλό!

9. Όμορφο τατουάζ K Design στο μπράτσο:

Τατουάζ K Letter

Η τοποθέτηση ενός τατουάζ είναι αρκετά απαραίτητη, μαζί με το σχέδιο. Αυτό είναι ένα τέλειο τατουάζ που καλύπτει τις μπροστινές περιοχές του βραχίονα. Αυτή είναι μια ιδανική επιλογή αν το έχετε κάνει να φαίνεται δροσερό. Αυτός ο όμορφος σχεδιασμός ενισχύει τόσο την αντρική όσο και τη γυναικεία εμφάνιση.

10. Ευέλικτο τατουάζ K στο μηρό:

Ευέλικτο τατουάζ Κ στο μηρό

Αυτό είναι ένα κλασικό τατουάζ με σχέδιο k στο μηρό. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για άτομα που θέλουν τατουάζ σε προσωπικούς χώρους. Το σύστημα είναι απλό και δεν έχει πολλά άλλα εκτεταμένα στοιχεία που το καθιστούν μια καυτή επιλογή για άτομα που αγαπούν τα μινιμαλιστικά αποτελέσματα. Πολλές γυναίκες προτιμούν αυτό το είδος τατουάζ.

11. K Letter Tattoo With Crown:

Κ Επιστολή με Στέμμα

Όσον αφορά τον σχεδιασμό τατουάζ, η επιλογή του σωστού σχεδίου είναι πολύ σημαντική. Το στέμμα είναι ένα άλλο συνηθισμένο πράγμα που πολλοί άνθρωποι, άνδρες και γυναίκες, βρίσκουν χαριτωμένα και τα παίρνουν μελάνι. Ανάλογα με το γούστο σας, μπορείτε να επιλέξετε το μέγεθος της κορώνας που περιβάλλει το γράμμα Κ, που ομορφαίνουν την πλήρη εμφάνιση. Οι συμβολικές έννοιες ποικίλλουν ανάλογα με τις πεποιθήσεις των ανθρώπων.

12. Mehendi K Letter Tattoo:

Mehendi K Letter Tattoo

Εάν δεν είστε μόνιμος μελανιού, αυτό το τατουάζ γράμμα mehendi K είναι μια κατάλληλη επιλογή. Το απλό k με μια κρεμαστή καρδιά μαζί με μια κουκκίδα που προσθέτει στο όμορφο σχέδιο. Το μικρό σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε αφού δεν είναι μόνιμο. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για άτομα που θέλουν να μάθουν πώς φαίνεται ένα τατουάζ πριν κάνουν ένα μόνιμο.

13. Τατουάζ K Couple στην πλευρά των καρπών:

K Couple Tattoo στην πλευρά των καρπών

Ένα άλλο σχέδιο τατουάζ ζευγαριού που κερδίζει σημασία είναι τα γράμματα βασιλιάς και βασίλισσας. Το κεφαλαίο k για τον άντρα και το κεφαλαίο q για τη γυναίκα με χαριτωμένες μικρές καρδιές το κάνει ακόμα πιο γοητευτικό. Ο βασιλιάς των καρδιών και η βασίλισσα των καρδιών είναι αυτό που αντιπροσωπεύεται με αυτό το απλό σχέδιο τατουάζ.

14. Τατουάζ συνδυασμού γράμματος K:

K Letter Combination Tattoo

Το κομψό και κομψό τατουάζ K, σε συνδυασμό με το γράμμα R, είναι ιδανικό για ζευγάρια. Η τοποθέτηση αυτού του σχεδίου είναι στο δείκτη και η άρθρωση του αντίχειρα το κάνει διακριτικό. Το μέγεθος των γραμμάτων είναι κατάλληλο για τη σειρά και μπορείτε να επιλέξετε τη γραμματοσειρά της επιλογής σας. Μπορεί να είναι μια τέλεια επιλογή τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

15. Angel K Tattoo Design:

Angel K Tattoo Design

Αυτό το γράμμα k με σχέδιο φτερών είναι μια τέλεια επιλογή για άτομα που λατρεύουν να ενσωματώνουν φτερά σε μικρογραφία χωρίς καμία επίδειξη. Η περίπλοκη λεπτομέρεια στα φτερά φαίνεται αριστοκρατική και προσθέτει μια πνευματική πινελιά με ένα φωτοστέφανο στην κορυφή του Κ. Αυτό είναι ένα τατουάζ unisex που λατρεύουν τόσο οι άνδρες όσο και οι γυναίκες.

16. Simple K Tattoo Forming Infinity Symbol:

Απλό τατουάζ Κ που σχηματίζει το σύμβολο του άπειρου

Αν ψάχνετε για ένα απλό αλλά σημαντικό σχέδιο, τότε ένα τατουάζ γράμμα k με σύμβολο άπειρου είναι μια μοναδική επιλογή. Ο ελκυστικός σχεδιασμός είναι απλός στην κατασκευή, αλλά αντιπροσωπεύει τις απεριόριστες ευκαιρίες που μπορούμε να έχουμε στη ζωή. Αυτό είναι ένα σχέδιο τατουάζ που αξίζει τον κόπο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

17. Καλλιτεχνικό σχέδιο τατουάζ K and L:

Καλλιτεχνικό σχέδιο τατουάζ K And L

Αυτό είναι ένα όμορφο σχέδιο τατουάζ k και l αν είστε οπαδός των κομψών και λεπτών δομών. Η τοποθέτηση αυτών των δύο γραμμάτων είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με μπαλαρίνα που χορεύει. Μπορείτε να κάνετε αυτό το τατουάζ γύρω από τα χέρια, το λαιμό, τους καρπούς σας και είναι κατάλληλο τόσο για άνδρες όσο και για γυναίκες.

18. Hearty K Tattoo Near The Ankle:

Hearty K Tattoo Near The Ankle

Το τατουάζ γράμμα K σε συνδυασμό με μια καρδιά στον αστράγαλο είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να προσθέσετε μοναδικότητα. Αν και το μοτίβο είναι σχετικά μικρό, η μισή καρδιά που περιλαμβάνεται το κάνει να φαίνεται αρκετά κομψό μαζί με ένα στυλ hipster. Οι γυναίκες προτιμούν γενικά τα χορταστικά σχέδια και ο αστράγαλος είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να αναδείξετε το γούστο σας.

19. Cursive K Tattoo On The Arm:

Κ Με Στέμμα

Πολλοί από εμάς λατρεύουμε να δηλώνουμε αγάπη για τους συνεργάτες μας παίρνοντας τα αρχικά με τη μορφή τατουάζ. Τα απλά, κομψά γραμματοσειρά σε συνδυασμό με μια χαριτωμένη μικρή καρδιά στη μέση μιλούν για την κομψότητα του σχεδίου. Αυτή είναι μια τέλεια επιλογή για άτομα που δεν θέλουν περίπλοκα στοιχεία.

20. K Letter Tattoo With A Flute:

K Letter Tattoo With A Flute

Εάν είστε παραδοσιακός άνθρωπος με τρέλα για τα τατουάζ, αυτό το όμορφο σχέδιο τατουάζ k εμπνευσμένο από τον Λόρδο Κρίσνα είναι η καλύτερη επιλογή. Αυτό το τατουάζ στον βραχίονα αντιπροσωπεύει το φλάουτο και το φτερό του παγώνι παίρνοντας μαζί το γράμμα Κ που σηκώνει σημαντικά την ομορφιά του σχεδίου.

Συμβουλές που πρέπει να ακολουθήσετε πριν και μετά το τατουάζ:

Ακολουθεί μια λίστα με πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου πριν και μετά το τατουάζ:

  • Η καφεΐνη ή το αλκοόλ μπορεί να αυξήσουν την αιμορραγία. Είναι καλύτερο να αποφεύγετε ουσίες όπως η καφεΐνη ή το αλκοόλ πριν κάνετε τατουάζ.
  • Πίνετε τουλάχιστον δύο λίτρα νερό ημερησίως για να διατηρείτε τον εαυτό σας ενυδατωμένο πριν από το μελάνι.
  • Αποφύγετε ταμπλέτες όπως η ασπιρίνη 48 ώρες πριν κάνετε τατουάζ, καθώς μπορεί να οδηγήσει σε υπερβολική αιμορραγία.
  • Καλύψτε την περιοχή με τατουάζ με ένα λεπτό επίδεσμο μέχρι να φτάσετε στο σπίτι σας για να αποφύγετε τυχόν λοιμώξεις.
  • Ενυδατώστε την περιοχή σύμφωνα με τις οδηγίες που δίνει ο επαγγελματίας.
  • Φορέστε φαρδιά ρούχα και αποφύγετε τα στενά ρούχα.

Τελικές σκέψεις:

Εάν θέλετε να αποκτήσετε μελάνι με το γράμμα Κ με πολλά πρόσθετα στοιχεία μπορεί να είναι ελκυστικό και απλό ταυτόχρονα. Αν και τα απλά σχέδια χρειάζονται μόνο το μαύρο μελάνι, τα πιο εκτεταμένα σχέδια μπορεί να περιλαμβάνουν χρώματα που ξεχωρίζουν. Με τα σχέδια τατουάζ 20 K που παρουσιάζονται σε αυτό το άρθρο, ελπίζουμε ότι μπορείτε να κάνετε μια επιλογή με σύνεση. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει το σωστό σχέδιο αφού το τατουάζ είναι μόνιμη απόφαση.

Αποποίηση ευθυνών: Οι πληροφορίες και οι εικόνες που παρέχονται σε αυτό το άρθρο δεν αποτελούν προσωπική εργασία του ιστότοπου. Εάν θέλετε να αφαιρεθεί οποιαδήποτε από τις φωτογραφίες, επικοινωνήστε με τον ιστότοπο.